|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
jõuluvana
HV kasutaja

|
09.02.2009 17:46:26
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| jõuluvana kirjutas: |
Siis kui proovinud olen, on digiboks tagant ära võetud  |
See ei loe. ruuter saab aru et taha on pistetud arvuti ja annab arvutile neti ip mitte digitv ip |
Selge siis pole midagi parata. Tänud!
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
09.02.2009 18:07:54
|
|
|
| Junzu kirjutas: |
Teine mure on veel.
Kas kellelgi veel paneb see AMILO digibox-i pult vigast ja ei taha töötada korralikult. Mul vahe peal töötab ilusti, aga siis järsku hakkab jupsima ja ei taha digibox.iga suhelda. Puldil tulukene hakkab vilkuma (kui nuppu vajutan) aga digibox ei tee väljagi. Vahepeal võib puldi panna kasvõi vastu box-i aga ikkagi ei tee välja. Täiega närvi ajab, kui ei saa kanaleid vahetada või menüüd ette või eest ära. Ja siis jälle veidi aega toimib korralikult.
Keegi oskab soovitada, kuidas neist probleemidest lahti saada.
Vabandan kui antud probleemidest on varem ka räägitud, aga lihtsalt ei viitsi kõiki 400 lk läbi lugeda ja otsinguga ei leidnud ka midagi (vbla valed sõnad panin sisse) |
Vajuta puldilt STB nuppu, ning siis proovi uuesti, siis on digiboksi juhtimine sisse lülitatud.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.02.2009 22:48:52
|
|
|
| wicked kirjutas: |
salatoimik, olin veidi ebatäpne, kasutangi selle jaoks amino < > nuppe. Teised ei tee üldse midagi, kuna pole suutnud telekat (thompsoni crt) talle selgeks teha. Heli läheb otse coaxi pidi logitechi z5400 kõlaritesse.
loox pakutu tundub loogiline, aga ikkagi tobe kui lõppkokkuvõttes peab heli ja kanalite vahetuseks eri pulte kasutama. Või siis Harmony ostma.. |
just nii ongi, kui kasutad z5400 kõlareid siis on see sama nagu "kodukino" ehk heli peaksid juhtima ainult läbi selle seadme.
amino väljastab kõikidel kanalitel läbi digi coax väljundi stereoheli mida on võimalik amino puldiga muuta va. need osad saksa kanalid mis väljastavad Dolby Digital heli ning see on puhas digistriim mille valjudust saad vaid oma "kodukinos" vähendada või suurendada.
Ise kasutan samuti Logitechi Z-5500 kõlareid ning Logitech Harmony 895 universaalpulti.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kozlor
HV vaatleja
|
10.02.2009 10:54:05
|
|
|
Tere!
KAs keegi on saanud ka Thomson TG585 v7
Üle ta oma Wifi digitv saatma panna?
Kui jah, siis kuidas - olen katsetanud mitmeid asju. Vaseportidest saan ilusti kätte VLC-ga.
Kui liigutan vlani nimega vlanIptv
Võib ka PM saata. Tänud!
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
10.02.2009 10:59:11
|
|
|
| Kozlor kirjutas: |
Tere!
KAs keegi on saanud ka Thomson TG585 v7
Üle ta oma Wifi digitv saatma panna?
Kui jah, siis kuidas - olen katsetanud mitmeid asju. Vaseportidest saan ilusti kätte VLC-ga.
Kui liigutan vlani nimega vlanIptv
Võib ka PM saata. Tänud! |
kindlasti on võimalik aga wifi stabiilsus ja kiirus ei pruugi piisav olla et korralikult edastada seda
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
10.02.2009 11:01:52
|
|
|
| tsitaat: |
Logitechi Z-5500
|
Neid kõlareid saab otse digiboxi järgi panna?
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
10.02.2009 11:03:40
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
| tsitaat: |
Logitechi Z-5500
|
Neid kõlareid saab otse digiboxi järgi panna? |
Jah. Coax väljund on nende kõllide puldi taga.
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SibulonHEA
HV kasutaja

|
10.02.2009 15:55:37
|
|
|
Tõsine probleem siis kiiret abi vaja.
Keegi paneb koguaeg all korrusel DigiTV mängima mis tirib mu neti kole aeglaseks.
Küsin nüüd ,et kuidas ma saaks Arvutist seda manuaalselt kinni panna mõneks ajaks mitte lõputuks.
Ja neid commande ei tahaks kasutada vaid sealt panelist.
_________________ Täielik Noob. |
|
| tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
10.02.2009 16:29:25
|
|
|
| Junzu kirjutas: |
Tere!
Selline probleem on, et paar kuud tagasi sai võetud Elioni DigiTv ja peale seda on nett hakanud täiega näkku panema. Suht tihti kui tahan mingile leheküljele minna, siis lööb browserisse ette teate, et page cannot be displayed vms. Varem elioni tavaühendusega seda jama polnd. Nüüd ikka suht tihti esineb (ütleme, et 10st korrast 3-el lööb teate ette) ja siis kui refreshi panna, siis tavaliselt tuleb leht ette. Imelik on see, et kui samal ajal downloadin midagi, siis seal toimib kõik ilusti edasi.
Teine mure on veel.
Kas kellelgi veel paneb see AMILO digibox-i pult vigast ja ei taha töötada korralikult. Mul vahe peal töötab ilusti, aga siis järsku hakkab jupsima ja ei taha digibox.iga suhelda. Puldil tulukene hakkab vilkuma (kui nuppu vajutan) aga digibox ei tee väljagi. Vahepeal võib puldi panna kasvõi vastu box-i aga ikkagi ei tee välja. Täiega närvi ajab, kui ei saa kanaleid vahetada või menüüd ette või eest ära. Ja siis jälle veidi aega toimib korralikult.
Keegi oskab soovitada, kuidas neist probleemidest lahti saada.
Vabandan kui antud probleemidest on varem ka räägitud, aga lihtsalt ei viitsi kõiki 400 lk läbi lugeda ja otsinguga ei leidnud ka midagi (vbla valed sõnad panin sisse) |
see on okey. Selleks et sul töötaks ilusti IPTV, seadmed on seadistatud vastavalt, ehk kasutakse QoS (quality of service), mis aga tähendab, et esmaseks iptv läheb nagunii ja alles teise ühenduse tüüpid. ehk teoretiliselt mängida ja samal ajal kasutada iptv on raske, sest mõlemad lahendused vajavad head pingid ehk kanaali laius...
2 sibulonhea:
kui tegemist on enda majaga siis on võimalik. kui sul korrusmaja lahendus siis on võimatu =) muidu maja sisse tuleb 1gbps valguskaabel, kus seisab switchQoS valmistatud, kus on samuti esmaseks läheb IPTV pakette, ja alles teised.. =)
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
10.02.2009 16:32:15
|
|
|
Mis mulle praegu ilgelt pinda käis oli see et elioni poolt ruuterile keset kõige kibedamat tööaega restart tehti. Olin parasjagu koostööpartnerile faile üles laadimas kui ruuter plõksis ja nett mõneks minutiks ära läks. Neid asju võiks ju teha ikkagi kunagi hilisõhtul vmt.
_________________ ..||.. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
10.02.2009 16:45:30
|
|
|
| eldorado kirjutas: |
| Selleks et sul töötaks ilusti IPTV, seadmed on seadistatud vastavalt, ehk kasutakse QoS (quality of service), mis aga tähendab, et esmaseks iptv läheb nagunii ja alles teise ühenduse tüüpid. ehk teoretiliselt mängida ja samal ajal kasutada iptv on raske, sest mõlemad lahendused vajavad head pingid ehk kanaali laius... |
Valejutt, dTV ei mõjuta pingi absoluutselt. St äkki mõne mikrosekundi võrra tõesti aga reaalselt seda vahet ei taju.
|
|
| Kommentaarid: 184 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
10.02.2009 16:47:58
|
|
|
| flake kirjutas: |
| Mis mulle praegu ilgelt pinda käis oli see et elioni poolt ruuterile keset kõige kibedamat tööaega restart tehti. Olin parasjagu koostööpartnerile faile üles laadimas kui ruuter plõksis ja nett mõneks minutiks ära läks. Neid asju võiks ju teha ikkagi kunagi hilisõhtul vmt. |
Pakun,et miskit ülekoormasid ruuteri vms..
Mul endla suht tihti teeb seda kui midagi karmilt downloadin kogu ühenduse ulatuses st telekas kinni..
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
10.02.2009 18:08:28
|
|
|
| HA kirjutas: |
kindlasti on võimalik aga wifi stabiilsus ja kiirus ei pruugi piisav olla et korralikult edastada seda |
Saab ikka kui tahta: mul sõbral käib nii nett kui tv üle wifi lingi
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
10.02.2009 18:24:16
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| Selleks et sul töötaks ilusti IPTV, seadmed on seadistatud vastavalt, ehk kasutakse QoS (quality of service), mis aga tähendab, et esmaseks iptv läheb nagunii ja alles teise ühenduse tüüpid. ehk teoretiliselt mängida ja samal ajal kasutada iptv on raske, sest mõlemad lahendused vajavad head pingid ehk kanaali laius... |
Valejutt, dTV ei mõjuta pingi absoluutselt. St äkki mõne mikrosekundi võrra tõesti aga reaalselt seda vahet ei taju. |
mõjutab küll, kui esmaseks läheb prioriteeritud pakett, siis teine jääb järjekorras. vaata mis QoS ennast kujutab, see pole ju First in First Out =)) võib PCQ rohkem olla =)
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
10.02.2009 18:51:02
|
|
|
Gunnarist ja boksijamadest rääkides, mul töötab pult väga hästi...boks on nurgas, laua TAGA...otse ei paista põhimõtteliselt mitte kuhugi
ükskõik kustkohast toas ükskõik kuhu suunates hetkega töötab kõik (paljude peegeldustega siis)
siiamaani kõige parem pult mis ma käes hoidnud olen olen
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
10.02.2009 20:36:24
|
|
|
mõjutab küll, kui esmaseks läheb prioriteeritud pakett, siis teine jääb järjekorras. vaata mis QoS ennast kujutab, see pole ju First in First Out =)) võib PCQ rohkem olla =) |
Teoorias võib sul õigus olla, ei vaidle vastu. Aga kui võtta reaalelu ning praktiline pool siis olenemata sellest, kas 16/1 ühenduse korral on taga 1, 2 või 0 digiboksi, on ping endiselt 6-7ms eestisiseselt 32-se paketiga, sama ka online mängus eesti serveris.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pilleriinuke
HV kasutaja
|
10.02.2009 20:39:15
|
|
|
| Oskab keegi öelda, kuidas saab teleriekraani ülaosalt ära AV(RGB) kirja? Üleval ääres jookseb hall lai riba koos selle kirjaga. Tahaks sellest lahti saada. Televiisor Sony KDL-37V4500 ja Elioni DigiTV tuleb AV1 sisendist.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
10.02.2009 21:12:00
|
|
|
| teleka enda seadetest saad seda teha tõenäoliselt.
|
|
| Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
10.02.2009 21:21:12
|
|
|
| lurr kirjutas: |
| teleka enda seadetest saad seda teha tõenäoliselt. |
Sony puldil on jah üks nupp (nupul on i täht), mis näitab seda kirja
Mul oli samalugu. Esialgu võttis ikka nõutuks.
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.02.2009 14:21:10
|
|
|
oskab keegi mõnda normaalset universaalpulti soovitada sellele amino junnile + samsungi 40" lcd telekale. hakkab see siiberdamine koppa ette viskama juba , pealegi see amino pult on püha pa5k ikka. hetkel veel logitechi 1000 eekuseid väga ei tahaks soetada, on mõni odavam alternatiiv?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
11.02.2009 14:22:14
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| pealegi see amino pult on püha pa5k ikka |
Räägi täpsemalt, mis on mureks. Mitmeid workarounde on olemas.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
11.02.2009 15:51:58
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| oskab keegi mõnda normaalset universaalpulti soovitada sellele amino junnile + samsungi 40" lcd telekale. hakkab see siiberdamine koppa ette viskama juba , pealegi see amino pult on püha pa5k ikka. hetkel veel logitechi 1000 eekuseid väga ei tahaks soetada, on mõni odavam alternatiiv? |
Sul on see vana amino junn?
Ma hankisin sobival ajal(kampaania käigus tasuta) omale selle ja on kordades parem originaal amino junnist.
See hall amino pult on ikka paras "võta ja viska" riist küll.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
11.02.2009 21:20:23
|
|
|
| jyrisa kirjutas: |
See hall amino pult on ikka paras "võta ja viska" riist küll. |
tee või tina, aga mulle meeldib küll see vanem pult rohkem
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|