Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
somnambuul
HV veteran
|
04.03.2009 23:22:32
|
|
|
Kuna aku enneaegne surm tundus kahtlane, siis tegin loomkatseid ja installisin telefoni igast jälgijaid ja taskmanagere. CPUMonitor näitab tühikäigul prose kasutuseks 0%, peale garmini kasutamist jääb see aga 3% peale tiksuma. Mälukaardi väljavõtmine korraks aitab, prose kasutus jälle nullis ja aku kestab juba pikemat aega. Niiet aku korras, aga GarminXT v5 on hoopis vigane vist.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
cdc
HV kasutaja
|
06.03.2009 14:52:37
|
|
|
probleem selline et nuppude taustvalgus läheb põlema kuidas jumal juhtab, vahepeal kustub ära ja vahepeal jälle põleb, kas seda ka kuskilt timmida võimalik on või milles võib olla asi?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
06.03.2009 16:17:31
|
|
|
cdc, äkki on see valgusanduriga seotud? Kas nuppude valgustus läheb põlema siis kui on vähe hämaram valgus?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
06.03.2009 17:13:27
|
|
|
Arvan ka et sama teema. Ma telefoni ostsin arvasin ka kohe et mis asja viga nüüd. Miks nuppude taga valgus ei põle, ja vahest põleb. Aga see ja pigem mugavus asi, valguseandur- säästab akut.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
06.03.2009 20:05:42
|
|
|
cdc kirjutas: |
probleem selline et nuppude taustvalgus läheb põlema kuidas jumal juhtab, vahepeal kustub ära ja vahepeal jälle põleb, kas seda ka kuskilt timmida võimalik on või milles võib olla asi? |
kui klahvilukk maas, siis ta timmib ise vastavalt ümbritsevast valgusest.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
soojatoru
HV vaatleja
|
09.03.2009 19:06:23
|
|
|
küsimus selline, et kui osta USA'st E51 telefon, kas sellele on võimalik hiljem peale saada ka eesti keelne menüü?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
10.03.2009 01:02:24
|
|
|
Jah, Nemesisega muudad product code'i ära baltic'uks ja saad veebist uuendades juba automaagiliselt eestikeelse menüü kaasa.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
soojatoru
HV vaatleja
|
10.03.2009 01:13:16
|
|
|
rex, tänud vastuse eest! Eks hoian seal silmad lahti. Vb veel odavam kui siin. Kuid kuidas toimib garantii?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
10.03.2009 01:47:11
|
|
|
soojatoru kirjutas: |
Kuid kuidas toimib garantii? |
Ei kujuta ette. Ei ole elus ühelegi asjale garantiid vaja läinud. Kui juhtub mingi 1:100 vastu ebaõnn, siis viskad minema ja ostad uue? Minu arust on tänapäeva inimesed selle "garantii-garantii-garantii!" ja "kindlustus-kindlustus-kindlustus!" asjaga lihtsalt ära hellitatud. Irvitasin valjusti, kui ON-OFF'is müüja sõbrale digiseepi ostes veel 2a lisagarantiid juurde osta pakkus. Selle aja peale on tal see seebikas ammu kadunud/katki istutud/täis oksendatud/ära varastatud. Või kui ei, siis lihtsalt moraalselt nii vananenud, et ongi aeg minema visata.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
soojatoru
HV vaatleja
|
10.03.2009 10:06:54
|
|
|
rex kirjutas: |
Minu arust on tänapäeva inimesed selle "garantii-garantii-garantii!" ja "kindlustus-kindlustus-kindlustus!" asjaga lihtsalt ära hellitatud. |
Ma huvi pärast küsisin. Et kui mingit saasta isendi saab, siis teaks, kas tasuks kuhugi siin pöörduda. Mõtsin, et sellel ka ehk taoline nagu Dellil või muul heal suurtootjal. Aga kes seda telefoni ikka tahab. Lauasahtel ehk..
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
10.03.2009 12:01:55
|
|
|
küsimus selline, et kui osta USA'st E51 telefon, kas sellele on võimalik hiljem peale saada ka eesti keelne menüü? |
Kas sagedustega ei tule probleeme? Mõned US Nokiad töötavad sagedustel mida euroopas pole.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
10.03.2009 12:06:02
|
|
|
kuunar kirjutas: |
küsimus selline, et kui osta USA'st E51 telefon, kas sellele on võimalik hiljem peale saada ka eesti keelne menüü? |
Kas sagedustega ei tule probleeme? Mõned US Nokiad töötavad sagedustel mida euroopas pole. |
Tänapäeva televonid on enamuses kolmesageduslikud, st. töötavad igas maailma punktis.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
10.03.2009 15:19:45
|
|
|
Tegelikult lausa neljasageduslik: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
10.03.2009 16:23:32
|
|
|
Mõtlesin just 3G:d. Nüüd natuke uurisin ja tundub, et peaks töötama küll,
Seda garantii asja võib küsida Nokia eesti esindusest.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
14.03.2009 11:04:50
|
|
|
Tegin eile FW update, aga nüüd on küsimus, kas vana firmwaret ei saa tagasi kuidagi?
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
14.03.2009 20:54:09
|
|
|
puik17 kirjutas: |
Tegin eile FW update, aga nüüd on küsimus, kas vana firmwaret ei saa tagasi kuidagi? |
Kas peale fw uuendamist muutus miskit paremuse või pigem vastupidises suunas ?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
14.03.2009 21:59:16
|
|
|
Tegin eile FW update, aga nüüd on küsimus, kas vana firmwaret ei saa tagasi kuidagi? |
Põhimõtteliselt ei saa.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
14.03.2009 23:17:37
|
|
|
hugo kirjutas: |
Kas peale fw uuendamist muutus miskit paremuse või pigem vastupidises suunas ? |
Ma ei tea kas siin tasub sellest rääkida, aga minu puhul muutus see, et firmwaret ei saa mudida.
Paremuse poole vb see, et menüü tundub tsipa kiirem olevat.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranz
külaline
|
20.03.2009 12:13:06
|
|
|
Kuna uus telefon mille sain sööb megalt akut (peab vastu miski 3 päeva heal juhul, eelmisega sain vabalt 5-6 päeva) sai peale lastud väike monitoorimis programm ning too näitab, et prose kasutus on 10% ringis suht stabiilselt, seda on vist nagu väga palju lihtsalt seisva telefoni tarbeks. Kui ette tuleb pimenduspilt siis jääb prose kasutus sinna 1-2% juurde.
Krt kogu aeg on mul jama nende telefonidega, uut firmwaret pole kah veel väljas mida peale lasta, muidu uuendaks telefoni ära ja vaataks kas hakkab aku rohkem pidama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
20.03.2009 15:58:01
|
|
|
ranz kirjutas: |
Kuna uus telefon mille sain sööb megalt akut (peab vastu miski 3 päeva heal juhul, eelmisega sain vabalt 5-6 päeva) sai peale lastud väike monitoorimis programm ning too näitab, et prose kasutus on 10% ringis suht stabiilselt, seda on vist nagu väga palju lihtsalt seisva telefoni tarbeks. Kui ette tuleb pimenduspilt siis jääb prose kasutus sinna 1-2% juurde.
Krt kogu aeg on mul jama nende telefonidega, uut firmwaret pole kah veel väljas mida peale lasta, muidu uuendaks telefoni ära ja vaataks kas hakkab aku rohkem pidama. |
Garmin Mobile XT-l on komme taustal lisaprogrammi jooksutada, mis sööb akut mõnuga
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranz
külaline
|
23.03.2009 10:03:27
|
|
|
Aga mul ei ole sellist programmi telefonis, üldjuhul üldse hoidnud ma telefoni suht puhtana, ilma igasuguste lisadeta, alles nüüd lasin selle monitoorimis proge peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
23.03.2009 11:48:10
|
|
|
ranz kirjutas: |
Krt kogu aeg on mul jama nende telefonidega, uut firmwaret pole kah veel väljas mida peale lasta, muidu uuendaks telefoni ära ja vaataks kas hakkab aku rohkem pidama. |
Proovi olemasoleva viimase softiga üle kirjutada. Õnnetu värk sul küll nende telefonidega.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
24.03.2009 11:19:19
|
|
|
On keegi sellisest asjast varem teadlik olnud, et ostes telefoni teise inimese käest, tuleb mingi ostmist tõendav paber kirjutada, et juhuslikult kui peaks olema vajadus telefoni kaupluses ümber vahetada, siis selle paberi alusel saab. Käisin oma e51-ga viis korda garantiis ja nüüd siis otsustati lõpuks välja vahetada, aga kuna lepingu peal pole minu nimi, siis seda teha ei saa ja on vaja eelmise omaniku allkirjaga paberit, et ta on mulle selle müünud. Poes öeldi, et kust ma tean, et te pole varastanud selle telefoni ja äkki printisite internetist ise välja selle ostulepingu eelmise omaniku nimega. Kuigi ma arvan, et mingi suvaline inimene ei saa küll printida kellegi teise lepinguid välja Ja selle küsimuse peale, et garantiisse tuues ei huvitanud kedagi, kelle nimi ostu paberi peal on, ei osatud midagi muud tarka öelda, kui et a see on hoopis teine asi. Ühesõnaga oleks telefon varastatud, siis garantiiremonti teha poleks mingi probleem.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
24.03.2009 12:35:28
|
|
|
-PitBull- kirjutas: |
On keegi sellisest asjast varem teadlik olnud, et ostes telefoni teise inimese käest, tuleb mingi ostmist tõendav paber kirjutada, et juhuslikult kui peaks olema vajadus telefoni kaupluses ümber vahetada, siis selle paberi alusel saab. Käisin oma e51-ga viis korda garantiis ja nüüd siis otsustati lõpuks välja vahetada, aga kuna lepingu peal pole minu nimi, siis seda teha ei saa ja on vaja eelmise omaniku allkirjaga paberit, et ta on mulle selle müünud. Poes öeldi, et kust ma tean, et te pole varastanud selle telefoni ja äkki printisite internetist ise välja selle ostulepingu eelmise omaniku nimega. Kuigi ma arvan, et mingi suvaline inimene ei saa küll printida kellegi teise lepinguid välja Ja selle küsimuse peale, et garantiisse tuues ei huvitanud kedagi, kelle nimi ostu paberi peal on, ei osatud midagi muud tarka öelda, kui et a see on hoopis teine asi. Ühesõnaga oleks telefon varastatud, siis garantiiremonti teha poleks mingi probleem.  |
Kui oleks varastatud, oleks telefon ilmselt ka mustas nimekirjas. Suuline leping on ka leping. Ma arvan, et see rohkem "näkku panemiseks" et mitte "tasuta" tööd teha.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
T2nel
HV Guru

|
24.03.2009 12:58:52
|
|
|
Nõustun eelkõnelejaga, paistab väga kiusu moodi olevat. Kui uuel omanikul on ostudokument ilusti kaasas, siis ei tohiks poel midagi olla öelda. Ostu-müügi lepingut võltsida oleks siis juba lapsemäng, aga mitte ostudokumenti. Nalja teeb see, et klienditeenindaja ütles, et äkki printisite ise internetist välja. Kas neil on siis nii tõsised turvalekked, et kõik nende käest ostetud telefonide lepingud on internetist kättesaadavad? Seda võiks nende käest täitsa küsida. Teine asi, et garantiiremont ja garantiikorras telefoni väljavahetamine on erinevad asjad, siis ma ei näe nagu erilist vahet. Kui garantiiremondis ei suudeta telefoni korda teha, siis tuleb telefon lihtsalt välja vahetada. Mis pood see oli kus nii kiuslikud müüjad on?
|
|
Kommentaarid: 798 loe/lisa |
   |
646 |
|
tagasi üles |
|