praegune kellaaeg 25.06.2025 01:51:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aivar88
HV veteran
|
05.01.2009 21:36:53
|
|
|
ArchMage kirjutas: |
DyFendeX kirjutas: |
Kas keegi saaks soovitada mingit väga head Disk Defragment programmi, mis töötaks Vista 64bit peal? Ma tõesti ei leia...
Ja ka mingit laptop power management software'i, mis ka ühilduks 64-bitiga. |
see disk defragment ei kõlba mis windowsiga kaasas on? mis pärast see halb siis on ? või mida sa hea all silmas pead ? |
Ma ei arva, et ükski Windowsi enda utility parim oleks. |
seda kindlasti aga vabavara üldiselt pole kunagi hea, parima eest peab alati midagi plekkima
kui mida ma silmas pidasin ,et kas sul on mingeid halbu kogemusi selle windowsi enda disk defragment progrega? siis väldiks ka ise seda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
05.01.2009 22:25:20
|
|
|
Selline küsimus, et kas ma saaksin panna omale arvutisse buutimise ajaks 1 video, et nagu näitab buutimise ajal nende kirjade ja asjade asemel?
|
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
05.01.2009 22:31:08
|
|
|
Erx15 kirjutas: |
Selline küsimus, et kas ma saaksin panna omale arvutisse buutimise ajaks 1 video, et nagu näitab buutimise ajal nende kirjade ja asjade asemel? |
ei saa.
_________________ M: Logitech M720 Triathlon juhtmevaba "multi-device" hiir - 40€ -> PS |
|
tagasi üles |
|
 |
Fate
HV kasutaja

|
05.01.2009 23:03:39
|
|
|
Hei foorumlased!
Ei ole siin foorumis väga aktiivne, kuid loodan, et panin teemaga seekord täppi .)
Igatahes, probleem järgnev:
Ma jooksutan HP Compaq 6530b läpakat Vista Bussiness (32bit)i peal ning varem töötas Vegas hästi, ükskord aga ei läinud Vegas käima (viskas ette samal ajal Don't send/Send errori, kui laadis directX-i faile) otsisin küll probleemi, kuid kindlat vastust ei leidnud, seega arvasin, et viga DirectX-is. DirectX-i lasin ma suht folderist delete'ga ära ning regedit-s tõmbasin ka kõik DirectXi asjad ära. Nüüd, kui installisin Vegas 8 oli sama probleem, kuid sellele oli juba lahendus leitud internetis. Pärast seda läks Vegas 8.0 tööle, kuid vaatamata faktile soovin ma edasi töötada Vegas 7.0-iga (kus on mul pluginad, mugavused ja endale kõik käekohaseks tehtud juba..) Nüüd, kui soovin installida, ütleb arvuti, et mul on puudu DirectX.
Olen downloadinud uut 9.0 ja 10 versiooni nii microsofti lehelt, sinna on ka suunatud mind Intel DirectX* lehelt. Samuti ka midagi manuaalselt tõmmanud, 80MB suur. See ise installides installib peaaegu lõpuni ning siis viskab sama errori ette.
Error on järgnev: An internal system error occurred. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.
Kusjuures neist esimene .log fail üldse puudub.
Seega mure järgmine, et kuidas saada directX-i tööle, väga oleks vaja teha.
System Restore ma ei kasuta (pole pointe tehtud ja asi välja lülitatud) ning formatist pole ka väga huvitatud.
Ahjaa, graafikakaardil on Inteli sõnul kõige uuemad driverid, Mobile 4 Intel(R) seeria integreeritud kaardiga on tegu.
Igasugune abi on teretulnud, isegi 'Happy Uninstall DirectX'i sain proovida, kuid see ütles, et mul pole directX-i arvutis.
viimati muutis Fate 06.01.2009 00:12:37, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.01.2009 23:47:21
|
|
|
Erx15 kirjutas: |
Selline küsimus, et kas ma saaksin panna omale arvutisse buutimise ajaks 1 video, et nagu näitab buutimise ajal nende kirjade ja asjade asemel? |
Lühike vastus:Ei saa
Pikk vastus:Ära küsi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fate
HV kasutaja

|
06.01.2009 00:49:08
|
|
|
Fate kirjutas: |
Hei foorumlased!
Ei ole siin foorumis väga aktiivne, kuid loodan, et panin teemaga seekord täppi .)
Ma jooksutan HP Compaq 6530b läpakat Vista Bussiness (32bit)i peal ning varem töötas Vegas hästi, ükskord aga ei läinud Vegas käima (viskas ette samal ajal Don't send/Send errori, kui laadis directX-i faile) otsisin küll probleemi, kuid kindlat vastust ei leidnud, seega arvasin, et viga DirectX-is. DirectX-i lasin ma suht folderist delete'ga ära ning regedit-s tõmbasin ka kõik DirectXi asjad ära. Nüüd, kui installisin Vegas 8 oli sama probleem, kuid sellele oli juba lahendus leitud internetis. Pärast seda läks Vegas 8.0 tööle, kuid vaatamata faktile soovin ma edasi töötada Vegas 7.0-iga (kus on mul pluginad, mugavused ja endale kõik käekohaseks tehtud juba..) Nüüd, kui soovin installida, ütleb arvuti, et mul on puudu DirectX.
Olen downloadinud uut 9.0 ja 10 versiooni nii microsofti lehelt, sinna on ka suunatud mind Intel DirectX* lehelt. Samuti ka midagi manuaalselt tõmmanud, 80MB suur. See ise installides installib peaaegu lõpuni ning siis viskab sama errori ette.
Error on järgnev: An internal system error occurred. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.
System Restore ma ei kasuta (pole pointe tehtud ja asi välja lülitatud) ning formatist pole ka väga huvitatud.
Ahjaa, graafikakaardil on Inteli sõnul kõige uuemad driverid, Mobile 4 Intel(R) seeria integreeritud kaardiga on tegu.
Igasugune abi on teretulnud, isegi 'Happy Uninstall DirectX'i sain proovida, kuid see ütles, et mul pole directX-i arvutis. |
Sain suhteliselt kodutööga tehtud, nimelt Vista peal ei saa directX10-lt directX9 peale minna ja just sellepärast see mäkra panemine toimub. Kui keegi NV-l ei leia tõelist moodust kuidas dX10 eemaldada, läheb formattimisele läpakas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
06.01.2009 00:51:10
|
|
|
Kas keegi saaks soovitada mingit väga head Disk Defragment programmi, mis töötaks Vista 64bit peal? Ma tõesti ei leia...
see disk defragment ei kõlba mis windowsiga kaasas on? mis pärast see halb siis on ? või mida sa hea all silmas pead ? |
seda kindlasti aga vabavara üldiselt pole kunagi hea, parima eest peab alati midagi plekkima
kui mida ma silmas pidasin ,et kas sul on mingeid halbu kogemusi selle windowsi enda disk defragment progrega? siis väldiks ka ise seda. |
Ei, halbu kogemusi ei ole.
Aga see auslogics tegi töö ära ja enamatki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
06.01.2009 01:08:23
|
|
|
Fate, DirectX on süsteemne komponent, mis polegi ette nähtud eemaldamiseks. Oma kustutamiste ja registrinäppimistega keerasid sa süsteemi päris hoolega metsa poole. Kui sa just ei eksportinud kustutatud registriväärtusi, pole töövõime taastamine vaeva väärt ning lihtsam on nullist alustada ehk maakeeli format.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lawri
HV kasutaja
|
06.01.2009 02:13:29
|
|
|
kui mida ma silmas pidasin ,et kas sul on mingeid halbu kogemusi selle windowsi enda disk defragment progrega? siis väldiks ka ise seda. |
Ise hakkasid Smart Defrag'i kasutama just selle pärast, et winowsi enda programm oli meeletult aeglane. Tundus nagu jääbki tegutsema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2009 10:24:11
|
|
|
Hei foorumlased!
Igasugune abi on teretulnud, isegi 'Happy Uninstall DirectX'i sain proovida, kuid see ütles, et mul pole directX-i arvutis. |
Sain suhteliselt kodutööga tehtud, nimelt Vista peal ei saa directX10-lt directX9 peale minna ja just sellepärast see mäkra panemine toimub. Kui keegi NV-l ei leia tõelist moodust kuidas dX10 eemaldada, läheb formattimisele läpakas. |
DX10 kui sellist ei saa eemaldada tõesti aga DX9 peal jooksma panna saab asju küll.Pole kindel kas see proge sul toetab seda aga võid ju proovida shortcutile target reale lõppu lisada tühik ja
EDIT:
3rd January 2009 - Fraps 2.9.8 Released
tsitaat: |
2.9.8 - 3rd Jan 2009
- Fixed crash on installation for some users
- Fixed Fraps not working with Combat Arms
- Fixed counter not switching properly between multiple active 3D applications
- Fixed Fraps not detecting windowed games while monitoring DWM
- Systray icon now turns red while recording
- Minor optimizations and bug fixes
- Reduced memory footprint of 64-bit version of Fraps |
|
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
06.01.2009 21:53:23
|
|
|
tere,
mul on sellinne probleem,et mõningad ajad tagasi sai ostetud 2 arvutit(eri aegadel eri firmadest)mõlemal oli ilusti vista cd key peale kleebitud ja hinnas sees.kuid nüüd,kui olks vaja format teha,selgus,et tegelikult plaati poest kaasa ei saanudki. kuna arvutid on firma nimele registreeritud,siis originaal tarkvara on vaikimisi kohustuslik:P
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
06.01.2009 22:00:11
|
|
|
Sikuta korralikust kohast OEM versioon alla või osta poest OEM installi meedia ja kasuta edasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
06.01.2009 22:11:47
|
|
|
Sikuta korralikust kohast OEM versioon alla või osta poest OEM installi meedia ja kasuta edasi.
|
mis oleks see korralik koht ja kui palju maksab oem installimeedia, loodame et mitte uue litsentsi hinnaga
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
07.01.2009 00:05:44
|
|
|
teretalv kirjutas: |
|
mis oleks see korralik koht ja kui palju maksab oem installimeedia, loodame et mitte uue litsentsi hinnaga |
Sõnastame siis teistmoodi - saa kellegi usaldusväärsega kokkuleppele.
_________________ M: Logitech M720 Triathlon juhtmevaba "multi-device" hiir - 40€ -> PS |
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
07.01.2009 01:03:12
|
|
|
niiet pmst ma sain üle mõlema arvuti ostmisega?
|
|
tagasi üles |
|
 |
loser
HV kasutaja
|
07.01.2009 01:36:38
|
|
|
ozooner kirjutas: |
mõlemal oli ilusti vista cd key peale kleebitud ja hinnas sees. |
Seega Vista arve peal olemas ja litsentsikleebis arvutil. Muidugi ebamugav et nüüd vaja installmeediat laenata,kuid see ei ei tohiks küll piraatlus olla ja seega ei saa rääkida ka ülesõitmisest. Ostes OS´i me maksamegi eelkõige litsentsi eest.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=326453 -vastav teema kah,seal vähe targem jutt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
07.01.2009 01:50:54
|
|
|
ozooner, kasutad küll võõrast installimeediat, kuid paigaldamisel sisestad enda originaalvõtme.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
07.01.2009 02:53:38
|
|
|
Olen päris veendunud et kui sa ei saanud arvuti ostmisel kaasa füüsilist meediat, siis on nendel arvutitel olemas recovery partitsioon, kust saad Vista koos draiverite ja kohustusliku bloatwarega uuesti peale lasta. Mitte keegi ei kohusta tootjat panema OEM eelinstallitud tarkvaraga kaasa füüsilist meediat. Vastupidi, tänapäeval suurtootjad seda just reeglina ei tee.
Mina ei ole igal juhul veel kohanud arvutit kus pole ei ühte ega teist...
|
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
07.01.2009 14:07:40
|
|
|
Nii Dell D820 kui ka XPS 1530 oli füüsiline meedia kaasas ja ka eraldi recovery part tehtud 8)
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
07.01.2009 18:43:39
|
|
|
sulomile kirjutas: |
Nii Dell D820 kui ka XPS 1530 oli füüsiline meedia kaasas ja ka eraldi recovery part tehtud 8) |
Mõlemad on kallid seeriad, seetõttu ka pannakse rohkem kraami kaasa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
08.01.2009 07:51:20
|
|
|
vortex kirjutas: |
Olen päris veendunud et kui sa ei saanud arvuti ostmisel kaasa füüsilist meediat, siis on nendel arvutitel olemas recovery partitsioon, kust saad Vista koos draiverite ja kohustusliku bloatwarega uuesti peale lasta. Mitte keegi ei kohusta tootjat panema OEM eelinstallitud tarkvaraga kaasa füüsilist meediat. Vastupidi, tänapäeval suurtootjad seda just reeglina ei tee.
Mina ei ole igal juhul veel kohanud arvutit kus pole ei ühte ega teist... |
tõepoolest hp läpakal on olemas hp recovery partitsioon(teisel on data a system,seega ple)gogeldasin natuke,kuid ei saanud aru,et kuidas ma sellega windowsi uuesti peale lasta saan?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.01.2009 10:35:34
|
|
|
Käivitamisel peaks ta andma vastava valiku kas eraldi buutimise valikuna või F8 vajutades ja lisavalikuna seal menüüs.
|
|
tagasi üles |
|
 |
deathtrap
HV vaatleja
|
08.01.2009 15:35:44
|
|
|
Nii probleem...Vista Ultimate virutab kõvaketta mälu kuhugi . Kuna kõvaketas niigi pisike 120gb, siis iga väike gigakene on minu jaoks oluline. Nii probleemist siis, vabaruumi oli umbes 10gb, sai tõmmatud üks film(700mb) ja opsti kõvaketas täis alles jäi ainult 900mb 10 gb . See juba pikema ajaline probleem, aga enne ei härinud see nii palju, said jälle dvd kirjutatud ja asi jälle kontrolli all.
See geiss ka veel, et ta on nii hea, et vahel annab ka tagasi midagi, nt tead, et ruumi eriti pole, vaatad siis, laksti mõni giga juurde siginenud. Oskab keegi aidata ja seletada, mis toimub?
Ärge siis näkku päris lööge, kui pointless postitus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.01.2009 15:38:32
|
|
|
deathtrap, Disc claen Up on tehtud,sealt saab kustutada kõik selle sodi mida vista nö. mustadeks päevadeks kõrvale paneb
my compu ja parem klikk HDD peal ning properties
|
|
tagasi üles |
|
 |
deathtrap
HV vaatleja
|
08.01.2009 15:41:10
|
|
|
Kõik on tehtud discclean up, seda ma pean üle päeva tegema, kuna kõvaketas täis. CC cleaneriga ka lasen pidevalt üle, aga tagasi saan mõni sada mb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|