Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaspar00
HV Guru

|
21.12.2008 15:55:25
|
|
|
montez, kas sul see allkirjas märgitud modem on tõesti müügiks? palju raha?
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
otipoiss
HV kasutaja

|
24.12.2008 00:23:34
|
|
|
Mul mure selline, et kuna minu telefoninumbrile pandi peale M-99 pakett vms. Siis mõtlesin seda ka ära kasutada, kuna kohas kus ma elan on praegu ainus võimalus netis olla RDSL kaudu ja seda ühe arvutiga, siis võimalus oma toas segamatult msnis olla tundus päris hea. Esialgu saingi tööle mingite nippidega (Läppar profiilis ja telefoniks SE k750i), loopis küll algul erinevaid erroreid kui sain käima, töötas siis pool päeva kuni mingi hetk katkes. Peale seda enam ei suuda tekitada töötavat ühendust, proovisin isegi PC suite kaudu aga ei midagi. Olen proovinud kõiksugu erinevaid numbreid millele ta dial'ima peaks aga ei miskit, järsku keegi oskab midagi tarka soovitada?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.12.2008 11:14:00
|
|
|
otipoiss: Sul on levi liialt lahja selle GPRS-kiiruse 40-56 kilobitti tarbeks, seetõttu see värk Sul ühendust püsti ei veagi. Nii, et otsi telefoni külge kas väliantenn või liigu telefoniga sinna tuppa, kus (akna all) vajalik levitugevus olemas on.
Vastasel juhul pead kasutama mõnd Dial-Up programmi, millega saad ühenduse kiirust vähendada. Iseasi on ,et mis Sul on teha 4800-9600 kiirusega. Selle kiirusega peaks ühendus igapidi üles tulema ja ka püsima.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
24.12.2008 17:04:44
|
|
|
Kuidas saab levi päev hiljem kadunud olla?
Muidu soovitaksin samuti kõrgemat kohta toas või akna läheduses. Mul endal on näiteks modem praegu arvuti monitori peale tõstetud ja väikse nurga all kaldu.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.12.2008 17:10:51
|
|
|
montez: No eks siis tee kiiruskatseid, siis näed, kuidas kiirus ei kõigu mitte üksnes päevade või nädalate lõikes, vaid lausa tundidega.
Ning GPRS-levi on veel lisaks vägagi levi kvaliteeditundlik - kui kiirus on suur ja samal ajal on suured mürad, siis ühendust mingitpidi püsti ei veeta.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
elisa
HV vaatleja
|
24.12.2008 23:37:31
|
|
|
nüüd siis proovitud see elisa m-internet. kiirus pole jah SE K750ga eriti suur . aga asja ajab kuidagi ära. kype küll ei toiminud - hullem täishäälikute pakett oli kui kunagi q-gsms . proovisin ka teise SE telefoniga EDGE-levi (praegugi surfan sellega). see jah ikka kiirem . aga mingit usb-modemit pole mõtet vist osta, sest moblamast siin pärapõrgus rohkem kui EDGE-kiirust ei toeta.
otipoiss ma vaatan et sul sama SE mis mul. mul oli ka algul probleemiks et ei saanud kuidagi arvutit netti ühendatud. lõpuks selgus et dial-up´i number oli vale. *98*3# oli minu telefoni puhul siis õige number. mitte see 99 nagu siin keegi soovitas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.12.2008 00:34:17
|
|
|
elisa kirjutas: |
aga mingit usb-modemit pole mõtet vist osta, sest moblamast siin pärapõrgus rohkem kui EDGE-kiirust ei toeta. |
On ikka mõtet osta, EDGE on ikkagi GPRS'ist mitu korda nobedam. Kasutatud USB-modemeid liigub 500-600-ga.
elisa kirjutas: |
lõpuks selgus et dial-up´i number oli vale. *98*3# oli minu telefoni puhul siis õige number. mitte see 99 nagu siin keegi soovitas. |
Juhul, kui telefonis on salvestatud mitu pöörduspunkti, tuli vist jah see niiviisi ära määrata. Ühe salvestatud pöörduspunkti korral toimis minu mälu järgi ka SE-ga see *99#. Täpselt ei mäleta, viimasest SE läpakale modemit mängima panekust on möödas ligi aasta...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mryx
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.12.2008 23:00:07
|
|
|
rex: SE telefoni Dial-Up kood on 98, mitte 99.
Väljavõte Tele2 kodulehelt:
"Ühenduse loomine sõltub mobiiltelefoni margist, näiteks:"
* Nokia, Motorola: *99#
* Sony-Ericsson: *98*1#
* Siemens, Alcatel: *99***1#
http://www.tele2.ee/mobiil/internet_mobiiliga.html
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.12.2008 15:44:49
|
|
|
Niih vabandan ,et ei ole teemat tervenisti läbi lugenud aga kurdaks ka oma muret...
Ei jaksa seal elisa kliendiinfo liinil seda laulu enam kuulata ,et ka sinu jaoks on kuskil keegi mõeldes no kuhu sa jääd...
Mina ootan kuhu jääb tehniku kõne...
Nimelt kuna pikka aega sai elisa klient oldud mobiiliga ehk siis pere pakett ja elukoha vahetus kus ei ole kaablit sees siis läksin ka elisa m-interneti teed.
Niih elukoht sauel ja levi nii telefonil kui ka mobil partneri sõnul on 75-95% alati. Aga.... koguaeg asi käib nii ,et 3-4 minutit asi lippab mis kole... vaata ,et kiirem kui kaabel veel. Ja siis 10 minutit või enam täieliku õudust. Lehed ei avane, väidab ,et the page cannot be displayed. 5-6 refreshi ja siis jälle näitab lehte. Eriti nõme on foorumis postitusel kui vajutad postita ja siis ta väidab ,et leht maas ja kui refresh siis kiri siia ei saa postitada! Interneti pangast ma ei räägi üldse... Sai elisasse helistatud ja nende sõnul sauel peaks hea levi olema... tehnik pidi helistama juba üle nädala... Arvutiks HP DV5 mis nad seal hea hinnaga pakkusid. Modemiks see huawei E180. OS Vista. Käisin ka mujal proovima pääsküla,kesklinn ja ikka teeb samamoodi. Ei ole vahet ka kas on see usb pikendus juhe vahel või mitte... ei ole vahet kas IE või Opera. Samas kui panna midagi tirima siis download speed on väga kiire ja stabiilselt. Kas ta peaks nii tegema või on seade vigane või asi minupoolt jama?
EDIT: Ja kui sellest kõigest veel vähe siis MSN ei saada pidevalt tekste ära ja Samuti ei lase teiste tekste minuni. Samad jutud skypega...
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
30.12.2008 15:51:50
|
|
|
Huavei tahab vist tarkavara uuendust äkki.Proovi mingi telefoniga netti ronida.Kas siis ka välja viskab?
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.12.2008 19:06:06
|
|
|
Kuidas moblaga netti saaks?:S Mul ilge panna:) Aga kust uuendusi saaks sellele huaweile? Ise ei leidnud:( See nett nii meeletult aeglane ja vigane ,et ei saa otsida ka korralikult. Äkki keegi aitaks miski link vms:)
|
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
30.12.2008 22:57:46
|
|
|
Vii esindusse, selgita probleemi. Kui korda ei saa, siis nõuad tehnikud pooleks tunniks kohale ja las tutvub probleemiga. Ise ei soovita uuendama hakata. Oled klient ja kuningas! Sinule peab Eesli elisa andma töötava modemi, seega nõua ka kvaliteeti!
Edit: määra modemil kasutatav ühendus käsitsi nt ainult 3G või ainult EDGE. See kadumine võib tulla ühenduse kõikumisest, mul ka modem vahetab seda helesinise ja tumesinise vahel ning see annab märku protokolli muutusest.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
30.12.2008 23:45:29
|
|
|
sa jjk väidad siis, et Eesli elisa annab pooliku toote, millele klient peab lisad muretsema? umbes nagu auto müüakse vankri ratastega aga kui tahad korralikult ja mugavalt sõita, siis pead ise rehvid ostma?
Huvitav, miks ma EMT antud modemit ei pea siis uuendama? See töötab mul mitmeid päevi järjest ilma katkestusi märkamata ja pärast ühenduse katkestamist pole kunagi olukorda, kus ühendus justkui oleks aga tegelikult puudub. Viimane on Elisa Eesli tavaline rutiin.

viimati muutis montez 30.12.2008 23:46:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
30.12.2008 23:46:21
|
|
|
montez, ega jätkuvate kvaliteediprobleemidega seoses pole modemi hind kukkunud reaalse turuhinnani vahepeal?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
05.01.2009 17:53:59
|
|
|
jjk kirjutas: |
Uuenda firmware ära, muidu jäädki samamoodi nutma nagu montez. See 3G/EDGE vaheldumine võib probleeme põhjustada küll, kui kuskil levi äärealal elad. |
Kuidas ma seda 3G/EDGE ise muuta saan? Ja kuda firmwire uuendada? Ma ei ole leidnud nuh:(
Mobile Connect. Selline programm sellele leidsin õpetuse aga mul Mobile Partner ja sellega ei oska valida seda levi:S
EDIT: Kas keegi ei oska siis aidata kuidas ma uuendada saan seda firmware? ikka sama jama isegi siis kui serveris tehti restart vms. E180 on mudeli nimi sellel huaweil
|
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
08.01.2009 11:35:40
|
|
|
Annan vahepeal teada, et olen üle kuu olnud aktiivselt emt modemi otsas ja teate mis, ainult paar korda on ühenduse kadumisel tulnud modem lahti ühendada. Enamasti on ta arvuti küljes ja ootel 24/7 ning võrreldes Eesli Elisa tootega, mida pidi kohati päevas 4-5 korda lahti ühendama ja taas kaablid ühendama, siis on tegemist lausa luksklassi tootega.
Teen ettepaneku Eesli M-interneti teema suunata EMT vastava teema peale.
Ühtlasi annan teada, et 800 EEK eest on võimalik osta Huawei E220 modem, mida siinse foorumi tarkpead võivad siis uuendama hakata, sest nad ju arvavad, et probleem on ainult vigases tarkvaras. Ptüi!
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
08.01.2009 11:38:50
|
|
|
Mis liiki modemiga sa EMT teenuseid kasutad? H 169-ga?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
08.01.2009 14:26:45
|
|
|
EMT-s on sama modem Huawei E220 kuid tarkvara tundub olevat valmistaja (Mobile Connect) ja mitte operaatorfirma oma (Eeslis Vodafone Connect)
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
08.01.2009 14:31:18
|
|
|
mille poolest need 169 ja 220 erinevad? mingit nähtavat-tuntavat vahet ka on (ma pean levi ja ühendust silmas mitte välimust)?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.01.2009 14:56:31
|
|
|
korsten kirjutas: |
mille poolest need 169 ja 220 erinevad? mingit nähtavat-tuntavat vahet ka on (ma pean levi ja ühendust silmas mitte välimust)? |
Ma olen mõlemat kasutanud, ei ole vahet tundnud. Hetkel kasutan E169, kuna see on kompaktsem.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
12.01.2009 10:02:28
|
|
|
plaan on homme teha prooviks elisa 199,- pakett ja huawei 169 mudelit laenata.
kuidas on edge võrreldes Kõu mobiilse seadmega, ühenduse stabiilsus/kiirus õhtuti.
kas huawei tarkvara mõõdab kasutatud andmemahtu ka?
kuigi skype ja postimees.ee lugemisega vist ei saa kuu ajaga 500mb ka täis?
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
12.01.2009 10:14:00
|
|
|
kaupz, mõõdab küll (paranage kui eksin, olen vaid tele2 softiga seda kasutand), 500MB võib täis saada küll, eks oleneb kasutamise intensiivsusest... omalgi võetud see mobiilse interneti värk ühte kohta samadel eesmärkidel (uudiste lugemine ja netipank jms) ja arvestasime et kuskil 30-50min kasutust päevas annab a la 15MB, et siis kuus välja tuleks selle andmemahuga. Suht kesine on see 500MB tegelt kuu aja peale
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
mryx
HV kasutaja
|
12.01.2009 11:42:05
|
|
|
kaupz kirjutas: |
plaan on homme teha prooviks elisa 199,- pakett ja huawei 169 mudelit laenata.
kuidas on edge võrreldes Kõu mobiilse seadmega, ühenduse stabiilsus/kiirus õhtuti.
kas huawei tarkvara mõõdab kasutatud andmemahtu ka?
kuigi skype ja postimees.ee lugemisega vist ei saa kuu ajaga 500mb ka täis? |
Tuttavatel kasutusel EMT 199 pakett Huawei169 modemiga.
Huawei tarkvara mõõdab küll kasutatud andmemahtu: on päevane counter, kuu counter ja käsitsi nullitav counter. Lisaks joonistab graafikut ühenduskiiruse kohta ja see on üpris sakiline antud kohas (ühendus käib üle EDGE).
Skype hakib, kasutada praktiliselt ei saa.
Igapäevaselt loetakse uudiseid, kasutatakse panganetti vastavalt vajadusele, lisaks Windowsi turvapaigad ja 500MB andmemahu sai täis umbes 4 kuuga.
Kõuga võrreldes on odavam: 199EEK kuu vs 298EEK kuu, modem ise maksab vähem ja sama modemit saaks kasutada mõne teise operaatori võrgus, kui vaja.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|