Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
26.09.2008 09:18:00
|
|
|
Ravenclaw, suurim järjekord, mida näinud olen, on ca 400 inimest. Mis tähendab umbes 50 min ootamist. Mind isiklikult need järjekorrad ei sega eriti, sest suudan oma aega planeerida (samas oleks loomulikult tore, kui neid järjekordi poleks). Endal näeb män gu saamine järjekordade korral umbes nii välja.
Jõuan koju kusagil 18.00. Panen wari sisselogima, ise lähen teen samal ajal süüa ja söön. Kui tagasi arvuti juurde jõuan, on tegelane ilusti sisselogitud. Lisaks saab wari akna väikeseks panna, mis tähendab, et samal ajal saaksid (soovi korral) ka teised arvuti taga omi asju teha, kui tegelane järjekorras ootab.
KEP'iga on lood muidu nii, et serverist tehti või tehakse kloon, mis peaks järjekordi leevendama. Mina ja tuttavad, kellega KEP'is mängime, ei plaani minna kloonitud serverisse. Jääme KEP'i, sest väike ootamine ei tapa ja parem oodata vahel järjekorras, kui olla serveris, kus battlegroundi saamiseks tuleb oodata 30min ja maailm on tühi.
Ravenclaw, näeks sind hea meelega meie seltskonnas. Kui kavatsed rerollida, siis viska oma detailid mulle PSi. Kui õhtul/öösel koju jõuan või siis homme päeval.. võtan sinuga ühendust .)
Muide väga õigesti tegid, et orderisse tegelast ei teinud. Ei ole winehousi mees-päkatsite haaremisse enam uusi ohvreid vaja (pärast jälle tulevad õnnetud päkatsid jutuga, et küll winehouse tegi seda ja tegi teist, küll valutab habe ja küll püss nüüd roostes) .P ning enne kui sa küsida jõuad "kas tõesti", vastan "jah - winehouse on täpselt selline ja ta tahab su püssi ja püssirohutünni :D
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
26.09.2008 10:49:47
|
|
|
Eile õhtul oli palju ringijooksmist.
Alustuseks sai paar questi ära lõpetatud Altdorfis (Orderi poole pealinn) ja avastasin seal ka ühe töötava PQ, mida paar päeva tagasi seal veel ei olnud. Tegemist on sadamas level 10 skeletonide tapmisega, kus aeg-ajalt öeldakse midagi toredat ka city ranki abistamise kohta. Tegin seda paar korda kuni sinna tuli mingeid level 10 tegelasi ja ma leidsin, et las nad saavad expi selle eest, mul pole mõtet seal neid skeletone rohkem AE-da.
Edasi läksin uurima T3 alasid, täpsemalt High Pass. Terve rida uusi queste on seal, aga kõik loomad on level 21+ ja ma healerina tapan neid ikka liiga kaua üksinda, et see kuidagigi lõbus oleks. Saab mingi päev paarilise või grupiga tagasi mindud. Rahvast seal natuke liikus ka, aga mitte nii nagu T1 ja T2 aladel kus alati on võimalik PQ grupp leida.
Nagu iga õhtu, saime ka eile kokku grupi, et scenarioid teha. Paar korda stonetroll crossingut ja paar korda dwarfide T2 scenariot. Me võitsime kõik. Ühes dwarfide scenarios kaotasime küll punktidega kuskil 460-500, aga renowni ja expiga võitsime. Asi nimelt selles, et igas scenarios on vastase tapmine väärt erinev arv punkte. Stonetroll crossingus ja Phoenix gates on iga kill väärt 2 punkti, dwarfide scenarios aga 10 punkti. Lipukandja tapmine vist isegi 20 punkti. Seega me lasime vastaste liputajal rahulikult elada ja nottisime castereid ja healereid ja vahepeal tanke ka. Tegemist on väga lõbusa ettevõtmisega, eriti just koordineerituna teamspeaki kaudu
Kui scenariotest kõrini sai, siis leidsime, et meil oleks nüüd aeg ka neid Battlefield Objectiveid vaadata. Main tank on level 21, main healer (mina) level 20.. peaks nagu täitsa piisav olema. Oligi. Võtsime mingi 4 tükki järjest ära, rohkem ei leidnud. Hea renown exp tuleb sealt, eriti kui vastase mängijaid ühe-kahe kaupa ära eksib sinna vahepeal Ja pisut equipmenti ka, niiet see oli igati positiivne.
Just enne kui oleks tekkinud küsimus, et mida edasi teha, tuli teade, et Marsheses võtab Orderi pool parasjagu kindlust. Lendasime kohale ja jõudsime sinna just siis kui lord maha suri. Õnneks tolgendas väljas paari grupi jagu destructioni tegelasi ja kuna me neile selja tagant peale lendasime, siis surid nende healerid esimesena. Ülejäänud otsustasid võidelda umbes pool minutit ja siis minema joosta, aga elusalt ei jõudnud neist keegi järgmise künkani. Vaatasime kindluse üle ja selle aja peale oli sama destructioni rahvas jälle teisel pool silda koha sisse võtnud. Seekord oli neil paar healerit rohkem ja käis mingi kõmmutamine üle silla kus kumbki pool kaotuseid ei kandnud. Pisut eemal oli aga võimalus läbi soo neile selja taha hiilida ja seda me ka tegime. Vastase healerite kiire tapmine on üks ütlemata efektiivne moodus kogu kamp mättasse lüüa Passisime pärast seda veel veerand tundi seal, aga rohkem nad ei üritanud midagi teha.
Kuni tuli teade, et üks battlefield objective võeti ära, paari minuti jooksu kaugusel. Kimasime sinna ja see punt oli juba organiseeritum ja suurem ja astus meile kiirelt peale. Organiseerisime rohkem rahvast ning liikusime uuesti selle BO suunas kuni korraga tekkis päris palju liikumist meist paremal, kuhu jäi üks teine BO mis oli rünnaku alla sattunud. Mida nad aga kindlasti ei oodanud ega soovinud oli meie 2 grupp neile seljatagant peale jooksmas. Samas oli neid ka umbes 2 grupi jagu ja seal oli päris korralik madin, mis meil siiski võita õnnestus. Eks need lipu ümber olevad loomad (dwarfid) aitasid ka pisut. Jõudsime siis lõpuks ka esialgse sihtmärgini, aga seal oli juba terve kari Orderi rahvast ees ootamas.
Otsisin siis ringi, et mida veel teha ja leidsin elfide alast paar BOd mis olid Destructioni omad. Kui kohale jõudsin, leidsin ühe juurest 2 gruppi rahvast ootamas seda kolme minuti lõppemist. Bleh.. Aga tuli välja, et neil oli järgmisena plaan minna kindlust võtma ja me läksime kaasa. Kindluse võtmine oli paras läbu.. rahvast oli liiga palju ja trepist üles saada oli keeruline. Aga kui lõpuks kõik trepist üles said, siis suri see teise korruse rahvas ka kiirelt maha ja jälle üks kindlus Orderi oma Ülejäänud rahvas läks edasi viimast destructioni kindlust üle võtma kuid ma olin juba liiga unine ja logisin välja.
Gild on jätkuvalt level 7 kuna kõrgema leveli rahvas ei ole expamisega tegelenud, et saaks veel koos teistega T2 asju teha. Minul isiklikult tuli eile umbes 40% levelist, aga sinna juurde poolteist renown levelit. Hetkel nüüd siis 20/17 ja tempoga täiesti rahul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dash
HV vaatleja
|
26.09.2008 12:00:26
|
|
|
Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud.
Timberg kirjutas: |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
26.09.2008 12:11:01
|
|
|
dash kirjutas: |
Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud.
|
mis mõttes nõmeda ja sümmetrilise PvP?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
26.09.2008 12:47:20
|
|
|
Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud. |
ma ka ei saa aru selelst, äkki seletad lähemalt?
kui sa mõtled seda, et lahingutes on kõik tegelased enamvähem sama leveliga siis liitu open rvr'ga- seal ma olen mitu korda saanud minust 10 lvl kõrgema tüübi käest malakat...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
26.09.2008 13:07:42
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud. |
ma ka ei saa aru selelst, äkki seletad lähemalt?
kui sa mõtled seda, et lahingutes on kõik tegelased enamvähem sama leveliga siis liitu open rvr'ga- seal ma olen mitu korda saanud minust 10 lvl kõrgema tüübi käest malakat... |
Ta mõtleb arvatavasti seda, et kaardid on peegeldatud pmst, et mõlemal poolel on samad objectivid jne.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
26.09.2008 13:45:15
|
|
|
nii palju kui mina aru olen saanud siis on ikka päris palju erinevaid scenariod milles erinevaid asju vaja teha, et võita scenario. Samas mingi tasakaal peab ju olema, kui kõik BO (Battlefield objectivid) on näiteks paigutatud orderi poolele siis oleks see Destro poole jaoks ebaaus ning kõik foorumid ja muud kohad oleks kisa täis et GOA armastab orderit jne <- lihtsalt näide
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.09.2008 18:44:50
|
|
|
500000 kontot loodud. Müütikul läheb hästi
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunderaan
HV vaatleja
|
27.09.2008 10:31:07
|
|
|
Ei noh, tore mäng. Ise hetkel pole rank 8st kaugemale jõudnud - aega vähe et mängida.
Ei tea, mis rankini teie olete siis jõudnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
27.09.2008 11:18:49
|
|
|
Heh ma sain just Renown Rank 11 kohe Lvl 12 kah, Mul mingi miljon alti, tegelt aint mingi lvl 10 Marauder, lvl 14 magus ja lvl 9 DoK lol
|
|
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
27.09.2008 13:29:38
|
|
|
Kas keegi valgusaks mind, et millal see eestisse tuleb või on juba väljas?
Hetkel open beta veel või mis kamm?
Kas kodulehel regades saab juba mängima hakata?
Suht segi
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.09.2008 13:39:23
|
|
|
Tehniliselt võttes on hetkel käimas open beta, ametlikult aga juba releasiti mäng
Eestis on see saadaval, mängima saab hakata peale karbi hankimist, demo puudub.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
27.09.2008 13:39:36
|
|
|
Rando112 kirjutas: |
Kas keegi valgusaks mind, et millal see eestisse tuleb või on juba väljas?
Hetkel open beta veel või mis kamm?
Kas kodulehel regades saab juba mängima hakata?
Suht segi |
Mäng käib ja kohe saab juba kaks nädalat täis. Mängimiseks pead ostma mängu, ma ei tea kas hetkel Eestis karpi saada on, küll aga müüb EA läbi oma veebipoe seda mängu 34 naela eest.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
27.09.2008 13:40:27
|
|
|
Eastorest peab lootma et key töötab , kuna klienditugi on 0
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Salabim
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
27.09.2008 17:44:24
|
|
|
Oh, normaalne hakkan vaikselt raha kokku hoidma ja soetan pela võimalusel.
Kutid, kust teie mängu ostsite, sealt samast?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
27.09.2008 17:52:08
|
|
|
säästa parem oma raha ei ole mõtet sellise asja peale raisata
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
27.09.2008 18:39:05
|
|
|
Praegu olen 6. peatüki juures siis greenskinnide alal. Kuidas soovitate armorit sebida? Pole leidnud tee peal ühtegi armorit müüvat orki. Kas PQ'si grindides parim viis kokku kuhjata kõik jupid? Muidu ilgelt lahedad karvased õlapadjad on praegu minu squig herderil
Kas alguses tuleks quick shootingusse panna punkte või mujale, kui ma valdavalt saadan enda squigi peale ja siis ise eemalt lasen vaikselt vibuga?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
27.09.2008 18:45:14
|
|
|
Mäng on ülikõva aga ma vist pean MMORPGdele hüvasti ütlema ja natuke laifima... WOW juba raiskas 3 aastat minu elust =)
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
28.09.2008 15:51:06
|
|
|
Ei suuda juba oodata millal mäng eestisse jõuab.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
28.09.2008 17:33:06
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Tehniliselt võttes on hetkel käimas open beta, ametlikult aga juba releasiti mäng  |
Ok ja kus kohast sinu info pärineb?
Peale vahest rõveda lägi on asi tehniliselt korras ja nagu ma olen aru saand siis sa isegi mitte ei mängi
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.09.2008 18:12:49
|
|
|
Tehniliselt on open betaga tegu seepärast, et releasiti täpselt seesama mäng mis oli enne betana testimisel, ühtki muudatust ei tehtud sellele
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rando112
HV vaatleja
|
28.09.2008 18:33:56
|
|
|
Kas kuskilt saab veel orderida?
See direct2 vms ei tööta ju atm,vist.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Driftmoon
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
28.09.2008 20:28:23
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Tehniliselt on open betaga tegu seepärast, et releasiti täpselt seesama mäng mis oli enne betana testimisel, ühtki muudatust ei tehtud sellele  |
Minuarust servereid nad näppisid ja kui 1 nädalasele open betale lastaks klient mis vajab suuremaid patche siis oleks ikka väga hilja juba.
AFAIK võiks seda isegi heaks lugeda, tehakse viimane patch, lastakse betasse, vaadatakse, et kõik on ok ja releasitakse, mitte nii, et
tehakse beta ja siis patch ja releasitakse ja hoitakse pöialt, et midagi pekki ei lähe. See on siis see tavaline lahendus ja siis ei releasita
sinu mõistes betat.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |