|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Timberg
ööKARU

|
26.09.2008 09:18:00
|
|
|
Ravenclaw, suurim järjekord, mida näinud olen, on ca 400 inimest. Mis tähendab umbes 50 min ootamist. Mind isiklikult need järjekorrad ei sega eriti, sest suudan oma aega planeerida (samas oleks loomulikult tore, kui neid järjekordi poleks). Endal näeb män gu saamine järjekordade korral umbes nii välja.
Jõuan koju kusagil 18.00. Panen wari sisselogima, ise lähen teen samal ajal süüa ja söön. Kui tagasi arvuti juurde jõuan, on tegelane ilusti sisselogitud. Lisaks saab wari akna väikeseks panna, mis tähendab, et samal ajal saaksid (soovi korral) ka teised arvuti taga omi asju teha, kui tegelane järjekorras ootab.
KEP'iga on lood muidu nii, et serverist tehti või tehakse kloon, mis peaks järjekordi leevendama. Mina ja tuttavad, kellega KEP'is mängime, ei plaani minna kloonitud serverisse. Jääme KEP'i, sest väike ootamine ei tapa ja parem oodata vahel järjekorras, kui olla serveris, kus battlegroundi saamiseks tuleb oodata 30min ja maailm on tühi.
Ravenclaw, näeks sind hea meelega meie seltskonnas. Kui kavatsed rerollida, siis viska oma detailid mulle PSi. Kui õhtul/öösel koju jõuan või siis homme päeval.. võtan sinuga ühendust .)
Muide väga õigesti tegid, et orderisse tegelast ei teinud. Ei ole winehousi mees-päkatsite haaremisse enam uusi ohvreid vaja (pärast jälle tulevad õnnetud päkatsid jutuga, et küll winehouse tegi seda ja tegi teist, küll valutab habe ja küll püss nüüd roostes) .P ning enne kui sa küsida jõuad "kas tõesti", vastan "jah - winehouse on täpselt selline ja ta tahab su püssi ja püssirohutünni :D
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
26.09.2008 10:49:47
|
|
|
Eile õhtul oli palju ringijooksmist.
Alustuseks sai paar questi ära lõpetatud Altdorfis (Orderi poole pealinn) ja avastasin seal ka ühe töötava PQ, mida paar päeva tagasi seal veel ei olnud. Tegemist on sadamas level 10 skeletonide tapmisega, kus aeg-ajalt öeldakse midagi toredat ka city ranki abistamise kohta. Tegin seda paar korda kuni sinna tuli mingeid level 10 tegelasi ja ma leidsin, et las nad saavad expi selle eest, mul pole mõtet seal neid skeletone rohkem AE-da.
Edasi läksin uurima T3 alasid, täpsemalt High Pass. Terve rida uusi queste on seal, aga kõik loomad on level 21+ ja ma healerina tapan neid ikka liiga kaua üksinda, et see kuidagigi lõbus oleks. Saab mingi päev paarilise või grupiga tagasi mindud. Rahvast seal natuke liikus ka, aga mitte nii nagu T1 ja T2 aladel kus alati on võimalik PQ grupp leida.
Nagu iga õhtu, saime ka eile kokku grupi, et scenarioid teha. Paar korda stonetroll crossingut ja paar korda dwarfide T2 scenariot. Me võitsime kõik. Ühes dwarfide scenarios kaotasime küll punktidega kuskil 460-500, aga renowni ja expiga võitsime. Asi nimelt selles, et igas scenarios on vastase tapmine väärt erinev arv punkte. Stonetroll crossingus ja Phoenix gates on iga kill väärt 2 punkti, dwarfide scenarios aga 10 punkti. Lipukandja tapmine vist isegi 20 punkti. Seega me lasime vastaste liputajal rahulikult elada ja nottisime castereid ja healereid ja vahepeal tanke ka. Tegemist on väga lõbusa ettevõtmisega, eriti just koordineerituna teamspeaki kaudu
Kui scenariotest kõrini sai, siis leidsime, et meil oleks nüüd aeg ka neid Battlefield Objectiveid vaadata. Main tank on level 21, main healer (mina) level 20.. peaks nagu täitsa piisav olema. Oligi. Võtsime mingi 4 tükki järjest ära, rohkem ei leidnud. Hea renown exp tuleb sealt, eriti kui vastase mängijaid ühe-kahe kaupa ära eksib sinna vahepeal Ja pisut equipmenti ka, niiet see oli igati positiivne.
Just enne kui oleks tekkinud küsimus, et mida edasi teha, tuli teade, et Marsheses võtab Orderi pool parasjagu kindlust. Lendasime kohale ja jõudsime sinna just siis kui lord maha suri. Õnneks tolgendas väljas paari grupi jagu destructioni tegelasi ja kuna me neile selja tagant peale lendasime, siis surid nende healerid esimesena. Ülejäänud otsustasid võidelda umbes pool minutit ja siis minema joosta, aga elusalt ei jõudnud neist keegi järgmise künkani. Vaatasime kindluse üle ja selle aja peale oli sama destructioni rahvas jälle teisel pool silda koha sisse võtnud. Seekord oli neil paar healerit rohkem ja käis mingi kõmmutamine üle silla kus kumbki pool kaotuseid ei kandnud. Pisut eemal oli aga võimalus läbi soo neile selja taha hiilida ja seda me ka tegime. Vastase healerite kiire tapmine on üks ütlemata efektiivne moodus kogu kamp mättasse lüüa Passisime pärast seda veel veerand tundi seal, aga rohkem nad ei üritanud midagi teha.
Kuni tuli teade, et üks battlefield objective võeti ära, paari minuti jooksu kaugusel. Kimasime sinna ja see punt oli juba organiseeritum ja suurem ja astus meile kiirelt peale. Organiseerisime rohkem rahvast ning liikusime uuesti selle BO suunas kuni korraga tekkis päris palju liikumist meist paremal, kuhu jäi üks teine BO mis oli rünnaku alla sattunud. Mida nad aga kindlasti ei oodanud ega soovinud oli meie 2 grupp neile seljatagant peale jooksmas. Samas oli neid ka umbes 2 grupi jagu ja seal oli päris korralik madin, mis meil siiski võita õnnestus. Eks need lipu ümber olevad loomad (dwarfid) aitasid ka pisut. Jõudsime siis lõpuks ka esialgse sihtmärgini, aga seal oli juba terve kari Orderi rahvast ees ootamas.
Otsisin siis ringi, et mida veel teha ja leidsin elfide alast paar BOd mis olid Destructioni omad. Kui kohale jõudsin, leidsin ühe juurest 2 gruppi rahvast ootamas seda kolme minuti lõppemist. Bleh.. Aga tuli välja, et neil oli järgmisena plaan minna kindlust võtma ja me läksime kaasa. Kindluse võtmine oli paras läbu.. rahvast oli liiga palju ja trepist üles saada oli keeruline. Aga kui lõpuks kõik trepist üles said, siis suri see teise korruse rahvas ka kiirelt maha ja jälle üks kindlus Orderi oma Ülejäänud rahvas läks edasi viimast destructioni kindlust üle võtma kuid ma olin juba liiga unine ja logisin välja.
Gild on jätkuvalt level 7 kuna kõrgema leveli rahvas ei ole expamisega tegelenud, et saaks veel koos teistega T2 asju teha. Minul isiklikult tuli eile umbes 40% levelist, aga sinna juurde poolteist renown levelit. Hetkel nüüd siis 20/17 ja tempoga täiesti rahul.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
dash
HV vaatleja
|
26.09.2008 12:00:26
|
|
|
Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud.
| Timberg kirjutas: |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
26.09.2008 12:11:01
|
|
|
| dash kirjutas: |
Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud.
|
mis mõttes nõmeda ja sümmetrilise PvP?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
26.09.2008 12:47:20
|
|
|
| Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud. |
ma ka ei saa aru selelst, äkki seletad lähemalt?
kui sa mõtled seda, et lahingutes on kõik tegelased enamvähem sama leveliga siis liitu open rvr'ga- seal ma olen mitu korda saanud minust 10 lvl kõrgema tüübi käest malakat...
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
26.09.2008 13:07:42
|
|
|
| Paganarh kirjutas: |
| Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud. |
ma ka ei saa aru selelst, äkki seletad lähemalt?
kui sa mõtled seda, et lahingutes on kõik tegelased enamvähem sama leveliga siis liitu open rvr'ga- seal ma olen mitu korda saanud minust 10 lvl kõrgema tüübi käest malakat... |
Ta mõtleb arvatavasti seda, et kaardid on peegeldatud pmst, et mõlemal poolel on samad objectivid jne.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
26.09.2008 13:45:15
|
|
|
nii palju kui mina aru olen saanud siis on ikka päris palju erinevaid scenariod milles erinevaid asju vaja teha, et võita scenario. Samas mingi tasakaal peab ju olema, kui kõik BO (Battlefield objectivid) on näiteks paigutatud orderi poolele siis oleks see Destro poole jaoks ebaaus ning kõik foorumid ja muud kohad oleks kisa täis et GOA armastab orderit jne <- lihtsalt näide
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.09.2008 18:44:50
|
|
|
500000 kontot loodud. Müütikul läheb hästi
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thunderaan
HV vaatleja
|
27.09.2008 10:31:07
|
|
|
Ei noh, tore mäng. Ise hetkel pole rank 8st kaugemale jõudnud - aega vähe et mängida.
Ei tea, mis rankini teie olete siis jõudnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
27.09.2008 11:18:49
|
|
|
Heh ma sain just Renown Rank 11 kohe Lvl 12 kah, Mul mingi miljon alti, tegelt aint mingi lvl 10 Marauder, lvl 14 magus ja lvl 9 DoK lol
|
|
   |
1 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
27.09.2008 13:29:38
|
|
|
Kas keegi valgusaks mind, et millal see eestisse tuleb või on juba väljas?
Hetkel open beta veel või mis kamm?
Kas kodulehel regades saab juba mängima hakata?
Suht segi
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.09.2008 13:39:23
|
|
|
Tehniliselt võttes on hetkel käimas open beta, ametlikult aga juba releasiti mäng
Eestis on see saadaval, mängima saab hakata peale karbi hankimist, demo puudub.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
27.09.2008 13:39:36
|
|
|
| Rando112 kirjutas: |
Kas keegi valgusaks mind, et millal see eestisse tuleb või on juba väljas?
Hetkel open beta veel või mis kamm?
Kas kodulehel regades saab juba mängima hakata?
Suht segi |
Mäng käib ja kohe saab juba kaks nädalat täis. Mängimiseks pead ostma mängu, ma ei tea kas hetkel Eestis karpi saada on, küll aga müüb EA läbi oma veebipoe seda mängu 34 naela eest.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
27.09.2008 13:40:27
|
|
|
| Eastorest peab lootma et key töötab , kuna klienditugi on 0
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Salabim
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
27.09.2008 17:44:24
|
|
|
Oh, normaalne hakkan vaikselt raha kokku hoidma ja soetan pela võimalusel.
Kutid, kust teie mängu ostsite, sealt samast?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
27.09.2008 17:52:08
|
|
|
säästa parem oma raha ei ole mõtet sellise asja peale raisata
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
27.09.2008 18:39:05
|
|
|
Praegu olen 6. peatüki juures siis greenskinnide alal. Kuidas soovitate armorit sebida? Pole leidnud tee peal ühtegi armorit müüvat orki. Kas PQ'si grindides parim viis kokku kuhjata kõik jupid? Muidu ilgelt lahedad karvased õlapadjad on praegu minu squig herderil
Kas alguses tuleks quick shootingusse panna punkte või mujale, kui ma valdavalt saadan enda squigi peale ja siis ise eemalt lasen vaikselt vibuga?
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
27.09.2008 18:45:14
|
|
|
| Mäng on ülikõva aga ma vist pean MMORPGdele hüvasti ütlema ja natuke laifima... WOW juba raiskas 3 aastat minu elust =)
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
28.09.2008 15:51:06
|
|
|
| Ei suuda juba oodata millal mäng eestisse jõuab.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
28.09.2008 17:33:06
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
Tehniliselt võttes on hetkel käimas open beta, ametlikult aga juba releasiti mäng  |
Ok ja kus kohast sinu info pärineb?
Peale vahest rõveda lägi on asi tehniliselt korras ja nagu ma olen aru saand siis sa isegi mitte ei mängi
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.09.2008 18:12:49
|
|
|
Tehniliselt on open betaga tegu seepärast, et releasiti täpselt seesama mäng mis oli enne betana testimisel, ühtki muudatust ei tehtud sellele
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
28.09.2008 18:33:56
|
|
|
Kas kuskilt saab veel orderida?
See direct2 vms ei tööta ju atm,vist.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Driftmoon
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
28.09.2008 20:28:23
|
|
|
Tehniliselt on open betaga tegu seepärast, et releasiti täpselt seesama mäng mis oli enne betana testimisel, ühtki muudatust ei tehtud sellele  |
Minuarust servereid nad näppisid ja kui 1 nädalasele open betale lastaks klient mis vajab suuremaid patche siis oleks ikka väga hilja juba.
AFAIK võiks seda isegi heaks lugeda, tehakse viimane patch, lastakse betasse, vaadatakse, et kõik on ok ja releasitakse, mitte nii, et
tehakse beta ja siis patch ja releasitakse ja hoitakse pöialt, et midagi pekki ei lähe. See on siis see tavaline lahendus ja siis ei releasita
sinu mõistes betat.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
29.09.2008 08:58:07
|
|
|
| piimaPAKK kirjutas: |
Tehniliselt võttes on hetkel käimas open beta, ametlikult aga juba releasiti mäng  |
Ok ja kus kohast sinu info pärineb?
Peale vahest rõveda lägi on asi tehniliselt korras ja nagu ma olen aru saand siis sa isegi mitte ei mängi  |
Open beta on ta veel sellepärast, et open-betast saigi üleöö "full" client ilma patchi ega millegita....
Afaik pole siiamaani ühtegi korralikku patchi tulnud ning paljud lubatud asjad on mängust puudu.
Imo oleks siis juba mõttekam mängu edasi lükata, mitte lasta esimestel kogeda mingit crappi.
Need kes ei tea ja pole kursis mis kõik puudu on või kokku lubati... neile pole suurt vahet jah
viimati muutis ottf 29.09.2008 09:00:39, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
29.09.2008 08:59:07
|
|
|
tegin nädalavahetusel Alarielle serverisse Black Orci kõrvale Marauderi (ma WAR'i ostes muidu alustasingi Marauderiga teises servus) ja avastasin et see mängustiil sobib mulle siiski rohkem kui greenskinni oma. orc on vahva (eriti missioonid ja lore!) kuid marodöör kuidagi hingelähedasem panin mürinal 13. levelini välja kah
| pots4t4j4 kirjutas: |
säästa parem oma raha ei ole mõtet sellise asja peale raisata  |
see tüüp on eriline rõõmurull kõikides mänguteemades
tüdruk? PMS?
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
29.09.2008 09:11:26
|
|
|
pots4t4j4, on mu tutvusringkonnast kõige "stabiilsem" mängur ei ole tal viga midagi, talle lihtsalt meeldib wow
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
29.09.2008 09:16:18
|
|
|
fair enough
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.09.2008 10:27:44
|
|
|
| Paganarh kirjutas: |
| pots4t4j4 kirjutas: |
| säästa parem oma raha ei ole mõtet sellise asja peale raisata :D |
see tüüp on eriline rõõmurull kõikides mänguteemades :D
tüdruk? PMS? |
KEK!
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
29.09.2008 13:06:11
|
|
|
Reede, laupäev, pühapäev.
Kokku sai tehtud vast 40 scenariot. Väga huvitav ja põnev oli, olenemata sellest, et erilist vaheldust pole. Nimelt saime me terve grupi teamspeaki ja üks tüüp võttis enda peale targetite ütlemise ja kuna meil oli korralik dps, siis need targetid alati ka surid. Sellise teamspeaki grupiga ei kaotanud me mitte ühtegi scenariot! Ja iga natukese aja tagant keegi sai kas realm ranki või renown ranki - igati positiivne õhkkond Kõige parem T2 kaart selle jaoks on üllatuslikult Phoenix Gate. Seal on ruumi ja nähtavust kuid samas on kõik ikkagi käe-jala juures.
Aga siis tuli mul ette level 22 ja niipalju siis T2 scenariotest. Suundusin High Passi ja tegin mõned questid, aga healerina üksi on see üpris igav. Ja kujutad sa ette, destuctioni poole tüübid otsustasid mu igavust peletada ja kindluseid ründama tulla. Kimasin siis minagi kohale ja üritasin kaitsmisega tegeleda. Päris põnev oli, olgugi et üksi seal küll midagi teha ei ole. Renowni samas tuli millegipärast kuigi ma kedagi ise ei tapnud. Võib-olla kindlust kaitsvad patrullid ja muud asjad tapsid kedagi ära peale seda kui ma olin damaget teinudj ja selle tõttu sain renowni.
Paar tundi hiljem rünnati teist kindlust kohe seal lähedal ja siis olin ma juba valmistunud - ostnud õli ja kahureid. Ja vaat see oli oluliselt ägedam kui esimene kaitsmine. Panin aga kahuri püsti ja kõmmutasin vastaste pihta! Paar tükki suri isegi maha Pakun, et kui me millalgi gildikaaslastega seda teeme ja koordineeritud tuld kasutame mitmest kahurist korraga, siis on asi oluliselt efektiivsem. Konkreetsel juhul aga minust ja veel mõnest orderi tüübist ei piisanud, et destructioni vägesid peatada ja läks seegi kindlus vastaste kontrolli alla.
Järgmisel hommikul võtsid meie mehed ühe kindluse tagasi ja õhtupoole tulid vastased jällegi seda ründama. Seekord aga oli etteteatamine piisavalt varajane, et Orderi poolel jõudis sinna kohale umbes kahe grupi jagu rahvast ja vastaste rünnak peatati viimasel hetkel - kindluse lord oli poolenisti surnud juba.
Pühapäevasest päevast sai enamus veedetud PQsid tehes High Passis. Peatükid 10 ja 11 said tehtud ja 12 alustatud. Mõlemas peatükis oli üks PQ mille jaoks ühest grupist ei piisanud ja jäigi lõpetamata. See-eest sai aga ülejäänud kahte mitu korda tehtud ja üllataval kombel tuli sealt ka korralikult expi. Seni me olime neid PQsid teinud alati nii, et me olime ise juba kõrgemad levelid, aga oli tahtmine chapterid ära lõpetada. Arusaadavalt madalama leveli loomade tapmise eest samapalju expi ei saa kui kõrgema leveli loomade tapmisest. Pühapäeval aga jõudsime nende chapteritega järgi enda levelile. Konkreetne chapter on hea teha siis kui su level on sama või väiksem kui chapteri number korda 2.
Ahjaa, Altdorf on nüüd level 2. Seega on meil ligipääs Sigmar's Hammerile. Seal leidub Renown Gear Merchant igale tierile ja Altdorfis endas on olemas ka renown trainer, seega ei ole vaja enam kuskil keepi joosta, et treenida/osta.
Gild on peaaegu level 9. Üks level veel peale seda ja me peaks saama endale keebi kujundada!
edit: Meenus veel üks asi - sain eile uue tiitli mille nime ma ei mäleta, aga seda sai 10 gildiliidri tapmise pealt. Ma sain selle T3 scenarios kus on palju laavat - nimelt enesetappe loetakse sinna 10 gildiliidri tapmise hulka
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
29.09.2008 17:19:11
|
|
|
Mis on scenario?
Mis on dps`?
Mis on realm ranki ja renow rank, max lvl mängus?(40) ?
Mis on Order?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
29.09.2008 17:39:07
|
|
|
Mis on scenario?
Mis on dps`?
Mis on realm ranki ja renow rank, max lvl mängus?(40) ?
Mis on Order? |
omagad...
www.war-europe.com
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thunderaan
HV vaatleja
|
29.09.2008 21:59:19
|
|
|
| Krt, see uus patch on ikka päris suur. Hetkel tõmbab siin, 24% valmis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
29.09.2008 22:10:23
|
|
|
| Päris suur? ma tõmbasin just 3mb patchi ja rohkem ei tule midagi. MA TAHAN SUURT PATCHI!!! SUURTE FIXIDEGA! aitäh.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
30.09.2008 09:01:29
|
|
|
Winenose, sa pead vähem veini tarbima või raamatu kirjutama....
Las ma kujutan ette... tuled koju, alustad. Mängu lõpuks on näpud nii pehmed, et tuled foorumisse ja vajutad lihtsalt facerolliga mingi romaani siia maha?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
30.09.2008 09:06:40
|
|
|
Kus on green skinide esimene suur linn, seal kus on Auction House ja bank?
Kas talisman craftingu üks osa tehakse sama moodi nagu wowis oli Enchanter kes lasi rohelisi relvi/armoreid õhku ning sealt tekkisid shardid? Bagis juba terve hunnik talisman crafting lvl 1 stuffi aga kui craftima tahaks hakata, siis seda punast osa mis tuleks kõigepealt sisestada vot seda ei leia kuskilt. FAQ lugesin et see süsteem võiks sama moodi töötada nagu wowi enchanter.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
30.09.2008 09:07:20
|
|
|
| Mis on scenario? |
kontrollitud ala kus kaks vastasgruppi üksteist laiaks löövad
| Mis on dps`? |
"damage per second" - selles mõõdetakse sinu löökide tugevst
| Mis on realm ranki ja renow rank, max lvl mängus?(40) ? |
realm rank- "tavaline" exp (max lvl 40)
renown rank - teiste mängijate tapmise eest saadav exp (max lvl 80 )
| Mis on Order? |
Order: haldjad, inimesed, päkkarid
Destruction: orcid, tumedad haldjad, kaos
voh. tai poh kui küsid mis on exp
kui rohkem küsimusi on siis vaata wikist warhammer online üles vms
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
30.09.2008 09:16:45
|
|
|
| dps = dwarfs per second...
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.09.2008 09:20:17
|
|
|
| Ravenclaw kirjutas: |
Kas talisman craftingu üks osa tehakse sama moodi nagu wowis oli Enchanter kes lasi rohelisi relvi/armoreid õhku ning sealt tekkisid shardid? Bagis juba terve hunnik talisman crafting lvl 1 stuffi aga kui craftima tahaks hakata, siis seda punast osa mis tuleks kõigepealt sisestada vot seda ei leia kuskilt. FAQ lugesin et see süsteem võiks sama moodi töötada nagu wowi enchanter. |
Sul on vaja salvagingi, et disenchantida. Muide kus serveris sa mängid? Laupäeval, pühapäeval olid mul friends listis ja online ei jäinud sind kordagi.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
randy111
HV vaatleja
|
30.09.2008 09:29:51
|
|
|
nonii kõiksetargemad WARi mehed, vastake mu rumalale küsimusele, et on kellelgi veel mõni key üle, ilma selleta vist need | Licence | Subscription | Billing | lingid tööle hakkagi, kui just TELLIDA see mäng, aga ma kõigepealt lähen lihtsamat teed pidi, küsija suupihta ikka ei lööda ju
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
30.09.2008 10:05:29
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| Ravenclaw kirjutas: |
Kas talisman craftingu üks osa tehakse sama moodi nagu wowis oli Enchanter kes lasi rohelisi relvi/armoreid õhku ning sealt tekkisid shardid? Bagis juba terve hunnik talisman crafting lvl 1 stuffi aga kui craftima tahaks hakata, siis seda punast osa mis tuleks kõigepealt sisestada vot seda ei leia kuskilt. FAQ lugesin et see süsteem võiks sama moodi töötada nagu wowi enchanter. |
Sul on vaja salvagingi, et disenchantida. Muide kus serveris sa mängid? Laupäeval, pühapäeval olid mul friends listis ja online ei jäinud sind kordagi. |
Karak-Eight Peaks serveris. Ma päeval väga ei mängi, palju tegemist, eile õhtul mingi 22.00 paiku logisin sisse ja kuskil 00.00 logisin välja laup. olin umbes samal ajal sees. Ma eeldan et salvaging ja talisman crafting skille korraga osata ei saa?
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
30.09.2008 10:45:40
|
|
|
29 setpember..
Logisin sisse Altdorfis ja kuna meie pealinn on rank 2, siis läksin mina otsima mingit rank 2 PQ'd mis peaks avatud olema. Samuti peaks avatud olema Warpblade Tunnels. Esmapilgul on see linn päris suur.. ja kui hakata seal ringi kolama igas nurgataguses, siis tuleb välja, et ikka ongi päris suur. Uksi ja auke kuhu saab ronida ikka leidub seal. Ja aeg-ajalt vahib seal ukse taga või augus mingi valus koll vastu. Aga ühest sellisest kohast leidsin ma ka selle rank 2 PQ Ja tegemist on hea PQ-ga. Tapad 30 looma ja siis viskad täringut reward kotikeste peale. Kokku võtab umbes 10 minutit üks ring. Isegi exp oli päris hea. Aga kõige toredam oli muidugi see, et me tegime seda neljakesi ja PQ jagab laiali neli reward kotti, seega kõik said endale midagi. Kokku tegime seda vist 8 või 9 korda ja selle jooksul nägime roheliste kotikeste kõrval kolm korda sinist ja üks kord isegi kuldset autasu!
Hiljem leidsin üles ka Warpblade Tunnelsi sissepääsu - väga hästi peidetud Aga sinna astudes öeldi, et vaja on city rank 2 ja realm rank 40, ehk siis tegemist on raidimise alaga arvatavasti.
Ja siis scenariod nagu alati. Tor Anrok või mis ta nimi ongi.. alati algab kiiresti ja alati saab destruction selle palli enda kätte ja peaaegu igakord order kaotab. Samas on see ainuke scenario mis käima läheb ja ega ta NII halb ei olegi. Õpetab meid agressiivsed olema ja võitlema olukorras kus me alati punktidega taga oleme. Eks me ole veel madalad levelid ka, aga kaugel ei ole aeg kui me seda scenariot iga kord võitma hakkame. Meie tavalise grupi levelid on praegu tank 24, mina 24, teine healer 23, witchhunter 23, bright wizard 21. See on pea-aegu võrreldav olukorraga kus üritad level level 1-4 grupiga T1 scenarios midagi korda saata.
Gild on level 9 ja pisut peale. Need gildi leveli vahed lähevad juba päris suureks. Samas sellise veerand levelit päevas tempoga peaks me olema valmis kindlust enda omaks kuulutama... 2 nädala pärast. Parasjagu aeg, et kõik oleks 20+ ja keegi ei oleks veel 32.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
30.09.2008 12:00:22
|
|
|
Winenose, kas sa oled kuskil guildis kus on välismaalased või eestlastega puntis?
Kui ma mängima hakkan, kardan, et üksi olles hakkab igav ja ei leia tiimi kellega koos ringi liikuda.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
30.09.2008 12:38:56
|
|
|
| Ma olen gildi Dominion juht Karak-Azgal serveris. Meil on ~10 eestlast ja ~40 välismaalast, enamus neist Inglismaalt. Igav kindlasti ei hakka, meid on õhtuti 20-30 korraga mängimas, niiet tiimi leida ei ole raske. Kasutame ka Teamspeaki ja seni on seal räägitav tekst vähemalt mulle küll arusaadav olnud. Ehk siis kedagi NII halva aktsendi või keeleoskusega ei ole, et aru ei saaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
01.10.2008 15:06:23
|
|
|
| kõik on peale tasuta mängimist asja pooleli jätnud et nii vaikne on?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
01.10.2008 15:43:37
|
|
|
kõik lihtsalt mängivad kogu aeg ja ei ole aega kirjutada siia
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
01.10.2008 18:11:18
|
|
|
Keegi peab lihtsalt ühe lolli posti tegema mida saaks mitu lehta järjest flame'da
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.10.2008 18:21:56
|
|
|
| veso kirjutas: |
| Keegi peab lihtsalt ühe lolli posti tegema mida saaks mitu lehta järjest flame'da :D |
Mäng töötab.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |