Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.09.2008 09:18:00 vasta tsitaadiga

Ravenclaw, suurim järjekord, mida näinud olen, on ca 400 inimest. Mis tähendab umbes 50 min ootamist. Mind isiklikult need järjekorrad ei sega eriti, sest suudan oma aega planeerida (samas oleks loomulikult tore, kui neid järjekordi poleks). Endal näeb män gu saamine järjekordade korral umbes nii välja.

Jõuan koju kusagil 18.00. Panen wari sisselogima, ise lähen teen samal ajal süüa ja söön. Kui tagasi arvuti juurde jõuan, on tegelane ilusti sisselogitud. Lisaks saab wari akna väikeseks panna, mis tähendab, et samal ajal saaksid (soovi korral) ka teised arvuti taga omi asju teha, kui tegelane järjekorras ootab.

KEP'iga on lood muidu nii, et serverist tehti või tehakse kloon, mis peaks järjekordi leevendama. Mina ja tuttavad, kellega KEP'is mängime, ei plaani minna kloonitud serverisse. Jääme KEP'i, sest väike ootamine ei tapa ja parem oodata vahel järjekorras, kui olla serveris, kus battlegroundi saamiseks tuleb oodata 30min ja maailm on tühi.

Ravenclaw, näeks sind hea meelega meie seltskonnas. Kui kavatsed rerollida, siis viska oma detailid mulle PSi. Kui õhtul/öösel koju jõuan või siis homme päeval.. võtan sinuga ühendust .)

Muide väga õigesti tegid, et orderisse tegelast ei teinud. Ei ole winehousi mees-päkatsite haaremisse enam uusi ohvreid vaja (pärast jälle tulevad õnnetud päkatsid jutuga, et küll winehouse tegi seda ja tegi teist, küll valutab habe ja küll püss nüüd roostes) .P ning enne kui sa küsida jõuad "kas tõesti", vastan "jah - winehouse on täpselt selline ja ta tahab su püssi ja püssirohutünni :D
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winenose
HV vaatleja

sõnum 26.09.2008 10:49:47 vasta tsitaadiga

Eile õhtul oli palju ringijooksmist.

Alustuseks sai paar questi ära lõpetatud Altdorfis (Orderi poole pealinn) ja avastasin seal ka ühe töötava PQ, mida paar päeva tagasi seal veel ei olnud. Tegemist on sadamas level 10 skeletonide tapmisega, kus aeg-ajalt öeldakse midagi toredat ka city ranki abistamise kohta. Tegin seda paar korda kuni sinna tuli mingeid level 10 tegelasi ja ma leidsin, et las nad saavad expi selle eest, mul pole mõtet seal neid skeletone rohkem AE-da.

Edasi läksin uurima T3 alasid, täpsemalt High Pass. Terve rida uusi queste on seal, aga kõik loomad on level 21+ ja ma healerina tapan neid ikka liiga kaua üksinda, et see kuidagigi lõbus oleks. Saab mingi päev paarilise või grupiga tagasi mindud. Rahvast seal natuke liikus ka, aga mitte nii nagu T1 ja T2 aladel kus alati on võimalik PQ grupp leida.

Nagu iga õhtu, saime ka eile kokku grupi, et scenarioid teha. Paar korda stonetroll crossingut ja paar korda dwarfide T2 scenariot. Me võitsime kõik. Ühes dwarfide scenarios kaotasime küll punktidega kuskil 460-500, aga renowni ja expiga võitsime. Asi nimelt selles, et igas scenarios on vastase tapmine väärt erinev arv punkte. Stonetroll crossingus ja Phoenix gates on iga kill väärt 2 punkti, dwarfide scenarios aga 10 punkti. Lipukandja tapmine vist isegi 20 punkti. Seega me lasime vastaste liputajal rahulikult elada ja nottisime castereid ja healereid ja vahepeal tanke ka. Tegemist on väga lõbusa ettevõtmisega, eriti just koordineerituna teamspeaki kaudu icon_smile.gif

Kui scenariotest kõrini sai, siis leidsime, et meil oleks nüüd aeg ka neid Battlefield Objectiveid vaadata. Main tank on level 21, main healer (mina) level 20.. peaks nagu täitsa piisav olema. Oligi. Võtsime mingi 4 tükki järjest ära, rohkem ei leidnud. Hea renown exp tuleb sealt, eriti kui vastase mängijaid ühe-kahe kaupa ära eksib sinna vahepeal icon_smile.gif Ja pisut equipmenti ka, niiet see oli igati positiivne.

Just enne kui oleks tekkinud küsimus, et mida edasi teha, tuli teade, et Marsheses võtab Orderi pool parasjagu kindlust. Lendasime kohale ja jõudsime sinna just siis kui lord maha suri. Õnneks tolgendas väljas paari grupi jagu destructioni tegelasi ja kuna me neile selja tagant peale lendasime, siis surid nende healerid esimesena. Ülejäänud otsustasid võidelda umbes pool minutit ja siis minema joosta, aga elusalt ei jõudnud neist keegi järgmise künkani. Vaatasime kindluse üle ja selle aja peale oli sama destructioni rahvas jälle teisel pool silda koha sisse võtnud. Seekord oli neil paar healerit rohkem ja käis mingi kõmmutamine üle silla kus kumbki pool kaotuseid ei kandnud. Pisut eemal oli aga võimalus läbi soo neile selja taha hiilida ja seda me ka tegime. Vastase healerite kiire tapmine on üks ütlemata efektiivne moodus kogu kamp mättasse lüüa icon_smile.gif Passisime pärast seda veel veerand tundi seal, aga rohkem nad ei üritanud midagi teha.

Kuni tuli teade, et üks battlefield objective võeti ära, paari minuti jooksu kaugusel. Kimasime sinna ja see punt oli juba organiseeritum ja suurem ja astus meile kiirelt peale. Organiseerisime rohkem rahvast ning liikusime uuesti selle BO suunas kuni korraga tekkis päris palju liikumist meist paremal, kuhu jäi üks teine BO mis oli rünnaku alla sattunud. Mida nad aga kindlasti ei oodanud ega soovinud oli meie 2 grupp neile seljatagant peale jooksmas. Samas oli neid ka umbes 2 grupi jagu ja seal oli päris korralik madin, mis meil siiski võita õnnestus. Eks need lipu ümber olevad loomad (dwarfid) aitasid ka pisut. Jõudsime siis lõpuks ka esialgse sihtmärgini, aga seal oli juba terve kari Orderi rahvast ees ootamas.

Otsisin siis ringi, et mida veel teha ja leidsin elfide alast paar BOd mis olid Destructioni omad. Kui kohale jõudsin, leidsin ühe juurest 2 gruppi rahvast ootamas seda kolme minuti lõppemist. Bleh.. Aga tuli välja, et neil oli järgmisena plaan minna kindlust võtma ja me läksime kaasa. Kindluse võtmine oli paras läbu.. rahvast oli liiga palju ja trepist üles saada oli keeruline. Aga kui lõpuks kõik trepist üles said, siis suri see teise korruse rahvas ka kiirelt maha ja jälle üks kindlus Orderi oma icon_smile.gif Ülejäänud rahvas läks edasi viimast destructioni kindlust üle võtma kuid ma olin juba liiga unine ja logisin välja.

Gild on jätkuvalt level 7 kuna kõrgema leveli rahvas ei ole expamisega tegelenud, et saaks veel koos teistega T2 asju teha. Minul isiklikult tuli eile umbes 40% levelist, aga sinna juurde poolteist renown levelit. Hetkel nüüd siis 20/17 ja tempoga täiesti rahul.
tagasi üles
dash
HV vaatleja

sõnum 26.09.2008 12:00:26 vasta tsitaadiga

Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud.

Timberg kirjutas:

Oleks vaja isikut, kes toob paki Rootsist (Västerås) Eestisse (Tallinn) Tänud

Ja pakis on mingi valge pulber või ? icon_razz.gif

Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 26.09.2008 12:11:01 vasta tsitaadiga

dash kirjutas:
Graafika poolest tundub Warhammer ok. Kahju ainult, et nad on selle nõmeda sümmeetrilise PvP WoW-ist üle võtnud.

mis mõttes nõmeda ja sümmetrilise PvP?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 26.09.2008 12:47:20 vasta tsitaadiga

dash kirjutas:

ma ka ei saa aru selelst, äkki seletad lähemalt?
kui sa mõtled seda, et lahingutes on kõik tegelased enamvähem sama leveliga siis liitu open rvr'ga- seal ma olen mitu korda saanud minust 10 lvl kõrgema tüübi käest malakat...
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 26.09.2008 13:07:42 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
dash kirjutas:

ma ka ei saa aru selelst, äkki seletad lähemalt?
kui sa mõtled seda, et lahingutes on kõik tegelased enamvähem sama leveliga siis liitu open rvr'ga- seal ma olen mitu korda saanud minust 10 lvl kõrgema tüübi käest malakat...

Ta mõtleb arvatavasti seda, et kaardid on peegeldatud pmst, et mõlemal poolel on samad objectivid jne.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 26.09.2008 13:45:15 vasta tsitaadiga

nii palju kui mina aru olen saanud siis on ikka päris palju erinevaid scenariod milles erinevaid asju vaja teha, et võita scenario. Samas mingi tasakaal peab ju olema, kui kõik BO (Battlefield objectivid) on näiteks paigutatud orderi poolele siis oleks see Destro poole jaoks ebaaus ning kõik foorumid ja muud kohad oleks kisa täis et GOA armastab orderit jne icon_smile.gif <- lihtsalt näide icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.09.2008 18:44:50 vasta tsitaadiga

500000 kontot loodud. Müütikul läheb hästi icon_smile.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 27.09.2008 10:31:07 vasta tsitaadiga

Ei noh, tore mäng. Ise hetkel pole rank 8st kaugemale jõudnud - aega vähe et mängida.

Ei tea, mis rankini teie olete siis jõudnud.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 27.09.2008 11:18:49 vasta tsitaadiga

Heh ma sain just Renown Rank 11 icon_smile.gif kohe Lvl 12 kah, Mul mingi miljon alti, tegelt aint mingi lvl 10 Marauder, lvl 14 magus ja lvl 9 DoK lol
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Rando112
HV vaatleja

sõnum 27.09.2008 13:29:38 vasta tsitaadiga

Kas keegi valgusaks mind, et millal see eestisse tuleb või on juba väljas?
Hetkel open beta veel või mis kamm?
Kas kodulehel regades saab juba mängima hakata?
Suht segi
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 27.09.2008 13:39:23 vasta tsitaadiga

Tehniliselt võttes on hetkel käimas open beta, ametlikult aga juba releasiti mäng icon_smile.gif
Eestis on see saadaval, mängima saab hakata peale karbi hankimist, demo puudub.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.09.2008 13:39:36 vasta tsitaadiga

Rando112 kirjutas:
Kas keegi valgusaks mind, et millal see eestisse tuleb või on juba väljas?
Hetkel open beta veel või mis kamm?
Kas kodulehel regades saab juba mängima hakata?
Suht segi

Mäng käib ja kohe saab juba kaks nädalat täis. Mängimiseks pead ostma mängu, ma ei tea kas hetkel Eestis karpi saada on, küll aga müüb EA läbi oma veebipoe seda mängu 34 naela eest.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 27.09.2008 13:40:27 vasta tsitaadiga

Eastorest peab lootma et key töötab , kuna klienditugi on 0
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Salabim
HV vaatleja

sõnum 27.09.2008 15:46:44 vasta tsitaadiga

http://www.direct2drive.co.uk/staticpage.aspx?topic=about
Seal mäng ainult 32£ müügis aga kas keegi sealt ostnud ka ja teab, et kõik on ok?
tagasi üles
Rando112
HV vaatleja

sõnum 27.09.2008 17:44:24 vasta tsitaadiga

Oh, normaalne hakkan vaikselt raha kokku hoidma ja soetan pela võimalusel.
Kutid, kust teie mängu ostsite, sealt samast?
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 27.09.2008 17:52:08 vasta tsitaadiga

säästa parem oma raha ei ole mõtet sellise asja peale raisata icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 27.09.2008 18:39:05 vasta tsitaadiga

Praegu olen 6. peatüki juures siis greenskinnide alal. Kuidas soovitate armorit sebida? Pole leidnud tee peal ühtegi armorit müüvat orki. Kas PQ'si grindides parim viis kokku kuhjata kõik jupid? Muidu ilgelt lahedad karvased õlapadjad on praegu minu squig herderil icon_biggrin.gif
Kas alguses tuleks quick shootingusse panna punkte või mujale, kui ma valdavalt saadan enda squigi peale ja siis ise eemalt lasen vaikselt vibuga?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.09.2008 18:45:14 vasta tsitaadiga

Mäng on ülikõva aga ma vist pean MMORPGdele hüvasti ütlema ja natuke laifima... WOW juba raiskas 3 aastat minu elust =)
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Rando112
HV vaatleja

sõnum 28.09.2008 15:51:06 vasta tsitaadiga

Ei suuda juba oodata millal mäng eestisse jõuab.
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 28.09.2008 17:33:06 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tehniliselt võttes on hetkel käimas open beta, ametlikult aga juba releasiti mäng icon_smile.gif

Ok ja kus kohast sinu info pärineb?
Peale vahest rõveda lägi on asi tehniliselt korras ja nagu ma olen aru saand siis sa isegi mitte ei mängi icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.09.2008 18:12:49 vasta tsitaadiga

Tehniliselt on open betaga tegu seepärast, et releasiti täpselt seesama mäng mis oli enne betana testimisel, ühtki muudatust ei tehtud sellele icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rando112
HV vaatleja

sõnum 28.09.2008 18:33:56 vasta tsitaadiga

Kas kuskilt saab veel orderida?
See direct2 vms ei tööta ju atm,vist.
tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 28.09.2008 18:41:20 vasta tsitaadiga

http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/DisplayHomePage
aga seal kallim icon_confused.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 28.09.2008 20:28:23 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tehniliselt on open betaga tegu seepärast, et releasiti täpselt seesama mäng mis oli enne betana testimisel, ühtki muudatust ei tehtud sellele icon_smile.gif

Minuarust servereid nad näppisid ja kui 1 nädalasele open betale lastaks klient mis vajab suuremaid patche siis oleks ikka väga hilja juba.
AFAIK võiks seda isegi heaks lugeda, tehakse viimane patch, lastakse betasse, vaadatakse, et kõik on ok ja releasitakse, mitte nii, et
tehakse beta ja siis patch ja releasitakse ja hoitakse pöialt, et midagi pekki ei lähe. See on siis see tavaline lahendus ja siis ei releasita
sinu mõistes betat.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.