Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
attrs
HV Guru

|
24.09.2008 14:21:45
|
|
|
Endal üle 3e aasta odavama otsa Acer olnud ja mitte üks probleem... Samas kipub veidi teemast kõrvale kalduma.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
24.09.2008 20:35:05
|
|
|
ot: |
Siis sa oled õnnelik erand |
attrs kirjutas: |
Endal üle 3e aasta odavama otsa Acer olnud ja mitte üks probleem... Samas kipub veidi teemast kõrvale kalduma. |
_________________ M: Logitech M720 Triathlon juhtmevaba "multi-device" hiir - 40€ -> PS |
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
allsight
HV vaatleja

|
27.09.2008 09:15:58
|
|
|
hea koht arvuti ostmiseks
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
28.09.2008 21:45:06
|
|
|
Ülehomme saabub läptop.
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&ItemID=9920-1390
Ordi Enduro 5796XL
Intel Core 2 Duo T5750, 4GB DDR2, 15,4" WXGA, HDD 320GB, DVDRW, Intel 965PM chip, VGA 256MB NV 8600M GS, klaviatuur ESTvõi US, Wifi, LAN, 8in1, 4xUSB, 1394, kaal 2,8kg, veebikaamera, aku ~2 tundi, BT
Seoses sellega on suured lootused.
Kes mulle biose upgrade õpetab?
Usun, et seda on vaja. Muidu pidi pinisema.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
28.09.2008 21:54:49
|
|
|
Tener kirjutas: |
Ülehomme saabub läptop.
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&ItemID=9920-1390
Ordi Enduro 5796XL
Intel Core 2 Duo T5750, 4GB DDR2, 15,4" WXGA, HDD 320GB, DVDRW, Intel 965PM chip, VGA 256MB NV 8600M GS, klaviatuur ESTvõi US, Wifi, LAN, 8in1, 4xUSB, 1394, kaal 2,8kg, veebikaamera, aku ~2 tundi, BT
Seoses sellega on suured lootused.
Kes mulle biose upgrade õpetab?
Usun, et seda on vaja. Muidu pidi pinisema. |
Võta kohe julgesti lisagarantii kah ligi, muidu oled varsti (~2aasta pärast) siin teemas tagasi ja nutad, kuidas ordi sult nahka tahab nülgida.
_________________ M: Logitech M720 Triathlon juhtmevaba "multi-device" hiir - 40€ -> PS |
|
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
28.09.2008 23:44:03
|
|
|
Pinisemist raviv ASUS S96S 0701 BIOS asub siin -> http://rapidshare.com/files/149200271/S96S.rar.html
Tuleks ehitada buutiv USB seade (flopidraiv, mälupulk), failid sinna lahti pakkida ja puhta DOS-i (mitte Windowsi siseses!) käsureal "bios.bat" kirjutada ning enter sõtkuda. Peale seda arvutile restart.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
29.09.2008 02:15:29
|
|
|
rahul garantii vendadega !
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
29.09.2008 09:30:31
|
|
|
Nika0 kirjutas: |
rahul garantii vendadega ! |
Omal on olnud 2 ordi lauaarvutit ning pole mingit probleemi ka olnud.
Loodan, et pole vaja garantiivendadega rahul olla põhjusel, et sinna asja ka pole.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
alik
HV vaatleja
|
29.09.2008 23:25:45
|
|
|
Reede hommik. Käivad ettevalmistused laupäeva hommikul pikemaks väljamaale minekuks. Läpakas (ordi 2+a vana "äriklass") lahti, midagi otsima, plõks ja pilt ette ei tule, korduvalt. paanika, kiire kõne Ordisse: võtavad (kiirtööna!) jutule, poole tunni pärast arvuti letil, lubatakse anda parim ja mina natuke rahulikuna uksest väljas. uhhh...
pool tundi enne sulgemist vaikus, kontrollkõne: tulge järele, ei saanud korda, emaplaat on (vist) otsas. vahetus mõttetu, osta parem kohe uus masin.
Ja nii ongi, tund enne kaupluste sulgemist on teadaolevalt p....s arvuti jne. Õnneks ei olnud neil kohapeal minule sobiva hinna ja konfiga arvutit, muidu oleks praegu ekstra loll olla. Viisakas neist, et raha ei küsitud.
Õhtul istusin veel lootusetult masina taha, et proovida back-up teha. Kõik toimiks nagu? varu tehtud, jäi silma, et masina alumine külg tulikuum, aga vent vait...?
Täna, kuskil kodunt kaugel, istusin siis maha, kiskusin masinal tagakaane maha, liigutasin natuke ventikat, puhusin portsu tolmu ventika vahelt välja ja naudin töötavat masinat. "emaplaat" remonditud, arvutiraha alles ja kogemuse võrra targem.
Edu ja kannatust ordi töötajatele, kes peavad minusugused välja kannatama.
a.
ps ei ole absoluutselt arvutiinimene.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
30.09.2008 00:25:09
|
|
|
alik kirjutas: |
Reede hommik. Käivad ettevalmistused laupäeva hommikul pikemaks väljamaale minekuks. Läpakas (ordi 2+a vana "äriklass") lahti, midagi otsima, plõks ja pilt ette ei tule, korduvalt. paanika, kiire kõne Ordisse: võtavad (kiirtööna!) jutule, poole tunni pärast arvuti letil, lubatakse anda parim ja mina natuke rahulikuna uksest väljas. uhhh...
pool tundi enne sulgemist vaikus, kontrollkõne: tulge järele, ei saanud korda, emaplaat on (vist) otsas. vahetus mõttetu, osta parem kohe uus masin.
Ja nii ongi, tund enne kaupluste sulgemist on teadaolevalt p....s arvuti jne. Õnneks ei olnud neil kohapeal minule sobiva hinna ja konfiga arvutit, muidu oleks praegu ekstra loll olla. Viisakas neist, et raha ei küsitud.
Õhtul istusin veel lootusetult masina taha, et proovida back-up teha. Kõik toimiks nagu? varu tehtud, jäi silma, et masina alumine külg tulikuum, aga vent vait...?
Täna, kuskil kodunt kaugel, istusin siis maha, kiskusin masinal tagakaane maha, liigutasin natuke ventikat, puhusin portsu tolmu ventika vahelt välja ja naudin töötavat masinat. "emaplaat" remonditud, arvutiraha alles ja kogemuse võrra targem.
Edu ja kannatust ordi töötajatele, kes peavad minusugused välja kannatama.
a.
ps ei ole absoluutselt arvutiinimene. |
ja öeldi garantiist et emaplaat läbi imelik aga lucky you väike ehmatus siiski
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.09.2008 00:26:59
|
|
|
vana nali see "pilt tasku lambist". Ise vähemalt 2 sellist näinud. Põhi oli nagu prae pann ja ainuke viis asja tööle saada oli tõsta läppar "kustukate" peale, et õhk alt läbi käiks. Jahutus korda teha ja töötab edasi nagu loom (kui just mingeid muid kahjustusi ei ole).
Hea seegi, et raha ei võetud. Kuid kurb, et nõnda kergelt asi käest lasti ja kohe uue järgi saadeti.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-z
HV kasutaja
|
30.09.2008 09:17:50
|
|
|
Plõks pilti ette ei tule oli probleem millega Ordisee pöördusid, peale Ordis käimist masin töötas ilusti aga vent ei töötanud. Mina sain sinu jutust nii aru. ST, Ordi tegi su arvuti korda (sest arvuti ei tee enam plõksu ja käivitub normaalselt) aga mingil põhjusel läheb peale seda kasutades kuumaks ja lülitab ennast välja.
Kus selles jutus ja Ordi tehnikute mahategemises loogika on?!
_________________ Kes teisele augu kaevab, viib ise labida ära! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.09.2008 11:57:44
|
|
|
ordil oli miski leht, kust masinate konfi nägi. kehtis see ainult uute kohta, või vanemad ka ja mis aadress olla võis?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
alik
HV vaatleja
|
30.09.2008 16:04:01
|
|
|
X-z kirjutas: |
Plõks pilti ette ei tule oli probleem millega Ordisee pöördusid, peale Ordis käimist masin töötas ilusti aga vent ei töötanud. Mina sain sinu jutust nii aru. ST, Ordi tegi su arvuti korda (sest arvuti ei tee enam plõksu ja käivitub normaalselt) aga mingil põhjusel läheb peale seda kasutades kuumaks ja lülitab ennast välja.
Kus selles jutus ja Ordi tehnikute mahategemises loogika on?! |
Eks mul see väljendusoskus ole ennegi longanud. Proovime siis uuesti, puust ja punaseks. Ja tuletame veel kord meelde, et minu eriala ei ole arvutid ja nende hooldus, selle jaoks on inimesed, kes on seda õppinud ja sellega oma igapäevast leiba teenivad.
Ordi "äriklassi" arvuti, käis kiirtööna (!)hoolduses. (Mitte tuttava juures: kuule vaata, kui aega saad)
Diagnoos: enne probleemideta toiminud arvuti, keeldus peale tunnikest stand-by-d pilti ette võtmast. Ketta jm tuled põlevad vilguvad, tulemus=0.
Hooldusest tagastatkse arvuti tööpäeva lõpus, sõnadega: Meie meister testis, kord sai käima, kord ei saanud, millele järgnes (üritan sõna-sõnalt meenutada): vägagi tõenäoliselt on emaplaat vigane ja vajab vahetamist. Kohapeal ei ole jne, odavam on uus masin osta.
Kui paari tunni pärast arvuti sisse lülitasin, töötas asi ca. 10-15 min (napilt piisas kahe kausta kopeerimiseks HDD-le), tegi uuesti plõks ja lähema tunni jooksul enam pilti ette ei võtnud. Ja isegi mina võhikuna märkan, et vent ei tööta.
Kui meister ütleb, et on katki, siis ma varasematel aegadel olen seda ka usaldanud. Kui vaja, siis lasen remontida, või ostan uue. ma ei ürita ise oma hambaid parandada, või posti otsas elektrijuhtmeid lappida.
Kahjuks pean tunnistama oma lollust ja laiskust, et ei ole viitsinud erinevate firmada vahel joosta ja olen VÄGA pika aja jooksul jäänud ühe firma kliendiks. Ja pole see ainuke arvuti, mis sealt ostetud, ja ei ole see ka esimene, mis nn katkise emaplaadi diagnoosi saab.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
30.09.2008 16:54:00
|
|
|
Ordi "äriklassi" arvuti |
Mis mudel see "äriklass" on kui küsida tohib?
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
alik
HV vaatleja
|
30.09.2008 21:50:51
|
|
|
ridariass kirjutas: |
Mis mudel see "äriklass" on kui küsida tohib? |
FL30. Äriklass Ordi sõnul
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
01.10.2008 22:17:49
|
|
|
Sain siis kätte selle läpaka.
Esmamulje on hea, ei oska ühtegi viga ette heita.
Ju siis olen ainus õnnelik kel vedas odava läpakaga.
Ainus imelik asi on see, et mingit asja tehes (täpselt ei mäleta mida) siis teeb arvuti kiirelt 4+ korda USB-sse mingi asja ühendamise häält.
Aga see ei ole eriti häiriv.
Jõudlus on ka üsna hea.
Esmaste draiveritega ja ilma windowsi uuendusteta suudab Gothic 3-me mängida low-medium-high seadetega.
Isegi high peal jookseb aga umbes 10 fps, nii, et selline asi ei meeldi.
Battlefield 2 saab vabalt panna max graafika ja 8xAA peale.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.10.2008 22:20:21
|
|
|
kasuta paar kuud siis vaata kuidas läks.
1 aasta kasutanud ja kaasas tassinud siis võid alles otsustada kas pidas vastu või mitte.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
01.10.2008 22:29:24
|
|
|
Ordi sülearvuti garantii 3a 990,00 kr [osta]
see tähendab ühte lisaaastat garantiid või 3-e lisa-aastat?
Arvestades et sülearvutiga on 2a garantiid nagu olemas..
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
01.10.2008 22:37:55
|
|
|
Nuh, põhimõtteliselt sama korpusega aga teise riistvara ning värvilahendusega ASUS S96J barebone`d, mis on ostetud üleeelmisel aastal, on korpuse osas seni vägagi hästi vastu pidanud. Värv on kergelt maha kulunud ning hinged mõnevõrra lõdvemaks jäänud.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
01.10.2008 23:48:25
|
|
|
nah kirjutas: |
Ordi sülearvuti garantii 3a 990,00 kr [osta]
see tähendab ühte lisaaastat garantiid või 3-e lisa-aastat?
Arvestades et sülearvutiga on 2a garantiid nagu olemas.. |
selle raha eest saad 1 aasta oma 2'le aastale otsa.
|
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-z
HV kasutaja
|
02.10.2008 01:04:24
|
|
|
X-z kirjutas: |
Kus selles jutus ja Ordi tehnikute mahategemises loogika on?! |
Eks mul see väljendusoskus ole ennegi longanud. Proovime siis uuesti, puust ja punaseks. Ja tuletame veel kord meelde, et minu eriala ei ole arvutid ja nende hooldus, selle jaoks on inimesed, kes on seda õppinud ja sellega oma igapäevast leiba teenivad.
Ordi "äriklassi" arvuti, käis kiirtööna (!)hoolduses. (Mitte tuttava juures: kuule vaata, kui aega saad)
Diagnoos: enne probleemideta toiminud arvuti, keeldus peale tunnikest stand-by-d pilti ette võtmast. Ketta jm tuled põlevad vilguvad, tulemus=0.
Hooldusest tagastatkse arvuti tööpäeva lõpus, sõnadega: Meie meister testis, kord sai käima, kord ei saanud, millele järgnes (üritan sõna-sõnalt meenutada): vägagi tõenäoliselt on emaplaat vigane ja vajab vahetamist. Kohapeal ei ole jne, odavam on uus masin osta.
Kui paari tunni pärast arvuti sisse lülitasin, töötas asi ca. 10-15 min (napilt piisas kahe kausta kopeerimiseks HDD-le), tegi uuesti plõks ja lähema tunni jooksul enam pilti ette ei võtnud. Ja isegi mina võhikuna märkan, et vent ei tööta.
Kui meister ütleb, et on katki, siis ma varasematel aegadel olen seda ka usaldanud. Kui vaja, siis lasen remontida, või ostan uue. ma ei ürita ise oma hambaid parandada, või posti otsas elektrijuhtmeid lappida.
Kahjuks pean tunnistama oma lollust ja laiskust, et ei ole viitsinud erinevate firmada vahel joosta ja olen VÄGA pika aja jooksul jäänud ühe firma kliendiks. Ja pole see ainuke arvuti, mis sealt ostetud, ja ei ole see ka esimene, mis nn katkise emaplaadi diagnoosi saab. |
Nüüd on näha et oled arvutite alal täielik võhik.
Kui probleem on selles et arvuti ei käivitu sisselülitamisel või ei tule stand by seisust välja viitab see selgelt emaplaadi või mälu defektile.
Kui arvuti lülitab ennast teatud aja möödudes lambist välja minnes selle juures kuumaks on viga ilmselt jahutuses. Hetkel tuleb välja et viisid tõsise veaga süleka remonti ja kui tagasi said pidi vaid veel jahutuse kinnitama ja arvuti töötas. Ühesõnaga parandati ära viga millega sa garantiisse pöördusid... Jääb muidugi arusaamatuks sinu jutu põhjal tehniku kindel väide et probleem on parandamatu kuid omast käest võin väita et kliendi jutt moondub ja seda liiga tihti.
Ära nüüd asju nii must-valgelt ka näe, IT ei ole kraavikaevamine et kas on kraav või ei ole...
_________________ Kes teisele augu kaevab, viib ise labida ära! |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artur R.
HV veteran

|
03.10.2008 18:26:35
|
|
|
Käisin just Pärnu mnt. poes, sain oma vidina muretult ostetud, teenindus oli väga viis
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|