Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 02.02.2009 16:59:07 vasta tsitaadiga

Windows 7 UAC Leaves Door Open for Attack
http://www.dailytech.com/Windows+7+UAC+Leaves+Door+Open+for+Attacks/article14127.htm

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.02.2009 17:22:15 vasta tsitaadiga

AJ, http://battleit.eu/tag/windows-7-rajab-teed-pahavarale/
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
apelsin16
HV veteran
apelsin16

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.02.2009 17:26:20 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:
http://www.dailytech.com/Windows+7+UAC+Leaves+Door+Open+for+Attacks/article14127.htm

common kui sa mingit uudist kopid siis vähemalt too tähtsamad kohad välja ja tõlgi mingi osa. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.02.2009 17:27:49 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:

d3t kirjutas:
AJ, http://battleit.eu/tag/windows-7-rajab-teed-pahavarale/

Ja MS vastus...

Microsoft response to UAC "issue"

tsitaat:
Microsoft has sent me a statement about the UAC “issue” in Windows 7 that was raised by bloggers Rafael Rivera and Long Zheng. Long story short, it’s not a vulnerability. Here’s the full statement:

* This is not a vulnerability. The intent of the default configuration of UAC is that users don’t get prompted when making changes to Windows settings. This includes changing the UAC prompting level.
* Microsoft has received a great deal of usability feedback on UAC prompting behavior in UAC, and has made changes in accordance with user feedback.
* UAC is a feature designed to enable users to run software at user (non-admin) rights, something we refer to as Standard User. Running software as standard user improves security reduces TCO.
* The only way this could be changed without the user’s knowledge is by malicious code already running on the box.
* In order for malicious code to have gotten on to the box, something else has already been breached (or the user has explicitly consented).

Allikas: http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/01/31/microsoft-response-to-uac-issue.aspx
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 02.02.2009 17:44:41 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
AJ kirjutas:

common kui sa mingit uudist kopid siis vähemalt too tähtsamad kohad välja ja tõlgi mingi osa. icon_rolleyes.gif

Ma ei viitsi. Kui tahad siis loe artiklit.

ramses21
HV vaatleja

sõnum 02.02.2009 17:53:29 vasta tsitaadiga

Alguses, kui W7 peale lasin, oli IE8 vägagi kiire. Ühel päeval muutus IE8 aga imelikuks, käivitub aeglaselt, uusi aknaid ja tabeleid teeb lahti aeglaselt, enne tükk aega mõtleb ja siis alles avab. Kas on kellelgi veel selline probleem
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 02.02.2009 17:59:29 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:
apelsin16 kirjutas:
AJ kirjutas:

Ma ei viitsi. Kui tahad siis loe artiklit.

mida sa kopid neid siis igasse teemasse neid "uudiseid"
võid ju oma postcounti e-p*enist mujal ka suurendada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 02.02.2009 19:06:28 vasta tsitaadiga

ot:
apelsin16, hetkel tundud sina postikogujana kes iga asja üle vingub ja teemaväliseid postitusi teeb! Kõik inimesed ei loe kõiki teemasid ja vb. ei satu sellele uudisele peale.
AJ ei ole mingi tõlkija ja HV "ajalehe" toimetaja. Pigem võta mehe ees müts maha, et ta viitsib igasugu väljamaiseid lehti tuulata ja siia uudiseid postitada!
Kui sulle ei meeldi siin uudiseid lugeda ja ei viitsi uudise originaalallikat lugeda, siis mine loe kroonikat! Teine teeb head tööd ja sina vingud... no mida veel? icon_confused.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 02.02.2009 19:18:56 vasta tsitaadiga

CorsairX, just head tööd talt küsitigi, s.t. ainult inglisekeelse lingi asemele midagi sisuvalgustavat kah. Kui neid lühilinke oleks ütleme nädalas üks, siis ei nuriseks keegi vist. Aga pidev selline poolik jama...
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.02.2009 19:30:01 vasta tsitaadiga

ramses21, ennustame, flash/skype/acrobat uuendus aitab? icon_smile.gif
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 02.02.2009 19:54:02 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:

Ega eriti ju vahet pole, dumbuserid klikivad nagunii "yes" ükskõik mille peale, pigem aitaks dumbuserite vastu filter, mis keelaks süsteemipartitsioonile kirjutamise (EWF), salvestab kõik muudatused rami - ja peale restarti on jälle puhas süsteem.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.02.2009 20:33:06 vasta tsitaadiga

ramses21 kirjutas:
Alguses, kui W7 peale lasin, oli IE8 vägagi kiire. Ühel päeval muutus IE8 aga imelikuks, käivitub aeglaselt, uusi aknaid ja tabeleid teeb lahti aeglaselt, enne tükk aega mõtleb ja siis alles avab. Kas on kellelgi veel selline probleem

mul oli ka alguses IE8 korras, eilsest hakkas selline jama, et uued tab-id avab mõnikord tühjana. algas peale Windows Live paketi uninstalli.

viimati muutis SKG 02.02.2009 20:35:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 02.02.2009 20:35:04 vasta tsitaadiga

Imelik, Täheldasin täna muusikatkuulates et kui ma näiteks IEga hakkan alla kerima lehte siis tuleb kõlaritesse imelik sahin. icon_rolleyes.gif
newarvuti
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2009 20:38:11 vasta tsitaadiga

Ma kasutan seda, töötab hästi, vahepeal oli interneti probleem, enam mitte.
Võti töötab 1. augustini.
tagasi üles
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 02.02.2009 20:42:28 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:
Imelik, Täheldasin täna muusikatkuulates et kui ma näiteks IEga hakkan alla kerima lehte siis tuleb kõlaritesse imelik sahin. icon_rolleyes.gif

See on integreeritud helikaardi probleem.
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 02.02.2009 20:50:17 vasta tsitaadiga

Donut, See tähendab et mul said kõrvad puhtaks alles nüüd ja ma hakkasin kuulma siis. Aga üldiselt saab seda kuidagi vältida?
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 02.02.2009 20:53:33 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
mul oli ka alguses IE8 korras, eilsest hakkas selline jama, et uued tab-id avab mõnikord tühjana. algas peale Windows Live paketi uninstalli.

No selge nüüd siis mis seda minul ka põhjustas, sama asi, et lasin Live Essentials maha ja IE läks lolliks peale seda icon_neutral.gif Tegin format...
Format oleks ma tegelt niikuinii teinud, et eemaldada vLite'ga Mediacenter. See sunnik startis ennast taustal igas asendis, killi protsessi maha niipalju kui tahad, varsti jälle Taskmanager'i all olemas, kuna kasutan Terratec'i Home Cinema siis pole seda jura vaja.
tagasi üles
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 02.02.2009 21:11:42 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:
Donut, See tähendab et mul said kõrvad puhtaks alles nüüd ja ma hakkasin kuulma siis. Aga üldiselt saab seda kuidagi vältida?

Kui Line-in, microphone jne. ära mute-da siis peaks ka sahin kaduma, seitsmel peaks selleks olema sndvol.exe aga seal ma ei näe küll selliseid võimalusi(ma ei saa aru, on vaja koguaeg asju ringi tõsta, kui nad olid xp'l täiesti hästi kättesaadavad), võid proovida ka ASIO't või kernel streaming võibolla aitab.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 02.02.2009 22:04:46 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
Lan jah. Firewall ei tohiks segada. A Dx probleem võib küll olla.
Ka Vegas 1'l oli täpselt sama piirang - pead dx9 forcema.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.02.2009 23:17:06 vasta tsitaadiga

http://web.zone.ee/indrekp6/desk/20090202.jpg?2
siit peaks selguma miks mina windowsi sisseehitatud programme kasutan, kahjuks ei suuda vlc, bullshit player ega ka winamp mulle puldi abil nii pilte, videot, muusikat korraga ega ka kordamööda kuvada/mängida.
tegelikult juhib kogu seda kama ainult üks harmony pult, teised näidiseks reas, palju mul harmonyta tegemist oleks.
teemasse siis 7 on windows mce puhul kõva edasiminek, nagu räägitud, h264 digitv tugi mis nüüd sees on ning hd videote tugi kaasaarvatud divx, xvid. üks puudus on mkv konteiner millele pole veel isegi korralikku 64bit splitterit ning mingil põhjusel sellest ei piisa, sealt ei oska ta h264 enam välja mängida ning coreavc tuleb lisaks peale panna. Ise panin siiski ka ffdshow kus eraldi DD ja DTS heli otse ressiiverisse lasen.
ühes arvutis siis kõikvõimas meediamängija ning mängumasin, peale selle saab netis käia ükskõik kas siis diivanil või laua taga.

OT. veel: VLC on küll hea universaalne mängija mis ei vaja lisakoodekeid kuid HD materjali ning DVDsid näitab ta küll kohutava kvaliteediga, ainuke milleks ma teda kasutan on DTV striimi vaatamiseks või striimi tekitamiseks.
tagasi üles
Mutiq
HV kasutaja

sõnum 03.02.2009 09:22:19 vasta tsitaadiga

Kas keegi build7025 on juba proovinud?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.02.2009 09:24:52 vasta tsitaadiga

Mutiq kirjutas:
Kas keegi build7025 on juba proovinud?

Siin vaevalt,et keegi on.Ise ootan vist RC ära.Ehk aprillis saab näppida juba icon_razz1.gif .Beta 7000 töötab juba üle kuu aja eeskujulikult Dualboodis Vistaga 8) thumbs_up.gif
tagasi üles
suur13
HV veteran
suur13

sõnum 03.02.2009 11:33:26 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
teemasse siis 7 on windows mce puhul kõva edasiminek, nagu räägitud, h264 digitv tugi mis nüüd sees on ning hd videote tugi kaasaarvatud divx, xvid. üks puudus on mkv konteiner millele pole veel isegi korralikku 64bit splitterit ning mingil põhjusel sellest ei piisa, sealt ei oska ta h264 enam välja mängida ning coreavc tuleb lisaks peale panna. Ise panin siiski ka ffdshow kus eraldi DD ja DTS heli otse ressiiverisse lasen.

Ot, kuidas selle subtiitrite näitamisega ikkagi on ?
Media Centris olemas ? Ka 64-bit ?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 03.02.2009 14:18:50 vasta tsitaadiga

suur13 kirjutas:
indrekp kirjutas:

Ot, kuidas selle subtiitrite näitamisega ikkagi on ?
Media Centris olemas ? Ka 64-bit ?

MKV embedded subtiitreid näitab kenasti, aga eraldi SRT/SUB laiendiga teksti pole ma veel WMP/MC-s alla saanud
2 trini kirjutas:
Skeptik kirjutas:

No selge nüüd siis mis seda minul ka põhjustas, sama asi, et lasin Live Essentials maha ja IE läks lolliks peale seda icon_neutral.gif Tegin format...
Format oleks ma tegelt niikuinii teinud, et eemaldada vLite'ga Mediacenter. See sunnik startis ennast taustal igas asendis, killi protsessi maha niipalju kui tahad, varsti jälle Taskmanager'i all olemas, kuna kasutan Terratec'i Home Cinema siis pole seda jura vaja.

hee... ma sain korda omal. enne tegin Windows Live Essentials pakile repairi, aga see ei aidanud. tegin täieliku uninstalli ja reinstalli (Messenger+Mail+Movie Maker Beta+Photo Gallery) ning nüüd enam seda anomaaliat IE8-ga pole. thumbs_up.gif ilmselt ei meeldinud talle see, et ma mingi komponendi sealt Essentials pakist maha lasin. icon_rolleyes.gif

recent
HV veteran
recent

sõnum 03.02.2009 15:13:20 vasta tsitaadiga

Krt, mul siuke kala et.. sätin Computer alt, Map Network driveks serveri "share" osa, peale restarti, aga ütleb et unable to connect, ja et a'la pane uuesti user name ja pw ! icon_razz.gif kuigi serveri sätetest authentimine maha võetud icon_neutral.gif

Kui teen Desktopi shortcut otse share kausta, siis kõik toimib !
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.