Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
10.02.2009 20:57:39
|
|
|
Tere head inimesed, müts maha teie ees, et olete selle aparaadi igatpidi läbi uurinud.
Aga öelge ausalt, kas see telefon on oma hinda väärt, millega EMT seda pakub?
Tahan osta uut telefoni GPS-ga, alguses plaanisin mingi nokia muretseda aga siis nägin seda tlf ja olen nagu kits kahe heinakuhja vahel .
Mida tasuks osta?
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
10.02.2009 21:17:42
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
Tere head inimesed, müts maha teie ees, et olete selle aparaadi igatpidi läbi uurinud.
Tahan osta uut telefoni GPS-ga, alguses plaanisin mingi nokia muretseda aga siis nägin seda tlf ja olen nagu kits kahe heinakuhja vahel .
Mida tasuks osta?  |
natuke rumal küsimus
see telefon on igat hinda väärt ja see on maailma parim telefon.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
10.02.2009 21:19:35
|
|
|
Sain just täna iPhone 3G omanikuks (lahti kräkitud vms). Oleksin väga tänulik, kui mõni usinam inimene säästaks mind vaevast ja nimetaks mulle app'e erinevate toimingute jaoks. Aitäh!
Video salvestamine
GPS (vms)
Raadio
Mõned mängud (nt. male, tetris jne.)
+ veel mõned asjad mida ise kasulikuks peate.
viimati muutis lexo 10.02.2009 21:30:50, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
10.02.2009 21:28:25
|
|
|
lexo kirjutas: |
Sain just täna iPhone 3G omanikuks (lahti kräkitud vms). Oleksin väga tänulik, kui mõni usinam inimene säästaks mind vaevaks ja nimetaks mulle app'e erinevate toimingute jaoks. Aitäh!
Video salvestamine
GPS (vms)
Mõned mängud (nt. male, tetris jne.)
+ veel mõned asjad mida ise kasulikuks peate. |
2. App Store'is on neid palju aga ma kasutan IM+'i
1. ja 2. koos - Fring
3. Cycorder (Cydiast)
4. Maps
5. otsi App Store'ist natuke
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maaaaark
HV kasutaja

|
10.02.2009 21:37:48
|
|
|
lu1de kirjutas: |
tumbuser kirjutas: |
Mida tasuks osta?  |
natuke rumal küsimus
see telefon on igat hinda väärt ja see on maailma parim telefon.  |
Natuke rumal vastus ?
Telefon pole kindlasti IGAT hinda väärt ja kindlasti pole ta ka maailma parim telefon (selle üle kindlasti mõned vaidleksid).
äkki Tumbuser, tooks välja mida ta oma telefoni juures tahab? oleks ka lihtsam aidata otsustada.
Kui tahad GPSi kasutada oleks nokia kindlasti sulle õigem valik, samuti kui kvaliteetseid pilte tahad teha (Viide: N95, N82, N79, N85).
Kui tahad olla nö. "Moekas" siis muidugi osta iPhone, tõeline moe vidin ju.
iPhone'i plusiks veel ka see, et telefoni super lihtne kasutada, iga idioot peaks sellega hakkama saama .
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
10.02.2009 22:25:38
|
|
|
Markuu kirjutas: |
iPhone'i plusiks veel ka see, et telefoni super lihtne kasutada, iga idioot peaks sellega hakkama saama . |
Ega see et teda mugav ja lihtne kasutada on ei tähenda et ta kohe moe vidin peaks olema. Kuigi mugavus võib vist küll moes olla 8)
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
10.02.2009 22:37:16
|
|
|
Üks suurimaid miinuseid minu jaoks on see, et rakendused ei saa taustal käia. Ehk siis kui msnis tahad olla peab see rakendus sul koguaeg ees olema.
Saab ka veebipõhiseid kasutada nii, et ise surfad teises aknas aga minu kogemuse põhjal kukub niimoodi ikka pika peale ühendus ära.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
10.02.2009 22:46:31
|
|
|
fring´il töötab küll
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
10.02.2009 23:14:25
|
|
|
Kui sul on lahti kräkitud iphone, siis sellega saab ilusti kõiki progragramme mida sa tahad backroundil jookustada, otsi lihtsalt cydiast backrounder vms ja siis võtad appi lahti mida tahad taustal jooksutada ja hoia Home nuppu peal ja lase lahti, siis viskab ta sind automaatselt springboardile või saad ise programmist lahkuda nii, et see jääb backroundile.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
11.02.2009 00:04:25
|
|
|
manny50 kirjutas: |
Kui sul on lahti kräkitud iphone, siis sellega saab ilusti kõiki progragramme mida sa tahad backroundil jookustada, otsi lihtsalt cydiast backrounder vms ja siis võtad appi lahti mida tahad taustal jooksutada ja hoia Home nuppu peal ja lase lahti, siis viskab ta sind automaatselt springboardile või saad ise programmist lahkuda nii, et see jääb backroundile. |
Pagan siis peab selle küll peale laskma. Vahel kulub hirmsasti marjaks ära. A ise pole viitsinud otsida.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.02.2009 09:35:36
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
manny50 kirjutas: |
Kui sul on lahti kräkitud iphone, siis sellega saab ilusti kõiki progragramme mida sa tahad backroundil jookustada, otsi lihtsalt cydiast backrounder vms ja siis võtad appi lahti mida tahad taustal jooksutada ja hoia Home nuppu peal ja lase lahti, siis viskab ta sind automaatselt springboardile või saad ise programmist lahkuda nii, et see jääb backroundile. |
Pagan siis peab selle küll peale laskma. Vahel kulub hirmsasti marjaks ära. A ise pole viitsinud otsida. |
Mina seda kahjuks tööle ei saand
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
11.02.2009 12:18:02
|
|
|
Proovisin, täitsa töötab
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
11.02.2009 14:44:52
|
|
|
Backgrounder toimib küll. Mingi ülevaatlikum task manager oleks muidugi abiks, kuna backgrounderist ju ei näe, mis töötab ja mis ei. IM ei tee minul igatahes backgrounded olekus piuksugi mingi activity korral. Lähed uuesti sisse, siis näed, et keegi on juba ammu üritanud suhelda. Aga vähemalt saad nii mitut asja korraga kasutada.
Kui GPS navigaator huvitab, siis on Nokia kindlasti parem valik - juba selle default Nokia Maps on iPhone'i Mapsist 100x asjalikum, rääkimata sellest, et lisaks saab installida TomTom'i ja Garmini. IPhone'ile kahjuks ükski tõsisem tegija veel midagi sellist ei paku. Seepärast ise ka hetkel kahe kuhja vahel - N95 ka lisaks taskus. Muus osas on aga iPhone krdi intuitiivne - kasvõi seegi, et N95 peal ma poleks elus viitsinud hakata Stockholmi kebabis istudes sellist vastust kirjutama, iPhone'iga on see aga puhas rõõm. Nokiaga oleks heal juhul uuemaid teemasid vaid sirvinud.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
11.02.2009 16:39:32
|
|
|
Meh Appstore ei saa eesti kasutada ju, kuidas sealt nagu peaks ajsu saama. Või te tõesti kasutate kõik mingit poola krediitkaarti või ma ei tea misasja?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
11.02.2009 16:43:51
|
|
|
Kaua teil aku keskmiselt vastu peab?
Mul kõige kauem hetkel 8päeva ja 11h. Telefoni kasutasin selle ajajooksul üle 2 tunni. Mida pole just palju. Laadima panin siis enne kui 10% ette tuli
Muidu on keskmiselt kuskil 4 päeva
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
11.02.2009 16:56:00
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Meh Appstore ei saa eesti kasutada ju, kuidas sealt nagu peaks ajsu saama. Või te tõesti kasutate kõik mingit poola krediitkaarti või ma ei tea misasja? |
No mul on usa account jah. Papi eest ei osta ma midagi, mingeid free app'e tõmban vahest.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
11.02.2009 16:59:19
|
|
|
Meh Appstore ei saa eesti kasutada ju, kuidas sealt nagu peaks ajsu saama. Või te tõesti kasutate kõik mingit poola krediitkaarti või ma ei tea misasja? |
Ma regasin ennast kuskile USA hotelli sisse. Youtubes oli mingi õpetus kuidas end appstore regada
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
11.02.2009 17:33:38
|
|
|
redenergy kirjutas: |
Ma regasin ennast kuskile USA hotelli sisse. Youtubes oli mingi õpetus kuidas end appstore regada |
Kui leiad, võid linki jagada. Tahaks ka paari asja sealt
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
11.02.2009 18:47:48
|
|
|
rex kirjutas: |
Mingi ülevaatlikum task manager oleks muidugi abiks, kuna backgrounderist ju ei näe, mis töötab ja mis ei. IM ei tee minul igatahes backgrounded olekus piuksugi mingi activity korral. Lähed uuesti sisse, siis näed, et keegi on juba ammu üritanud suhelda. Aga vähemalt saad nii mitut asja korraga kasutada.
|
Kui sul on installitud SBSettings siis sellele on add-on vms olemas nimega Processes. Väga mugav.
Ja fring ja BeejiveIM mul küll väriseb kui keegi midagi kirjutab mulle.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
11.02.2009 20:40:44
|
|
|
Aga mille jaoks mr John Toe on, kes kuskil Miami hotellis elab?
Kaua teil aku keskmiselt vastu peab?
Mul kõige kauem hetkel 8päeva ja 11h. Telefoni kasutasin selle ajajooksul üle 2 tunni. Mida pole just palju. Laadima panin siis enne kui 10% ette tuli
Muidu on keskmiselt kuskil 4 päeva |
Üpris sürr. Ma laen iga päev, kuna mul on see riistapuu ikka kasutamiseks. Kui pidevalt idle's hoiaks, võiks ju Nokia 1100 kasutada.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
11.02.2009 20:50:29
|
|
|
Ma regasin ennast kuskile USA hotelli sisse. Youtubes oli mingi õpetus kuidas end appstore regada |
Kui leiad, võid linki jagada. Tahaks ka paari asja sealt |
1. Ava iTunes, iTunesis vali iTunes Store
2. iTunes Storest vali App Store
3. Valid suvalise tasuta Appi
4. Kliki nupule "Get App"
5. Sinu käest küsitakse kasutajanime ja parooli. Kliki nupule "Create New Account"
6. Seejärel vajuta "Continue", linnuke "I have read...", "Continue"
7. Täida ära vorm kus küsitakse sinu andmeid ja vajuta "Continue"
8. Nüüd vali Krediitkaardiks "None" ja aadressiks pane mõni USA aadress (otsi Googlist suvaline USA hotell)
iphone.spot.ee võetud info siis
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
11.02.2009 21:31:49
|
|
|
Võid kasvõi Valge Maja aadressi panna. Kõik töötavad
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
11.02.2009 22:27:47
|
|
|
me @ mu tavaline aadress aga linnaks mitte Tallinn, vaid San Diego.
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|