Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sant
HV veteran

|
07.10.2008 17:22:30
|
|
|
tsitaat: |
kas seda Duty liiget, keda bandiidid Dark Valleys vangis hoidsid on üldse võimalik ka tegelikult ära päästa, mitte ainult nii et teed kongi ukse lahti ja edasi on juba kama kas ta lastakse maha või mitte.
|
Saab ikka, ma ei mäleta kuda see mul juhtus, aga ta jäi sinna duty valvepostile passima koos teiste duty vendadega enne baari. Mina teda sinna ei saatnud. Mõttetu vend on üldiselt, loll nagu saabas. Seal dv pätibaasi lähedal on üks haavatud ruukie stalker- kärvab seal omaette, see vähemalt on mõistlikum ja teeb kohe sääred, ma olen teda hiljem kohand- elusast peast.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oinapealuu
HV vaatleja
|
07.10.2008 17:56:33
|
|
|
jaanus007 kirjutas: |
ta ei taha!
oli ikka mehel viitsimist jännata selle oinaga:). mina lasin tal lihtsalt ära joosta, miskit eskorti ma küll ei pakkunud. kas see ülesanne täidetuks loeti, seda ei mäleta. |
Ülesanne loetakse täidetuks kohe pärast kongiukse avamist. Aga jah, olin lihtsalt uudishimulik selles suhtes, just taoliste asjade uurimiseks ( ja nagu öeldud, ka modidega eksperimenteerimiseks ) saigi pärast esimese mängu lõpunitegemist kohe otsast peale alustatud. Esimeses mängus ma lihtsalt lasin ta lahti ja mõnda aega hiljem leidsin ta laiba Orika relvalao ukse eest, nüüd siis proovisin teistmoodi asja lõpetada.
sant kirjutas: |
Saab ikka, ma ei mäleta kuda see mul juhtus, aga ta jäi sinna duty valvepostile passima koos teiste duty vendadega enne baari. Mina teda sinna ei saatnud. Mõttetu vend on üldiselt, loll nagu saabas. Seal dv pätibaasi lähedal on üks haavatud ruukie stalker - kärvab seal omaette, see vähemalt on mõistlikum ja teeb kohe sääred, ma olen teda hiljem kohand- elusast peast. |
See tegelane on jah omajagu intelligentsem . Mõlemas mängus jõudis elusana külla tagasi mul. Aga Shaggy Sergei... Ei kommentaari.
|
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
09.10.2008 11:20:04
|
|
|
Kas sellist modi on, mis v6imaldaks relvi ka teistele stalkeritele müüa, mitte ainult diileritele?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
09.10.2008 12:34:06
|
|
|
Oblivion Lost 2.0 ?
_________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oinapealuu
HV vaatleja
|
09.10.2008 19:07:34
|
|
|
486 kirjutas: |
Kas sellist modi on, mis v6imaldaks relvi ka teistele stalkeritele müüa, mitte ainult diileritele? |
"Fair Trade mod" näiteks. http://stalker.filefront.com/file/Fair_Trade_Mod;79577 Puuduseks on see, et NPC-del on ikka sama vähe raha nagu ennegi, eriti neil Cordoni "Nolgiküla" tegelastel, kellel on harva üle 500 RU. Enamikul teistest NPC-dest on 5000 kaasas, that's it. ( Ise, et saaksin rookie'sid paremini relvastada, tegin trade_generic.ltx faili notepadiga lahti ja muutsin relvade hinnad väga väikeseks. Uhiuus AK läks 99 rubla eest, nii et rikkaks ma selle äriga ei saa, kuid samas, sellist pilti on kuidagi mõnus vaadata. http://y.delfi.ee/orig/67845/4613804_lz3d1X.jpeg )
Samuti muudab see mod traderite kaubavaliku omajagu mitmekesisemaks ja muudab nende poolt pakutavaid hindu. Mõnede asjade eest maksavad nad nüüd kõvasti vähem kui enne, kuid ega selles mängus polegi rahaga suurt midagi teha ju.
Uut mängu pole selle modiga vaja teha.
Ja eks selliseid mode ole sellel lehel http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Mods/Singleplayer;3788 teisigi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
10.10.2008 22:25:17
|
|
|
Kas sellist modi on, mis v6imaldaks relvi ka teistele stalkeritele müüa, mitte ainult diileritele?
|
Jah, oblivion lost mod näiteks
Seda et paar päeva tagasi otsustasin yantarist vintjari ära tuua ja proovida kuda tukk on (oblivioni mängin); Tüüp on relvad ikka päris korralikult ümber balanseerinud, mõni tukk oli ennem päris norm aga nüüd on lahja ja üks teine relva klass on mitu korda kõvemaks pumbatud
Enivei, esimene vant kelle peal proovisin tukki oli merc, üks lask ja tüüp ägas, teine lask ja tüüp lendas tagurpidi tagasi põrkas vasta seina ja lendas edasi minu poole vähemalt 50m kui mitte 100m ja kukkus maha. Selle vintjariga on vist vähe üle pingutatud, nüüd olen niikui jumal taevas -tapan kõik maha ja keegi ei saa midagi teha, no challenge this sucks
Mis ma nüüd teen, ma olen stalkeri 5 korda algusest lõpuni läbi mänginud, erinevad raskus astmed läbi proovinud, kogu mäng on pähe kulunud niikui aabits
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
10.10.2008 22:30:08
|
|
|
sant kirjutas: |
tapan kõik maha ja keegi ei saa midagi teha, no challenge this sucks |
Tee ise endale ülesanded. Võta näiteks kõige kehvema täpsusega relv ja tapa sellega hunnik vastaseid 100m kauguselt maha.
Kogu kokku kõik relvad ja igale 549 kuuli.
Alusta Clear Sky'ga.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
10.10.2008 23:34:04
|
|
|
Tee ise endale ülesanded. Võta näiteks kõige kehvema täpsusega relv ja tapa sellega hunnik vastaseid 100m kauguselt maha.
Kogu kokku kõik relvad ja igale 549 kuuli.
Alusta Clear Sky'ga.
|
Ee... clear sky liiga bugine veel, ootan patche; seda et Stalkeris on sõltumata patchist yantari värk ikka bugine, paneb regulaarselt crache, seega ma seal kunagi ei salvesta. Kui save lendab siis on pakaa oblivionis on sama moodi kahjuks; samas ma ju käin igal pool vähemalt 100 korda- kuhjan laipasid hunnikutesse jne. Siis pripjat on nii kuidas jumal juhatab vahel jääbki crashima. Siis võtan varasema checkpoindi- mul on neid alati varuks; Ja see challenge näiteks areenil noaga exoskeleti venna vastu minna ma ei läheks akm-iga tanki vastu kah näiteks
Siis on lõbus kui mäng vahel genereerib minu lähedusse hunnik hunte ja vereimejaid, ilge madin läheb lahti, lõpuks jooksevad ka hundid eest ära siis ma ajan neid taga ja torgin noaga
Ükskord võtsin sumpsiga käsipüssi ja lasin nii 500 kuuli ohutust kaugusest exoskeleti venna pihta, ei kärvand maha, siis hiilisin ligi ja lõin noaga pähe- kärvas maha, kah igav õigemini ma olen seda teind nii palju et igav hakkas.
Siis ükskord võtsin grom 5,45 ja kütsin sellest nii kaua dolgi mehi kuni tukkil oli see katkise relva märk punane, ja hakkas iga lasu järel kinni kiiluma- nii 1200 matsi sain maha löödud Loomulikult mängisin masteriga. Siis tuli huvitav bug- dolgi vennad muutusid minu vastu pidevalt neutraalseks, ju siis hakkasid kartma Baaris kogu aeg keegi mölises: tsortavõi marodöör, tarisin pidevalt dolgi vendade tavaari kokku ja müüsin baarmanile maha, normaalne ju; selle mängu lõpuks sain ma vist 3 või 4 milli- ostsin hunniku exoskelette omale, niisama.
Siis näiteks ükskord kui olin tuld pripjatist tagasi ja passisin yantaris- rang oli vist 6000 midagi- hakkas mäng lambi otsast genereerima exoskeletiga zombisi kellel olid 8-sa lasulised pumbad käes, ja need kuradid hakkasid mind kütma soomustläbistavatest kuulidest see oli päris lahe kogemus, ja neid exozombisi tuli ikka kubinal. Ma pugesin nende eest peitu vahepeal ja kogusin mõtteid et kuda neid kõiki mättasse lüüa. Dolgi vendadest ei old tolku, need tulid 5-e kaupa ja olid kohe 5-e kaupa maas siruli
Siis ajude väljapõletajas juhtus korra nii et mäng genereeris vist sadade viisi koerasi, ümberringi koerad nii kaugele kui nägin, noh kütsin neid granaadiheitjast ja imestasin et 30-ne granaadi järel koerad ikka veel surnud pole, suur hunnik neid, noh granaadid otsas -hakkasin kuulidest kütma jõudsin nii 500 kuuli lasta kui mäng genereeris (vms) minu lähedusse exo\monoliidi vennad kes hakkasid mind BLA-dest kütma, päris hea variant oli, kahe bande vahel kinni, laskemoon kah otsas, sellel hetkel töötasin välja uue taktika- elukate peal ringi hüppamise, toimib muideks, ja tõmbasin elusast peast jehhat. Põhimõtte küsimus, ei saa anda alla.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oinapealuu
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
domain1985
HV vaatleja

|
16.10.2008 02:04:30
|
|
|
Kuidas saab stalker mp lanis mõnda botti lisada vastaseks?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
16.10.2008 20:42:39
|
|
|
domain1985 kirjutas: |
Kuidas saab stalker mp lanis mõnda botti lisada vastaseks? |
vist ei saagi, kui siis ainult mingi modiga
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oinapealuu
HV vaatleja
|
16.10.2008 21:35:38
|
|
|
Nõndaks, oleks ka minul üks küsimus.
Kuidas peaks ma muutma NPC-d põletuse suhtes 100% immuunseks? Mul on juba sinnamaani sellest et alati kui ma Army Warehouse'i kaardile lähen, leian ma mõnest lõkkest järjekordse stalkeriprae.
Loogiline oleks arvata, et tuleb ära muuta esimene rida m_stalker.ltx failist "stalker immunities" lõigust, aga täpselt kuidas see peaks välja nägema?
Hetkel on asi selline:
[stalker_immunities]
burn_immunity = 1.0
strike_immunity = 1.0
shock_immunity = 1.0
wound_immunity = 1.0
radiation_immunity = 0.0
telepatic_immunity = 1.0
chemical_burn_immunity = 1.0
explosion_immunity = 1.0
fire_wound_immunity = 1.0
wound_2_immunity = 1.0
Kas piisab sellest kui muuta esmene rida selliseks: "burn_immunity = 100.0", või on asi siiski nats keerulisem? Samuti on nende radiatsiooniimmuunsus hoopis 0.0 peal aga ometigi käivad bandiidid vabalt kohtades kus mina antirade järama pean ja siiski ei juhtu nendega midagi, nii et ehk tuleks siis ka burn samasuguseks muuta? Sõnaga, hüva nõu on teretulnud, ehku peale ei tahaks esialgu hästi proovima hakata, mine tea mis juhtuda võib kui ma midagi valesti teen.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
16.10.2008 22:03:51
|
|
|
burn_immunity = 0 peale siis peaks olema kui loogiliselt võtta, katsetamiseks saad ju nt "backup copy" teha m_stalker.ltx -st ja siis sudima hakata kasvõi katseeksitus meetodil
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oinapealuu
HV vaatleja
|
16.10.2008 22:59:35
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
burn_immunity = 0 peale siis peaks olema kui loogiliselt võtta, katsetamiseks saad ju nt "backup copy" teha m_stalker.ltx -st ja siis sudima hakata kasvõi katseeksitus meetodil  |
Thanks. Eks ma's proovin jah nii teha ja kui ei õnnestu, siis ehk leian mõne modi, mis ajab asja ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
31.10.2008 17:47:03
|
|
|
Normaalne, avastasin alles paar päeva tagasi, et oblivion lost modis saab panna rohkem kui 5 artifakti vööle tropp olen krt.
Leidsin juhuslikult miniguni, aga questi sellele ei saand, kuigi readmes on kirjes et added minigun quest. Samas ei saa ma seda minigunni kasutada, ei võta slotti, see on ainuke relv mida ei ole saand kasutada. Seda poolsurematut kolli kes on? seal ajude välja põletaja juures kah ei ole leidnud, on ta kuskil mujal äkki? Pripjatti pole veel jõudnud.
Masendav on see et ka exoskelett seljas tõmbab obokan-iga vastane paari meetri pealt kohe siruli, ei saa käia nuga käes exoskelett seljas kalasnikovi vendadega ülbitsemas, ennem sai- vahel
Ega see mind suurt ei häiri, imelik on lihtsalt.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
14.11.2008 13:05:32
|
|
|
1.leidsin kuskilt cordost upgradetud tukki, kuule muidugi ei saanud enne kui teises baaris ostes.
2.lasin seal teisest baarist edasi järgmisel mapil kaugelt kogemata maha yhe duty tegelase. nüüd ajavad kõik mind taga. suht ummikseis vist. teises baarilinnas saab suht palju nodi nende korravalvurite käest aga ebahuviatv on neid igakord kõiki maha lasta. suht mitu katset läheb.
E: 3.viies esimesele myygimehele hunniku nodi tekkis tekst: Special Mission accepted - see kus military outpostist tuleb kohver tuua [eelmine kord sain selle peale x-18 käimist] ja completemisel pani ta myyki selle military armori:P
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
14.11.2008 22:17:22
|
|
|
lasin seal teisest baarist edasi järgmisel mapil kaugelt kogemata maha yhe duty tegelase.
|
Dytu vendadega o üli kerge riidu minna kuna nad on sellised tropid
Ma olen nendega kogu aeg riius, sebi endali mingi sniperi tukk ja küta neid eemalt- kasvõi master raskusega vahet pole, nad ei saa midagi teha´ ai imeb vilinal isegi oblivion lost modis.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Angryhead
HV kasutaja

|
21.12.2008 11:54:43
|
|
|
Kaevan teema üles.
Steami weekend dealiks on S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl 75% odavamalt ehk 5 euro eest.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
21.12.2008 13:02:21
|
|
|
Kui hea multiplatyer Stalkeril on sest korra läbi tehtud ja single playeri pärast küll seda muretsema ei hakka eriti kui karpi ei saa.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
21.12.2008 13:38:21
|
|
|
Araablane kirjutas: |
Kui hea multiplatyer Stalkeril on sest korra läbi tehtud ja single playeri pärast küll seda muretsema ei hakka eriti kui karpi ei saa. |
MP nagu ikka analoogne teiste fps mängudega, 3 eri moodi SOC-is kui ei eksi, CS-s on 4
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
22.12.2008 02:02:50
|
|
|
minumeelest on üldse enamus MP mänge suht halvatud... mingit taktikat ei ole kui nii võtta... ainult shoot'kill.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
22.12.2008 03:56:42
|
|
|
Renq, tiimi taktika. see on jällegi selle viga et korralikke tiime pole. siis tuleb ise teha tiim.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
22.12.2008 13:52:46
|
|
|
Hakkan ise seda alles m@ngima. Pole varem stalkeriga kokkupuuteid olnud ja k6ike neid postitusi siin l@bi lugeda oleks suht karm. Mis patchi peaks alguses peale panema, v6i kas ongi yldse patchi vaja. Siin j@@b muidu küll mulje, et m@ng suhteliselt vigu t@is.
_________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast. |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Angryhead
HV kasutaja

|
22.12.2008 14:07:31
|
|
|
Olver kirjutas: |
Hakkan ise seda alles m@ngima. Pole varem stalkeriga kokkupuuteid olnud ja k6ike neid postitusi siin l@bi lugeda oleks suht karm. Mis patchi peaks alguses peale panema, v6i kas ongi yldse patchi vaja. Siin j@@b muidu küll mulje, et m@ng suhteliselt vigu t@is. |
Kui Steami versioon, siis pole vaja midagi patchida.
Aga muidu patch 1.0005.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |