Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pihv
HV veteran

|
13.02.2009 01:08:44
|
|
|
Väga hea uudis et juba suvel, kartsin et äkki jälle ei jõua see aasta, aga vaadates seda kuidas neid release date tänapäeval praktiliselt igas mängus ülepäeviti edasi lükatakse siis vara on enne rõõmustada kui asi poelettidel. Seda mängu on nüüd saanud küll oodata juba aastaid, loodame et on oma nime vääriline.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
13.02.2009 11:08:22
|
|
|
Varsti peaks igast gamplay videosi netti tilkuma. Korraliku kvaliteediga. Suvi pole just parim aeg mängimiseks kuid hea uudis siiski.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
13.02.2009 14:49:16
|
|
|
Aah, kui vihma kallab , siis mida muud ikka teha .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.02.2009 15:03:55
|
|
|
Uued pildid väljas
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
15.02.2009 15:24:33
|
|
|
Päris nummi aga pildid on töödeldud
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
15.02.2009 16:59:03
|
|
|
ArmA2 loodus on kenam xD Noh eks näis, selline konsooli, arcaadi hõng on juba graafikal juures aga ma ei hakka midagi kiitma või laitma kui pole mängu näinud OFP2 suhtun ma siiani väikse kõhklusega kuna tegu poel sama developeriga kes OFP1 tegi...
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
15.02.2009 17:55:37
|
|
|
ei saa küll aru et pildid oleks töödeldud, täitsa tavaline graafika, midagi erilist. Lugesin ofp2 foorumist, et mingi venelane kiitis seda mängu hullult, võimsad plahvatused ja kõva AI pidid olema, tema sõnade kohaselt hullult kõva mäng... muidugi ei saa seda kullana võtta aga olemas oleva video põhjal on jume olemas. Multiplayeri tugi pidi tulema küll aga mitte nii hea kui armal. Eks näe.
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.02.2009 18:36:07
|
|
|
Mafia kirjutas: |
ArmA2 loodus on kenam xD Noh eks näis, selline konsooli, arcaadi hõng on juba graafikal juures aga ma ei hakka midagi kiitma või laitma kui pole mängu näinud OFP2 suhtun ma siiani väikse kõhklusega kuna tegu poel sama developeriga kes OFP1 tegi... |
No ega Bohemia seda OFP1 üksi ka ei teinud
Olen ka vaadanud neid Arma2 videosid kuid meeste liikumine tundub nagu OFP1 võetud, väga ajast ja arust, graafika küll hea , loodame et suudavad erinevalt Arma 1 'st ka ilma jubedate bugideta välja last.
OFP2 ainuke miinus ongi vast hetkel see et tehakse ka konsoolile ja seda me teame kõik mida see tähendab. Ma ise kaldun arvama et tugev AI on see mis töötab OFP2 kasuks, Arma tuleb arvatavasti jälle täis script mäng. Eks näis.
Loodame et üks neist kahest mängust siis ka õnnestub
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
15.02.2009 18:44:36
|
|
|
OFP1 tegid Bohemia ja Codemasters koos, nüüd vastavalt Bohemia ARMA I/II ja Codemasters OFP2
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
15.02.2009 19:14:07
|
|
|
ArmA2 tuleb ka konsoolidele aga Arma kasuks mängib kindlasti hea tugi Modimisele , mis Seab PC mehed kindlasti ette konsoolide omast.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
15.02.2009 19:29:06
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
ArmA2 tuleb ka konsoolidele aga Arma kasuks mängib kindlasti hea tugi Modimisele , mis Seab PC mehed kindlasti ette konsoolide omast. |
Pigem ka see, et Arma2 lead platvorm on minu teada PC ;P, OFP2 pole aga teada...
Minu arust oleks EPIC fail kui konsoolide kontrollide pärast mängu lihtsustatakse. Ala kes veel mäletab siis OFPs oli nt võimalus vastast lasta väga kaugelt ligi 500m oli peaaegu aga siis oli see nali et vastane nägi välja kui täpp ja kui sa teda lasid ja mööda läks siis läks raskeks asi, kui nüüd mõelda siis controlleriga täpi tabada on suht võimatu, seega kui vähendatakse juba combati kaugusi kas või või mida iganes oleks suht, fail...
Seega, selliste mängude puhul ongi väike eelaimdus eriti kui asi tehakse konsoolidele ja lisaks veel 1 kord näidati OFP2 üldse gameplayna ps3 minu teada seega...
A noh ma ei hakka midagi maha laitma nagu ütlesin, he kui arma2 ja ofp2 mõlemad head tuleks.
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoeraNina
HV vaatleja
|
18.02.2009 02:17:00
|
|
|
Olen Ofp`d M2nginud Alates 2001 aastast Peale Seda Vbs1 Ja Siis Arma,K6ik on Hetkel Ka Peal,Mod`ide Tegijad On Alati Olemas:O KaasaArvatud Mina:) Isegi
Kui Ofp2 Tuleb M6ttetu Console Based Stuff,Moditakse`` Se Kullaks Ikkagi,Siisi On Paar Sama Inimest Codemastersis Kes OFP1 Ja Res Ajal Seal Ka Olid.
Seega No Worries.
Arma Mehed J22vad ikkagi Originaalsuse Juurde Ja Nad Meelega Ei Muuda Kogu Seda Systeemi,Kuna Origanal Fan Base Kaoks 2ra.
Original Games To Not Fade.
Cheers Mates,M2ngige Ni Kaua FFuri Koos nende kuttidega:O kui realsust otsite
www.freewebs.com/mi6c
Sorry For The Bad EstonianL
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
18.02.2009 22:05:42
|
|
|
Ma võin nii palju öelda sulle, et igas keeles peaks olema lause algus ja nimed suure tähega. Sa paned ikka täiega hullu, peab 2x lugema, et aru saaks.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoeraNina
HV vaatleja
|
19.02.2009 01:54:22
|
|
|
But,My Text Has A Point
Yeah I Know Im Not Good At Estonian Sorryh Guy`s
6ppin alles [quote]
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
19.02.2009 18:33:17
|
|
|
http://www.ofp2.info/
Esimene osa siis lubatud update'st on siis olemas, järg peaks tulema homme
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
19.02.2009 18:47:16
|
|
|
The EGO Engine.
Asi kisub blurriks ?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoeraNina
HV vaatleja
|
19.02.2009 22:19:01
|
|
|
norm video...aga originaalist asi kaugel..pigem nagu rainbows six vegas.
Kahjuks mu 8 aastat ootamist vist yle lastud:O Gotta Stick To Marek Spanel games,arma 2 and hopefully 3
aga ostan siiski k6ik originaalid olemas:O Blur Sucks.specialy for older pc`is
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
19.02.2009 22:46:30
|
|
|
Natuke palju Blurri on jah kohati, samas olen täiesti kindel et nagu enamus mängudes saab selle maha võtta või vähendada, samas day/night cycle ja kuidas maja värvid isegi muutuvad ja dünaamilised varjud on minu meelest super. Vanema lahja pilliga seda kõike ei naudi aga mulle isiklikult meeldib et on ka graafiliselt asja edasi arendatud mitte lihtsalt ei aeta taga fotorealistlikust. Kui nüüd mingi aeg areneks asi sinnamaani et miinipilduja tekitaks ka maha augu siis oleks juba super Tahaks rohkem reaalset madinat näha et saaks sotti kas asi on simu või rohkem arcade, konsooli tugi viitab viimasele aga krt seda teab.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
19.02.2009 22:57:02
|
|
|
tundub jah, et rohkem arcade stiilis aga pole seegi paha, kui kõik muu tasemel oleks. Praegusel ajal on oluline ikkagi multiplayeri olemasolu ja hea tugi eduka müügi tagamiseks. Kui on aetud ainult singelplayerstoorile siis on enamusel niikuinii piralaks ja unistall ning kuu pärast on asi unustatud.
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
22.02.2009 19:47:40
|
|
|
Kui mäng hea , siis seda naljalt ei unustata , isegi kui ainult SP on ( näiteks Max Payne 1&2 ) .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
22.02.2009 20:03:18
|
|
|
Heineken kirjutas: |
Kui mäng hea , siis seda naljalt ei unustata , isegi kui ainult SP on ( näiteks Max Payne 1&2 ) . |
Flashpoint on elanud tänu oma Addonitile ja MP-.le CTI-le.Muidu oleks see unustatud aga mängitakse siiani ja päris paljud :Y
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
24.02.2009 19:52:16
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Heineken kirjutas: |
Kui mäng hea , siis seda naljalt ei unustata , isegi kui ainult SP on ( näiteks Max Payne 1&2 ) . |
Flashpoint on elanud tänu oma Addonitile ja MP-.le CTI-le.Muidu oleks see unustatud aga mängitakse siiani ja päris paljud :Y |
Ise MP-d pole eriti mänginud. Minu silmis elanud tänu loogilisusele ja ka nimetatud Addonnidele.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
1 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
25.02.2009 11:33:22
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Uued pildid väljas  |
real is brown!
eih, norm pildid, hirmsasti sügelen selle järele juba
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
26.02.2009 14:47:39
|
|
|
Nagu näha siis Codemaster omab lihtsalt Operation Flashpoint nime.
Codemaster keerab selgelt BIS-ile.
OFP ma küll ei osta, las Kõrbevad.
THE NAME GAME: CODEMASTERS MARKETING OF NEW OPERATION FLASHPOINT CREATES CONFUSION, PROVOKES PROTEST
Spoiler 
tsitaat: |
Prague, Czech Republic, February 26, 2009 - In a letter from its attorneys to the English company The Codemasters Software Company Ltd, Bohemia Interactive Studio s.r.o., the leading Czech-based independent games developer, is protesting Codemasters marketing tactics which tout Codemasters upcoming game Operation Flashpoint: Dragon Rising as the return of or official sequel to the genre-defining game Operation Flashpoint: Cold War Crisis.
The award-winning Operation Flashpoint: Cold War Crisis was created by Bohemia Interactive in 1997-2001. Bohemia Interactive licensed its creation to Codemasters to publish and distribute. Although Codemasters owns the Operation Flashpoint trade mark and plans to release its new game under that title, Bohemia Interactive has always owned 100% of the original OFP game. Bohemia also provided gaming community complete set of editing tools and on-going support that turned the original OFP into one of the most modded PC games ever. Codemasters owns only the name and Bohemia Interactive wants fans to understand that Codemasters new game is not from the same development team that brought them the classic original.
In the license agreement, Bohemia Interactive expressly reserved the exclusive right to develop sequels to the original OFP game, says Leora Herrmann of Kluger, Peretz, Kaplan & Berlin, PL in Miami, attorneys for Bohemia Interactive. Codemasters also acknowledged that Bohemia owns all the intellectual property in the game except the words Operation Flashpoint, adds Herrmann.
Since Codemasters has no right to use the Bohemia Interactive game engine or any other component of the Bohemia-developed game, how can it rightfully claim to produce a sequel? asks Bohemia Interactive CEO Marek Spanel.
Because Codemasters owns the trade mark Operation Flashpoint, Bohemia Interactive cannot use the name for its own sequels. Instead, ArmA, released in 2007 and already adopted by the modding community, is powered by the second generation of the Bohemia game engine. Bohemia Interactive is currently working on its latest revolutionary re-creation of modern military conflict ArmA II, due out later this year which will be powered by the third generation of its engine and is based on the same original design concepts and artistic style of Bohemia Interactives legendary releases OFP: Cold War Crisis and OFP: Resistance.
In fact, the ground-breaking game engine that Bohemia Interactive launched initially in OFP: Cold War Crisis has spawned not only ArmA and the upcoming state-of-the-art ArmA II, but in its most sophisticated incarnation to date also powers Bohemia Interactives VBS combat training simulators used by armed forces around the world, including the recently announced Game After Ambush training program for the US Army.
We cant stop Codemasters from releasing a game using the words Operation Flashpoint, acknowledged Spanel. But it is not right to promote this game as the official sequel to the multi-award winning Operation Flashpoint: Cold War Crisis or the return of Bohemia Interactives genre-defining military conflict simulator. The awards were given for the game created by Bohemia Interactive - not to a name. |
armedassault.info
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
26.02.2009 16:10:42
|
|
|
Mille vastu sa protestid täpsemalt?
Minu teada Bohemia ise surkis midagi ja ei saanud kokkuleppele Codemastersiga milline OFP2 peaks olema ja nii nad lahku läksidki. Nimi ju täieõiguslikult Codemastersi oma.
Sama oleks kui BMW peainsenerid otsustaksid oma firma teha ja seejärel oleksid kibestunud kui BMW omanikud ka järgnevad mudelid ikkagi BMW'ks nimetavad. Ma pigem küsiks et kas Bohemial vesi ahjus et selliseid avaldusi teevad?
Ise kavatsen endiselt mõlemad soetada.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |