Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dvd vader
HV Guru
|
13.12.2008 02:04:26
|
|
|
sattusin täna üle pika aja starmani poolt pakutava national geographicu kanalile ja avastasin, et heli tuleb nii kanalist A kui ka B venekeelse pealelugemisega. vanasti oli ikka nii et üks neist kanalitest oli venekeelse juraga ja teine ikka ilma, nüüd aga tuli mõlemast täpselt üks ja sama venekeelne pealeloetud joga
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
13.12.2008 13:19:29
|
|
|
mul momendil ikka ingliskeelne. kuid mulle näiteks käib pinda, et national geographicu kanalil venekeelsed reklaamid jooksevad. tundub, et eestit kui sellist pole maailma jaoks olemas... see muidugi pole starmani süü samas ega sealt kanalilt midagi eriti vaadata ka pole. võrreldes näiteks viasat exploreriga.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustkast
HV kasutaja
|
14.12.2008 14:34:56
|
|
|
ma arvan et nad võiksid vene keelsed kanalid lahutada ülejäänudest ja toppida eraldi paketti. kõik üles leitud kaabel on vene keelne (ei viitsi seda filtreerida ega midagi.) nii kuradi tore oleks kui ma lihtsalt ei näeks seda vene keelset jama, ainult inglise või eesti keelne vaatamine oleks geniaalne..
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
14.12.2008 14:55:49
|
|
|
mustkast kirjutas: |
ma arvan et nad võiksid vene keelsed kanalid lahutada ülejäänudest ja toppida eraldi paketti. kõik üles leitud kaabel on vene keelne (ei viitsi seda filtreerida ega midagi.) nii kuradi tore oleks kui ma lihtsalt ei näeks seda vene keelset jama, ainult inglise või eesti keelne vaatamine oleks geniaalne.. |
Sa võid ju venekeelsed kanalid ära kustutada teleka mälust. See süsteem poleks eriti hea, sest arvatavasti kujuneksid siis eestikeelsed ja venekeelsed paketid, kuid ega vene inimene eestikeelset paketti ei telliks ja seega vaataks ainult vene kanaleid, mis teadagi tooks kaasa veelgi suurema hulga ajupestud venelasi.
Aga Starman võiks vaikimisi keeleks inglise kanalitel ikkagi inglise keele jätta, sest tüütu on iga kord nicam tüüpi vahetada. Saatsin selle kohta ka kirja starmanisse, vastati midagi blabla et kasutajate eelistuse järgi pannakse kõik paika..
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
14.12.2008 15:37:09
|
|
|
time123 kirjutas: |
mustkast kirjutas: |
ma arvan et nad võiksid vene keelsed kanalid lahutada ülejäänudest ja toppida eraldi paketti. kõik üles leitud kaabel on vene keelne (ei viitsi seda filtreerida ega midagi.) nii kuradi tore oleks kui ma lihtsalt ei näeks seda vene keelset jama, ainult inglise või eesti keelne vaatamine oleks geniaalne.. |
Sa võid ju venekeelsed kanalid ära kustutada teleka mälust. See süsteem poleks eriti hea, sest arvatavasti kujuneksid siis eestikeelsed ja venekeelsed paketid, kuid ega vene inimene eestikeelset paketti ei telliks ja seega vaataks ainult vene kanaleid, mis teadagi tooks kaasa veelgi suurema hulga ajupestud venelasi.
Aga Starman võiks vaikimisi keeleks inglise kanalitel ikkagi inglise keele jätta, sest tüütu on iga kord nicam tüüpi vahetada. Saatsin selle kohta ka kirja starmanisse, vastati midagi blabla et kasutajate eelistuse järgi pannakse kõik paika.. |
selline asi ajab ju kergelt öeldes sita keema, kasutajate eelistused my ass. asjad peaksid ikkagist olema originaalkeeles ja siis kui tahta, siis saaks panna muu audio peale. selles mõttes härivivad mind õudsalt saksa kanalid. kus julmalt loetakse filmidele peale a sinna pole ka midagi teha.
viasatil on üldse nii, et kui vaikimisi oli pandud audioks eesti keel. siis viasat action lasi pidevalt venekeelset möla peale ja kui sai pandud audio inglise keeleks, siis ta seda ära ei suutnud salvestada. aitas ainult see, kui viasati seadetest panna vaikimisi audio kõikidele kanalitele inglise.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.12.2008 20:54:46
|
|
|
Renq kirjutas: |
Aga Starman võiks vaikimisi keeleks inglise kanalitel ikkagi inglise keele jätta, sest tüütu on iga kord nicam tüüpi vahetada. Saatsin selle kohta ka kirja starmanisse, vastati midagi blabla et kasutajate eelistuse järgi pannakse kõik paika.. |
See neil mingi default vabandus. Põlvas kh keerasid ja keerasid kanalitele vene audiot peale. Minumeelest oli neil vastus sama et vaatajate soovil vms. Krt mis vaatajatesoovil kui põlva elanikkonnast healjuhul 20% on vast venelased (ei tea pole kursis). Mina ütleks et starman lihtsalt saab sealt piiri tagant mingit raha selle eest et nad default audioks panevad vene. (eriti tore veel kui mono telekas on. Oledki sunnitud seda jura kuulama kui kanalit vaadata tahad).
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
14.12.2008 21:18:54
|
|
|
Ma olen vist küll juba korra kunagi siin teemas selle keelavärgi kohta sõna võtnud aga:
Kuigi ka mulle käib täiega närvidele see vaikimisi vene keele värk ja olen nõus et kanal võiks vaikimisi olla algkeeles, tean ma väga paljusid inimesi, (enamus küll vanemad, kui ka paari minuvanust) kes on väga rahul selle vene keele üle, väidavad et vähemalt saab midagi aru millest jutt käib. Inglise keel on rohkem ikka noorte värk. Nii et ma tegelikult täitsa usun Starmani väidet et vaatajate soovil jne...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
15.12.2008 22:43:52
|
|
|
krt mis jama on, pidevalt käib nett ära ja siis tuleb modemile restart teha. lihtsalt suvalisel hetkel plõks ja disconnect ircust, opera ei lae enam midagi, msn logib välja...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.12.2008 00:43:36
|
|
|
Kas keegi veel täna (esmaspäeva) hommikul täheldas sellist jama?
Kuskil 7-8 vahel hommikul, kui teleka ja zoomboxi käivitasin, oli praktselt kõikidel kanalistel signaal tavapäraselt 90-95% vahel, kuid kvaliteet umbes 5%.
10-15min vähemalt slaidishowd, üldse mitte pilti ja hääle hakkimist. Mingist hetkest läks jälle korda.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pingu911
HV vaatleja

|
16.12.2008 10:45:17
|
|
|
lnxab kirjutas: |
krt mis jama on, pidevalt käib nett ära ja siis tuleb modemile restart teha. lihtsalt suvalisel hetkel plõks ja disconnect ircust, opera ei lae enam midagi, msn logib välja... |
Kas sul torrent ka undab pidevalt? mul tekkis see jama siis kui torrenti upload ei olnud piiratud..upload'i piirangu sätestamisega kadus ka neti võnkumine...
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
16.12.2008 19:50:00
|
|
|
Ema kurtis,et Hiiumaal oli küll selline jama.Eile õhtul samuti mingi aeg.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
17.12.2008 00:39:35
|
|
|
selline küsimus, et praegu jookseb korterisse üks starmani kaabel, mis siis läheb omakorda telekasse ja arvutisse. kui aga üritan arvutis võrku jagada kahe võrgukaardiga, siis see ei õnnestu, nett kaob ära ka jagaval arvutil.
Kohe kui Bridge loon kahe võrgukaardi vahel XP operatsioonisüsteemiga kaob nett ära.
et kas see on starmani mingi piirang?
olen teinud täpselt sama asja elioni ühenduse taha ja töötas kenasti.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
17.12.2008 06:47:06
|
|
|
Olen teinud starmaniga seda 2 võrguka jama, alati töötanud, mõnikord küll pikemalt jamaist oli vaja,aga töötas
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
neoman
HV veteran
|
18.12.2008 00:18:35
|
|
|
Kui niisama zuumbox osta nt Euronicsist, onoffist jne näeb ainult tasuta eesti kanaleid või peab ka nende nägemiseks starmaniga liituma ?
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.12.2008 00:47:44
|
|
|
neoman kirjutas: |
Kui niisama zuumbox osta nt Euronicsist, onoffist jne näeb ainult tasuta eesti kanaleid või peab ka nende nägemiseks starmaniga liituma ?  |
Ei pea liituma. Põhimõtteliselt on sul nende tasuta kanalite jaoks lihtsalt vaja MPEG4 toega digituunerit. Ehk kas ostad teleka kus see sees on või ostad boxi (näiteks zoombox), liituma ei pea kellegagi.
Liituma pead siis kui tahad lisaks tasuta kanalitele tasulisi kanaleid näha.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
20.12.2008 01:08:32
|
|
|
Kas keegi HV-lastest sellist asja ka katsetanud on,et usb dvb-t pulk,usb toega ruuterile külge pookida?Et sisuliselt saavutada olukord,kus üks dvb-t pulk oleks välja jagatad nagu ip printeritki jagatakse ja seda saaks kasutada kõik kohtvõrgu masinad?Ruuteriks asuse wl500gp,usb dvb-t seadmeks Avermedia VolarX USB Christmas.Või on kellelgi muid kogemusi kuidas nt network streami teha nii,et iga arvuti saaks iseseisvat kanalit vaadata?
Ma tean et see pisut ulmeline soov vast on,sest google jäi kahh napisõnaliseks sellepeale
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
20.12.2008 12:07:35
|
|
|
Mediaportal on näiteks üks softijupp mis saab sellise jagamisega hakkama.
Lisaks jookseb Mediaportali TV-server windowsi servicena, nii et programm ise ei pea teistele arvutitele jagamiseks/salvestamiseks tingimata töötama.
Minul jagab Mediaportal edukalt DVB-C tuunerit kahele arvutile, loeb ilusti Starmani kaabeldigi EPG-d ja sööb conax kaarti.
DVB-Tga peaks täpselt sama moodi toimetama.
Ainus häda on siinkohal muidugi see et jagav arvuti peab igal juhul töötama. Ruuteriga TV-tuunerit ühendada pole ilmselt võimalik
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.12.2008 13:30:54
|
|
|
Korraga saad vaadata ikka ainult neid kanaleid, mis ühe ja sama MUX pealt tulevad. Mitut sagedust korraga vastu võtta pole ühe pulgaga võimalik. Hetkel edastatakse saateid 3 erineva MUX pealt (enamasti).
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
20.12.2008 18:41:24
|
|
|
vortex, Tänud softi soovituse eest-asi toimes
bladerunner, Nii see kahjuks on.
Mediaportal suudab yhest mux-ist ainult yhte kanalit streamida.Ise lootsin et suudab kõiki 7-t vabakanalit korraga streamida mis ühest muxist tulevad,et erinevad arvutid võrgus saaksid korraga erinevaid kanaleid vaadata.Või on see siiski võimalik et streamida kõike seitset?Kogemusi kellelgi Ehk asi miskis pluginas kinni
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
SibulonHEA
HV kasutaja

|
20.12.2008 20:26:31
|
|
|
Seda zuumi karpi saab monitorile ka külge?
_________________ Täielik Noob. |
|
tagasi üles |
|
 |
M3-Marek
HV kasutaja
|
20.12.2008 20:51:27
|
|
|
Miks minu zoombox ei leia melody zen kanalit ?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
20.12.2008 21:01:17
|
|
|
kas sul on SD- või HD-box?
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
20.12.2008 23:13:19
|
|
|
rbr kirjutas: |
Mediaportal suudab yhest mux-ist ainult yhte kanalit streamida.Ise lootsin et suudab kõiki 7-t vabakanalit korraga streamida mis ühest muxist tulevad,et erinevad arvutid võrgus saaksid korraga erinevaid kanaleid vaadata.Või on see siiski võimalik et streamida kõike seitset?Kogemusi kellelgi Ehk asi miskis pluginas kinni  |
DVBViewer oskab kogu muxi streamida. Plugins>NetStream>Configure>Stream control>Stream whole transponder.
See on windowsi all üks parimatest DVB tarkvaradest ja nagu ikka, head asjad on tasulised.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
JannoT
HV kasutaja

|
21.12.2008 00:43:55
|
|
|
Fisher kirjutas: |
selline küsimus, et praegu jookseb korterisse üks starmani kaabel, mis siis läheb omakorda telekasse ja arvutisse. kui aga üritan arvutis võrku jagada kahe võrgukaardiga, siis see ei õnnestu, nett kaob ära ka jagaval arvutil.
Kohe kui Bridge loon kahe võrgukaardi vahel XP operatsioonisüsteemiga kaob nett ära.
et kas see on starmani mingi piirang?
olen teinud täpselt sama asja elioni ühenduse taha ja töötas kenasti. |
Starman by default annab sulle ainult ühe ip addressi. Tahad teist veel pead juurde plekkima. Lammuta oma sild ära... Lihtsalt tee niimodi ,et sissetulev ühendus on välja jagatud ehk shared ja siis teise ühenduse otsas las olla ülejäänud arvutid.
_________________ 011010000110100101101110011011100110000101110110011000010110000101110100011011000111010101110011 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |