Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 15.12.2008 00:25:45 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Võimsam antenn aitab loomulikult levi parandada. Selleks antenn ongi. USB pulgasse integreeritud antenn on välisantenniga võrreldes levi koha pealt väga mage lahendus. See on kompromiss kompaktsuse nimel levi arvel.

keegi sellise lahenduse toimivuse kohta ei oska midagi oletada? kus vajaliku materjali nende pulkade jaoks võiks leida?
http://273k.net/gsm/designing-and-building-a-gsm-antenna/yagi/

ja ikkagi, kui keegi teab kuidas huawei e169 lisaantenni pesa nimetatakse siis oleks kasulik info thumbs_up.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 15.12.2008 01:01:59 vasta tsitaadiga

Parandame selle teema kohutava vea, vajuta SIIA

Aga teemasse: Mul on Huawei 169 modem ja ei kurda, linnas saan igalpool 3g levi kätte ja rohkem pole vajagi thumbs_up.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.12.2008 05:05:35 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Viin siis garantiisse ja kui asi ei parane, siis jaanuaris uuesti. Kolme garantii paranduse järel pidid lepingu tühistama ja raha tagasi maksma.
Kahjuks pole Eesli võrgus lahkumine võimalik veel 6 kuud.

Ma saatsin info@elisa.ee peale lingi siia teemasse. Ma ei ole üldiselt sitakeeraja, aga sellest oleks tõsiselt kahju, kui nad ekslikult sulle raha tagasi maksma peaks. Sellele rahale leiaks palju parema kasutuse.

montez kirjutas:
Seniks, kasutage kõik ükskõik millist mobiilset internetti aga mitte Elisa oma!

Jääme ka edaspidi mõistliku hinna ja saadava teenuse suhtega Elisa M-internetti kasutama.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2008 06:43:04 vasta tsitaadiga

võts, võts, Rex,
pure nüüd. Kaitse oma tööandja huve nagu iga PENI peab peremeest kaitsma. Äkki visatakse isegi kont?
Ma olen lugenud ühe soomlase ütlust, et eestlase kadedus pidi olema suurem kui piix või piix. See vist leiab isegi kinnitust.
(Kus see mõistlik hind ja saadav teenus võiks olla kui levi asub vaid kolmes linnas? http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Teenused/76/Mobiilse-interneti-levi
Seejuures ei loe ma EDGE ja GPR ühendust mõiste levi alla, sest see on sedavõrd aeglane, et näiteks pangast on jäänud konto väljavõte kätte saamata, sest ühendus lihtsalt aegub vahepeal ära.)

rex
HV Guru
rex

sõnum 15.12.2008 06:54:28 vasta tsitaadiga

Mul on Elisaga ainult kliendisuhe. Internetivõitlusel on teadagi mis tulemus, nii et edasist võime arutada silmast silma kuskil kohvitassi taga. PS palun, kui selleks soovi on. Siin teemas on edaspidi vist tõesti parim d3t viimane soovitus...
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.12.2008 08:30:28 vasta tsitaadiga

kaspar00: Yagi-antenn annab alati kõige parema levi ja kvaliteedi. Kuid teistpidi on efektiivsus väga kõrge kindla sagedusega antenni korral ja langeb mitmesagedusliku Yagi-antenni korral.
Kuigi - minul endal on enda tarbeks välja otsitud selline antenni-idee, et see antenn toetaks kõiki viite sagedust: 800, 900, 1800, 1900 ja 2100 MHz-i. Sest sel juhul saan ma seda antenni kasutada nii GPRS-i korral tänapäeval, kui ka kõikvõimalike 3 ja 4G korral edaspidi.

Ja kas sellel modmil siis Mauali olemas pole. Manualis - või siis tehnilistes tingimustes peaks see pesa-tüüp kirjas olema. Peast oletada on seda praktiliselt võimatu, kuna kasutatavaid pesatüüpe on mitemid erinevaid olemas.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
nymmik
HV kasutaja

sõnum 15.12.2008 11:03:59 vasta tsitaadiga

montez
1.Lase oma modemi tarkvara ükskord ära uuendada.
2.Arvatavalt on aga põhjus hoopis selles, et sinu arvuti on troojasid täis, kes netiliiklust segavad. Oled sa oma arvutit skanneerinud mõne spywarega, vaevalt, kuna sa ei nõustu isegi modemi tarkvara uuendama ja arvuti kaitsmine oleks ju ka arvutitootja ülesanne.
3.Kas sul üldse mõni aktiivne viirusekaitse on arvutis?

teistele
MSNi logimise probleemid on kuna keegi M-interneti klientidest sigatseb teadlikult/teadmata (troojad), siis IP blokeeritakse ajutiselt. M-internetil on kindel IP vahemik ja need kes satuvad nüüd blokitud IP peale siis ongi häiritud MSNi kasutamine.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 15.12.2008 11:20:10 vasta tsitaadiga

tahanteada, lugesin väga hoolikalt manuali läbi, antenni pistikut oli vaid 1 icon_exclaim.gif kord mainitud ja täpselt nii põhjalikult, et pildipeal nooleke juures kirjaga "lisaantenni pistik" vms icon_confused.gif icon_biggrin.gif samas huawei foorumist leidsin ma ühe viite http://forum.huawei.com/jive4/thread.jspa?forumID=130&threadID=324081&messageID=387731#387731 ja piltide järgi uurides tundubki, et see on crc9, veider, et seda suurt kusagil ei mainita icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
elisa
HV vaatleja

sõnum 21.12.2008 01:23:46 vasta tsitaadiga

tahaks elisa m-interneti päevapiletiga läpakaga internetti saada. modemiks kasutaks SE K750i (arvutiga ühendaks BT-ga). läpaka op.süsteem on vista. kas see on võimalik ja äkki keegi annaks ka nõu seadistuste osas icon_redface.gif . elisa lehel polnud vistaga arvuti seadete kohta sõnagi icon_confused.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.12.2008 01:45:29 vasta tsitaadiga

Paaritad telefoni arvutiga ära, device manageri tekib uus modem, lood seda kasutades uue dialup connection'i, millel lased helistada numbrile *99#. Telefonis peavad esimese pöörduspunktina olemas olema Elisa interneti seaded. Need saad Elisast sõnumina tellida. Kiirus jääb selle telefoniga paraku piiratuks GPRS-iga.

BTW, provokatiivne nimi sul.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 21.12.2008 01:58:28 vasta tsitaadiga

elisa kirjutas:
tahaks elisa m-interneti päevapiletiga läpakaga internetti saada. modemiks kasutaks SE K750i (arvutiga ühendaks BT-ga). läpaka op.süsteem on vista. kas see on võimalik ja äkki keegi annaks ka nõu seadistuste osas icon_redface.gif . elisa lehel polnud vistaga arvuti seadete kohta sõnagi icon_confused.gif

Tean et nokial on olemas mingi Pc Suite, mis teeb vastupidiselt eelnevalep ostitusele, sinu eest ära. Ehk on midagi ka SE jaoks.

k750i ei toeta edge`i?
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.12.2008 02:23:45 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Tean et nokial on olemas mingi Pc Suite, mis teeb vastupidiselt eelnevalep ostitusele, sinu eest ära. Ehk on midagi ka SE jaoks.

See käsitsi ühendamine on tegelikult kiirem kui mingi lisatarkvaraga soperdamine. Ma ei kasuta tegelikult isegi Huawei'ga enam Mobile Connect'i, kuna ta ei oska katkemisel reconnecti teha.

MarioA. kirjutas:
k750i ei toeta edge`i?

Pane googlesse "k750i edge" ja saad isegi kohe vasteks "Unfortunately EDGE support has been left out". Ei tea, miks see EDGE SE-le ei sümpatiseeri. Isegi P1i-st jätsid selle välja. Mölakad, mis muud. Hää, et ise rohkem nokiamees.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 21.12.2008 02:27:21 vasta tsitaadiga

Ei tea. PC suite on mugavam kui käsitsi. Kui telefonil bt sees, ühendab automaatselt ära. Sinu ülesandeks on Interneti ikooni pressida ja vsjo.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.12.2008 02:40:24 vasta tsitaadiga

Kui telefonil BT sees, ühendub ta ka ilma PC Suite'ita automaatselt ära. Ülesandeks jääb siis vaid näiteks desktopile toodud ühenduse ikoonile pressida ja vsjoo. 8) Ühe sõnaga ainult internetiühenduse loomiseks ei ole PC Suite'i mälu raiskama vaja. Samas ma ise kasutan PC Suite'i telefoni ja arvuti sünkimiseks. Olen ka juba aastaid tagasi Data Suite'i kasutanud. Sa oli juba nii kapriisne, et ega teda rohkem, kui hädasti vaja, pruukida ei tahtnud.
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 21.12.2008 02:42:20 vasta tsitaadiga

montez,
tsitaat:

EMT ja Elisa iseteenindused on loogilised ja mugavad kasutada, Tele2 oma aga alles sipupükstes ja tahab kõneväljavõtte eest raha saada.

Meil on mõlema firma (elisa ja tele2) käest tellitud e-arved ja kõnedeeristus on sellisel juhul tasuta.

Huvi tunnen usb-modemi Huawei E169 vastu (müüakse tele2-s ja on odavam kui see elisa modem) Küsimus siis selles , et kas on tegemist kuigivõrd sitema tootega või on nad enam-vähem ühte klassi ja kas elisa võrgus saab selle tööle või ei?

tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 21.12.2008 02:47:09 vasta tsitaadiga

korsten, elisa oma on kobakam ja mõnevõrra parema antenniga ent olulist vahet pole. Kui tele2 võrgulukku pole peale pannud (mis on kaheldav) siis saab elisas töööle icon_biggrin.gif
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 21.12.2008 02:52:14 vasta tsitaadiga

Elisas nad väitsid küll, et nende modem ei pruugi testes võrkudes tööle hakata (rahulolematu klient oli kurtnud: vbolla monte oligi beer_yum.gif )

a junn ise on siin: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=393501&highlight=

tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 21.12.2008 03:14:50 vasta tsitaadiga

korsten, ära muretse. Küsi neilt kuidas asi Macis tööle saada ja tüübid pusivad 2 tundi ja ei saa hakkama. Mina teen 1 minutiga seadistuse ära icon_wink.gif
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 21.12.2008 03:24:45 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Kui telefonil BT sees, ühendub ta ka ilma PC Suite'ita automaatselt ära. Ülesandeks jääb siis vaid näiteks desktopile toodud ühenduse ikoonile pressida ja vsjoo. 8) Ühe sõnaga ainult internetiühenduse loomiseks ei ole PC Suite'i mälu raiskama vaja. Samas ma ise kasutan PC Suite'i telefoni ja arvuti sünkimiseks. Olen ka juba aastaid tagasi Data Suite'i kasutanud. Sa oli juba nii kapriisne, et ega teda rohkem, kui hädasti vaja, pruukida ei tahtnud.
Mnjah, kahjuks jäid minu oskused vajaka paaritada telefon ja bt ilma pc suite kasutamata et netti saaks. Ei juhtu midagi kui pc suite tüki mälust haarab, overrated probleem.
tagasi üles
Icy
HV vaatleja

sõnum 21.12.2008 03:28:09 vasta tsitaadiga

Olen selle teema nüüd läbi lugenud ja ütleks elisa kaitseks nii palju, et ma tean seni ainult ühte kohta, kus ma pole elisa levi kätte saanud...ja veel - pole küll suur m-interneti kasutaja kuid ka mul pole mittemingeid probleeme sellega olnud. icon_razz.gif

ei tea kas montez on nüüd selle firmware ära vahetanud või mitte??? icon_razz.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 21.12.2008 03:47:25 vasta tsitaadiga

Icy, ära provotseeri, muidu peame jälle montezi hala kuulama icon_exclaim.gif
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 21.12.2008 11:01:04 vasta tsitaadiga

Selle modemi antenni kohta nii palju, et kindlasti kasutage parima levi saamiseks USB pikenduskaablit. Kuigi aadressi järgi Tallinnas, siis ometigi pean modemi aknalauale paigutama, et normaalne levi saada.
Pole Eesli garantiisse läinud, viimane nädal töötanud EMT võrgus ja modemil ja teate mis, ilma ühegi katkestuseta. Ma arvan, et see hakkabki mulle meeldima. Ühenduse katkestamisel on võimalik see hiljem taas ühendada (elisa jookseb errorisse, väidab ennast juba ühendatud olevat). Siiani pole täheldanud olukorda kus ühenduses olles tegelikult levi puudub ja tuleb modem lahti ühendada (elisa eesli rutiin mitu korda päevas).
Seega hinnavahe kahel firmal oli 49 krooni kuus ehk 1176 krooni kogu 24 kuulise lepingu perioodi peale aga kvaliteedi vahe on märksa suurem.
Seega hoiduge eesli nakkuse eest!

elisa
HV vaatleja

sõnum 21.12.2008 12:49:10 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Paaritad telefoni arvutiga ära, device manageri tekib uus modem, lood seda kasutades uue dialup connection'i, millel lased helistada numbrile *99#. Telefonis peavad esimese pöörduspunktina olemas olema Elisa interneti seaded. Need saad Elisast sõnumina tellida. Kiirus jääb selle telefoniga paraku piiratuks GPRS-iga.

BTW, provokatiivne nimi sul.

tänud, eks ma proovin! aga küsimused - kas see helistamine numbrile *99# tähendab sama mis mobiiliga sõnum "data" saata nr.le 15300? ja miks kiirus tuleb GPRS´iga, kas EDGE kiirem pole?

BTW, ega nimi meest (naist) ei riku icon_lol.gif . selle(sarnase) nimega olen ma erinevates foorumites alates 2000a. ringi kolanud . sel ajal vist sellenimelist telefonifirmat Eestis polnud, oli Radiolinja icon_wink.gif .
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.12.2008 13:39:56 vasta tsitaadiga

elisa kirjutas:
aga küsimused - kas see helistamine numbrile *99# tähendab sama mis mobiiliga sõnum "data" saata nr.le 15300? ja miks kiirus tuleb GPRS´iga, kas EDGE kiirem pole?

Mobiiliga sõnum "data" saata nr.le 15300 tuleb päevapileti aktiveerimiseks igal juhul saata. Vastu tuleb ka vastav sõnum. K750i ei toeta EDGE'i.
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 21.12.2008 15:46:13 vasta tsitaadiga

juhin tähelepanu, et Eesli võrgus on päev vaid 12 tundi. Möödunud aastal sai päevapileti eesti internetti tõesti 24 tundi, nüüd vaid 12. Seejuures on hind tõusnud 12 krooni pealt 15 peale.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.