Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marko
HV Guru

|
16.03.2009 18:17:23
|
|
|
PeZ kirjutas: |
Kahjuks ei tööta, mul pole seda adapterit See on Doom muidu  |
müü mulle maha
tegelt, kui huvi on siis ma võin adapteriga mingi aeg külla tulla. (retrogamereid lugema näiteks)
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
16.03.2009 22:22:31
|
|
|
GameBoy guide book?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
16.03.2009 22:29:09
|
|
|
amddude kirjutas: |
GameBoy guide book?  |
Njaa, sa pead veel natukene tähti õppima
Aga jah, muidu on tegu sellise asjaga, mida me kahjuks tänapäeval enam ei näe. Nintendo enda poolt väljastatud mängukataloogiga Game Boy Player's Guide. Ma kunagi loodan neid lähemalt vaadelda.
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
16.03.2009 22:57:15
|
|
|
Kurat. See vutlar, millest oma blogis räägid on küll jube lahe. Peaks ka omandama ühe. Mu Lite alumine pool on räigelt kriimustatud ikka.
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
qodopob
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
16.03.2009 23:13:56
|
|
|
Tervest hunnikust pilt plox
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
16.03.2009 23:14:23
|
|
|
amddude kirjutas: |
Kurat. See vutlar, millest oma blogis räägid on küll jube lahe. Peaks ka omandama ühe. Mu Lite alumine pool on räigelt kriimustatud ikka. |
Jah, minu meelest on see päriselt veel ägedam. Kuigi minu oma on ilma laheda seenepildita, lubasin selle tsiki groupie'ks hakata, sest tegu on lihtsalt parima kotiga DS'le. Kasutasin varem üht teist, aga see tasku on lihtsalt ületamatu. Lihtne ja geniaalne lahendus. Sel ajal, kui ma ei mängi, on DS ise 'pesus' ning välja võttes läigib nagu uus. Kunagi 100 aasta pärast tuleb vist kotti ennast kah pesta
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
17.03.2009 00:57:19
|
|
|
blah
+ 2 mängu on ka plaadil, paramparaa
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
17.03.2009 13:27:51
|
|
|
mis asi on Sven co op?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
|
Kommentaarid: 359 loe/lisa |
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
17.03.2009 14:33:11
oktoober 2008 - märts 2009 |
|
|
Viimati kimbutasin seda teemat oma fookusest väljas fotodega 15. oktoobril 2008. Seega olen olnud passiivne kõrvaltkiibitseja juba üle viie kuu! Üheks põhjuseks on kindlasti ümbritsevatest oludest ja suurtest tulevikuplaanidest tingitud vajadus veidi kokku hoida ja mitte arutult igasse ilmakaarde raha loopida. Samas on paratamatult ka minu riiulid täiendust saanud ning tundub, et nüüd oleks õige aeg oma karmavõlga veidike vähendadada. Esmalt ülevaatlik grupipilt ja pärast seda juba detailsem lahkamine.
Perepilt:
Treasure'i "Bangai-O"-seerial oli seni õnnestunud minu radari alt läbi lipsata, aga härra DODONPACHI kiidusõnad DS-i mängu aadressil tekitasid minus viimaks huvi. Pealegi otsisin täiendust oma tärkavasse Dreamcasti mängude sektsiooni. Mõeldud, tehtud. Ja tõesti, kumbki mäng on isemoodi suurepärane, nõudes samas sellist sisseelamisvõimet ja näpuosavust, mida just igal surelikul kapaga jagada pole.
NDS:
Alguses ostsin Picross DS jaapanikeelse versiooni, ent tänu naturaalmajanduse võluväele sattus lõpuks riiulile hoopis sama mängu USA versioon. Mis seal pikemalt rääkida - üks paremaid puslemänge DS-ile, mis pakub alati meeldiva elamuse. Castlevania: Order of Ecclesia seevastu pühib minuga meeleldi põrandat, kuid pärast Castlevania: Dawn of Sorrow käest saadud ajupesu kannatan sellise kohtlemise viisakalt ära ja ütlen veel "aitäh" ka.
PS / PS2:
Seni on minu MGS-kogemus piirdunud Gamecube'ile ilmunud remake'iga MGS: Twin Snakes, mis mulle väga meeldis. Ainukeseks piprateraks suhkrutoosis oli seeria tõsimeelsete fännide pidev inin, et too remake jäävat originaalile alla nii mängitavuses kui õhkkonnas. Lõpuks otsustasingi järele kontrollida, kuidas lood tegelikult on. Eks siis kunagi saan teada. Persona 3: FES kuulub aga mängude hulka, mille ilmumist ma toetan juba puhtalt ideetasandil, hoolimata küsimusest, kust kuradi kohast ma võtan need läbimängimiseks vajalikud 80+ tundi. Õnneks ei rõhunud hind rahakotti...
PS3, vol. 1:
LBP (PS3 GOTY) ITT! Paraku oma eelkäija varju jääv Resistance 2 kahvatub glamuurse lauanaabri kõrval veelgi ja lõdiseb haledalt nurgas.
PS3, vol. 2:
Nende kahe mängu olemasolu valmistab mulle siirast rõõmu. Asjaolu, et ma mõlemas üsna haledalt hävin, pole takistuseks. (Vt ka viimast rida mu PSN ID-l!)
PS3, vol. 3:
Vajalikud aksessuaarid, et: 1) kleepida oma Burnout Paradise'i juhiloale lõpuks ometi autoportree; 2) kuulata mu üheliikmelise friends list'i täiskoosseisu sõbralikku korinat.
Japanarama:
Esimest korda kuulsin Yasunori Mitsuda & Millennial Fair'i esitatud Xenogears'i soundtrack'i arraneeringut "Creid" aastal 2002. Vahepealsel ajal olen plaati kuulanud regulaarselt, vähemalt kord kvartalis. Kuna nägin, et sellest kombest pääsu pole, otsustasin tegevuse uuele tasemele viia. Meeldib ka mu naisele! Rhythm Tengoku (GBA) ei tule ilmselt kunagi omal algatusel meie kanti - seega tuleb ta kohale tuua väevõimuga.
(Aja)kirjandus:
Seitse numbrit ajakirja EDGE - endiselt parima kujundusega mänguajakiri, endiselt snobismi meistriklass, endiselt kohustuslik.
PSN:
Kiire kollaa PSN-mängudest, mille eest meeleldi raha välja käisin. Viitsijad võivad mõistatada, mis mängudega on tegu; vastused leiduvad järgmises lauses. (Vasakult paremale: PixelJunk Eden, Flower, Noby Noby Boy, Lumines Supernova, Super Street Fighter II Turbo HD Remix.)
Lisaks olen vahepealsel ajal Steami kaudu omandanud järgmised tooted: Audiosurf, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Bioshock (teistkordne ost), Lost Planet: Extreme Condition, World of Goo.
Selleks korraks kõik. Luban, et järgmiseks korraks juurutan oma fotodele uue, ent vähemalt samavõrra turrutavalt rutiinse tausta. Seniks aga usinat oma varanduse pildistamist ja kaasvuajeristide silmarõõmuks siia teemasse postitamist teile!
viimati muutis vabarna 22.03.2009 20:30:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
17.03.2009 14:38:32
|
|
|
Üks ainus ja juba viis aastat vist
|
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
18.03.2009 12:28:30
|
|
|
Räägin mängust mis mul oli.
Orange Box PC-le nii kauaks kuni mul lambist steami account kinni pandi. Siis saatsin Valve support ticketi kaudu pucci ja viskasin mängu minema. Nii palju siis originaalidest.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
18.03.2009 12:40:41
|
|
|
Kas ma sain õigesti aru, et sa isegi ei üritanud uurida, miks su konto kinni pandi?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
19.03.2009 02:12:48
|
|
|
Golden Sun'i mõlemad osad. Tegu on fantastilise kaheosalise RPG'ga Game Boy Advance'l. Mäng, mille järge oodatakse pikisilmi DS'le. Vähemalt mina ootan. Sellele on eelmistel aastatel veidi vihjatud kah. Õrnalt, kuid veenvalt.
Aga käesolevatel piltidel näha oleva seeria kohta käivaid emotsioone saab lugeda retropeldikust.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
19.03.2009 18:38:24
|
|
|
Muljetavaldav stealth edit.
Samas, õnneks postitus taaskord.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
20.03.2009 20:44:51
|
|
|
vabarna kirjutas: |
Muljetavaldav stealth edit. Samas, õnneks postitus taaskord. |
Tänud ja sry, ma ei mallanud ära oodata, kuni Kapitan või keegi vastab ja samas tahtsin puhtalt postilt alustada Selline enda jälgede kustutamine võib vist tüütu paista küll, proovin edaspidi vältida.
Vahepeal lisandus: Maru's Mission Game Boy'le
Minu ülivägasuured tänuavaldused Flackole, kes kaevas siit threadist välja minu nädalataguse hala ning pakkus selle peale enda äsjasoetatud ja veel trükisooja Maru's Mission'i karbiversiooni minu kogusse ning oli nõus vastu võtma mõned minu väga tagasihoidlikud mängud! GB karbid ei ole just tänapäeva levinuim kaup ning see tõik muudab minu jaoks Flacko omakasupüüdmatu pakkumise kohe eriliselt oluliseks.
Flacko ülimat suuremeelsust jääb internetiavarustesse meenutama see pilt.
Nii korralikult hoitud karpi on raske isegi 18 aasta tagusest poest leida.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
22.03.2009 08:26:01
|
|
|
Palun
Mul on hea meel et sai sind rõõmustada. Ma olen ise ka väga õnnelik et Teie, terry, mulle SONIC AND KNUCKLESI LOCK ON TECNOLOGY mängu kinkisid koos 10 gameboy mänguga. AAga üle kõige meeldib mulle ikka see sonicu asi.
Ning Xbox Arcade lisandus 3 arcade mängu:
Peggle
Demon Tank vms
The Maw
1600ms punni on alles, kui miskit veel tleb välja eks siis ostan
Lisandus seeeeee:
Spoiler 
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus25aa
HV vaatleja
|
22.03.2009 17:45:07
|
|
|
PS3-e mängud.
1. Fear
2. Uefa 2008
3. Oblivion
4. Uncharted
5. Orange box
6. Rainbow Six Vegas 2
7. Lost
8. Grid
9. GTA4
10.COD 4
11. Full Auto 2 Battlelines
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
22.03.2009 18:19:05
|
|
|
Kui GH kitarrikarbid välja jätta, siis on minu kollektsiooni suurus peaaegu 11". Seda muidugi DS'i mängude arvelt. Wii karbid hoiavad suuruse tänamatult madalal. Seevastu DS'i euroopa karbid aitavad juba kahe mängu pealt terve sentimeetri võita.
Flacko, sinu Pinjata joonistus on awesome! Eriti parempoolne tüüp
Veel, ärge häbenege oma pilte näidata. Selle teema pildid ei ole kohe kindlasti spoilerid. Kellel link aeglane, keeraku brauseril cachemine peale.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |