|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Max Powers
|
20.01.2009 22:27:22
|
|
|
| Mul on ka pult omadega õhtal.
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.01.2009 23:50:22
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
| Mul on ka pult omadega õhtal. |
Vabanda mu rumalat küsimust aga äkki on patareid läbi?
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
21.01.2009 00:47:06
|
|
|
| Andykas kirjutas: |
| jyrka20 kirjutas: |
Miks on vaja see 2 vaatajakoha värgendus nii keeruliseks ajada, et vaja igasugu boxi mac aadresse, serialeid jms. Tahaks lihtsalt enda linuxi kastile iptv külge panna 3 eesti kanaliga ja samal ajal teises toas elioni boxiga vahtida mis vaja. 12mbps korral jookseb pilt mõlemal kokku ja peeretab terve ekraani rohelisi ruute täis  |
Ei ole siin midagi keerulist.
Tellid teise vaatajakoha. Hakkad maksma 25.- eeki rohkem.
Teist digiboksi ei osta.
Telefonidele 165 ja 606 9966 pole mõtet helistada, kuna sealt nõutakse teise digiboksi seerianumbrit mida sul pole neile anda.
Saadad kirja tugi@elion.ee ja selgitad, et maksad 25.- eeki kuus ja soovid teises toas vaadata ainult Eesti kanaleid arvutist.
Ootad kuni tuleb tagasi kiri, et pordi kiirus on tõstetud 16 mega peale.
Vaatad ruuterist:
DSL Up 15997 kbps / 766 kbps
Ongi kõik. Testitud ja töötab. |
Nädal aega pole sealt tugi@elion.ee -st vastust saanud ja kiirused seisavad ruuteri sõnul ikka 12mbps peal.  |
Spoiler 
Tere
Palume vabandust vastuse viibimise pärast!
Arvutist näeb kolme kanalit (ETV, Kanal2 ja TV3). Vaadata saab seda VLC playeriga. Täpsemad juhised leiab siit: http://wiki.hinnavaatlus.ee/index.php/Elioni_DigiTV
Mingit garantiid ja tuge arvutiga vaatamise osas anda ei saa. Samuti ilma digiboksi välja ostuta ja teise vaatamiskoha aktiveerimiseta ei saa me kiirust tõsta.
Lisaküsimustele olen meeleldi nõus vastama!
Lugupidamisega
Jelena Turevit
|
ma ka 7.ndal saatsin kirja, eile tuli vastus alles...saadeti ka pikalt, öeldi et ei saa ilma teise digiboksita
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
21.01.2009 01:37:45
|
|
|
HA, kui nad seda niiväga tahavad siis anna neile see mida nad tahavad... Raske on neile siis mõnda digiboxi numbrit ütelda?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
21.01.2009 01:42:01
|
|
|
| korsten, siis nad ju "registreerivad" selle digiboksi minu ühenduse külge ja avastavad ikkagi et midagi ei klapi
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
21.01.2009 02:10:35
|
|
|
Ega digibox ei kuulu neile ju. Ma võin enda isiklike asju osta ja müüa ilma Elionile sellest aru andmata.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erik
Kreisi kasutaja
|
21.01.2009 22:06:50
|
|
|
| korsten kirjutas: |
| Ega digibox ei kuulu neile ju. Ma võin enda isiklike asju osta ja müüa ilma Elionile sellest aru andmata. |
loomulikult võid, aga kus kohast sa sobiva seerianumbri leiad, kui paned suvalise numbri siis Elioni digibokside andmebaasis seda pole ja nad ei saa seda sisestada, oma suvalist digiboksi (nt. hangitud väljaspoolt Elioni) ei saa sa kah kasutada, kuna Elionil oma soft peal nendel Amino'tel
kui paned naabrimehe seerianumbri siis ei saa jälle naabrimees videolaenutust kasutada
üks variant on osta odavalt mõni katkine digiboks, pakun ja kasutada selle seerianumbrit
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.01.2009 22:09:21
|
|
|
Hmm, kas katkise digiboksi seerianumber sobiks?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.01.2009 22:13:26
|
|
|
| carlking kirjutas: |
Hmm, kas katkise digiboksi seerianumber sobiks?  |
sobib kui see mõne eksisteeriva toote küljes juba ei ole, Elioni toodete andmebaasis saab vaid üks identne seerianumber korraga olla. Olen kuulnud, et mõni on selleks lausa kellegi käest üliodavalt rikkis digiboxi ostnud, et seerianumbrit saada.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.01.2009 22:15:01
|
|
|
No kui mul on boks ümber vahetatud ning vana boksi seerianumber on alles, kas siis on see ka kuskil veel küljes või ei?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
21.01.2009 22:26:09
|
|
|
| No kui mul on boks ümber vahetatud ning vana boksi seerianumber on alles, kas siis on see ka kuskil veel küljes või ei? |
Kui sa vana boksi ära andsid Elionile siis võib olla kasutuses. Aga ei pruugi kui tõesti boks kutu oli.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
21.01.2009 23:42:41
|
|
|
| erik kirjutas: |
| korsten kirjutas: |
| Ega digibox ei kuulu neile ju. Ma võin enda isiklike asju osta ja müüa ilma Elionile sellest aru andmata. |
loomulikult võid, aga kus kohast sa sobiva seerianumbri leiad, kui paned suvalise numbri siis Elioni digibokside andmebaasis seda pole ja nad ei saa seda sisestada, oma suvalist digiboksi (nt. hangitud väljaspoolt Elioni) ei saa sa kah kasutada, kuna Elionil oma soft peal nendel Amino'tel
kui paned naabrimehe seerianumbri siis ei saa jälle naabrimees videolaenutust kasutada
üks variant on osta odavalt mõni katkine digiboks, pakun ja kasutada selle seerianumbrit |
absoluutselt debiilne süsteem, täielik bürokraatia elioni poolt, ma ei saa summagi sellisest tegevusest aru kus tekitatakse kliendile tohutut vaeva ja endale ka aga tulemus on ikka üks.
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erik
Kreisi kasutaja
|
22.01.2009 00:18:40
|
|
|
midagi debiilset siin pole, see et sina sellest aru ei saa ei tähenda veel et see debiilne on.
elioni süsteem peab ju kuidagi aru saama, et kui sa tellid filmi, siis see oled ka sina kes arvet maksma peab, selleks ongi seerianumber
samuti nõuavad telekanalite omanikud, et kanalite edastamine oleks krüpteeritud,
jällegi krüpto võtmeks on seerianumber
selleks et seerianumbrid sassi ei läheks on elionil andmebaas kus seerianumber on seotud konkreetse kasutajaga/tootega
lisavaatajakoha ribalaius eraldatakse teisele digiboksile seega on üsna loogiline et nad seda tehes küsivad.... üllatus-üllatus seerianumbrit
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
22.01.2009 00:53:33
|
|
|
oma suvalist digiboksi (nt. hangitud väljaspoolt Elioni) ei saa sa kah kasutada, kuna Elionil oma soft peal nendel Amino'tel
|
Eelnevalt elioniga registreerimata SN kohta täpselt ei tea, kuid ma arvan, et seal algselt on boksis see amino default soft, ning kui ühendad esimeest korda, üritab ta endale läbi DHCP saada nii IP'd kui ka uuendusserverit. Kui uuendusserveris on uuem soft (mida ta ka on, kuna sunnitakse see uuendus kaela esimesel käivitusel), siis lihtsalt tõmbab ta selle Elioni softi endale sisse ja kohandab kõik Elioni järgi. (Lihtsalt jälgisin seda sedasi, et kui esimest korda teise vaatajakoha boksi tööle panin, tuli Amino logo Elioni DTV logo asemel ning peale esimest tarkvarauuendust muutus kõik). [ei välista ka seda, et osadel on lastud Elioni soft peale ja osadel, millel ei ole, laeb ta selle automaatselt ise].
Seega minu teooria alusel, kui Elionik ei ole boksidel nn. trusted nimekirja, siis võib võtta kuskilt välismaalt kasutamata boksi ja lasta esmasel käivitusel lihtsalt Elioni tarkvara peale.
Samas kui on olemas mingi lubatud nimekiri, siis ta lihtsalt ei pruugi softi alla laadida.
See on vaid minu teooria, ning seda ei tasu võtta puhta kullana.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
22.01.2009 01:10:45
|
|
|
plaan oleks Starmani kolmikpakett Elioni Digi-TV vastu vahetada.
Ega ma eksi, kui ütlen, et Elioni kasuks räägib: Parem pildi kvaliteet, kiirem internet?
|
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
22.01.2009 03:15:33
|
|
|
| soulshaker kirjutas: |
plaan oleks Starmani kolmikpakett Elioni Digi-TV vastu vahetada.
Ega ma eksi, kui ütlen, et Elioni kasuks räägib: Parem pildi kvaliteet, kiirem internet? |
ei oska Starmani pilti kommenteerida aga kunagi võrdlesin Elioni Viasat'iga (ja Põlva Starmaniga, kust vähemalt 5 matsi on jagajad vahele toppind ja viimsegi signaali peesse keeranud)...
ütleks et Elion vb isegi parem
asi on selles et mõlemal on pilt pakitud ja minumeelest Elioni pilt ei näitand seda niipalju välja...samas ega telekat vaadates (kaugemalt kui 30cm) ei saa arugi
ammugi pole aru saada kineskooptelekal, see silub suht siledaks kõik...mis on isenesest kineskoobi pluss
ja no viimasest ma ei hakka üldse rääkima
Tegelikult on kõige parem pilt ikkagi eetrist (seda juhul kui on hea tüüner) ja ega see DVB-T pilt ka väga hea ei ole, see veel rohkem pakitud (MPEG-4) kui Soomes ja paljudes riikides
kuigi võiks parem olla nii Elionist kui muudest Eestis pakutavatest "Digi-televisioonidest"...ei ole seda võrrelnud veel Elioniga
samuti ei oska ma kommenteerida Elioni toda optilise kaabliga süsteemi, seal võiks ta ka parem olla
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
22.01.2009 03:43:52
|
|
|
Seda optilise kaabli süsteemi saavad vaid Tallinnlased ja mõned valitud uuselamurajoonid pealinna läheduses. Tartu kohta ei oska ütelda, ülejäänud võivad esialgu suu puhtaks pühkida.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
22.01.2009 07:49:49
|
|
|
midagi debiilset siin pole, see et sina sellest aru ei saa ei tähenda veel et see debiilne on.
elioni süsteem peab ju kuidagi aru saama, et kui sa tellid filmi, siis see oled ka sina kes arvet maksma peab, selleks ongi seerianumber
samuti nõuavad telekanalite omanikud, et kanalite edastamine oleks krüpteeritud,
selleks et seerianumbrid sassi ei läheks on elionil andmebaas kus seerianumber on seotud konkreetse kasutajaga/tootega
lisavaatajakoha ribalaius eraldatakse teisele digiboksile seega on üsna loogiline et nad seda tehes küsivad.... üllatus-üllatus seerianumbrit |
Jah aga kui mul tegelikult ju teist boxi pole, see on katki, ja tellin ikka selle seerianumbri kaudu vaatajakoha, mille tegelik eesmärk on netikiiruse suurendamine, siis mis krdi filmi ma tellin selle katkise digiboxi kaudu???? Kindlasti saab krüptida ka ilma selle neetud seerianumbrita. Elion ei saa aru, et paljud kliendid tahavad lihtsalt kiirust juurde selle 25.- krooni eest ja minu meelest pole mingit vahet kas kasutatakse teist digiboxi või ei, peaasi et raha tuleb, no milleks siis selline debiilsus?
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erik
Kreisi kasutaja
|
22.01.2009 11:34:05
|
|
|
linnapea, sa ju saad aru et elion müüb seda kui teist vaatajakohta, mille tarbeks juhuslikult tõstetakse ka ribalaiust, kuna IPTV teine striim peaks selle siis
ära tarbima, asjaolu, et sina soovid tõsta netikiirust on siin üsna teisejärguline, teine vaatajakoht on ju mõeldud konkureerimaks teiste teleoperaatoritega
kuna Starman ja STV kasutavad kaablit siis neil selliseid muresid pole.
loomulikult saab krüptida ka ilma seerianumbrita, seerianumbrit on vaja lahtikrüptimiseks alternatiivina oleks kasutada kiipkaarti (mille pesa on ka amino DB-l)
siiski seerianumbri järgi tundub mulle mõistlikum
arvan et elion saab aru, et inimesed soovivad ka lihtsalt kiirust tõsta aga ei ole äriliselt väga huvitatud sellise toote müügist.
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.01.2009 11:34:22
|
|
|
| Linnapea kirjutas: |
| Elion ei saa aru, et paljud kliendid tahavad lihtsalt kiirust juurde selle 25.- krooni eest |
Elion saab sellest väga hästi aru, aga nende eesmärk pole pakkuda mitte +4Mbps 25.- eest kuus, vaid laiendada olemasolevat kanalit teise vaatajakoha/digiboxi jaoks. Ja see asi lihtsalt on nii, olenemata sellest, kas see sulle meeldib või mitte.
Huvitav, et keegi pole siiamaani avaldanud soovi saadagi ainult see teine vaatajakoht, et siis 4Mbps ühenduse eest maksadki vaid 25.- kuus. Õigus küll, üleslaadimist selle summa sees ju pole.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
22.01.2009 11:42:39
|
|
|
| Linnapea kirjutas: |
lisavaatajakoha ribalaius eraldatakse teisele digiboksile seega on üsna loogiline et nad seda tehes küsivad.... üllatus-üllatus seerianumbrit |
Jah aga kui mul tegelikult ju teist boxi pole, see on katki, ja tellin ikka selle seerianumbri kaudu vaatajakoha, mille tegelik eesmärk on netikiiruse suurendamine, siis mis krdi filmi ma tellin selle katkise digiboxi kaudu???? Kindlasti saab krüptida ka ilma selle neetud seerianumbrita. Elion ei saa aru, et paljud kliendid tahavad lihtsalt kiirust juurde selle 25.- krooni eest ja minu meelest pole mingit vahet kas kasutatakse teist digiboxi või ei, peaasi et raha tuleb, no milleks siis selline debiilsus? |
Kui sa reaalselt seda teist box-i ei kasut siis on suht pohh ju. Selepärast tahavad na MÕLEMA (esimest mis sul juba järgi on nad juba teavad) box-i numbreid, et sa saaksin MÕLEMA box-iga tasulisi teenuseid kasutada (videolaenutus ja mängud ja kurat teab mida veel).
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
22.01.2009 14:08:50
|
|
|
no milleks kurat on mu linuxi htpc-l vaja mingit seerianumbrit. Tahan enda kolme krüptimata eesti kanalit näha ja kõik.
Btw mis moodi kasutatakse digiboxi seeria numbrit krüptimisel? Kas mitte ei ole STB-l mingi eraldi kivi mis täidab seda ülesannet?
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
22.01.2009 14:10:21
|
|
|
| Andykas, aga siiski seerianumbri järgi, igatahes kui teise ühenduse küljest võetud boksi pistsin esimese ruuteri külge, siis näitas ainult kolme eesti kanalit
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.01.2009 16:22:40
|
|
|
Linnapea, Andykas, pole vaja erutuda, HTPC jaoks on mõttekas a'la 500kr eest DVB-T pulk osta ja saate lausa 7 kanalit tasuta, isegi ilma 25kr/ta.
Elion müüb lisakiirust vaid televisiooni jaoks ning sellejaoks on sul vaja digiboxi. Muidu tuleb järgmine klient pretensiooniga kes ütleb, et mul on ju kaks vaatajakohta tellitud, sain külapealt digiboxi ning 4 kanalit vaid ees, tahan viimase "mitme" kuu raha tagasi sest ma pole pilti näinud...
Internetikiiruse kasv on suhteline, adsli port keeratakse küll 16Mbit/s peale kuid uutel toodetel ei lähe alati internet kiiremaks kui 12Mbit/s sest see on eraldi piiratud, kõik selleks et kahe vaatajakoha telepildid kanalivahetustega ruutu ei tõmbaks, prioriteet on siiski televisioon mitte torrent.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
22.01.2009 22:54:23
|
|
|
Mul isa pidevalt väidab, et tema töökaaslane pani kuskile switchi vahele ning vaatab kõiki kanaleid arvutiga. Mina ütlen talle koguaeg, et see oli võimalik vaid siis, kui krüpt maas oli. Äkki mõnel Tallinna piirkonnal ongi krüpto maas?
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
22.01.2009 23:14:03
|
|
|
| Mul isa pidevalt väidab, et tema töökaaslane pani kuskile switchi vahele ning vaatab kõiki kanaleid arvutiga. Mina ütlen talle koguaeg, et see oli võimalik vaid siis, kui krüpt maas oli. Äkki mõnel Tallinna piirkonnal ongi krüpto maas? |
Naised saunas rääkisid ...
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
22.01.2009 23:16:36
|
|
|
No ma pean mingi teooriaga lagedale tulema, et tema uskumist sellesse purustada.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
22.01.2009 23:19:45
|
|
|
| No ma pean mingi teooriaga lagedale tulema, et tema uskumist sellesse purustada. |
Oma silm ikka kunn, mine kae üle
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
23.01.2009 00:40:33
|
|
|
Ma ehitan praegu kodus katsestendi
Nii, pistsin "kollasest" pordist tuleva kaabli switchi, edasi tõin ühe otsa enda tuppa ning teine ots läks digiboksi.
Näen vabasid kanaleid vabalt ja kui digiboks sees, siis peab samu kanaleid vaatama.
Ainuke mure on selles, et samal ajal ei saa ma netis olla. Arvutisse tuleb net wifi kaudu, aga kui pistan switchist tuleva kaabli talle taha, arvab ta, et peaks läbi selle kogu oma ühendused suunama ning internet läbi selle pordi ju ei tööta.
Ehk siis kust ja mida ma pean seadistama, et net käiks edasi läbi wifi ning tv tuleks läbi võrgukaardi.
Ei viitsi ruuterit seadistama hakata, et digitv ja net tuleks samast pordist, seda pole vaja ju, net nagunii olemas läbi wifi
Edit: avastasin just, et kui võrgujuhtme taha panen, siis ainuke programm mis edasi suudab netti kasutada läbi wifi, on uTorrent, kõik muu (msn, web) arvab, et netiühendust ei ole
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
23.01.2009 01:07:36
|
|
|
carlking, kõigepealt pane Run, kirjuta "cmd" ja siis "ipconfig -all"...vaata mis ip aadressi sulle ruuter annab kaabli kaudu
siis võta Network Connections vms. lahti (olenevalt su op. süsteemist), sealt paremklikk kaabli-adapterilit ja Properties, sealt TCP/IP või TCP/IPv4 peal topeltklikk
vali Use the following IP address ja kirjuta IP aadressi reale toosama IP, mis sa sealt vaatasid ja kirjuta IP reale...Subnet mask ta peaks ise võtma, kui ei siis vaata too ka ipconfig käsuga
ülejäänud (gateway ja dnsid) jäta tühjaks ja tambi OK ja veel OK ning proovi seejärel kas televisioon töötab...nett peaks kindlasti töötama
antud lahenuse praegu ise mõtlesin ja see ei pruugi toimida...
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
23.01.2009 01:25:41
|
|
|
HA, toimib, tnx. Elioni foorumis jäi ka kuskilt silma, et peab manuaalselt IP'd määrama, aga siis ma seda väga ei viitsinud uskuda
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.01.2009 12:42:53
|
|
|
Nii kurat ma ei tea mida kuradit elion teinud on aga:
1,5 aastat töötas ilma ühegi probleemita kui vaadata arvutist ja digiboxist erinevaid kanaleid samaaegselt 1 vaatajakohaga (no kõiki e saanud korraga vaadata aga leidus ikka mida sai). Nüüd juba 4 nädalat on asi nii: pannes digiboxi taha on pilt olemas, nüüd kui arvutist tahad vaadata bäiteks Kalev Sporti siis peab olema ka Digibox kalev spordi peal. Kui digiboxil aga samal ajal kanalit vahetada kui arvutis kanal mängib siis laksti on digiboxist pilt kadunud (ja ka arvutis enam pilti ette ei võta VLC kui kinni panna ja uuesti lahti teha) ja aitab vaid ruuteri resa (tegelt alati ei aita see kh. tuleb SetUp teha et uuesti pilt ette saada). Samas saatekavad on olemas ja videolaenutuses pilt jookseb ilma probleemideta. Ei aita ei mingid imgsnoopingud, ei oska ELION midagi sellepeale kosta.
Et mida kuradit?
EDIT: minuarust hakkas see jama pihta kui digitv IP ja subnet mask muutusid...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
24.01.2009 13:37:17
|
|
|
| Tekkis küsimus, kas dTV'ga on võimalik Eurosport HD kanalit näha?
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
24.01.2009 14:08:38
|
|
|
| iDemon kirjutas: |
| Tekkis küsimus, kas dTV'ga on võimalik Eurosport HD kanalit näha? |
hetkel digiboks ei näita kuid testkanalina peaks ta olemas olema... need kel kortermaja või 2 vaatakohta peaksid oma streamist selle läbi ka mahutama.... täpsemalt siis arvutist vaatamiseks hetkel
Tulevikus juba aminet 530 pealt peaks näha olema...
|
|
| Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
24.01.2009 23:08:35
|
|
|
seletage lollile...
kui ma panen Speedtouch'ist (ST780 softiga 6.2.17.4) Return to Factory Default Settings...
mis ma siis pärast ümber konfima pean, et värk võimalikult hästi toimiks ja kas ta Elioni useri ja passi jätab meelde (paroolikaart ära kadunud kuhugi)
praegu on probleem TV's...absull ei tööta viimaselajal (kõrvalmajas teisel ühendusel töötab)
ja kas ma peaks uuemat firmware't ka vaatama, et nagu hullemaks ei ole võimalik, et läheb?
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
24.01.2009 23:11:40
|
|
|
HA, konfima pead täpselt samamoodi nagu alguses (valid menüüst Elion digitv etc..)
Userit ja passi ei ole ammusest ajast vaja, kirjuta sinna mingi suvaline kombinatsioon ja korras.
Probleem võib tulla mingist liiniveast.
kopeeri oma liini parameetrid parem siia (sumbuvused, signaali võimsused jne... ma peast ei oska õiget shortcuti öelda, aga seal on pikk tabel igast detsibellide ja wattidega)
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
24.01.2009 23:21:16
|
|
|
DSL Connection
Link Information
Uptime: 13 days, 0:24:19
Modulation: G.992.5 annex A
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 765 / 11.998
Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 72,12 / 59,28
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 16,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,5 / 12,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 20,0 / 15,0
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
FEC Errors (Up/Down): 23 / 48.225
CRC Errors (Up/Down): 3 / 0
HEC Errors (Up/Down): 92 / 0
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
24.01.2009 23:25:53
|
|
|
Okei, viga on tõesti kuskil mujal, sul näitajad paremad kui minul isegi kohati.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
25.01.2009 18:19:30
|
|
|
oskab keegi öelda, kas need seaded teevad midagi paremaks ka?
kas on üldse mõtet toksida neid seal
sain käima DTV peale factory resetti
edit: jälle ei tööta, nüüd pean iga kord ruuterile factory resetti tegema, et saaks telekat vaadata?
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
25.01.2009 18:22:51
|
|
|
tõeline mammutteema, sestap pole jõudnud kõike pidevalt lugeda, kuid täna hakkas digi-tv foorumis silma:
"Nüüd on teise operaatorina Starmani kõrval ka Elion valmis lähiajal õhu kaudu digi-tv pilti pakkuma hakata.Esialgu küll ainult ühe MUXi kaudu,seega edastatavate programmide arv peaks olema 10-12.Arvatavasti Conaxi kodeeringus.Sagedusload on välja antud.Milliseid programme täpselt õhu kaudu edastama hakatakse ja mismoodi seda turustama hakatakse,selle kohta minul info puudub.Arvatavasti siiski internetiteenusega ühtse lahendusena nendele klientidele kes on ilma IPTV toeta ADSL sõlme või Wimax-i taga.
Sagedused:
Tallinn - E37
K-Nõmme -E34
Koeru - E41
Pärnu - E36
Valgjärve - E55
Orissaare - E46
Saatjate võimsused peaks olema analoogsed vastavates mastides töötavate Zuum-TV saatjatega."
allikas: http://digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=10451
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
26.01.2009 03:18:49
|
|
|
viimased päevad on olnud selline asi, et kui telekat vaadata ja midagi alla laadida samal ajal, siis viskab teleka pildi aegajalt ruuduliseks ja kakkuma. Kui alllaadimine peatada või lõpetada siis on pilt korras. Senise kaheaastase kasutamise jooksul pole sellist asja varem juhtunud. On äkki kuskil mingeid konfe muudetud vmt?
_________________ ..||.. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erik
Kreisi kasutaja
|
26.01.2009 08:13:56
|
|
|
| flake kirjutas: |
| viimased päevad on olnud selline asi, et kui telekat vaadata ja midagi alla laadida samal ajal, siis viskab teleka pildi aegajalt ruuduliseks ja kakkuma. Kui alllaadimine peatada või lõpetada siis on pilt korras. Senise kaheaastase kasutamise jooksul pole sellist asja varem juhtunud. On äkki kuskil mingeid konfe muudetud vmt? |
vaata filter üle, tundub nagu liiniparameetrid halvad ja ribalaiusest jääb puudu, ehk siis võta lauatelefon ja filter liinilt maha ja ühenda otse senakontakti ruuter
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
26.01.2009 21:17:09
|
|
|
lauatelefoni mul ei ole. filter? IMO lähebki mul ruuterist kohe kontakti ja midagi vahel pole.
_________________ ..||.. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
26.01.2009 21:19:39
|
|
|
kule mul on 2 digiboxi taga aga nett on ikka 12 mb.
Kas peab ise elioni helistama ja paluma neid 4 mega juurde kruvida ?
kui 2 telkut sees on siis neti kisub ikka päris aeglaseks.
   |
4 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.01.2009 21:29:12
|
|
|
Kui paari-kolme päeva jooksul peale boxi ostu kiirus ei kasva, siis pead küll helistama. Ikka esindusest ostsid selle boxi?
E:
Kuidas sul kahe boxiga nett veel üldse töötab, mina ei saanud ilma ruudutamata isegi telereid vaadata?
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
26.01.2009 23:28:14
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
Kuidas sul kahe boxiga nett veel üldse töötab, mina ei saanud ilma ruudutamata isegi telereid vaadata?
|
Kas see on mingi piirkondlik probleem või? Ise kahe boxi kasutajana küll millegi üle ei kaeba.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.01.2009 23:48:01
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Kas see on mingi piirkondlik probleem või? Ise kahe boxi kasutajana küll millegi üle ei kaeba. |
Ei usu, ilmselt ikka kanali probleem. Kanal 2 ja TV3 koos tulid ilusasti, ETV mõne teise kanaliga koos aga mitte, mõnikord ruudutas. See oli küll siis kui panin arvutis 2 kanalit korraga salvestama ja ise läksin tööle. Nüüd teine vaatajakoht tellitud ja probleeme pole. Kahte boxi sain väikese kiirusega ainult 2 päeva katsetada ja vahel ikka ruudutas, siis läks kiirus suuremaks.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erik
Kreisi kasutaja
|
27.01.2009 00:13:02
|
|
|
| flake kirjutas: |
| lauatelefoni mul ei ole. filter? IMO lähebki mul ruuterist kohe kontakti ja midagi vahel pole. |
siis helista 6069966, lase liin üle vaadata
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2rn4
HV kasutaja
|
27.01.2009 16:50:44
|
|
|
mis praegu Eesti ELIONi ühendusega toimub?
_________________ Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and your better is best. - Tim Duncan |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
27.01.2009 17:01:14
|
|
|
p2rn4, mida nimelt sa mõtled...millest sa järeldad et Eesti
nädalavahetusel oli kuskil Põlva kandis midagi ära, ei töötand DNS 194.126.97.30 ja neuroni meiliserverile ka ei saand ligi
mõlemad toimisid samal hetkel Tartust ja pühapäeval sai siin ka korda
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |