Huvitav, kus ja kuidas neid artifakte leida
Olen juba pea mängu lõpus, kuid pole veel ühtegi näinud-leidnud Mingid aparaadid on küll olemas aga nende kasutamisest pole veel aru saanud
ossa, mängu täiesti esimene ülesanne, kus sa outposti juurde läksid, seal võtad detektori juba välja ja kui anomaalias on arte, hakkab asi piiksuma ja mida lähemale, seda intensiivsemalt. Bear näitas täpse suuna ära ja Veles näitab täpselt ära, kus arte on .
Satakas, tegelikult on sinu juttu kerge ka täielikudele võhikutele seletada...
Kerged kuulid on isikutele kes teevad ÜHE lasu ja sellega asi piirnebki (snaiprid)
Rasked kuulid on kahurilihale kes lasevad huupi lootes lollile õnnele, tavasõdurid näiteks.
ajasid vist midagi sassi - asi on risti-vastupidi.
kas ma võin 1.5.05 patchi kohe originaali peale installida, vahepealseid patche pole vaja?
mina isiklikult installisin peale mängu installimist patch 03, 04 ja 05.
mul pole probleeme olnud, suuri buge ei ole esinenud.
samas, siin teistel on tohutult probleeme iga asjaga
võibolla on asi selles just?
mina ise katsetanud ei ole, ei riski reinstalli teha
enamvähem lugesin kogu teema läbi, aga kasu ei midagi...
installisin mängu peale ja kohe peale seda vist kolmanda ja neljanda patchi peale, jõudsin seal swampsist vms edasi cordonisse vist, aga sealt enam edasi ei saa, ei ole enam selles kinnituse küsimises no varianti ja yesiga edasi ei läinud, siis leidsin ja panin 5 patchi peale, küsib nüüd seda kinnitust yes ja no, kuid kui vajutan yes, siis hakkab mõtlema ja viskab mängust välja....
kas saab midagi ette võta või pean uuesti alustama või isegi äkki mängu uuesti peale panema?
ja kui mängu uuesti peale panen, kas siis võib kohe viimase uuenude panna?
1.5.05 sisaldab eelnevaid uuendusi ja soovitaks sul kohe see viimane peale panna, sest mul oli endal ka sama jama mis sul.
Viimase patchiga endal mäng läbi ja suuri buge polnud võrreldes eelneva patchiga.
nii, uninstallisin mängu, panin uuesti peale, siis viimase patchi ka ja ei saa ikka mängima, peale new game valimist loadib ära, näitab selel algus video ära ja siis see koht, kus seisab ja oma binoklit käes hoiab, sealt viskab mängust välja... :/
proovisin siis vanemad patche peale panna, aga ütles kohe, et mul uuem peal ja see sisaldab ka eelnevate versioonide uuendusi, nii et peaks sobima kui peale mängu panemist kohe uusim patch peale panna...
aga äkki oskab keegi midagi soovitada selle vastu, et kohe alguses välja ei viskaks?
Mul selline probleem, et pidin garbages selle Depoti bandiitidest tühjaks tegema, aga kui väravast sinna territooriumile sisse lähen, siis kaob relv käest ära nagu näiteks ka stalkerite baasi sisenedes, kas on mingit rohtu selle vastu?
1.5.03 saved ei ole ühilduvad 1.5.05 patchiga? Kui jah siis kas keegi võiks mingi save kuskile panna umbes red foresti kohas(03 viskab seal mängust välja lambist ja saved on pees omadega jne, uuesti küll ei viitsi mängima hakata) _________________
juba upin speedysharesse...
EDIT:
http://www.speedyshare.com/676182484.html - siin ta siis on. saab allalaadida.
tegu on siis ukraina bändi "Firelake" loominguga.
nende lugudest soovitan kuulata ka "Fighting unknown" ja " Against the ionized odds" mis mõlemad on stalkeri albumilt.
lugusid saab tasuta allalaadida nende kodukalt http://www.firelake.in.ua/
Endal töötab mäng korralikult. Vahepeal viskab paar bug'i mängu (et tüüp on kusalgi puu otsas ja suumib mind või tekib julm hunnik bandiite mu ümber, käib täiega andmine ja siis kaovad järsku sinna kust tulid = mõlemat korra olnud) ning paar korda on mängust endast ka välja viskanud, kuid uuesti LOAD GAME ja fun võib taas alata...
Patchi lasin kohe 1.5.05 ilma pikema keerutamiseta
Ja nüüd küsimus. Et kas mängul on taaskord mitu erinevat lõppu nagu oli ka esimesel osal?
Kui jah, et milline see kõige õigem lõpp siis peaks olema
Nimelt jõudsin sinna tuumajaama lähistele ja selle elektri prototüüp relvaga nullisin Sterloki vesti ära ja siis tuli vinge "Emisiooni" rünnak ning video otsa, kus kõik vedelesime, pilgutasime silmi ja tõmblesime ning näitas mu käsivarrel suurt tatuud S.T.A.L.K.E.R _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
No ma ei tea. Siin on nagu aru saada, et tuleb ka teine lõpp + veel üks, et ma lähen hakkan siis uurima, et ei killigi seda Sterlokit kohe alguses ära vaid madistab tema armeega tiba
Ammot ja tukke on lõpus ikka jaijebuu kaasas.
Et siis peaks olema 3 erinevat lõppu _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.