kas kellelgi on peale patchi mäng crashinud pip-boy vaatamisega? mul enne patsu töötas ilusti aga panin peale siis jamab, alles olen vaultist välja saanud ja teel megatoni poole....
sain põhjuse jälile, videosätting oli ultra peal mis oli mu vana masinale liiga hea, et ei suutnud vastu panna. panin high peale ja töötab.
Sai ka mängu proovitud, ootused olid nullis - FO2 musikmod ja hard tase, kaaslastest hoidusin - täitsa viisakas mäng.
Shooteri koha pealt muidugi halb, et kärbikuga näkku, ei rahustanud armorita ründajat...VATS puhul töötas. Relvade purunemine - raudtoru läheb, prussakaid pekstes katki
Vastased - miniguniga supermutnt oli algul ikka päris killer - aitas mängu petmine - õige positsiooni valik maastikul.
Hulle täis Vault oli ka päris mõnusa õhustikuga - vanast nostalgiast, oli kuidagi kahju, neid maha tappa 8) _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Tervist! Mul on enda mänguga üks mure :S nimelt mul ei õnnestu kuidagi settingutest muusika helitugevust maha keerata! Jube närvidele käib, kui üritan hiilida ja igat prõksu kuulata ja sel ajal millegipärast ingame muusika räuskab sajaga...Kui ma üritan optionsitest audio alt muusikatugevust kahele pulgale või misiganes väärtusele keerata, jääb see hoopis täiesti vait ca. 2-3 minutiks ja siis keset mängu hakkab jälle üürgama... Ega kellelgi samasugust kogemust pole ja ehk oskaks keegi aidata, mida teha et "make it stop"!!! _________________ Live and let die.
\,,/
Lorien, mängus ju suht rahulik ja vaikne muusika, mis ei sega ju üldse va. raadio. Mul ka muusika põhjas (mitte raadio).
Aga keera teised helid ka üles ja pane kõlaritest vaiksemaks...
Mingit Mutandi mode pole? Imelik, et osad on tongipüsside ja lauajuppidega varustatud ning kolmese kamba, võtab mõõgaga maha (hard raskus). Või kardetakse, et raskerelvastuses mutandid, teevad ülejäänud maailma puhtaks _________________ War. War never changes.
Mingit Mutandi mode pole? Imelik, et osad on tongipüsside ja lauajuppidega varustatud ning kolmese kamba, võtab mõõgaga maha (hard raskus). Või kardetakse, et raskerelvastuses mutandid, teevad ülejäänud maailma puhtaks
see on küll imelik, ma olen isegi püüdnud ligi saada 2-le mutandile normali raskusastmes, ühel oli raketiheitja ja teisel minigun, ja krt ei saa isegi sniperpüssiga maha, skillid madalad (54 vist) gunsi osas. sattusin sinna level 4-na big townist pisut ülesse, niisama jalutades.
...sellised nad peakski olema - aga Minefieldi poole minnes, on mingid "vuffelmutandid"... _________________ War. War never changes.
keegi Mad Max otsa ka sattus? tüüp nimega Mel üritab röövida oma tühja kaheraudsega...kui asi välja tuleb pistab jooksu
Ikka olen sattunud. Ajasin teda tükk aega taga, kuni lõpuks kätte sain ja aitasin tal kulpi nurka visata Pärast ehmatasin ära, et äkki mingi quest tuleb temaga, kuid pole siiani mängu seganud 8)
Megatonist itta üle jõe, kus see allakukkunud autotee ja kaks pätti koguaeg passivad. Lõin need järjekordselt maha, kõndisin veel nati edasi ja siis ta välja kargaski varemete vahelt ning nõudis raha. Asjalikust jutust aru ei saanud, tõmbas relva välja, avastas et lasta millegagi pole ning lippas täie rauaga minema.
Kas vaenlased, keda tapan kusalgi, ärkavad kunagi ellu tagasi ka?
Ei ärka. Samas on mängus mõned special vastased kes ei sure ära, kui nad mingi missiooni tegemiseks vajalikut on - sa lööd nad lihtsalt mingiks ajaks uimaseks.
Kas vaenlased, keda tapan kusalgi, ärkavad kunagi ellu tagasi ka?
Erandid on siiski olemas - näiteks Old Olney linnas ilmuvad tapetud Deathclaw'de asemele uued...Tegemist on päris raske kohaga, newb'dele ja nõrganärvilistele ei soovita.
vault 106 juures olevas "voodi ja hommikusöök" majas, sai nagu 2x tappa _________________ War. War never changes.
10 a tagasi mängisin fallout 2. Oli tore.
Nüüd lugesin enne ostmist kogu selle teema algusest lõpuni läbi. Päris lahe lugemine läbi 4,5 aasta - rahval erinevad ootused ja hirmud
Nüüd olen mänginud 40h. Mina olen kolmanda osaga rahul. Soovitan
Kes ikkagi maletada tahavad, siis vana hea civ on ju alati võtta _________________ "just one more turn"
Maletamine Väga hea!
Tegelikult ma ei ole kunagi Fallout'e (1 ja 2) mänginud ja ei kujuta ettegi, mis värk seal oli, aga Bethesta oma on küll vinge, raisk!
Olen konsulteerind paari sõbraga, kes on pettunud Fallout 3's... (väites, et eelmised olid hoopis teised ja paremad), aga ega Fallout ei ole enam Fallout, vaid see on nüüd "Fallout".
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.