Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 383, 384, 385  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
korsten
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.12.2008 00:16:18 vasta tsitaadiga

a1, sinusuguste pärast pean manuaali lugema... beer_yum.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aivar88
HV veteran

sõnum 30.12.2008 00:18:37 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
a1, sinusuguste pärast pean manuaali lugema... beer_yum.gif

korsten aga tegelt ka, kui su telekal usb auku pole siis mis sa ise arvad kuidas sa seda fw faili sinna saad? vaevalt su telekal siis bluetooth-ki on või infrapuna peale loodad ve:D
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 58
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 30.12.2008 00:25:15 vasta tsitaadiga

on usb... oletasin, et äkki RS-232C kaudu.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 30.12.2008 00:26:01 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:

selle kohta ei oska ma midagi öelda, uuri googlest, saad kindlasti 5 mintiga endale vastuse. ning ennem võid uurida kas su teleka tootja üldse on su telekale FW teinud vms. kui sul mingi 90 a must-valge telekas on siis pole sul küll midagi loota icon_biggrin.gif

viimati muutis Aivar88 30.12.2008 00:27:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 30.12.2008 00:26:21 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
darkside kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
jesus99 kirjutas:
hehe, philipsi omanikud ärge uuendage oma tv hetkel... sai uuendatud ja nüüd selline asi et hommikuti tööle pannes ei toimi ükski nupp ja aitab ainult juhtme välja tõmbamine... Servis soovitas teleka neile viia, krt ootan veidi võibolla tuleb uuem tarkvara välja...

Ega kellelgi ei ole vanemat update arvutis alles? Prooviks sellega... Viimane mis on vigane on 000.064.070.001

õnneks ma ei pannud viimast kuna viimases polnud mingeid olulisi updatesid, küll aga panin selle mis ~2 kuud vana on kus picture flickering vms ära parandati ja pilt tiba sujuvam kohati icon_smile.gif .
mul see vanem update fail alles, kui tahad võin kuskil saata või uppida aga kus ma ei tea ... zone ei saa 25.8mb võtab, zones 25 max icon_biggrin.gif
või kui tabasalu tuled võin koos mälupulgaga laenata, pärast pead tagasi ka tooma :p

kust neid uuendusi saate icon_question.gif võin ruumi anda faili jaoks, kui mind natuke valgustate...
küsib 32PFL7762D/12 omanik, kes pole teleka ostmisest saadik midagi uuendanud icon_rolleyes.gif

philipsi lehelt, valid enda telku mudeli ja seal support ning download jne. proovisin linki anda aga miskipärast su telku mudeli peale vajutades tuleb page load error

ehk sikutad mulle lausa ära icon_rolleyes.gif no ma mitte ei saa aru sellest leheküljest icon_redface.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 30.12.2008 00:29:01 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
darkside kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
jesus99 kirjutas:
hehe, philipsi omanikud ärge uuendage oma tv hetkel... sai uuendatud ja nüüd selline asi et hommikuti tööle pannes ei toimi ükski nupp ja aitab ainult juhtme välja tõmbamine... Servis soovitas teleka neile viia, krt ootan veidi võibolla tuleb uuem tarkvara välja...

Ega kellelgi ei ole vanemat update arvutis alles? Prooviks sellega... Viimane mis on vigane on 000.064.070.001

õnneks ma ei pannud viimast kuna viimases polnud mingeid olulisi updatesid, küll aga panin selle mis ~2 kuud vana on kus picture flickering vms ära parandati ja pilt tiba sujuvam kohati icon_smile.gif .
mul see vanem update fail alles, kui tahad võin kuskil saata või uppida aga kus ma ei tea ... zone ei saa 25.8mb võtab, zones 25 max icon_biggrin.gif
või kui tabasalu tuled võin koos mälupulgaga laenata, pärast pead tagasi ka tooma :p

kust neid uuendusi saate icon_question.gif võin ruumi anda faili jaoks, kui mind natuke valgustate...
küsib 32PFL7762D/12 omanik, kes pole teleka ostmisest saadik midagi uuendanud icon_rolleyes.gif

philipsi lehelt, valid enda telku mudeli ja seal support ning download jne. proovisin linki anda aga miskipärast su telku mudeli peale vajutades tuleb page load error

ehk sikutad mulle lausa ära icon_rolleyes.gif no ma mitte ei saa aru sellest leheküljest icon_redface.gif

mul arvutis ainult enda teleka oma 37pfl7603d ... ja nagu ma juba ütlesin ei saa mina seda teise mudeli FW seal philipsi lehelt kätte, lööb page errorit koguaeg.
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 30.12.2008 00:35:18 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
korsten kirjutas:

selle kohta ei oska ma midagi öelda, uuri googlest, saad kindlasti 5 mintiga endale vastuse. ning ennem võid uurida kas su teleka tootja üldse on su telekale FW teinud vms. kui sul mingi 90 a must-valge telekas on siis pole sul küll midagi loota icon_biggrin.gif

http://www.elmaks.ee/index.php?id=tooted&product_act=show_product&product_id=3250
krt, see peaks ikka värviline olema... nõks uuem ka kui 90-ndatest.

tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 30.12.2008 00:38:14 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
korsten kirjutas:

http://www.elmaks.ee/index.php?id=tooted&product_act=show_product&product_id=3250

peaks jah olema.. aga kas ka on tead ainult sina icon_biggrin.gif anyway uuri shapri kodukalt kuskilt supporit alt vms , kas leiad enda mudelile firmware faili või ei leia
tagasi üles
arrow
HV kasutaja
arrow

sõnum 30.12.2008 02:35:21 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on kogemusi Starmani digiboxiga? Huvitab nimelt see, kas digiboxi kasutamine nõuab ka kahe puldi kasutamist, või saab ainult teleka puldiga hakkama?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 30.12.2008 02:46:06 vasta tsitaadiga

Millist boxi sa silmas pead?
Starmanil on kaablivõrgus kasutamiseks 4 erinevat boxi kasutusel ja DVB-T/ZoomTV jaoks 2 erinevat...
Harilikult peab teleri sisse/välja lülitamiseks teleri pulti kasutama, kanalivahetuse ja helitugevuse eest hoolitseb boxi pult.
Odavama zoomboxi puldil on ka mõnede tuntumate tootjate telerite juhtimiseks piiratud võimalus.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 30.12.2008 02:50:49 vasta tsitaadiga

Just nimelt: "piiratud"... Enam meeldiks mullegi see telekapuldi seadistamise võimalus sest boxi juhtimine on lihtsam (vähem operatsioone nõudvam) kui teleka...
tagasi üles
arrow
HV kasutaja
arrow

sõnum 30.12.2008 05:17:53 vasta tsitaadiga

Ma mõtlen DVB-T. Kahte pulti kasutada küll ei viitsiks, enne võtaks teleka millel juba DVB-T sees. See vist lahendaks kahe puldi probleemi

Edit: DVB-T asemel mõtlesin ikka DVB- C (mul ju Starmani kaabel)
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 30.12.2008 10:22:09 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
korsten kirjutas:

See on nii uus mudel, et sellele pole veel mingeid uuendusi.
Kui uuendusi ootad, siis jälgi seda lehte, seal on Downloads. Hetkel pakutakse ainult Operation manuali ja pilti telekast.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.12.2008 23:22:27 vasta tsitaadiga

Kas keegi on suutnud panna oma televiisori HDMI sisendist tuleva DD või DTS audio läbi SPDIF mõnele välisele seadmele saatma? 2 kanalit liigub kenasti 5.1 ei mingi trikiga.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 30.12.2008 23:28:58 vasta tsitaadiga

Hea küsimus... Tavaliselt niipidi ei ühendata. Ikka enne video+heli ressi ja siis pilt edasi. HDMI pildiga on raskem kuna mina isiklikult ei ole näinud HDMI toega ressi (ausalt öeldes pole uuemaid vaadanud ka). Palju sul neid seadmeid telekasse läheb? Mul arvuteid 2 tk (läppar stereo pulkade otsas ja lauakas optilisega otse ressi, video läheb ühel vga-ga ja dvi-ga kaardilt otse telekasse)
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 30.12.2008 23:37:09 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
Hea küsimus... Tavaliselt niipidi ei ühendata. Ikka enne video+heli ressi ja siis pilt edasi. HDMI pildiga on raskem kuna mina isiklikult ei ole näinud HDMI toega ressi (ausalt öeldes pole uuemaid vaadanud ka). Palju sul neid seadmeid telekasse läheb? Mul arvuteid 2 tk (läppar stereo pulkade otsas ja lauakas optilisega otse ressi, video läheb ühel vga-ga ja dvi-ga kaardilt otse telekasse)

Ilma HDMI-ta (tõsiseltvõetavaid) AV-receivereid polegi vist enam.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.12.2008 23:39:59 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:

Minu audiosüsteem HDMId ei toeta ja optilised sisendid on ka täis. icon_sad.gif Teleka HDMIsse läheb praegu arvuti ja PS3 ja telekast läheb spdif audiosüsteemi. Jube mugav oleks kui 5.1 signaali saaks kuidagi teleka väljundisse saada. Ega vist ei ole muud lahendust kui peab mingeid üleminekuid või hargnemisi aretama hakkama.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 30.12.2008 23:40:30 vasta tsitaadiga

Praktiliselt kõik uued resiiverid on HDMI toega, korralikel tegijatel vähemalt. Samuti on näiteks Blu-Ray filmide Dolby Digital TrueHd ja DTS Master Audio nii suure mahuga et neid saab edastada ainult üle HDMI, mitte aga üle SPDIF´i.
Ja HDMI toega ressivveri puhul ühendatakse just nii nagu korsten kirjeldas. Seadmest üks HDMI resiiverisse ja sealt teine telerisse.
Mina näiteks pidin Xboxi heli vedama aga just niipidi et HDMI´ga telerisse ja sealt analoogväljundiga võimu sest Microsofti ahne poliitika ei lase ilma kalli spetsjuhtmeta korraga HDMI ja tavalist kaablit kasutada.
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 30.12.2008 23:49:09 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
Praktiliselt kõik uued resiiverid on HDMI toega, korralikel tegijatel vähemalt. Samuti on näiteks Blu-Ray filmide Dolby Digital TrueHd ja DTS Master Audio nii suure mahuga et neid saab edastada ainult üle HDMI, mitte aga üle SPDIF´i.
Ja HDMI toega ressivveri puhul ühendatakse just nii nagu korsten kirjeldas. Seadmest üks HDMI resiiverisse ja sealt teine telerisse.
Mina näiteks pidin Xboxi heli vedama aga just niipidi et HDMI´ga telerisse ja sealt analoogväljundiga võimu sest Microsofti ahne poliitika ei lase ilma kalli spetsjuhtmeta korraga HDMI ja tavalist kaablit kasutada.

krt, ma küll ei viitsi iga uue ühenduse pärast kogu kremplit ringi pista. 7.1 käib küll. Küll tulevad uuemad ja vägevamad formaadid varsti icon_wink.gif

tagasi üles
marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 30.12.2008 23:51:13 vasta tsitaadiga

HDMI tugi neil on aga odavma otsa ressid ei saa HDMI kaudi heli kätte millegi pärast- peab ikka lisakaableid vedama.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 31.12.2008 00:19:57 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
Praktiliselt kõik uued resiiverid on HDMI toega, korralikel tegijatel vähemalt.

See ei olnud vastus minu küsimusele. Uue resiiveri ostmine ei ole eriti praktiline lahendus. Optical to coaxial konverter maksab 300 krooni uus ressiiver 20K. Muidugi võib varsti neid kohtutäiturite käest poolmuidu saada aga ikkagi.icon_smile.gif
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 31.12.2008 00:46:50 vasta tsitaadiga

Tere.

Minul on järgmine probleem.
Elan paneelmajas, tuppa tuleb Starmani kaabel tv. Esikus on kolmik - üks kaabel läheb sisse ja kaks tuleb välja.
Sai ostetud Philipsi 32PFL7403H mudel. Telekal on MPEG2, MPEG4 ja DVB-T, DVB-C tugi olemas. Starmanist sai küsitud kaart ja lastud aktiveerida digi tv, mis kaabli kaudu telekasse jõuab. Conax'i kaardilugeja sai ka ostetud. Probleem on selles, et telekas ei saa aru, et digisignaal sisse tuleb. Milles võib probleem olla?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 31.12.2008 01:06:01 vasta tsitaadiga

DVB-C tugi on siis kuskohas? Mul reviws silma ei hakanud icon_redface.gif Oled ikka kindel, et see on olemas?
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 31.12.2008 01:11:59 vasta tsitaadiga

Proovi seadistada telekat erinevate riikide järgi (Germany, France).
Seejärel uus autootsing (aja kokkuhoiu mõttes võid teha ka manuaalse 666MHz peal)
Kasuks tuleb ka pärast otsingut restart telekale.
Selle mudeliga toimib Starmani kaabeldigi 100% koos Conaxiga.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 31.12.2008 01:37:14 vasta tsitaadiga

Riigiks tuleks valida Soome. Aga väga oluline on muuta ära muuta symbolrate. Ma ei mäleta praegu peast kuskohast see täpselt käis, kuskil installi menüü all on. Vist midagi sellisr et valid installi, siis kaabli, ja edasi on all ääres seaded, aga võin ka eksida...
Vaikimisi on symbolrate 6900, Starmani kaabeldigi puhul tuleb see muuta 6875 peale. Kui see on tehtud siis peaks automaatotsing ilusti kõik kanalid üles leidma
tagasi üles
maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 31.12.2008 01:48:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Selle mudeliga toimib Starmani kaabeldigi 100% koos Conaxiga.

Sellel isendil 37'' teisendit ka on mis kindlasti Starmaniga hakkama saab ? Mis hind olla võiks ?
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 91
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 31.12.2008 01:58:49 vasta tsitaadiga

37PFL7403H, 15000-19000kr sõltuvalt kust osta.
Uuemad Sony´d saavad ka Starmani kaabeldigiga ilusti läbi
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 31.12.2008 15:29:14 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
Riigiks tuleks valida Soome. Aga väga oluline on muuta ära muuta symbolrate. Ma ei mäleta praegu peast kuskohast see täpselt käis, kuskil installi menüü all on. Vist midagi sellisr et valid installi, siis kaabli, ja edasi on all ääres seaded, aga võin ka eksida...
Vaikimisi on symbolrate 6900, Starmani kaabeldigi puhul tuleb see muuta 6875 peale. Kui see on tehtud siis peaks automaatotsing ilusti kõik kanalid üles leidma

Suurimad tänud! Sain sinu õpetuse järgi teleka tööle. Minu jaok on täiesti arusaamatu, kuidas peaks tavakasutaja sellise teleka häälestamisega hakkama saama.
_marek tänud ka sulle nõande eest.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
bmw56
HV vaatleja

sõnum 01.01.2009 15:56:13 vasta tsitaadiga

Oskab keegi soovitada 37 tollist Full HD Lcd mille hind on kuni 13000.-

ning on kellelgi kogemusi sellise tv-ga
http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vProd/57374?opendocument&markID=75-10-30
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
a1
Kreisi kasutaja
a1

sõnum 01.01.2009 16:13:47 vasta tsitaadiga

bmw56 kirjutas:
Oskab keegi soovitada 37 tollist Full HD Lcd mille hind on kuni 13000.-

7 eek eelarve lõhki
TNT HD
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 02.01.2009 10:59:41 vasta tsitaadiga

a1, sellel mudelil jääb tarkvara nõrgaks, pildi parandus kehva poolne ja liiga algeline. Müra liiga palju. Pigem juba 7.seeria. Kas sisse ehitatud digitüüner on oluline?
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
RaidoR
Kreisi kasutaja
RaidoR

sõnum 02.01.2009 13:37:41 vasta tsitaadiga

Plaan oli endale soetada 32" LCD Televiisor. Silm jäi pidama sellisel Philipsil.
Mida arvate, on oma hinda väärt? Hinnapiiriks siis ~ 10k.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 02.01.2009 13:48:39 vasta tsitaadiga

RaidoR kirjutas:
Plaan oli endale soetada 32" LCD Televiisor. Silm jäi pidama sellisel Philipsil.

Ei, osta parem see või ideaalne oleks see
tagasi üles
MarekSäde
HV veteran

sõnum 02.01.2009 13:52:14 vasta tsitaadiga

ja need mis sa soovitasid, nendel kehtib ka eestis garantii?
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
RaidoR
Kreisi kasutaja
RaidoR

sõnum 02.01.2009 14:52:22 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
RaidoR kirjutas:

Uurin seda viimast, ehk leidub ka muudes poodides icon_smile.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 02.01.2009 15:05:22 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
ja need mis sa soovitasid, nendel kehtib ka eestis garantii?

Kõigil Euroopa Liidus müüdud toodetel kehtib 24 kuud pretensioonide esitamise tähtaega.
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 02.01.2009 15:19:55 vasta tsitaadiga

kust ma saaks 22" Samsungi LCD'le seinakinnituse ? euronicsis mulle sobivat pole icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 02.01.2009 15:37:50 vasta tsitaadiga

Slazenger kirjutas:
kust ma saaks 22" Samsungi LCD'le seinakinnituse ? euronicsis mulle sobivat pole icon_rolleyes.gif

mis su samsungi LCD tagumise kinnituse mõõdud on?
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 02.01.2009 15:39:12 vasta tsitaadiga

smurfer, Vesa 100x100mm
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 02.01.2009 15:53:17 vasta tsitaadiga

Slazenger kirjutas:
smurfer, Vesa 100x100mm

Panin PS'i mõned variandid thumbs_up.gif
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 02.01.2009 19:21:51 vasta tsitaadiga

täna ma nägin pärnu euronicsis dvd salvestajamängijat. millel karbil oli suurelt kirjas digitv tuner. see ju ei tähenda, et ta oleks ka digiboksi eest?
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 02.01.2009 19:28:36 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
täna ma nägin pärnu euronicsis dvd salvestajamängijat. millel karbil oli suurelt kirjas digitv tuner. see ju ei tähenda, et ta oleks ka digiboksi eest?

Kas mitte tüüner eraldiseisva purgina ei olegi kõnekeeles digi-tv box?
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 02.01.2009 20:42:51 vasta tsitaadiga

Vivas (Järvel nägin) on praegu 10 k-ga plasmad müügis (mingi jõulupakkumine). Keegi teab neist midagi täpsemalt?
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 02.01.2009 20:49:39 vasta tsitaadiga

korsten, kirjutanud mudel üles siis oleks teadnud icon_razz.gif .
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 02.01.2009 23:50:21 vasta tsitaadiga

krt, ma mudelit ei mäleta. sellepärast just uurisingi, et äkki on keegi veel märganud ja mudel meeles... HDReady oli , seda mäletan.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 03.01.2009 16:21:44 vasta tsitaadiga

sorry lolli küsimuse pärast aga on kaks Sharpi LCD-d.
Üks paar kuud tagasi ostetud 37" FullHD ja teine nädal tagasi ostetud 32" FullHD pill.
point on selles, et 37" oli pilt hea ja terav aga 32" ei saa asja vabsee teravaks.
kirjad ja pilt on kohati ikka suht jube udukogu. seda nii elioni digitv, soome kanalite kui ka dvd-dega.
vanema 37" sellist jama küll ei olnud, et teksti korralikult lugeda ei näe.

milles võib probleem olla? on see normaalne, et 32" fullhd on kehvema pildiga kui 37" fullhd?
krt isegi 32" vana hd ready sony pilt on selle uue sharpi omast teravam icon_rolleyes.gif

mudel on siis LC-32X20E ja normaalse pildiga on LC-37X20E
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aivar88
HV veteran

sõnum 03.01.2009 16:44:05 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
sorry lolli küsimuse pärast aga on kaks Sharpi LCD-d.
Üks paar kuud tagasi ostetud 37" FullHD ja teine nädal tagasi ostetud 32" FullHD pill.
point on selles, et 37" oli pilt hea ja terav aga 32" ei saa asja vabsee teravaks.
kirjad ja pilt on kohati ikka suht jube udukogu. seda nii elioni digitv, soome kanalite kui ka dvd-dega.
vanema 37" sellist jama küll ei olnud, et teksti korralikult lugeda ei näe.

milles võib probleem olla? on see normaalne, et 32" fullhd on kehvema pildiga kui 37" fullhd?
krt isegi 32" vana hd ready sony pilt on selle uue sharpi omast teravam icon_rolleyes.gif

mudel on siis LC-32X20E ja normaalse pildiga on LC-37X20E

uuem fw vb parandab miskit ? vaata ka mitu pixlit see väiksem on ning võrdle nende telkude featuure, ehk 37 pildi pildiparandus süsteem mida 32 puhul ei ole vms.
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 03.01.2009 17:48:29 vasta tsitaadiga

Mul ka 37" teler ja elion aga teksti teravuse kohta ei saa mitte midagi halba öelda (tekst on terav, nuriseda võib ülejäänud pildi kvaliteedi pärast). Pigem viga ühenduses/telekas/seadistustes.
tagasi üles
Joos
HV kasutaja

sõnum 05.01.2009 12:52:03 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
RaidoR kirjutas:

Kuna ise otsin ka praegu 32" lcd ja vaatasin just seda esimest mudelit mis lingil. Mille poolest see teine parem oleks?
Kas need pillid suudavad mängida hd pilti nii, et ei teki jõnkse sisse?
Algul vaatasin 37" Panasonicu plasmat, aga kui nägin kuidas hd pildiga pildi sujuvus kadus, siis see pani mõtlema.
Mis oleks praegu turul olevatest 32" lcd teleritest parim valik? Ei pea olema full hd?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 05.01.2009 12:56:25 vasta tsitaadiga

ee... millise HD pildiga (allikas ja seaded) Pana plasmal pildi sujuvus kadus?
vähemalt uuemad toetavad kõik ka 24Hz

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 383, 384, 385  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.