Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N79 Symbian OS 9.3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 28.12.2008 00:03:23 vasta tsitaadiga

TuleRebane kirjutas:
No fakk, muidugi, mb on mb. Aga kui ma olen telefoniga internetis läbi WiFi, siis ma selle eest midagi ei maksa, kui ma olen aga läbi WAP'i, siis ma maksan. Kuna kaardid on sellised.. noh, kasulik info, või midagi, siis ma tahtsingi küsida, et kui ma läbi WiFi need kaardid endale telefoni laen, kas ma pean siis ka maksma või ei pea, jumal hoia!?

vortex, tänud!

tundub, et sa ajad asjad ikkagi veidi segi, kuigi nüüd on su jutus rohkem pointi. GPRS on soidekana, nii nagu ADSL või LAN või WIFI. Üle GPRSI saab liigutada erinevat sorti andmeid: WAP, HTTP, whatever muu data. Kõik mis liigub üle GPRSI on meie maal tasuline, kas siis kuumaksuga või megapaidu põhiselt, aga on tasuline, kõik mis liigub üle WiFi võib mõnikord ka tasuta olla, sõltub kust sa selle wifi said. WAP'i saab liigutada ka üle WiFi.

Seega rule of dumb: Kui data läheb üle GPRS'i pead maksma, kui üle WiFi siis on võimalik, et ei pea maksma, sõltub WiFi päritolust.

EDIT: BTW see ei ole absoluutselt soetud nokia N79 kui konreetse mudelifa, seega võiks sarnaseid teemaisd kuskil mujal lahtata. Konkreetse telefoni topikusse võiks jätta ikkagi ainult seda konkreetset mudelit puudutava jauramise.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
TuleRebane
HV vaatleja

sõnum 28.12.2008 15:24:56 vasta tsitaadiga

Kas omanikel on esinenud selline probleem, et kui kuulad muusikat ja telefon on taskus ja siis võtad nt telefoni välja, et heli vaiksemaks/kõvemaks kruttida, siis need nupud ei taha nagu hästi töötada. Klahviluku mahavõttes, nupud aga tööavad. Lisaks see klahviluku nupp, telefoni peal, jupsib mul vahepeal.

Kas kellelgi originaal klappe(heas korras)pole müüa?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 28.12.2008 15:54:32 vasta tsitaadiga

Ei kasuta kõrvaklappe, kuid muidu nupud töötavad täitsa OK.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 34
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 29.12.2008 14:09:49 vasta tsitaadiga

Vilkuvast sõnumiikoonist sain lahti kiirelt tänu Nokia foorumile. Nimelt tuli välja, et mul SIM kaardil sõnumeid liiga palju. Kummaline, et eelmine telefon, 6500 Slide seda ei teavitanud.
tagasi üles
TuleRebane
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 18:51:36 vasta tsitaadiga

Viin enda telefoni mingi päev garantiisse vist. Pidevalt lülitab lampi ennast ise välja. Lisaks, kestab mul aeku vaevalt 24 tundi, sel juhul, kui ma telefoniga midagi ei tee. 3G väljas, WLAN otsing väljas.
tagasi üles
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 07.01.2009 00:55:41 vasta tsitaadiga

nonii ka esimest päeva telefoni omanik, telefon igati edev, aga ega probleemid ennast ka kaua oodata ei lasknud.

1) Karbis kaasas olnud HF komplekti ühendamise peale kostab "Enhancement not suported" no mida kuradit, kui kaasas olnud HF ka suported ei ole no mis siis veel on. Tavaliste kõrvaklappidega toimetab viisakalt (üle ootuste hästi isegi). Kuskilt konfist ei suutnud ka leida kohta kust supportima panna, tarkvara uuendust samuti ei paista olevat
2)vahest jätan nuppude tuled põlema. Ekraan on kustus, klahvid lukus, aga tuled põlevad, ilmub see anomaalia täiesti juhuslikult ja ära kaon restardi peale.
3) juhuslikel hetkedel ja täiesti müstilistel põhjustel paneb telefon totaalselt pange, ja seda mitte hardcore kasutamise peale. Krt ma pole suutnud veel filme vaatama hakatagi, kardan, et siis põleb telefon täitsa maha.

Mis puutub 9.2 ja 9.3 vahedesse, siis väidetavalt on parendatud mäluhaldust (minu föön võtab käima minnes juba 30 mega, kust otsast see hea on ?) lisaks on naitiivne support 802.11 ja HSDPA'le (see oli 9.2 sees ju ka suporditud ? või tuli see support nokia S60 vahenditest ?) ning lisatud on vietnami keele tugi (vot see on vajalik). BTW 9.3 versioon tuli välja 2,5 aastat tagasi (12.07.06) mida kuradit nad siiamaani ootasid. Praeguseks juba väljas 9.4 versioon, kus peaks väidetavalt apid 75% icon_eek.gif kiiremini käima minema, 9.5 vist kah tegelikult juba valmis.

Ühesõnaga mi kartused osutusid tõeks, see telefon on liiga uus, et normaalselt kasutada.

Ahjaa, kuskilt ei leidnud kohta, kust GPRS'i kasutamine totaalselt välja lülida, saab valida, kas hoida pidevalt järgi, või kasutada vajadusel, aga kuhu jäi "Never" ???
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 07.01.2009 09:19:06 vasta tsitaadiga

see "never" peaks olema iga programmi oma seadetes, mis andmesidet kasutab.
9.2 ja 9.1 ka sellist valikut üldises seadetes polnud.

tagasi üles
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 07.01.2009 11:57:36 vasta tsitaadiga

noh tehniliselt ei ole ju raske keskselt kanal kinni keerata.

EDIT:

Nõndaks, HF jama sain korda, HF oli vigane, vahetati välja, küll mitte Tele2 esinduses kust ma asja ostsin, vaid Nokia remondis, Tondil.
Valguse põlema jäämise probleemi peale kostis Nokia klienditeenindus, et juu on tarkvara viga, vaja uuendust oodata. Osadele N79 mudelitele on juba kuulujärgi 11.XXX versioon olemas, mulle toda ei pakuta (veel)

Üld kokkuvõttes võib teledonile anda 4 punki viiest, kui laagumist veel natuke vähem oleks, siis saaks 5 kätte. Meüüdes surfab normaalselt, aga mõndade appide käivitamisel ootab pisut. See ekraani automaatne keeramine hakkab ka juba pisut häirima, praktilist vajadust nagu ei ole, jube tüütu on, kui suvalisel hetkel pilt pahempidi ees on.
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2009 12:50:03 vasta tsitaadiga

Rääkige kuidas teil aku peab?
sten7
HV vaatleja

sõnum 08.01.2009 15:10:01 vasta tsitaadiga

mina näiteks lülitasin selle välja et ta automaalselt display pilti keerab kuna hakkas endale ka pinda käima. seda saab vabalt setingutest teha. aku kestab küll vähe jah...
tagasi üles
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 08.01.2009 17:04:01 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:
Rääkige kuidas teil aku peab?

Ca 1 tund filmi vaatamist
ca 2 tundi muusikat
pool tundi wifit,
pisut GPRS'i (15 min)
BT pidevalt sees
poole tunni jagu helistamist,
muidu näppimised/mängimised

Ja aku kestvust 24h
tagasi üles
sten7
HV vaatleja

sõnum 12.01.2009 17:45:36 vasta tsitaadiga

kas fm-saatja nime saab kuidagi vahetada? on keegi kursis? muidu näitab "NOKIA" aga äkki saab seda muuta kuidagi?

ja oskab keegi soovitada programmi millega saab kaamera flashi taskulambina kasutada?
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 12.01.2009 18:18:58 vasta tsitaadiga

proovi seda
http://www.smartphoneware.com/torch-for-s60-3rd-edition-product.php
ise 6120c peal proovisin siis ei õnnestunud ühtegi klahvi hotkey'ks määrata.

tagasi üles
sten7
HV vaatleja

sõnum 13.01.2009 10:19:40 vasta tsitaadiga

sellega ta teeb lihtsalt display valgeks :/
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 15.01.2009 19:24:18 vasta tsitaadiga

Asi nähtavasti minus, kuid ei leia/ei leia, kust ma näiteks saaks osta endale juurde navi kaarte. Nähtavasti on kõik siiski telefonis olemas, vaid vaja mingi papp maksta, et need lahti saada. Kas seda peab tegema selles riigis, mille kaarte sa tahad soetada või saab Eesti pinnal läbi neti neid osta? Nimelt sooviks kaarte koos Sõida/Jaluta hääljuhistega Hispaania kohta, täpsemalt Gran Canaria, kuhu mink järgmine nädal. On keegi neid kaarte soetanud või oskab täpsemalt juhatada?
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 15.01.2009 19:59:10 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:
Asi nähtavasti minus, kuid ei leia/ei leia, kust ma näiteks saaks osta endale juurde navi kaarte. Nähtavasti on kõik siiski telefonis olemas, vaid vaja mingi papp maksta, et need lahti saada. Kas seda peab tegema selles riigis, mille kaarte sa tahad soetada või saab Eesti pinnal läbi neti neid osta? Nimelt sooviks kaarte koos Sõida/Jaluta hääljuhistega Hispaania kohta, täpsemalt Gran Canaria, kuhu mink järgmine nädal. On keegi neid kaarte soetanud või oskab täpsemalt juhatada?

kaardid saad läbi arvuti peale lasta(tasuta) map loader asja nimi, aga hääljuhtimine maksab raha, olenevalt litsentsi pikkusest erineb ka hind.

S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 15.01.2009 20:23:36 vasta tsitaadiga

Kaart on peale lastud, kuid peale Poolat hakkab tühi maa, rräkimata siis Gran Canariast. Ei leia kohta, kus saaks täpsemalt valida, et mis kaarti tahad. Nokia lehelt loen välja, et telefoniga saab allalaadida ostupiirkonna kaardi ja piiratud ajaga hääljuhtimis teenuse. Kuskilt ei leia inffi, et kuidas kaugemaid maid peale saaks ja neile hääljuhtimist osta.
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 15.01.2009 20:47:49 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:
Kaart on peale lastud, kuid peale Poolat hakkab tühi maa, rräkimata siis Gran Canariast. Ei leia kohta, kus saaks täpsemalt valida, et mis kaarti tahad. Nokia lehelt loen välja, et telefoniga saab allalaadida ostupiirkonna kaardi ja piiratud ajaga hääljuhtimis teenuse. Kuskilt ei leia inffi, et kuidas kaugemaid maid peale saaks ja neile hääljuhtimist osta.

tõmba map loader, installi ja ava (ennem ühenda telefon arvutiga ära pc suite'i reziimis). ootad natuke, kuni ilusti ära ühendab ja muid asju uurib. vajuta europe taga >, leia vajalik riik ja vajuta + (võid ka mitu korraga) ja nüüd vajuta download, installib telefoni kaardit ära. kui see tehtud, võta telefon lahti ja käivita nokia maps. vali vajuta->lisateenused->autoga ja jalgsi->aktsepteeri->laadi alla->vali piirkond ja vajuta ok-> (mul siit edasi ei lähe, sest kõik piirkonnad juba olemas) aga nüüd peaks tulema maksmis võimalus või pead enne veel mõnele asjale jah või nõus vajutama.

S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 16.01.2009 12:03:52 vasta tsitaadiga

Tänud, nüüd leidsin. Tigedaks teeb, et valitud maailmale pakutakse tasuta nädalast ülemaailmset navigeerimis võimalust, mul hetkel rohkem vaja polekski, kuid Eestit sealt nimekirjast ei leia icon_evil.gif
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 16.01.2009 19:05:07 vasta tsitaadiga

Selge, igatahes tänud strikeri abiga on nüüd vajalik olemas, Iberia regiooni hääljuhatamine 30-ks päevaks läks maksma €8,99. kaart ka päris detailne.
tagasi üles
Burt0n
HV vaatleja

sõnum 18.01.2009 22:13:58 vasta tsitaadiga

Kuidas saaks sellise asja maha, et kui tahan mängu bluetoothiga saata kellelegi, ütleb et kaitstud objekti ei saa saata. kuidas seadetes vms maha võtta see asi?
tagasi üles
Maaaaark
HV kasutaja
Maaaaark

sõnum 15.02.2009 15:31:43 vasta tsitaadiga

Klahvistik jube ebamugav võrreldes N82'ga.
postitiivsed asjad on see lukustus süsteem ja aastane tasuta navigeerimine (N82'l 3 kuud).
Muidu hea ja väike telefon.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 57
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 15.02.2009 18:32:38 vasta tsitaadiga

Mul ekraan hakkas tõrkuma. Mingi ühendus ilmselt läbi kuna kohati mingi nurga all pigistades võtab pildi ette. Peale mõningast seismist ekraan freezib ära ja enamasti viskab täitsa musta pildi ette. Garantiilaks vast.
Rääkige mismoodi sinna tondile nokia garantiisse viimine käib?

kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 16.02.2009 09:45:56 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:

Rääkige mismoodi sinna tondile nokia garantiisse viimine käib?

Noh tavaliselt võtase telefon koos ostudokumentidega kaasa, ja sõidetakse kohale. Samas kui see liiga lihtne tundub, siis võid mõningaid keerulisemaid nuanse juurde leiutada.
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 02.06.2009 22:17:54 vasta tsitaadiga

Telefon käis juba teist korda garantiis. Põhjus sama: ekraani ühendused katki ja pilti ette ei võta. Teistkordselt vahetati ära ekraan. Eks näis kauaks sedagi jagub.
Mingi nädalake-kaks tagasi tuli saadavale ka uus firmware. Kõige rohkem häirib see, et isegi kui kuva pööramine on välja lülitatud, taskusse pannes ja võttes käib sellegipoolest pidev kuva pööramine.
Plusspoole pealt niipalju, et uue fw-ga ei ole telefoni kordagi kokku jooksnud nagu varasemalt ikka kippus juhtuma.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N79 Symbian OS 9.3 mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.