Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  TV-OUT, kas telekas katki? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.08.2003 11:48:51 TV-OUT, kas telekas katki? vasta tsitaadiga

Probleem järgmine: Ati kaartidega vaadatud filme kogu aeg, TV-OUT-i seadistada oskan. Aga üleelmine nädal andis videokaart otsad (Gigabyte Radeon 9000), sai siis garantiisse viidud ja asemele Gigabyte Radeon 9000 Pro Maya II (dual view). Ühendan kaablid ära, telekas järgi... arvuti näitab, et telekas ühendatud, Pal B peale lülitatud ja töötab. Telekal AV peal pilti pole. Kas on võimalik, et eelmine kord, kui vana kaart otsad andis, põletas telekal scardi läbi? Kui jah, siis palju selle parandamine võib maksma minna?

Kõik nõuanded on teretulnud icon_neutral.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kakuke
HV veteran

sõnum 15.08.2003 11:50:47 vasta tsitaadiga

kas ta andis otsad siis kui TV oli taga? kui jah siis on see mudugi võimalik, aga milleses eelmine kaart ära kärvas?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 15.08.2003 11:57:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

põletas telekal scardi läbi?

Videomakki pole, et proovida?
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.08.2003 13:12:26 vasta tsitaadiga

haigo kirjutas:
tsitaat:

põletas telekal scardi läbi?

Videomakki pole, et proovida?

Videomakki pole jah, seda asendab arvuti koos DVD mängijaga. Jah ja telekas oli siis ühendatud, kui kaart otsad andis, aga ei olnud sisse lülitatud. Kaart viskas lihtsalt pildi tasku ja läks tulikuumaks. Ühe videomaki ma vist õhtul saan prooviks.

Aga kui ongi teleka viga, siis on kellelgi aimu, palju umbes parandamine maksab icon_question.gif

janekman
HV kasutaja
janekman

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.08.2003 13:16:28 vasta tsitaadiga

endal sama asi juhtus, teleka scart andis selles mõttes otsad, et s-videot enam ei näita, composite tuleb läbi aga kui telkust valida s-video ja välja anda ka s-video siis arvuti saab aru, et telku on taga aga pilti ei tule

kas sul composite puhul ka pilti pole?
voi aint s-video korral?

huvitaks ennastki kui palju see maksma läeks umbes
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Mattias210
HV kasutaja
Mattias210

sõnum 15.08.2003 13:18:23 vasta tsitaadiga

Telekas ei tohiks otsasi anda nii lihtsalt, eriti uuemad telekad. Neil kaitsmed särgid värguid sees. Aga kas enne videokaardil midagi seadistama ei pidand? Proovi midaig muidu sinna taha lükata ja vaata kas hakkab tööle. Küsi naabrimehe käest videomakki.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Mattias210
HV kasutaja
Mattias210

sõnum 15.08.2003 13:20:34 vasta tsitaadiga

kui aint scart seal läbui kärssnad siis tavalise töömehe juures (mitte garantiiremondis või kuskil kallimas firmas) läeks see maksma alla saja eeku. Mul endal lõi välk telekal antenni augu sodiks aga see avhetati ära üsna odava raha eest (kuskil 80 eeki)
tagasi üles
janekman
HV kasutaja
janekman

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.08.2003 13:34:50 vasta tsitaadiga

Mattias210 kirjutas:
kui aint scart seal läbui kärssnad siis tavalise töömehe juures (mitte garantiiremondis või kuskil kallimas firmas) läeks see maksma alla saja eeku. Mul endal lõi välk telekal antenni augu sodiks aga see avhetati ära üsna odava raha eest (kuskil 80 eeki)

ehk soovitad mõnd sellist remondimeest, kes mu salora 28' korda teeks tallinnas
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.08.2003 13:54:52 vasta tsitaadiga

Telekas 3 aastat vana samsung, s-videot ei toeta, sööb läbi scardi composite videot. Videomaki peab võtma jah naabrimehe käest.
Alles eile sain garantiist uue kaardi asemele, tahtsin filmi õhtul vaadata, aga ei midagi icon_confused.gif
Driverite settingutes, Displays näitab, et telekas ühendatud, tegelikult aga pilti pole. Proovisin kõik 4 viimast catalysti ükshaaval läbi (enne võtsin safe modes vanad draiverid maha).

.:MDK:.
HV veteran

sõnum 15.08.2003 15:24:34 vasta tsitaadiga

kui sul telekas s-videot ei söö ja kaardil on s-video väljund, siis ongi probleem olemas ju. pole midagi katki. endal oli mul näiteks 8mb ati composite outiga ja pilt telekas nigu naksti, nüüd 128mb 9100 s-videoga ja lihtsalt ei saa pilti telekasse. võimatu.
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.08.2003 15:29:32 vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
kui sul telekas s-videot ei söö ja kaardil on s-video väljund, siis ongi probleem olemas ju. pole midagi katki. endal oli mul näiteks 8mb ati composite outiga ja pilt telekas nigu naksti, nüüd 128mb 9100 s-videoga ja lihtsalt ei saa pilti telekasse. võimatu.

Ää seleta icon_wink.gif Seda, kuidas pidi telekas minu kaardist videot sööb, tean ma juba väga, väga, väga hästi. Ise olen vaadanud niimoodi juba 1.5 aastat filme. Oled sa üldse gigabyte kaartide tv-out süsteemiga tuttav (teistel atidel peaks sama olema). Gigabyte kaardil on 7 pin svideo, mille ülemineku kaable jagab 4pin svideoks ja composite'ks. Edasi viib pikendus composite otsiku telekasse scarti (vahel ülemineks composite->scart) ja voila, pilt nagu elu ise.

Ainukene vahe on selles, et eelmisel kaardil ei olnud mul dual monitor supporti, äkki mängib see rolli (vaevalt) icon_question.gif

Mattias210
HV kasutaja
Mattias210

sõnum 15.08.2003 15:43:34 vasta tsitaadiga

Kõige lihtsam ongi videomakk tuua ja asi üle vaadata. Pealik kas oled tuttav www.tevalo.ee foorumiga. Seal on tehnikas väga targad mehed, kes kindallt teavad sellest midagi rohkemat arvata. pane sinna foorumi postitus. võin seda ise ka teha kui sul kasutajat seal pole aga muidu on üldse see sitaks hea foorum selliste problede jaoks.

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.08.2003 16:23:35 vasta tsitaadiga

Vahest uurin ikka tevalo foorumit, aga endal seal kasutajat ei ole, kuna pole veel elektroonikas nii kõva käsi. Ma arvan, et ennem ei ole sinna mõtet teemat teha, kui ma peale tööd olen enda teleka scardi ära proovinud.
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 15.08.2003 16:52:37 vasta tsitaadiga

S-videost Scarti compositeks peaks videosignaal minema 20. pin'i peale ja maandus 17.-le. Iseenese ja internetitarkusest tulnud arvamus, absoluutse tõe pähe palun mitte võtta icon_smile.gif
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.08.2003 17:03:49 vasta tsitaadiga

Siiamaani pole olnud küll vaja midagi muuta icon_exclaim.gif Kõik töötas nii, nagu see töötama pidi, kuni selleni, kui vana videokaart saba andis.
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 15.08.2003 17:16:40 vasta tsitaadiga

Ma mõtlesin rohkem seda, et enne kui raske raha eest remontida, äkki annab visuaalsel teel viga tuvastada.
tagasi üles
HV veteran

sõnum 15.08.2003 17:52:24 vasta tsitaadiga

suurpealik kirjutas:
.:MDK:. kirjutas:

Ää seleta icon_wink.gif Seda, kuidas pidi telekas minu kaardist videot sööb, tean ma juba väga, väga, väga hästi. Ise olen vaadanud niimoodi juba 1.5 aastat filme. Oled sa üldse gigabyte kaartide tv-out süsteemiga tuttav (teistel atidel peaks sama olema). Gigabyte kaardil on 7 pin svideo, mille ülemineku kaable jagab 4pin svideoks ja composite'ks. Edasi viib pikendus composite otsiku telekasse scarti (vahel ülemineks composite->scart) ja voila, pilt nagu elu ise.

Ainukene vahe on selles, et eelmisel kaardil ei olnud mul dual monitor supporti, äkki mängib see rolli (vaevalt) icon_question.gif

ma olen ise ka filme telekast vaadand, ega ma päris loll ple icon_razz.gif. s-video üleminek rca-ks on mul olemas ja sealt edasi scarti ka. igatahes on mul olukord sama mis sul, Pal-B peal on, arvuti näitab, et telku taga, TV on AV peal ja mitte mingit pilti pole ees. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 16.08.2003 10:49:36 vasta tsitaadiga

No aga varem näitas niimoodi. Käisin testisin kaart sõbra pool. Enne draiverite pealepanemist oli juba pilt telekas thumbs_up.gif ja kõik sama süsteemi läbi. Kodus kahjuks ei midagi. Täna peaks saama videomakiga telekat proovida.

Viga oli telekas, videokivi oli läbi, vahetati ära, korras thumbs_up.gif

viimati muutis suurpealik 06.03.2006 15:33:03, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 227 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 195
tagasi üles
Sic
HV vaatleja

sõnum 16.08.2003 21:55:22 vasta tsitaadiga

Nuh, mul oli umbes sama kala, vana Leadteki geforce 2 pro andis otsad, sai moned päevad tagasi ostetud uus Leadteki WinFast A280 td MyVivo.

Ühendasin samasse scarti auku, kus enne oli vana kaart, selgus et see scart on otsad andnud, teine scart toimib normaalselt, ostsin sinna s video sisendiga vahelüli, ühendasin s video kaabli ja kõik toimib perfektselt, kusjuures telekas mul mingi 7 aastane 54 cm Nokia.

Mulle tundub, et videokaart rikkus selle scarti ära tunduvalt varem, kui ise otsad andis. Millest see võib tingitud olla?

Oleks samuti huvitatud selle scarti parandamisest väikese raha eest icon_smile.gif
tagasi üles
erkinem
HV Guru
erkinem

sõnum 06.03.2006 13:40:36 vasta tsitaadiga

Njah, keegi võiks tõesti öelda, kus parandatakse Tlnas Scart pesasid odavalt. Mul põles ka teine läbi koos S-video pesaga... icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 329 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 284
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  TV-OUT, kas telekas katki?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.