Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rex
HV Guru

|
17.11.2008 23:20:59
|
|
|
Taits0 kirjutas: |
Tegin ka algseadistuste taastamise läbi ja kaotasin pooled numbrid, aga ikka ei miskit. |
Siis läks ehk midagi nihu. Algseadete taastamisel peaks ikka kõik numbrid kaotama, mitte ainult pooled.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx
HV kasutaja

|
20.11.2008 21:18:26
|
|
|
Kas teen midagi valesti, või ongi nii et kui see kellaaeg ees on siis peab klahve lukust lahti tegema kaks korda? St. et esimese korraga kui avad klahviluku tuleb ette kellaaeg ja siis pead vajutama * ja # veelkord et klahvid aktiveeritud saaks.
Ja teine asi on see et 5Mp. piltidest on asi ikka väga väga kaugel. w880 on vist mingi 2 mp ja pildid olid kolm korda selgemad ja värvilisemad. Samuti pole veel aru saanud mks on piltide nn. raamid kuskil mujal ja miks ei saa neid pildistamisel kasutada. Näiteks tahaksin kellegist teha ahvi pilti aga ei saa:(
Muidu töö tegemiseks ülihea föön. Sellega harjub ära et ta ulmekiire pole. Lõppkokkuvõttes rahuldav.
_________________ If juu tount andörständ tö kestiön, tount äsk tö kestion. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taits0
HV vaatleja
|
23.11.2008 13:24:13
|
|
|
Kas sellel seda välku on võimalik ka sisselülitada? Mina pole suutnud.
Ja sain jälle kõik toimima. Taastamine uuesti läbi ja toimim. Ju tal hetkeks oli väike mõttepaus.
_________________ Burn more fuel |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
06.01.2009 16:29:06
|
|
|
mul on telefoniga selline mure, et ei õnnestu eelpool mainitud lingilt Google Mapsi saada, kuna väidetavalt minu G900 ei toeta nii keerulist programmi :/ kas ma teen midagi valesti? eile tegin softi update kah ära, seega kõik võiks ju uus ja tuunis olla..
proovisin ka sahkermahker eraldi installika sebida ja siis ära installida, millepeale sain hunniku hoiatusi ning enam ei leia programmi kusagil üles, et käivitada saaks. Unistallisin.
OK, ise olin loll.. Otsisin googlest ja sain õige lingi
Kas seda UI-d kuidagi kiiremaks ei anna tweakida?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
06.01.2009 19:47:07
|
|
|
renx kirjutas: |
Kas teen midagi valesti, või ongi nii et kui see kellaaeg ees on siis peab klahve lukust lahti tegema kaks korda? St. et esimese korraga kui avad klahviluku tuleb ette kellaaeg ja siis pead vajutama * ja # veelkord et klahvid aktiveeritud saaks.
Ja teine asi on see et 5Mp. piltidest on asi ikka väga väga kaugel. w880 on vist mingi 2 mp ja pildid olid kolm korda selgemad ja värvilisemad. Samuti pole veel aru saanud mks on piltide nn. raamid kuskil mujal ja miks ei saa neid pildistamisel kasutada. Näiteks tahaksin kellegist teha ahvi pilti aga ei saa:(
Muidu töö tegemiseks ülihea föön. Sellega harjub ära et ta ulmekiire pole. Lõppkokkuvõttes rahuldav. |
Ehk paned paar pilti ülesse telefoniga tehtud,et kui vilets siis see 5mp on ?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.01.2009 20:08:42
|
|
|
tsitaat: |
piltide nn. raamid kuskil mujal ja miks ei saa neid pildistamisel kasutada.
|
See on näotuvastus,kui sa inimesest puilte ei tee siis ära kasuta.
Sel juhul tuleks valida fookuse asendiks AUTO
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
06.01.2009 21:29:27
|
|
|
uurin veel, et ega keegi selle telefoni UI tweakimisest midagi ei oska rääkida? täpselt selline tunne on, et tahaks mingid serviced kinni keerata ja midagi maha võtta, et asi nii läägine ei oleks :/
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.01.2009 21:33:58
|
|
|
tonx, Jooksvad asajd saad taskmanagerist kinni panna,või kasutada menüüdest väljumisel bäkk nupu asemeel exit.
See on symbiami eripära ,et kui kinni ei pane siis jääb lihtsalt taustale jooksma
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
06.01.2009 22:03:30
|
|
|
jah, seda olen nokkinud, kuid ikkagi on aeglane ja läägine kuidagi.. sügavamale tahaks pugeda
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.01.2009 23:20:35
|
|
|
Ega sa seal midagi väga tweakida ei saa, eks seda Symbiani ole juba tehaseski üritatud võimalikult nobedaks ajada, kuid mobla prose võimsusele seab voolutarve ja jahutus piirid ette. Tuleb leppida sellega, et smartphone'id on ajuvabamatest pisut uimasemad.
Aga noh, wanawoll lubas vastutuse rahulolu eest enda peale võtta.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.01.2009 23:25:13
|
|
|
Aga noh, wanawoll lubas vastutuse rahulolu eest enda peale võtta.
|
Mina oma sõna ei murra,aga kui omanik soovib rohkem kui riistvara võimaldab siis on hapud lood eniveis
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PiTsA-
HV vaatleja
|
07.01.2009 01:23:17
|
|
|
Rääkige kuidas aku vastu peab ja kuidas rahul olete aparaadiga? Kas tasuks osta selline kaadervärk. Võiksite paar head ja halba külge välja tuua ka kui viitsimist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
07.01.2009 11:44:16
|
|
|
rex kirjutas: |
Ega sa seal midagi väga tweakida ei saa, eks seda Symbiani ole juba tehaseski üritatud võimalikult nobedaks ajada, kuid mobla prose võimsusele seab voolutarve ja jahutus piirid ette. Tuleb leppida sellega, et smartphone'id on ajuvabamatest pisut uimasemad.
Aga noh, wanawoll lubas vastutuse rahulolu eest enda peale võtta.  |
Nojah, siis ilmselt pole muud teha, kui Symbiani kiruda :/
Üldiselt telefoniga rahul. See uimasus mahub veel täiesti taluvuse piiridesse ning igasugu muud featuurid panevad seda kiirelt unustama. Aga vb lihtsalt upgrade eelmisest suvatelefonist tundub lihtsalt liiga suur praegu.
Ma ei tea, kas ma (veel) olen õige mees aku kohapealt sõna võtma. Asi veel uus ja näppimist ikka üsna palju päeva jooksul tuleb ette ning minul peab see vist praeguse arvestuse järgi 2 päeva. Tegelikult nüüd on suuremad installimised ja kopeerimised ka tehtud, vb saan isegi 3 päeva? Ausalt öeldes lootsin ehk ikka nädal hakkama saada, kuid kuna eelmine telefon pidas samamoodi 3 päeva vastu siis olen üsna harjunud juba.
Miks müügitädi ütles, et 3 esimest korda pean pildituks laskma ja fulli laadima? Kas aku mahtuvus treenib ennast sedasi?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
07.01.2009 11:56:56
|
|
|
tonx kirjutas: |
Aga noh, wanawoll lubas vastutuse rahulolu eest enda peale võtta.  |
Nojah, siis ilmselt pole muud teha, kui Symbiani kiruda :/
Üldiselt telefoniga rahul. See uimasus mahub veel täiesti taluvuse piiridesse ning igasugu muud featuurid panevad seda kiirelt unustama. Aga vb lihtsalt upgrade eelmisest suvatelefonist tundub lihtsalt liiga suur praegu.
Ma ei tea, kas ma (veel) olen õige mees aku kohapealt sõna võtma. Asi veel uus ja näppimist ikka üsna palju päeva jooksul tuleb ette ning minul peab see vist praeguse arvestuse järgi 2 päeva. Tegelikult nüüd on suuremad installimised ja kopeerimised ka tehtud, vb saan isegi 3 päeva? Ausalt öeldes lootsin ehk ikka nädal hakkama saada, kuid kuna eelmine telefon pidas samamoodi 3 päeva vastu siis olen üsna harjunud juba.
Miks müügitädi ütles, et 3 esimest korda pean pildituks laskma ja fulli laadima? Kas aku mahtuvus treenib ennast sedasi?  |
ei tea ei oska küll nüüd öelda et mingit vahet oleks, ise lasin tühjaks täis ja tühjaks küll aga mingit mitme tunnist taga hoidmist ei teinud
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
07.01.2009 12:14:46
|
|
|
Ilmselt on see väike aku kestvus osa smartphonede downsidedest.. kusagilt peavad need jubinad kõik ju voolu saama.. tuleb lihtsalt ebavajalik (WiFi/BT) välja lülitada, kui ei kasuta.. kuigi mina hoian mugavuse mõttes küll wifit koguaeg sees.
Mind aga huvitaks mõni MSN protokolli sööv Messengeri kloon sinna peale -- keegi teab midagi?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
07.01.2009 12:29:49
|
|
|
Mind aga huvitaks mõni MSN protokolli sööv Messengeri kloon sinna peale -- keegi teab midagi? |
Mina olen oma N95-ga hetkel Slick'i peale jäänud. Lihtne ja funktsionaalne.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
07.01.2009 13:51:00
|
|
|
Mind aga huvitaks mõni MSN protokolli sööv Messengeri kloon sinna peale -- keegi teab midagi? |
Mina olen oma N95-ga hetkel Slick'i peale jäänud. Lihtne ja funktsionaalne. |
Tänks, tundub igati norm programm
Nüüd on mul probleem iSkoot'i nimelise programmiga (see SE poolt välja lastud Skype klient).. nimelt saan optionitest aru, nagu peaksid inimesed saama mulle ka sisse helistada, kuid millegipärast kutsub ühe korra ja hakkab siis kinnist andma. Telefoniga välja helistada saan ilusti.
Seadistustest määrasin ära telefoni nr (milleks seda üldse vaja on? :S) ja ütlesin, et tahan kõnesid vastu võtta..
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
07.01.2009 14:31:14
|
|
|
Mina olen oma N95-ga hetkel Slick'i peale jäänud. Lihtne ja funktsionaalne. |
ise kasutan Ebuddyt täitsa hea on
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.01.2009 15:56:33
|
|
|
tonx, Mingit laadimis huinjaad pole avja,kust poest ostsid et tädi selliseid iganenuid soovitusi jagas
Aku lõplik mahtuvus saabub ca.3-4 nädala jooksul
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
07.01.2009 16:08:48
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
tonx, Mingit laadimis huinjaad pole avja,kust poest ostsid et tädi selliseid iganenuid soovitusi jagas
Aku lõplik mahtuvus saabub ca.3-4 nädala jooksul  |
iga tel mis ma ost olen vahet pole ,elisa,tele2 ,emt kõik annavad sama soovituse
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.01.2009 16:11:08
|
|
|
Elisa omad peaksid tänaseks olema juhendatud ,et võiksid ilusat päeva soovida selle linnalegendi asemel
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
07.01.2009 16:13:57
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
Aku lõplik mahtuvus saabub ca.3-4 nädala jooksul  |
Tänud, seda ma tahtsingi kuulda
Ostsin EMT esindusest, Tartu Kaubamajas. Aga ta soovis mulle ilusat päeva kaa (peale seda legendi) -- so it's not all lost
Keegi endiselt selle Skype kohta ei oska miskit arvata? Miks ma välja saan helistada, aga keegi mulle telefoni peale helistada ei saa?
viimati muutis tonism 07.01.2009 16:15:24, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
07.01.2009 16:14:27
|
|
|
Algsed paar täieliku tühjakslaadimisega tsüklit tuleksid siiski liitiumaku korralikule formeerumisele kasuks. 3-ööpäevast esimest laadimist pole tõesti vaja teha. 8)
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
07.01.2009 16:18:02
|
|
|
Ei, mitte kolmeööpäevast esimest laadimist, vaid 3 esimest laadimist teha nii, et telefon täiesti nõrkemiseni tühjaks ajada ning siis alles.. seega see vastab siiski siis tõele ja ta ei ajanud mulle kärbseid pähe?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.01.2009 16:20:24
|
|
|
paar täieliku tühjakslaadimisega tsüklit tuleksid siiski liitiumaku korralikule formeerumisele kasuks
|
Siis kui telefon ilma softimiseta enam ellu ei ärka kui oled ta kuivaks kasutanud ,mõtled selle vajalikkuse järgi üle
Pika laadimise kasulikkust saad ise vaadata(eriti SE mudelitel),kui ta ennast on 100% ajanud siis kolme tunni pärast uuesti vaadata on protsent 98%.
Seega kui ta on täis lükkab laadimise välja ja jääb aku peale
PS. sama kehtib ka laadija taga helistamisega,telefon ei lae kui sa helistad.
LI-polymer akudest võib edasi lugeda wikist
viimati muutis WäntWõll 07.01.2009 16:21:08, muudetud 1 kord |
|
   |
300 |
|
tagasi üles |