Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 16.03.2009 10:31:52 vasta tsitaadiga

Ma ise pakun et mingi Bug,et ei näita korralikult. Episode 3 näitas ka et 0 income, kuid siis tuli iga turn sisse 60k, praegu Episode 4 suht alguses ja tuleb 12k seega kuskilt see raha tuleb. Ainult maksudest vaevalt.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 16.03.2009 12:38:46 vasta tsitaadiga

raimo21, sul on küll kahtlased probleemid. Kas patch on peal? Ise olen mänginud asja oma 10h ja pole küll eriti nuriseda millegi üle. Ühe korra pani niisama panga ja ühe korra väitis, et mälu sai lahingu (2k v 2k meest) laadimisel otsa. Ära nüüd pahanda küsimuse peale, aga kas ostsid ikka mängu?

Pihv, kui sa võtad lahti kaubanduse akna, siis akna alumine pool näitab, kust sa mingeid kaubaartikleid saad. Seal taga peaks olema kirjas ka raha. Kas sul on mingite riikidega ka kaubandusleppeid? Kui sul seda kaupa kellelegi müüa pole, ega sa siis ei teeni kauba pealt ka midagi.
Kaubanduse kohta leiad infot siit ja siit. Esimese lingi all kommenteerib kaubanduse toimimist Thamis, kes on CA meeskonna liiga, ehk siis seda võib juba puhta kullana võtta.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2009 13:11:59 vasta tsitaadiga

tänud... mäng ei seletanud minuteada eriti midagi nende trade värkidest ning manuaali muidugist ei ole kah uurinud (teagi kas seal midagi kirjas on)
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 16.03.2009 13:15:51 vasta tsitaadiga

Ei olnud seda kirjas jah, suht nigel oli kasutusjuhend.

tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 16.03.2009 13:30:38 vasta tsitaadiga

tegin inglismaa ühe missiooni ära ja sain usa 13 kolooniat endale icon_razz.gif
uurisin niisuguse tehnoloogia ka, kus nüüd mehed tulistavad ridade kaupa ja esimene rida põlve peal :p päris kiiresti langevad vaenlased nii
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 16.03.2009 13:38:23 vasta tsitaadiga

Peab ka selle põlve pealt tulistamise ära tegema icon_smile.gif
Muuseas kui panen oma Militia mäe peale kaldega vaenalse poole siis annavad kõik read tuld, sest tulistavad üle esimeste ridade thumbs_up.gif
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 16.03.2009 14:51:55 vasta tsitaadiga

Keegi teab, kui ma nt Londoni endale saan, kas ma saan Inglismaa tehnoloogiaid ka siis kasutada oma valdusalas ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 16.03.2009 16:24:59 vasta tsitaadiga

Vops kirjutas:
tegin inglismaa ühe missiooni ära ja sain usa 13 kolooniat endale icon_razz.gif
uurisin niisuguse tehnoloogia ka, kus nüüd mehed tulistavad ridade kaupa ja esimene rida põlve peal :p päris kiiresti langevad vaenlased nii

Kui seda edasi mängid, siis anna teada, kas nad sul mingi aeg hiljem jonnima ja iseseisvust nõudma ka hakkavad.

-Kaivo- kirjutas:
Keegi teab, kui ma nt Londoni endale saan, kas ma saan Inglismaa tehnoloogiaid ka siis kasutada oma valdusalas ?

Seda pead täpsemalt uurima TWCenter'i foorumitest või lihtsalt Londoni ära vallutama ja vaatama. Tee mingi suvaline save ja proovi ära ning anna meile ka teada.

tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 16.03.2009 18:26:41 vasta tsitaadiga

Juba liingungi londoni alla.
2 kindralit on kahuritega :S 2 on rastaväe ja jalaväega.
Lähen pommitan natuke icon_biggrin.gif
Ma ikka tainas, nüüd alles avastasin ,et diplomaatial ja arendusel on oma väike nupuke all icon_biggrin.gif
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 16.03.2009 18:38:13 vasta tsitaadiga

Nojah, õiged mehed kasutusjuhendit ju ei loe icon_razz.gif

tagasi üles
raimo21
HV kasutaja

sõnum 16.03.2009 19:11:04 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
raimo21, sul on küll kahtlased probleemid. Kas patch on peal? Ise olen mänginud asja oma 10h ja pole küll eriti nuriseda millegi üle. Ühe korra pani niisama panga ja ühe korra väitis, et mälu sai lahingu (2k v 2k meest) laadimisel otsa. Ära nüüd pahanda küsimuse peale, aga kas ostsid ikka mängu?

Tegemist originaaliga, ja ega steam vist ilma updatimata asja käima ei lasegi? Igaljuhul patchi pani peale ja uuemat ei paku.
Mängind olen mingi kaks päeva, pühapäeval sai veits rohkem sellega nokitseda kuna "nii ilus ilm" oli väljas. Ja probleemid just selle pikema perioodi lõpus hakkasidki. Mälu taha asi jääda ei tohiks, seda peaks isegi ülejääma.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 16.03.2009 19:15:50 vasta tsitaadiga

Aga noh ma oma Easy tasemega olen nagu nii kõikvõimas icon_lol.gif
Lahingud miski keskmisega .
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 16.03.2009 20:49:28 vasta tsitaadiga

raimo21 kirjutas:

Mängind olen mingi kaks päeva, pühapäeval sai veits rohkem sellega nokitseda kuna "nii ilus ilm" oli väljas. Ja probleemid just selle pikema perioodi lõpus hakkasidki. Mälu taha asi jääda ei tohiks, seda peaks isegi ülejääma.

Ma pole neid eriti kaugele mänginud ... 1730 midagi on vist. Olen nikerdanud ja proovinud erinevate riikidega siin. Kui mõelda tagasi, siis ega ma M2TW-d ei viitsinud ka kordagi lõpuni mängida.

tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 16.03.2009 21:42:23 vasta tsitaadiga

London sai ära võetud.2 korda pidin võitlema linna pärast. Tunnike vist sai ajsatatud.
Kahju ,et Abiväed ei ole korraga kaardil. Tasapisi tilguvad.
3000 meest annab kontrollida ka icon_biggrin.gif
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 17.03.2009 01:09:39 vasta tsitaadiga

Kas keegi tuletaks meelde, mismoodi see reinforcement töötab? Ma ei leidnud midagi kasulikku TW enda foorumitest,va see hala, mis käis selle järjekordse halbuse kohta Empire's, et miks see unitite limiit jälle nii näruselt väike on icon_biggrin.gif

..aga..

kuidas need lisaväed campaign map'l töötavad? Kas kindralid peavad käigu lõppedes/ajal lihtsalt üksteise "mõjuvõimu" alas olema? icon_rolleyes.gif ..ei tule meelde eelmistest osadest,krt..
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.03.2009 02:15:46 vasta tsitaadiga

Mind jällegi huvitab et kuidas meelitada Sõjalist liitlast ühinema ka reaalselt oma armeega.

Taon ikka veel seda RtI ja seal ei saa raskusastet valida aga kuna Battle oli keskel siis eeldan et Normal, lükkasin Battle üks nõks edasi ehk siis Hard. Esimene lahing ei saanud nagu arugi kuna lihtsalt olin 3 korda suurema armeega aga oma lollusest kaotasin Kindrali, järgmine turn kohe cpu (Great Britain) nõelas vastu seda sama armeed mis minul siis : USA 1238 meest ja temal 1188 meest. Võib öelda küll et ehmatas ära see kohe, lendas niimoodi peale et mul olid käed-jalad tööd täis, sain vaevu mehed paika kui juba sõna otseses mõttes üle joosti. Ühe üksuse sain kiirelt kuskille hoonesse sokutada aga see lasti õhku nii minutiga. Viimased 5-6 üksust suutsin tagasi tõmmata miskise heki ja kiviaia taha, seal siis andsin neile veel valusalt tuld ja isegi vast oleks võitnud aga kuradi soldatid või asjad , moraal nii madal et 30-40 mehelised üksused tõmbasid valge lipu üles ja leekima.
Kuna minul olid enamus Long Rifle men (väga hea range aga väga kiirelt langevad eriti just käsivõitluses) Minuteman Milita ja veel mingi Militia, GB Grenadiers, Line Infantry ja 4-5 üksust kahurväe vastu (mis tulistasid neid canister shote, nagu shotgun) siis ma pakun et peale selle et CPU oli nüüd hard mängis ka suur osa rolli see et lihtsalt on minu armee vähe arenenud.
Minu armeest jäi järele 260 meest ja vastasest 316 seega ikkagi suht võrdne, tekitasin kõva Alamo seal aia taga neile icon_smile.gif
Muidugi AI "tarkust" näitab see et sama turn ründas ka ta kohe mu teist armeed (ligi 1000 meest) oma 316 mehega ja seal ma lihtsalt purustasin ta, ei pannud End Batle vaid ajasin viimse meheni taga neid icon_smile.gif ja selle tulemusena ta kaotas Québec'i, New France. Pika jutu kokkuvõtteks siis et Hard küll aga teeb lolle vigu mida inimene ei teeks.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 17.03.2009 08:36:45 vasta tsitaadiga

Mul on põhirõhk hobustel thumbs_up.gif
Nedega saab ilusti üksused üksteised eraldada ja siis on juba väga kerge 100 hobusega läbi 120 jalaväe tormata icon_biggrin.gif
Tavaliselt mõlemalt küljelt kiusan neid hobustega. Samalajal liigun jalaväega lähemale.
AI lollust on seal hea ära kasutada.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 17.03.2009 11:07:35 vasta tsitaadiga

MitchriX kirjutas:
Kas keegi tuletaks meelde, mismoodi see reinforcement töötab? Ma ei leidnud midagi kasulikku TW enda foorumitest,va see hala, mis käis selle järjekordse halbuse kohta Empire's, et miks see unitite limiit jälle nii näruselt väike on icon_biggrin.gif

..aga..

kuidas need lisaväed campaign map'l töötavad? Kas kindralid peavad käigu lõppedes/ajal lihtsalt üksteise "mõjuvõimu" alas olema? icon_rolleyes.gif ..ei tule meelde eelmistest osadest,krt..

Reinforcement all mõtled sa täpsemalt siis mida? Kui lahinguväljal lisaväed, siis on mindud tagasi Rome juurde, kus lisaväed tulevad mängu alles siis kui põhiväest mõni unit on otsa saanud või lahingväljalt lahkunud. Samas ühe korra liikusid mul lisaväed ise kindluse alla kui mul oma vägi täies jõus oli. Mingit märkeruutu AI-juhtimise kohta ma näinud ei ole.
Kui pidasid silmas pärast lahingut väe ülesputitamist, siis kui sul on kindral, siis väekaartide paremas servas ülemine nupp "tellib" uusi mehi valitud üksustesse.

Campaign kaardil peavad väed olema jah mõjutsoonis, mis E:TW-s on minuarust tunduvalt suurem kui eelnevates mängudes. Praegu on selleks see roheline sõõr kindrali ümber.

tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 17.03.2009 11:43:14 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
Campaign kaardil peavad väed olema jah mõjutsoonis, mis E:TW-s on minuarust tunduvalt suurem kui eelnevates mängudes. Praegu on selleks see roheline sõõr kindrali ümber.

Yeah, neid ma pidasingi silmas. Aga eile jõudsin ka selle ise praktikas ära proovida icon_smile.gif Kahju jah ainult, et neid lisavägesid lahinguväljale korraga ei paigaldata icon_neutral.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 17.03.2009 12:55:03 vasta tsitaadiga

millist ma peaks nüüd mängima: Empire Total War või Empire Total War Special Forces ? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 17.03.2009 13:02:59 vasta tsitaadiga

No oleneb kumma sa endale ostsid.

tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 17.03.2009 13:05:44 vasta tsitaadiga

monty11, pole veel ostetud, üritan valida alles icon_smile.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 17.03.2009 13:22:04 vasta tsitaadiga

No oleneb, kas tahad paari Elite Uniti eest raha juurde käia. AI on mängus ju piisavalt nõrk, et sellest saab ka ilma nendeta jagu. Multiplayeris neid nii või naa kasutada ei saa. Karbis on vist mingit nodi ka kaasas. Eks ise otsusta ... mäng on sama ju.

tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 17.03.2009 16:10:17 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Mul on põhirõhk hobustel thumbs_up.gif

Mul on vastupidi. Nii kui hetkeks magama jään, tuleb kari hobuseid ja raiub mu suurtükid surnuks. Mis siis et jalavägi teeb neile otsa peale, suurtükkidest olen ikka ilma

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.03.2009 17:44:30 vasta tsitaadiga

kaitse siis jalaväe või ratsa väega oma suurtükke. Ise panen suurtüki kõrvale ja taha vastavalt kuidas vaja paar rida mehi kes seisavad ruudu kujuliselt (ruudu formaat vms jura on vajalik ainult siis välja "töödelda"). Hobesed üldiselt siis eriti torkima ei tule.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.