Pärnus oli hommikul rahulik. Minuga koos ostis enterist mängu vaid 1 inimene.
Install käib ja kohe annan tuld. Guildis käeb võistlus esimese 3me kohe peale @ lvl 80
Auhinnad on kullast.
Käisin enne installi korra sees. Üks mees guildis juba jõudnud lvl71 saada ööga
Ma sellest maagist umbes siis 1,5leveliga taga, aga ma jooksutan ret paladini
Eks näis, kes kiiremini leveldab.
Põhiliseks eeliseks saab ikkagi see, kes suudab kauem ekraani taga passida _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
sõbraga esimesed kes siis pärnust mängu said, täpselt kui kell 12 sai olid mängud käes ja sõitsime juba kodupoole.
sai kella 5ni öösel taotud, kell 9 hommikul üles
hetkel toitun red bullist - aga igastahes päris asjalik, Farm of the Lich king alaku siis _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Nüüd kah mäng peal. Täitsa äge on!
Muuseas ei tea kas tänapäeval keegi veel tahabki aga 2 , 10päevast trial key-d ka ära anda. _________________ Aita suve, söö lund!
dudezor, sellest korduvalt juttu olnud, et "invite a friend" ja ka see "scroll of res" ei tööta eestis. Poole mänguaja pealt pole võimalik chari kinni panna nii, et mänguaega maha ei lähe. Kui mänguaeg otsas ja uut makset ei tee läheb char ise kinni.
Usun, et online ja poest ostes WotLK-il suurt hinnavahet pole.
Mina sain küll "scroll of res" abil mänguaega.
Mingi aeg tagasi see toimis ka eestis kuid siis keerati kinni.
Endalgi WotLK hetkel tööl laual ja ootan milla koju saaks _________________ He who knows he has enough is rich.
wotlki release oli maailmas vist suurem sündmus kui USA presidendivalimised
tegelt oli juba vanast contentist siiber, ja nüüd täie rauaga õhtuti nautima northrendi. kama kaks kui kiiresti keegi leveldab - siiani tundub, et wotlki taga on palju kvaliteetset arendustööd. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Oh seda õnnist õnne, et ma sellest maaniast vabaks ütlesin.
Nüüd, kui aega on, siis mängin ühte või teist mängu - parima graafikaga, erinevate zanritega jne. Ja mis kõige parem - ma saan seda teha millal iganes ning lõpetada millal iganes - ei mingeid raidscheduleid, ei mingeid full-run`i kohustusi.
Oeh, olid ajad.
Aga õnne ja edu kõikidele huvilistele, kel aega ja viitsimist WoW`i edasi toksida. Kusagil sügaval-sügaval südames isegi kadestan teid veidi. Aga sügaval ja veidi
Krt LK pole veel enterist kohale jõudnud. Eesti postil "jäi" mu koopia hommikusest autost maha. Siiani olen sisustanud oma aega DKde boostimisega. Suht hästi saab raha _________________ jah
Patseerisin täna kodu lähedasse Selverisse. WOTLK seisis seal kenasti riiulil, ilge kihk tuli peale see kohe ära osta, kuid hetkel raha ja ajaga kitsas..arvatavasti kuskil detsember-jaanuar alustan ise Northrendi avastamisega.. : )
Seniks edu võidu kaheksakümne poole kihutamises. Põhiline, et avastamisrõõm ja pisiasjad suures võidujooksus tagaplaanile ei jääks. ; ) _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
300-700 queue minu serveris.
grats, kõik piixud kes tulid tagasi wotlki peale mingit aastast afki võivad end maha lasta. minge rerollige kuskil X serveris mitte ärge kütke vanade olijate queuesid üles.
..l.. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Mingi kala on sees nüüd, ma ei saa oma 60-day gamecard sisse panna -.- Panen koodi ära aj ütleb ERROR, wtf? just nagu võtsin selle ja kraapisin tagant ära+ kontrollisin mingi 18 korda seda koodi ja ei saa ikka aru milles viga on!
EDIT
Tore küll! kirjas on add gamecard ja seal kõrval mingi muu payment asi kus tuli tegelikult panna. vaja sellist teist linki toppida sinna siis!!!
Korras nüüd (ma ei tea mida ma teinud oleks, kui poleks nüüd wow saanud)
Mingi kala on sees nüüd, ma ei saa oma 60-day gamecard sisse panna -.- Panen koodi ära aj ütleb ERROR, wtf? just nagu võtsin selle ja kraapisin tagant ära+ kontrollisin mingi 18 korda seda koodi ja ei saa ikka aru milles viga on!
EDIT
Tore küll! kirjas on add gamecard ja seal kõrval mingi muu payment asi kus tuli tegelikult panna. vaja sellist teist linki toppida sinna siis!!!
Mässama hakanud?
Muuseas, vahepeal oli Outlandis 1600 queuejat ;D.
EDIT
Mässama hakanud?
Muuseas, vahepeal oli Outlandis 1600 queuejat ;D.
Kell 2 päeval sain Outlandi ilma queueta sisse. Nüüd ei julge enam välja logidagi, kuna mõni räägib, et pidi poolteist tundi järjekorras passima...
Jooksin selle dalarani kristalli juurde aga üttles ,et seda teleport stone on vaja vähemalt 1 kord kasutada ennem ,et sisse saada vms. Mis jama on? _________________ Aita suve, söö lund!
71 käes, 3h magab ja laseb 72 ära Questid on lahedad btw, jA UK sai ka mindud mingi fail taemiga kus tank ei suutnud bossi aggroda ja me 3 korda whipe saime. Nexuse saime guildi kaaslastega ilusti läbi joostud. Sain isegi mingi fist relva =D
Keegi 70-80 pve roogi talente oskab soovitada? Mingi FUll combat ja jäägid sub pidi päris hea olema. Pole veel sellist head talent soovitust googlest leidnud.
75 tunnike tagasi. Just tehti serverile resa, neegrid kurat!
Natuke nukker on nähe, kuidas sunwell warr sööb critte nagu sooje saiu Võib vist päris nõmedaks minna critimmunity taassaavutamine @ 80.
Ikka worldserver maas, neegrid x2!
Beta leveldamine aitas, muidu istuks iga questiga 10 minutit wowheadis ja uuriks kus ja mis teha tuleb. Nüüd lihtsalt nopib igavatest tsoonidest huvitavad questid välja, ning repquestid. Saaks 77 ära, oleks lihtne päeva lõpuks 80 teha icecrownis.
Ja ikka worldserver maas, neegrid x3! _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.