Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Matroxg400 vs connect3D 9200 ati märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lamp
HV Guru
lamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.08.2003 20:46:52 vasta tsitaadiga

Võib-olla küll.. aga poiss on nüüd endale kaardi leidnud.. ja see pole ei ti4200 ega ka 8500 ega
ka ammugi mitte 9200.

Xender kirjutas:
Maailmas on olemas ka kaarte peale Ati Radeon 9200 ,näiteks geforce 4 ti 4200l on minu meelest parem pilt kui radeon 8500l.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
grozmot
HV vaatleja

sõnum 27.08.2003 10:48:11 vasta tsitaadiga

Lihtsalt tahtsin öelda, et vahetasin P750-ne PARHELIA 128 vastu,sest midagi jäi nagu hingele kripeldama.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2003 14:46:35 vasta tsitaadiga

grozmot kirjutas:
Lihtsalt tahtsin öelda, et vahetasin P750-ne PARHELIA 128 vastu,sest midagi jäi nagu hingele kripeldama.

... möh ? Sul ikka sajalisi õige palju luftitada icon_eek.gif puhta raha raiskamine thumbs_down.gif lihtsalt sisetunde pärast kaarti osta icon_rolleyes.gif

grozmot
HV vaatleja

sõnum 27.08.2003 15:08:22 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... möh ? Sul ikka sajalisi õige palju luftitada icon_eek.gif puhta raha raiskamine thumbs_down.gif lihtsalt sisetunde pärast kaarti osta icon_rolleyes.gif

...NOH 3dMARK2001tõusis kah 8500- peale 8). aga jah nüüd võite mind nüüd siis rahavihkajaks kutsuda, kui tahate icon_razz1.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 27.08.2003 16:33:41 vasta tsitaadiga

Heee-heee-heee icon_lol.gif Anna andeks, ma lihtsalt ei saa! Naeru pidada. OK, Parhelia pildikvaliteet ja see 3-l monitoril mängimine on ju iseenesest hääd asjad, aga minu videokaart hädise moega Athlon XP2000+ toel (st. sinu P4 2,6 kõrval hädise) saab 3Dmark 2001SE-s 8600 pt. SEE kaart maksis kevadel 1300, ja silmad pole mul ka veel kannatanud, kuigi olen päevas keskm. 10-15 tundi arvuti taga. Samas hoia sellest Parheliast kinni, 5 a. pärast on ta samasugune collector's item, nagu Voodoo viimased kaardid icon_wink.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
grozmot
HV vaatleja

sõnum 27.08.2003 16:57:53 vasta tsitaadiga

.. lisaks kõigele on naer ka terviseks thumbs_up.gif
tagasi üles
TzigaLind
HV veteran

sõnum 27.08.2003 18:12:22 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Heee-heee-heee icon_lol.gif Anna andeks, ma lihtsalt ei saa! Naeru pidada. OK, Parhelia pildikvaliteet ja see 3-l monitoril mängimine on ju iseenesest hääd asjad, aga minu videokaart hädise moega Athlon XP2000+ toel (st. sinu P4 2,6 kõrval hädise) saab 3Dmark 2001SE-s 8600 pt. SEE kaart maksis kevadel 1300, ja silmad pole mul ka veel kannatanud, kuigi olen päevas keskm. 10-15 tundi arvuti taga. Samas hoia sellest Parheliast kinni, 5 a. pärast on ta samasugune collector's item, nagu Voodoo viimased kaardid icon_wink.gif thumbs_up.gif

! Hea thumbs_up.gif

! 3DMark ja selle punktid ongi see asi milleks inimesed endale videokaarte ostavad icon_biggrin.gif

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2003 18:50:19 vasta tsitaadiga

TzigaLind kirjutas:
! 3DMark ja selle punktid ongi see asi milleks inimesed endale videokaarte ostavad icon_biggrin.gif

... OK ! Teema kisub jälle võitlustandriks ! Kuigi ma tõemeeli ei saa aru, miks peaks Parhelia't eelistama n. RADEON 9800Pro või FX 5900 Ultra'le ? Sellises hinnaklassis, mina enam Matrox'il küll mingit eelist ei näe icon_confused.gif

TzigaLind
HV veteran

sõnum 27.08.2003 19:19:40 vasta tsitaadiga

CAM ja CAD progedele optitud driverid enamusele OS'dele
Kaardi hea füüsiline kvaliteet
Kaardid on suhtkoht pika elueaga (nn resale value )
Hind on kallim kuna pro kama on juba nime pärast kallim, need
kes hangivad endale arvutamise riistapuu töötegemiseks vaatavad
nati teise pilguga kui eraisik.

Radeonid ja GeForced on ehitatud mängudele ja ka workstationi tarbeks,
Matrox on ehitatud workstationile ning temaga saab kah mängida.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2003 20:04:47 vasta tsitaadiga

TzigaLind kirjutas:
CAM ja CAD progedele optitud driverid enamusele OS'dele
Kaardi hea füüsiline kvaliteet
Kaardid on suhtkoht pika elueaga (nn resale value )
Hind on kallim kuna pro kama on juba nime pärast kallim, need
kes hangivad endale arvutamise riistapuu töötegemiseks vaatavad
nati teise pilguga kui eraisik.

Radeonid ja GeForced on ehitatud mängudele ja ka workstationi tarbeks,
Matrox on ehitatud workstationile ning temaga saab kah mängida.

... tahad öelda, et nimet' kaartidel on niivõrd oluliselt kehvem CAD/CAM võimekus, et peaks muudele näitajatele käega lööma ? Tahad öelda, et selle hinnaklassi n. BBA RADEON'ide tootmiskvaliteet on oluliselt kehvem, kui Matrox'il ? Kas Sa ei arava, et kõrgem hind tuleb mitte kvaliteedist vaid väiksemast müüginumbrist ?! Milleks soetada kaart, mille omadused vaid kohati vastavad selle hinnanumbrile ?

Mitte unustada, et me ei räägi spets kaartidest (Parhelia seda ju pole) vaid konkreetselt 6-7k kanti jäävatest tavakasutaja tippmudelitest ! Minu arvates võiks need Matrox'i muinasjutud ükskord ometi unustada, eriti veel sellises hinnaklassis !

TzigaLind
HV veteran

sõnum 27.08.2003 20:14:37 vasta tsitaadiga

...läheb nagu võitlustandriks aga ei miskit hirmsat...
Matrox'i workstationi driverite leht , ei mäleta , et Ati
või Nvidia miskit sihandset pakub.(driverite komplekt , mis on spetsiifiliselt optimeeritud vastavale progele ja sertifitseeritud riistvara tootja poolt)
Parhelia on IMHO ülehinnatud , st liiga kallis oma omaduste kohta.Aga pole ka marketingu spets , nii et ei oska arvata , mis nendel
Matroxi marketeeriatel peas liigub.

beer_yum.gif

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2003 20:32:26 vasta tsitaadiga

... oled Sa kindel, et sellel kasutajskonnal, kellele Parhelia mõeldud on, neist draiveritest ka nii oluliselt palju kasu on, et peaks just Matrox'i toote valima ? Ma pakun, et see optimeering tasub ennast arvestatavalt ära alles spets kaarti kasutades ja üliintensiivse/mahuka töö juures ! Tavaksautajale mingite tööjaamale optimeeritud draiverite müügiargumendina esitamine, on puhtalt puru silma ajamine - enam-vähem sama, kui 3D Mark'is paarisaja punkti pärast maid jagada ...
TzigaLind
HV veteran

sõnum 27.08.2003 21:00:19 vasta tsitaadiga

Hmmm....Parhelia ja tema odavamad, lahjemad sugulased(P750 ; P650) on mõeldud esmajärgult töömasinale, mitte kodukasutajale.
Kodukasutaja saab palju parema hind/vurts ratio Ati või siis Nvidia kaartidega aga kui on näituseks tööjaam mida pruugitakse
esmaspäevast reedeni igapäev kella 08.00-18.00 'ini mingite tabelite, dokustaatide, jooniste, jms jaoks, on Matrox parem.
Matroxit pole keegi viimasel ajal kodutarbijale soovitanud-reklaaminud, rohkem ikka midrange workstationi jaoks.

kaalikas
HV vaatleja
kaalikas

sõnum 28.08.2003 15:52:47 vasta tsitaadiga

TzigaLind kirjutas:
kui on näituseks tööjaam mida pruugitakse
esmaspäevast reedeni igapäev kella 08.00-18.00 'ini mingite tabelite, dokustaatide, jooniste, jms jaoks, on Matrox parem.

Matroxit ostavad näiteks inimesed, kes selle kunagi ostnud ja töötegemise käigus veendunud selle funtsioneerimises / kvaliteedis.
Ise ma olen Matroxi kaarte kasutanud viimased ~8 aastat, ja järgmine kaart saab samuti olema Matrox - kui asi töötab korralikult, miks ma peaksin hakkama firmat vahetama? Hinnavahest - nagunii teenib see kaart ennast mitmekordselt tagasi, nii et mõnetuhandene vahe ei määra eriti rolli.
Aga mängimiseks ostaks arvatavasti mõne teise kaardi icon_smile.gif
tagasi üles
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 28.08.2003 16:17:26 vasta tsitaadiga

Olen ka viimased 4 aastat tööarvutis ainiti G400 ja hiljem G450 kasutanud ning koju ostsin GF4Ti(totaalselt uduse pildiga aga samas super 3D omadusega). Äkki olekski õigem lahendus kaks videokaarti tõsi üks peab jääma PCI porti ja raske hinnata kumb. Kas 3Dmängukaartidest "maksimaalseim" mis hetkel pakutakse on Rade9000 mille (müüsin kuu aega tagasi) või Matrox-i G400 mida on olemas ka PCI versioonina ja vast isegi lihtsam hankida.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 38
tagasi üles
slack
HV veteran
slack

sõnum 30.03.2005 08:40:16 vasta tsitaadiga

Mängimiseks on PS2 konsool ja kogu mure lahendatud, arvuti on töö tegemiseks!
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 54
tagasi üles
tanel112
HV kasutaja

sõnum 01.01.2006 22:18:41 vasta tsitaadiga

traks kirjutas:
r200, rv250 signaal ei ole tõesti kõige puhtam, r300-r350 olevat samm edasi - umbes samal tasemel kui esimene radeon. mis mul muide endalgi on, sest kasutasin ka kunagi g450't ning peale viimase surma ei tahtnud leppida palju kehvema pildiga.

muide, 9200 tasemel kaart on Matroxil tegelikult nüüd juba olemas - P750. paraku eestis seda veel ei liigu ning hind pole ka just kõige odavam - 225€

Mul hiljuti keeldus Shapphire Ati Radeon 9200 Atlantis 256mb töötamast. Ostin asemele Club 3d 9550SE.
9200 pilt oli ikka parem.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Matroxg400 vs connect3D 9200 ati mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.