Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 16.03.2009 18:21:58 vasta tsitaadiga

wifebeater kirjutas:
veel uuem mudel on ka olemas - 32PFL9613D, aga ma pole leidnud nende uute kohta tasemel tehtud testülevaateid.
too trusted reviews andis tolle vana mudeli pildi kvaliteedile kõrgema hinde (10 10-st), kui nondele uuematele (9 10-st).

Uuel mudelil pole muud vahet kui see et 32" sel on 100hz lisaks...
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
uus kasuta
HV vaatleja

sõnum 16.03.2009 20:45:38 vasta tsitaadiga

2009 Philips`i LCD tutvustus http://www.digi-shop.ee/Press-Event-Portugal-2009-TV.pdf
tagasi üles
seganelugu
HV vaatleja

sõnum 16.03.2009 21:01:38 vasta tsitaadiga

Pikalt otsinud ja uurinud,et millist lcd omale osta ja nüüd enam ei jõudnud oodata ning valisin ja soetasin selle mudeli! http://www.digitalversus.com/article-364-3466-16.html .Nüüd siis nädal aega vaadatud tv´d ja igati rahul!Enim kartsin just elioni digi tv pärast aga kvalietet väga hea ja mingeid ebameeldivusi pole täheldanud,arvutiga lag´i pole ka tähele pannud.Must on ikka ilusti must jne.vb ainuke asi mis olen tähele pannud, siis kui ekraan yleni must(nt kui menüüst valida mingi plug kus pole midagi küljes siis nätab tühja ekraani,siis tuleb esile veits cloud´ingut aga kui vaatad filme vms siis ei paista seda olevat!seega selle raha eest(16 000 maksis 1 näd tagasi tehnikapoes) on telekat küll ja soovitaks seda mudelit ka oma sõpradele:)
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2009 21:37:07 vasta tsitaadiga

link :: http://www.digi-shop.ee/Press-Event-Portugal-2009-TV.pdf

wifebeater kirjutas:
Siin on Philipsi 9-seeria teleka professionaalne testülevaade (mitte mingi vend ei kiida, kui hea teler tal on): http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-37PFL9632D/ Lühikokkuvõte oleks:
- must pole nii tume, kui sonyl ja samsal;
- sd vaatamiseks suurepärane tänu oma pilditöötlusele;
- mängimiseks väga pika viite tõttu ei sobi;
- progressiivse full hd vaatamiseks ei sobi, kuna sissetulev 1080p pilt tehakse 1080i pildiks ja peale töötlust 1080p-ks tagasi, kuna teatavasti lcd ekraanid ülerealaotusega ei tööta. seetõttu eraldusvõime langeb ja tekivad deinterlacest tingitud moonutused;
- piniseb;
- väga hea liikuvate detailide eraldusvõime.

loe seda, siis saad aru miks sul 1080i tuleb, seal tagapool seletatakse väga hästi lahti, muideks väga kasulik teave. vaata seda kus dvd formaatidest ja cinema 21:9

thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.03.2009 21:45:16 vasta tsitaadiga

uus kasuta kirjutas:
2009 Philips`i LCD tutvustus http://www.digi-shop.ee/Press-Event-Portugal-2009-TV.pdf

hmmm huvitav palju see cinema-21:9 tv variand maksab... icon_smile.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 16.03.2009 21:46:41 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
uus kasuta kirjutas:

pakun arvama, et kui saad miinimum palka, siis 2 aastat pead koguma icon_lol.gif
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 16.03.2009 21:58:34 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
loe seda, siis saad aru miks sul 1080i tuleb, seal tagapool seletatakse väga hästi lahti, muideks väga kasulik teave. vaata seda kus dvd formaatidest ja cinema 21:9

ehk juhataks täpsemalt mis leheküljel seletatakse miks 1080i tehakse? ise ei pannud tähele sellist kohta...
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 16.03.2009 22:02:18 vasta tsitaadiga

pealuu kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

ehk juhataks täpsemalt mis leheküljel seletatakse miks 1080i tehakse? ise ei pannud tähele sellist kohta...

see vist see teema kus forumist pilt tehtud... mustade servadega teema jms...??
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.03.2009 22:02:41 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
uus kasuta kirjutas:

pakun arvama, et kui saad miinimum palka, siis 2 aastat pead koguma icon_lol.gif

ohh, siis saab 2 a pärast uue telku :p :p
tegelt kipun arvama et see maksab rohkemgi aga mis seal ikka, tore on pilte,specce vaadata ja vesistada. tv poodi siis nina ei topi , muidu ei kõlba enda 7603D enam kuskile icon_biggrin.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 16.03.2009 22:08:21 vasta tsitaadiga

ca lk 40 kandis hakkab pihta, seal pildi skaleerimisest juttu ja kuidas pildi formaati muutes muutub ka pixelite suhe jne.
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 16.03.2009 22:12:13 vasta tsitaadiga

ja.... 1080i?
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
uus kasuta
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 11:00:39 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
käisin ka poes vaatamas, tõsi, philipsil see 9 seeria liikumine väga hea, kõrval olid samsa ja sony w4500, viimastel hakkis ikka rämedalt. Kuigi ma ei küsinud kas sonyl oli see liikumise parandaja sisse lülitatud. On tal üldse mingi taoline süsteem? Alguses kaldusin plasmade peale aga pärast nende elektrikulu arvu nägemist vaatan ainult LCD poole. Kas on kellelgi mingeid negatiivseid väiteid Philips 37PFL9603H kohta, lähen vist see nädal poodi ja ostan ta ära, kaua ma ikka mõtlen ja ilatsen 8)

Vaadates Panasonicu 2009 plasmade andmeid, tundub, et see legend plasmade suurest elektritarbimisest ei pea enam paika. 42" mudelitel: 42PFL9603H on elektrikulu 206W/saving mode 150W. PANASONIC TX-P42G10 vastavalt 340W/saving mode 200W. Jah vahe on siiski olemas aga see ei ole enam nii suur kui mõned ajad tagasi. 10 tunnise kasutamise järel on kulu ainult 1,34 kw suurem. Ja ei mingit hakkimist icon_biggrin.gif

http://devel.aate.ee/files/Philips_42PFL9603H_LCD-televiisor.pdf
http://www.digi-shop.ee/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=P42G10
tagasi üles
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 12:05:00 vasta tsitaadiga

plasmad on toredad asjad, ainult et..
Do not display a still picture for a long time
This causes the image to remain on the plasma screen (“image
retention”).
This is not considered a malfunction and is not covered by the
warranty.
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 17.03.2009 12:24:27 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Kopz kirjutas:
Linnapea, sellega pead arvestama, et kui konsoolli järgi paned, siis viide on sellel mudelil päris korralik. Üheksas seeria on selles suhtes kõige vaenulikum telekas.

Selle jaoks on sellel 9ndal seerial olemas game mode vms... Youtubes sai vaadatud ühe venna videosi kellel arvuti järgi sellel telekal... ning kõik jookseb täiesti normaalselt, ei ole mingit viidet märgata.

Seitsmendal seerial on ka nö. game mode olemas, kuid viide jääb ikka sisse. Äkki saad konkreetse video lingi anda?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 17.03.2009 16:20:58 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
Syncmahv kirjutas:
Kopz kirjutas:
Linnapea, sellega pead arvestama, et kui konsoolli järgi paned, siis viide on sellel mudelil päris korralik. Üheksas seeria on selles suhtes kõige vaenulikum telekas.

Selle jaoks on sellel 9ndal seerial olemas game mode vms... Youtubes sai vaadatud ühe venna videosi kellel arvuti järgi sellel telekal... ning kõik jookseb täiesti normaalselt, ei ole mingit viidet märgata.

Seitsmendal seerial on ka nö. game mode olemas, kuid viide jääb ikka sisse. Äkki saad konkreetse video lingi anda?

see vist.
Spoiler Spoiler Spoiler

Muidu sellel kasutajal enamus videod ongi tehtud selle teleka taga arvutiga mängides, ja ei paista küll et midagi häda oleks icon_rolleyes.gif
tsitaat:
My TV has about 60ms input lag and i never use game mode! You can see all my videos, especially the fast paced ones and you will see that i have no problem playing whatsoever.

Game mode peaks inputlagi tõmbama 30ms peale.
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 17.03.2009 17:00:56 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
uus kasuta kirjutas:

http://www.engadget.com/2009/02/20/philips-gives-cinema-21-9-hdtv-a-price-and-release-date/
€4,000 - 62 796 EEK
Aga arvestades seda, et Eestis on üldjuhul telerid kallimad kui mujal, siis on ilmselt see hind veel kõrgem.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
notsud
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 22:21:10 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
käisin ka poes vaatamas, tõsi, philipsil see 9 seeria liikumine väga hea, kõrval olid samsa ja sony w4500, viimastel hakkis ikka rämedalt. Kuigi ma ei küsinud kas sonyl oli see liikumise parandaja sisse lülitatud. On tal üldse mingi taoline süsteem? Alguses kaldusin plasmade peale aga pärast nende elektrikulu arvu nägemist vaatan ainult LCD poole. Kas on kellelgi mingeid negatiivseid väiteid Philips 37PFL9603H kohta, lähen vist see nädal poodi ja ostan ta ära, kaua ma ikka mõtlen ja ilatsen 8)

Soetasin aasta algul 37" 9603 mudeli. Tegin suhteliselt suure eeltöö. Vaatasin pikka aega erinevaid reviewsid ja expertide arvamusi. Olen suht "pildi-quality- pede". Läbi cabledigiboxi on pilt ikka absoluutne kvaliteet, mida ma pole enne näinud, muidugi oleneb ka kanalist, mida vaadata, aga enamus ikka superkvaliteet. Kohutavalt ilus. 9seeria pildiparandus programmid teevad hämmastavat tööd. Ainuke asi mille üle veidi nuriseda selle mudeli puhul on vaatenurk, mis võiks tiba suurem olla, mis pole muidugi väga häiriv, sest kui nurga tagant nyd sa ikka tv-d vaatad. Heli on selle mudeli vaat et veel suurem pluss kui pilt, või noh kogu kooslus on thumbs_up.gif . Soovitan. Kuigi jah mingi odav see pole, aga noh selle eest saad ka midagi enamat kogeda. 8) .
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 17.03.2009 23:19:07 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
uus kasuta kirjutas:

ohh, siis saab 2 a pärast uue telku :p :p
tegelt kipun arvama et see maksab rohkemgi aga mis seal ikka, tore on pilte,specce vaadata ja vesistada. tv poodi siis nina ei topi , muidu ei kõlba enda 7603D enam kuskile icon_biggrin.gif

7603D kõlbab ikka. väga korraliku telekaga tegemist siiski.

a see portugali pdf oli küll ilus üllatus, ammu mõelnud, et millega philips see aasta üllatab. kui eelmise aasta uue disainiga philipsid tulid, siis oli mul kohe nii et.... vau, sellist ma tahan (tegemist oli siis mu esimese lcd'ga)

ja uued philipsid on ka päris lubavad, kui köögiremont ees ei ootaks, siis võiks vast üsna varsti ühe teleka veel osta a nüüd peab see mõnda aega ootama. a see kord sihiks siis 8's/9's seeria.

a see 21:9 hind on jällegi mõttetult suur. a kel vaba raha, miks mitte. kusjuures seal räägiti nendest mustadest äärtest. kui need ääred on üleval ja all, siis need mind ei häirigi nagu, a kui paremal ja vasakul, siis on küll veits nõme

Marek Säde
HV veteran

sõnum 18.03.2009 01:00:29 vasta tsitaadiga

notsud kirjutas:
Linnapea kirjutas:

Soetasin aasta algul 37" 9603 mudeli. Tegin suhteliselt suure eeltöö. Vaatasin pikka aega erinevaid reviewsid ja expertide arvamusi. Olen suht "pildi-quality- pede". Läbi cabledigiboxi on pilt ikka absoluutne kvaliteet, mida ma pole enne näinud, muidugi oleneb ka kanalist, mida vaadata, aga enamus ikka superkvaliteet. Kohutavalt ilus. 9seeria pildiparandus programmid teevad hämmastavat tööd. Ainuke asi mille üle veidi nuriseda selle mudeli puhul on vaatenurk, mis võiks tiba suurem olla, mis pole muidugi väga häiriv, sest kui nurga tagant nyd sa ikka tv-d vaatad. Heli on selle mudeli vaat et veel suurem pluss kui pilt, või noh kogu kooslus on thumbs_up.gif . Soovitan. Kuigi jah mingi odav see pole, aga noh selle eest saad ka midagi enamat kogeda. 8) .

Nõustun. Endal ka siis see pill olemas. Pilt on väga hea. Harjumatult hea. See hull teler teeb liikumise kuidagi nii sujuvaks või eriliseks, et kogu aeg on tunne filmi vaadates, et see polegi film, vaid nagu teisel pool ekraani on kohe inimesed või nagu teatris oled ning ekraan on vahel. Kuidagi väga harjumatu on. Kõllid on head aga noh muidugi mitte kodukino. Ega ma ei lootnudki. Mõned küsimused muidugi kerkivad ette. Et millega oleks kõige parem selle ekraani puhastada ning mis taust peaks telkul taga olema, et see ambilight efekt eriliselt hästi esile tuleks? Proovisin voodilinaga aga ei mõjunud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 18.03.2009 01:16:08 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
notsud kirjutas:
Linnapea kirjutas:

Nõustun. Endal ka siis see pill olemas. Pilt on väga hea. Harjumatult hea. See hull teler teeb liikumise kuidagi nii sujuvaks või eriliseks, et kogu aeg on tunne filmi vaadates, et see polegi film, vaid nagu teisel pool ekraani on kohe inimesed või nagu teatris oled ning ekraan on vahel. Kuidagi väga harjumatu on. Kõllid on head aga noh muidugi mitte kodukino. Ega ma ei lootnudki. Mõned küsimused muidugi kerkivad ette. Et millega oleks kõige parem selle ekraani puhastada ning mis taust peaks telkul taga olema, et see ambilight efekt eriliselt hästi esile tuleks? Proovisin voodilinaga aga ei mõjunud icon_biggrin.gif

Telerile DigiTV vms laadne järgi ühendatud? ennast huvitab et kui palju fullhd paneel sellele digitv kvaliteedile mõjub, nagu negatiivses suhtes... icon_rolleyes.gif ise plaan 32pfl9603h osta, ja natuke huvitab ka see seinakatte valik vms icon_biggrin.gif alles läheb tapeeditamiseks icon_biggrin.gif
tagasi üles
notsud
HV vaatleja

sõnum 18.03.2009 10:38:32 vasta tsitaadiga

Mul on valge või noh hele beez tapeet ja ambilight tuleb väga hästi esile ja kusjuures mul on nurgas, kuid väga nurka pole mõtet suruda, siis ei anna nii suurt efekti. Vahepeal on päris huvitav see ambilight välja lülitada, siis nagu vaatad et oioi see pole see ja lülitad sisse tagasi siis silm kohe puhkab 8) Algul ei uskunudki väga sellesse ambilighti aga nüüd ilma ei meeldi yldse. Syncmahv ei saand kysimusest aru, et kuidas fullhd digile mõjub? Tundub et väga hästi, nagu eelnevalt rääkisin, kuigi olen ka kuulnud teistsugust juttu, selle mudali puhul igaljuhul thumbs_up.gif Ekraani puhasta ikka spets kuiva sellise seemisnahast lapiga, neid ju myygil. Blu-rayd pole jõudnud veel tsekata, aga ma arvan et sel puhul oled juba ise vilmis tegelane icon_biggrin.gif
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 18.03.2009 16:53:07 vasta tsitaadiga

keegi LG 42LG5500 kohta oskab midagi rääkida

spec. järgi peaks eesti digipilti näitama isegi
kuskilt lugesin et arvuti pildi värvid on kahtlased sellel...
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
ms
HV vaatleja

sõnum 18.03.2009 18:05:09 vasta tsitaadiga

On kellelfi kokkupuudet Philipsitega. Kas 7603D või 7403D
Ühel on ambilight, teisel on 100hz ja 3ms.

H lõpulised on MPEG4-ga, st saab digikanaleid, aga kas saab ka elioni stuffi kaardiga sisse?

Aitäh!
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 18.03.2009 18:07:48 vasta tsitaadiga

endal 7603d , kui oleks ostu ajal teadnud et 7403d on 100 hz oleks viimase ostnud aga üldiselt nuriseda midagi pole ning ambilight õhtuti ikka väärt asi... selle raha eest on telkut küll icon_smile.gif
tagasi üles
Chan
HV vaatleja

sõnum 18.03.2009 19:21:25 vasta tsitaadiga

wifebeater kirjutas:
vanemal samsungil sai sellest lahti, kui menüüs selle hdmi nimeks, kust pilt sisse tuleb, valida nimekirjast "PC" ja lisaks vist veel teisest kohast "JUST SCAN" või midagi taolist, täpselt ei mäleta. iga muu kombinatsiooni korral oli pilt "ekraanist suurem".

Seda tegingi. Kohe kui arvuti külge sain teise HDMI pesasse, panin menüüst nimeks PC ning tõmbas pildi paika. Picture Size alt Just Scan'i ei saa valida, ainult kas "4:3" või "16:9", mis ise-enesest sobib täiuslikult. Ma täpsustan: pixlid ei ole äralõigatud ja pilt ei ole ekraanist suurem, sest kui ma tulen ekraani lähedale ja vaatan peaaegu vertikaalselt alla, siis ma näen neid kõige alumisi pixliridasid, mis horisontaalsel vahtimisel tunduvad kadunud olevat. Paistab, et telekas ongi tõesti nii ehitatud, et kõike äärmised pixliread (igas ääres) on jäetud meelega plastikkorpuse taha.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.