Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 53, 54, 55  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
somnambuul
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.03.2009 23:22:32 vasta tsitaadiga

Kuna aku enneaegne surm tundus kahtlane, siis tegin loomkatseid ja installisin telefoni igast jälgijaid ja taskmanagere. CPUMonitor näitab tühikäigul prose kasutuseks 0%, peale garmini kasutamist jääb see aga 3% peale tiksuma. Mälukaardi väljavõtmine korraks aitab, prose kasutus jälle nullis ja aku kestab juba pikemat aega. Niiet aku korras, aga GarminXT v5 on hoopis vigane vist.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cdc
HV kasutaja

sõnum 06.03.2009 14:52:37 vasta tsitaadiga

probleem selline et nuppude taustvalgus läheb põlema kuidas jumal juhtab, vahepeal kustub ära ja vahepeal jälle põleb, kas seda ka kuskilt timmida võimalik on või milles võib olla asi?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 06.03.2009 16:17:31 vasta tsitaadiga

cdc, äkki on see valgusanduriga seotud? Kas nuppude valgustus läheb põlema siis kui on vähe hämaram valgus?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 06.03.2009 17:13:27 vasta tsitaadiga

Arvan ka et sama teema. Ma telefoni ostsin arvasin ka kohe et mis asja viga nüüd. Miks nuppude taga valgus ei põle, ja vahest põleb. Aga see ja pigem mugavus asi, valguseandur- säästab akut.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 06.03.2009 20:05:42 vasta tsitaadiga

cdc kirjutas:
probleem selline et nuppude taustvalgus läheb põlema kuidas jumal juhtab, vahepeal kustub ära ja vahepeal jälle põleb, kas seda ka kuskilt timmida võimalik on või milles võib olla asi?

kui klahvilukk maas, siis ta timmib ise vastavalt ümbritsevast valgusest.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
soojatoru
HV vaatleja

sõnum 09.03.2009 19:06:23 vasta tsitaadiga

küsimus selline, et kui osta USA'st E51 telefon, kas sellele on võimalik hiljem peale saada ka eesti keelne menüü?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 10.03.2009 01:02:24 vasta tsitaadiga

Jah, Nemesisega muudad product code'i ära baltic'uks ja saad veebist uuendades juba automaagiliselt eestikeelse menüü kaasa.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
soojatoru
HV vaatleja

sõnum 10.03.2009 01:13:16 vasta tsitaadiga

rex, tänud vastuse eest! Eks hoian seal silmad lahti. Vb veel odavam kui siin. Kuid kuidas toimib garantii?
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 10.03.2009 01:47:11 vasta tsitaadiga

soojatoru kirjutas:
Kuid kuidas toimib garantii?

Ei kujuta ette. Ei ole elus ühelegi asjale garantiid vaja läinud. Kui juhtub mingi 1:100 vastu ebaõnn, siis viskad minema ja ostad uue? Minu arust on tänapäeva inimesed selle "garantii-garantii-garantii!" ja "kindlustus-kindlustus-kindlustus!" asjaga lihtsalt ära hellitatud. Irvitasin valjusti, kui ON-OFF'is müüja sõbrale digiseepi ostes veel 2a lisagarantiid juurde osta pakkus. Selle aja peale on tal see seebikas ammu kadunud/katki istutud/täis oksendatud/ära varastatud. Või kui ei, siis lihtsalt moraalselt nii vananenud, et ongi aeg minema visata.
tagasi üles
soojatoru
HV vaatleja

sõnum 10.03.2009 10:06:54 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Minu arust on tänapäeva inimesed selle "garantii-garantii-garantii!" ja "kindlustus-kindlustus-kindlustus!" asjaga lihtsalt ära hellitatud.

Ma huvi pärast küsisin. Et kui mingit saasta isendi saab, siis teaks, kas tasuks kuhugi siin pöörduda. Mõtsin, et sellel ka ehk taoline nagu Dellil või muul heal suurtootjal. Aga kes seda telefoni ikka tahab. Lauasahtel ehk..
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 10.03.2009 12:01:55 vasta tsitaadiga

soojatoru kirjutas:
küsimus selline, et kui osta USA'st E51 telefon, kas sellele on võimalik hiljem peale saada ka eesti keelne menüü?

Kas sagedustega ei tule probleeme? Mõned US Nokiad töötavad sagedustel mida euroopas pole.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 10.03.2009 12:06:02 vasta tsitaadiga

kuunar kirjutas:
soojatoru kirjutas:

Kas sagedustega ei tule probleeme? Mõned US Nokiad töötavad sagedustel mida euroopas pole.

Tänapäeva televonid on enamuses kolmesageduslikud, st. töötavad igas maailma punktis.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 10.03.2009 15:19:45 vasta tsitaadiga

Tegelikult lausa neljasageduslik: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 10.03.2009 16:23:32 vasta tsitaadiga

Mõtlesin just 3G:d. Nüüd natuke uurisin ja tundub, et peaks töötama küll,
Seda garantii asja võib küsida Nokia eesti esindusest.
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 14.03.2009 11:04:50 vasta tsitaadiga

Tegin eile FW update, aga nüüd on küsimus, kas vana firmwaret ei saa tagasi kuidagi?
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 14.03.2009 20:54:09 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
Tegin eile FW update, aga nüüd on küsimus, kas vana firmwaret ei saa tagasi kuidagi?

Kas peale fw uuendamist muutus miskit paremuse või pigem vastupidises suunas ?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 14.03.2009 21:59:16 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:

Põhimõtteliselt ei saa.
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 14.03.2009 23:17:37 vasta tsitaadiga

hugo kirjutas:
puik17 kirjutas:

Kas peale fw uuendamist muutus miskit paremuse või pigem vastupidises suunas ?

Ma ei tea kas siin tasub sellest rääkida, aga minu puhul muutus see, et firmwaret ei saa mudida.
Paremuse poole vb see, et menüü tundub tsipa kiirem olevat.
tagasi üles
ranz
külaline

sõnum 20.03.2009 12:13:06 vasta tsitaadiga

Kuna uus telefon mille sain sööb megalt akut (peab vastu miski 3 päeva heal juhul, eelmisega sain vabalt 5-6 päeva) sai peale lastud väike monitoorimis programm ning too näitab, et prose kasutus on 10% ringis suht stabiilselt, seda on vist nagu väga palju lihtsalt seisva telefoni tarbeks. Kui ette tuleb pimenduspilt siis jääb prose kasutus sinna 1-2% juurde.
Krt kogu aeg on mul jama nende telefonidega, uut firmwaret pole kah veel väljas mida peale lasta, muidu uuendaks telefoni ära ja vaataks kas hakkab aku rohkem pidama.
tagasi üles
ksl
HV kasutaja

sõnum 20.03.2009 15:58:01 vasta tsitaadiga

ranz kirjutas:
Kuna uus telefon mille sain sööb megalt akut (peab vastu miski 3 päeva heal juhul, eelmisega sain vabalt 5-6 päeva) sai peale lastud väike monitoorimis programm ning too näitab, et prose kasutus on 10% ringis suht stabiilselt, seda on vist nagu väga palju lihtsalt seisva telefoni tarbeks. Kui ette tuleb pimenduspilt siis jääb prose kasutus sinna 1-2% juurde.
Krt kogu aeg on mul jama nende telefonidega, uut firmwaret pole kah veel väljas mida peale lasta, muidu uuendaks telefoni ära ja vaataks kas hakkab aku rohkem pidama.

Garmin Mobile XT-l on komme taustal lisaprogrammi jooksutada, mis sööb akut mõnuga

ranz
külaline

sõnum 23.03.2009 10:03:27 vasta tsitaadiga

Aga mul ei ole sellist programmi telefonis, üldjuhul üldse hoidnud ma telefoni suht puhtana, ilma igasuguste lisadeta, alles nüüd lasin selle monitoorimis proge peale.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 23.03.2009 11:48:10 vasta tsitaadiga

ranz kirjutas:

Proovi olemasoleva viimase softiga üle kirjutada. Õnnetu värk sul küll nende telefonidega.
tagasi üles
-PitBull-
HV vaatleja

sõnum 24.03.2009 11:19:19 vasta tsitaadiga

On keegi sellisest asjast varem teadlik olnud, et ostes telefoni teise inimese käest, tuleb mingi ostmist tõendav paber kirjutada, et juhuslikult kui peaks olema vajadus telefoni kaupluses ümber vahetada, siis selle paberi alusel saab. Käisin oma e51-ga viis korda garantiis ja nüüd siis otsustati lõpuks välja vahetada, aga kuna lepingu peal pole minu nimi, siis seda teha ei saa ja on vaja eelmise omaniku allkirjaga paberit, et ta on mulle selle müünud. Poes öeldi, et kust ma tean, et te pole varastanud selle telefoni icon_eek.gif ja äkki printisite internetist ise välja selle ostulepingu eelmise omaniku nimega. Kuigi ma arvan, et mingi suvaline inimene ei saa küll printida kellegi teise lepinguid välja icon_biggrin.gif Ja selle küsimuse peale, et garantiisse tuues ei huvitanud kedagi, kelle nimi ostu paberi peal on, ei osatud midagi muud tarka öelda, kui et a see on hoopis teine asi. Ühesõnaga oleks telefon varastatud, siis garantiiremonti teha poleks mingi probleem. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 24.03.2009 12:35:28 vasta tsitaadiga

-PitBull- kirjutas:
On keegi sellisest asjast varem teadlik olnud, et ostes telefoni teise inimese käest, tuleb mingi ostmist tõendav paber kirjutada, et juhuslikult kui peaks olema vajadus telefoni kaupluses ümber vahetada, siis selle paberi alusel saab. Käisin oma e51-ga viis korda garantiis ja nüüd siis otsustati lõpuks välja vahetada, aga kuna lepingu peal pole minu nimi, siis seda teha ei saa ja on vaja eelmise omaniku allkirjaga paberit, et ta on mulle selle müünud. Poes öeldi, et kust ma tean, et te pole varastanud selle telefoni icon_eek.gif ja äkki printisite internetist ise välja selle ostulepingu eelmise omaniku nimega. Kuigi ma arvan, et mingi suvaline inimene ei saa küll printida kellegi teise lepinguid välja icon_biggrin.gif Ja selle küsimuse peale, et garantiisse tuues ei huvitanud kedagi, kelle nimi ostu paberi peal on, ei osatud midagi muud tarka öelda, kui et a see on hoopis teine asi. Ühesõnaga oleks telefon varastatud, siis garantiiremonti teha poleks mingi probleem. thumbs_up.gif

Kui oleks varastatud, oleks telefon ilmselt ka mustas nimekirjas. Suuline leping on ka leping. icon_smile.gif Ma arvan, et see rohkem "näkku panemiseks" et mitte "tasuta" tööd teha.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
T2nel
HV Guru
T2nel

sõnum 24.03.2009 12:58:52 vasta tsitaadiga

Nõustun eelkõnelejaga, paistab väga kiusu moodi olevat. Kui uuel omanikul on ostudokument ilusti kaasas, siis ei tohiks poel midagi olla öelda. Ostu-müügi lepingut võltsida oleks siis juba lapsemäng, aga mitte ostudokumenti. Nalja teeb see, et klienditeenindaja ütles, et äkki printisite ise internetist välja. Kas neil on siis nii tõsised turvalekked, et kõik nende käest ostetud telefonide lepingud on internetist kättesaadavad? Seda võiks nende käest täitsa küsida. thumbs_up.gif Teine asi, et garantiiremont ja garantiikorras telefoni väljavahetamine on erinevad asjad, siis ma ei näe nagu erilist vahet. Kui garantiiremondis ei suudeta telefoni korda teha, siis tuleb telefon lihtsalt välja vahetada. Mis pood see oli kus nii kiuslikud müüjad on? icon_razz1.gif
Kommentaarid: 798 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 646
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 53, 54, 55  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.