mnjah maksimum raskus tase ja nii lebo kuidagi
peaks proovima uuesti seda teha nii et kasutades relvi ka
need kargamis kohad olid küll lebod tuleneb vist sellest et pop sai läbi tehtud aga seda tegin puldiga
pmst ma arvan et seda mäng sellest 3rd vaatest oleks hea puldiga teha aga piix see eit jookseb tõesti nagu väärakas ja samas kui on need seina jooksud siis kaamera vaade paneb ka täiega puusse
see viimane koht on päris hea kus seal tornis on madistada ... vaikselt jooksed ringi kui sinised jäävad üksi siis maha võtta .. suht kerge ühekorra munadesse löök ja siis kohe relv ära võtta ja relva maha visata ka kohe
Profiililäpaga sai 1280x800 (VS off, texture high, graphics high, AA off, PX on) nii 20-40FPS, olenevalt sellest, kus olin ja mida tegin. Keskmine jäi kuhugi 24 kanti. 1440x900 + AA4 oli kusagil 15FPS _________________
Üks jube raske koht minu jaoks on 5nda episoodi 1 osa lõpus kust tuleb ühelt ventilatsiooniseadme pealt hüpata teisele poole seina teise samasuguse asja peale, vaatasin isegi youtube'ist videot kuidas see hüpe õnnestub, mul jääb ikka mõni mm puud et teisele poole saada, ega keegi ei oska öelda mis ma seal valesti teen?
Üks jube raske koht minu jaoks on 5nda episoodi 1 osa lõpus kust tuleb ühelt ventilatsiooniseadme pealt hüpata teisele poole seina teise samasuguse asja peale, vaatasin isegi youtube'ist videot kuidas see hüpe õnnestub, mul jääb ikka mõni mm puud et teisele poole saada, ega keegi ei oska öelda mis ma seal valesti teen?
Ühe 6htuga tegin otsast l6puni. Kuid väga kihvt mäng oli ikkagi. Kahju et seda runners viewi välja ei saanud lülitada. Kui juba tead kuhu tuleb minna siis on ikka liiga lihtne mäng. Normal raskusega oli lihtsalt jookse, m6istatada polnud nagu üldse vaja.
Relvad olid ägedad, soundi poolest.
Kuid mäng jätab ikka väga pooliku mulje. Vastaste TI on olematu ja levelid liiga lühikesed ja lihtsad. _________________ zero
algul seda mängu nähes arvasin et mis selles erilist ikka olla saab aga võta näpust
minujaoks aasta alguses üks super mänge ja jookseb liiga hästi ka _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
minujaoks aasta alguses üks super mänge ja jookseb liiga hästi ka
Seconded. Tõesti hea ja ootan järge Loodame et midagi announcitakse äkki, ma ei tea kuidas story edasi peaks minema aga noh, imo see Celestine teema jäi poolikuks ju, jooksis minema ja kõik? Või jäi mul midagi silme vahele?
Ära hüppagi otse sinna seadme peale, sa saad nii hüpata(risti pead üle hüppama, täiesti risti), et sa maandud sinna toru peale mis sinna seadmesse läheb, või siis ta võtab sealt kinni ja sa saad end üles vinnata ja sealt juba seadme peale astuda.
Ära hüppagi otse sinna seadme peale, sa saad nii hüpata(risti pead üle hüppama, täiesti risti), et sa maandud sinna toru peale mis sinna seadmesse läheb, või siis ta võtab sealt kinni ja sa saad end üles vinnata ja sealt juba seadme peale astuda.
Lõpuks õnnestus isegi, mu mängutegelane oli vist füüsiliselt väsinud v midagi sellist
Üritan esialgu igal pool 3 tärni ära teha.. Või no niipalju, kui kaarte lahti.. Ei viitsi seda stoorit teha.
Miskit unlockallchapters kraami on? _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
Krt kuidas nii palju inimesi ei saa rohelise toaga hakkama, natuke paned aju tööle ja oledki juba üleval, absoluutselt midagi rasket pole, lihtsalt proovid mõned korrad erinevaid viise ja lõpuks saab ikka valmis ju
Krt kuidas nii palju inimesi ei saa rohelise toaga hakkama, natuke paned aju tööle ja oledki juba üleval, absoluutselt midagi rasket pole, lihtsalt proovid mõned korrad erinevaid viise ja lõpuks saab ikka valmis ju
Ainuüksi fakt,et niipalju inimesi sellega jändab/jändas näitab,et midagi kerget seal polnud.Kindlasti mitte nii kerget,et esimese korraga ära teeks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.