praegune kellaaeg 26.06.2025 14:33:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aivar88
HV veteran
|
12.11.2008 00:41:26
|
|
|
Niih kui väga ma ka ei ürita olla värkse vista omanik, hästi nagu ei õnnestu see asi, sai ostetud siis Vista home Premium 64bit OEM, viskasin plaadi arvutisse, bootin plaadilt, tuleb see vista värk ette, küsib product keyd ,kirjutan ära panen next, siis mõtleb oma 5 minti ja tuleb error:
"Windows cannot open the rquired file D:Sources/Install.wim. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code:
0x8007000D"
Oskab keegi aidata?
Kuskil lugesin et vista ei toeta neid 40 juhtmelisi kaableid /CD/DVD romi omasid jne ( ei loe korralikult läbi 40 juhtmelise kaabli), et peab kasutama 80 juhtmelist, pole veel proovinud aga hommiku proovin, mida Te arvate sellest ja ehk oskab keegi kohe kinnisilmi lahenduse välja hõisata?
viimati muutis Aivar88 12.11.2008 01:09:22, muudetud 3 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
12.11.2008 00:42:32
|
|
|
Nih Sai peale pandud 64bit vista ultimate. Aga asi selles et ei leia seda kusagilt üles kus saab akende värvi muuta ja läbipaistvust.
32 bitisel sain käte aga sellel ei saa. ehk keegi oskab aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.11.2008 01:15:52
|
|
|
DyFendeX, kõlab plaadi lugemise probleemi moodi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
12.11.2008 09:16:48
|
|
|
DyFendeX kirjutas: |
Niih kui väga ma ka ei ürita olla värkse vista omanik, hästi nagu ei õnnestu see asi, sai ostetud siis Vista home Premium 64bit OEM, viskasin plaadi arvutisse, bootin plaadilt, tuleb see vista värk ette, küsib product keyd ,kirjutan ära panen next, siis mõtleb oma 5 minti ja tuleb error:
"Windows cannot open the rquired file D:Sources/Install.wim. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code:
0x8007000D"
Oskab keegi aidata?
Kuskil lugesin et vista ei toeta neid 40 juhtmelisi kaableid /CD/DVD romi omasid jne ( ei loe korralikult läbi 40 juhtmelise kaabli), et peab kasutama 80 juhtmelist, pole veel proovinud aga hommiku proovin, mida Te arvate sellest ja ehk oskab keegi kohe kinnisilmi lahenduse välja hõisata?  |
Endal oli ka 64bit. opi paigaldamisega probleeme, alati ühe kohapeal viskas pildi siniseks. jamasin päevi ja lõpuks panin 32bit. Jonni ei tahtnud jätta ja katsetasin teise kõvakettaga mingi aeg edasi aga tulemuseta. Lõpuks tõmbasin internetis uue 64bit installi ja voila, kohe läks peale. Olgu veel öeldud, et ostsin legaalse Vista Ultimade karbi toote. Maksin kalli raha ja pidin niipalju jamama. Et orginaal plaat oli vigane või midagi. Sul võib ka olla plaat vigane või cd romm.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
12.11.2008 09:48:55
|
|
|
0x8007000D"
Oskab keegi aidata?
Kuskil lugesin et vista ei toeta neid 40 juhtmelisi kaableid /CD/DVD romi omasid jne ( ei loe korralikult läbi 40 juhtmelise kaabli), et peab kasutama 80 juhtmelist, pole veel proovinud aga hommiku proovin, mida Te arvate sellest ja ehk oskab keegi kohe kinnisilmi lahenduse välja hõisata?  |
proovi teist kaablit aga soovitaksin proovida ka teist kirjutajat. Kunagi oli ühe masinaga sama jama ning alles kolmas proovitud kirjutaja installis probleemideta ära, teised lihtsalt "ei söönud" seda plaati
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
12.11.2008 12:59:35
|
|
|
SurfData kirjutas: |
0x8007000D"
Oskab keegi aidata?
proovi teist kaablit aga soovitaksin proovida ka teist kirjutajat. Kunagi oli ühe masinaga sama jama ning alles kolmas proovitud kirjutaja installis probleemideta ära, teised lihtsalt "ei söönud" seda plaati  |
Probleem lahendatud, teine kaabel aita!
Nüüd aga öelge kuidas ma saan desktopile need ikoonid: my docnuments, computer, ie jne
NB! ei saa miski pärast installida video drivereid, ütleb et pole 64 bit windows, kui proovin 32 bit drivereid installida ütleb et pole 32 bit windows vista vms
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
13.11.2008 00:08:36
|
|
|
0x8007000D"
Oskab keegi aidata?
proovi teist kaablit aga soovitaksin proovida ka teist kirjutajat. Kunagi oli ühe masinaga sama jama ning alles kolmas proovitud kirjutaja installis probleemideta ära, teised lihtsalt "ei söönud" seda plaati  |
Probleem lahendatud, teine kaabel aita!
Nüüd aga öelge kuidas ma saan desktopile need ikoonid: my docnuments, computer, ie jne
NB! ei saa miski pärast installida video drivereid, ütleb et pole 64 bit windows, kui proovin 32 bit drivereid installida ütleb et pole 32 bit windows vista vms |
use classic start menu ja need tekivad desktopile (taskbar properties jne)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
13.11.2008 00:28:53
|
|
|
Sain ka video driverid tööle. hetkel siis kõik ok ja töötab
|
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
13.11.2008 21:13:49
|
|
|
Naabril on Vistaga lauaarvuti lolliks läinud. Buudib üles julgelt 10minutit, vähemalt 5 min sulgub. Aeglane on juba enne sisselogimisekraani. Arvutis on võimalik toimetada, kuid kõik venib nagu tatt (iga liigutus minutites). Prose kasutus on samas 5-10% vahel, mälu on ehk kuni 30-35% kasutusel.
Konf on mõistlik (C2D, 2Gb mälu jne).
Oskab ehk keegi pakkuda, milles asi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
13.11.2008 21:41:33
|
|
|
ketas hakkab koolema? badid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
13.11.2008 22:33:54
|
|
|
PIO mode?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
14.11.2008 00:06:36
|
|
|
Nüüdseks olen juba masinast eemal, raske öelda. Paar korda masinat käivitades kostus veidrat raginat-kolinat küll, aga see ei tulnud ketta poolt - ketas nahistas vaikselt.
Anyway, vahetult enne masina juurest lahkumist sain vaevaga paar asja üle vaadatud kui äkitselt masin taas kenasti ja kiiresti tööle hakkas. Nagu poleks jama olnudki. Näis, kauaks seda lõbu nüüd püsib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
14.11.2008 11:29:05
|
|
|
niih... nüüd siis hakkab vista trikitama esimest korda.
IE jookseb kokku nii 7 kui ka 8 ,aga senini pole rohkem muresid olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Kartul123
HV kasutaja
|
16.11.2008 13:53:38
... |
|
|
Oleks siis selline küsimus,et mul endal ei ole vista plaati, kuid vista home premium cd-key oma on. Kuid sõber ostis omale vista home bremiumi, et kas mina saaksin tema vista plaati kasutada ?
Ja veel sedagi, et mul on vista home premium 32 bit kuid tema ostis vista home premium 62 bit ,et kas need bitid loevad ka ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
16.11.2008 14:03:51
|
|
|
Winampis ei tööta drag and drop ja nagu ma aru sain googeldades, siis on see vista "feature" turvalisuse jaoks. On sellest võimalik lahti ka saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
16.11.2008 14:06:27
Re: ... |
|
|
Kartul123 kirjutas: |
Oleks siis selline küsimus,et mul endal ei ole vista plaati, kuid vista home premium cd-key oma on. Kuid sõber ostis omale vista home bremiumi, et kas mina saaksin tema vista plaati kasutada ?
Ja veel sedagi, et mul on vista home premium 32 bit kuid tema ostis vista home premium 62 bit ,et kas need bitid loevad ka ? |
32 ja 64bit on erinevatel plaatidel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kartul123
HV kasutaja
|
16.11.2008 14:16:16
|
|
Ja veel sedagi, et mul on vista home premium 32 bit kuid tema ostis vista home premium 62 bit ,et kas need bitid loevad ka ? |
32 ja 64bit on erinevatel plaatidel. |
Aga nt kui tal oleks olnud 32 bitine vista home premium kas siis oleks võimalik kasutada tema plaati ?
Et mingeid tõrkeid hiljem ei tuleks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
16.11.2008 14:17:40
|
|
Aga nt kui tal oleks olnud 32 bitine vista home premium kas siis oleks võimalik kasutada tema plaati ?
Et mingeid tõrkeid hiljem ei tuleks. |
Tee proovi ja asi vask
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kartul123
HV kasutaja
|
16.11.2008 14:23:10
|
|
Et mingeid tõrkeid hiljem ei tuleks. |
Tee proovi ja asi vask |
See pole eriti kasulik vastus:D.
Ehk keegi on seda proovinud ja asi toimind?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru

|
16.11.2008 14:29:13
|
|
|
Kartul123, millega seda plaati kaasa ei tulnud? Brändiläpakaga? Kui plaati pole, on tavaliselt reinstalliks kettal asuv recovery partitsioon.
Muidu kui prose poolt 64bit toetus on olemas, siis peaks töötama küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kartul123
HV kasutaja
|
16.11.2008 14:34:41
|
|
|
siLc kirjutas: |
Kartul123, millega seda plaati kaasa ei tulnud? Brändiläpakaga? Kui plaati pole, on tavaliselt reinstalliks kettal asuv recovery partitsioon.
Muidu kui prose poolt 64bit toetus on olemas, siis peaks töötama küll. |
Jep , et ostsin aasta tagasi läpaka ja vista oli seal peal, kuid mul jäi aeglaseks vista pärastarvuti ja lasin maha vista ning panin xp peale, kuid nüüd kavas osta rami juurde ja uuesti vista peale panna.Kuid jah ostes ma vista plaati ei saand.
Kuid on võimalus kuidagi siis vista veel peale panna? Et siis kettalt installides ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.11.2008 23:43:00
|
|
|
ise pead plaadi muretsema.
see on nii tüüpiline, nende läpakate peal on suurelt ja punaselt kirjas, et tehke recovery kettad ära. kohe. aga ega inimesed ei loe...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
17.11.2008 19:25:52
|
|
|
Kuidas prügikasti tagasi saab kui ta desktopilt kuhugi jalga laseb.......pidevalt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
17.11.2008 20:22:08
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
Kuidas prügikasti tagasi saab kui ta desktopilt kuhugi jalga laseb.......pidevalt  |
desktopil parem hiire nupp > personalize > vasakus üleval 'change desktop icons'
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|