Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ezh
HV kasutaja
|
24.09.2008 21:53:52
|
|
|
MENACE,
1. Milles punktis ma valetasin?
2. Mis on vahet kes on omanik ja kes ei ole?
Arvuti oli meie kontoris, kuna pole mõtet seda kuskile viia. Palusime garantiikoda leida vigastatud socketi ja kuna teame 100%, et see ei ole garantii juhtum, siis pole mõtet seda kuskile viia. Eks ju?
Olete siia põhjendamatult pretensiooni kirjutanud, sest seda juhtum (ma kordan veel kord) ei kuulu garantii all ja me tulime Teie vastu ja küsisime socketi remondikojalt, nad lubasid järgi vaadata. Te saaksite arvuti järgi tulla igal ajal, kuid ei teinud seda ja tahtnud tasuta remondi. Pärast kirjutate siin "valetajad!" ja üldse kui paha OX.ee on.
Kui emaplaat tõesti ei tööta, siis vahatatakse seda küll ära, kuid tal peab olema socket töökorras olema, sest see ei ole meie praktikal esimene juhul - ei saa vahetada plaadi mahhanilise vigastuse socketiga.
Loodan, et nüüd on kõik seletatud?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
24.09.2008 21:56:37
|
|
|
See viktoriini ja 50.- boonusvärk on küll täielik jama.
OX'i hindu vaadates on seda 50.- boonust isegi vähe. Veidi overhyped hinnad kõigil toodetel enamasti.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.09.2008 22:44:34
|
|
|
Dominus kirjutas: |
OX'i hindu vaadates on seda 50.- boonust isegi vähe. Veidi overhyped hinnad kõigil toodetel enamasti. |
Ei ütleks .Ise sain toite odavamalt kui mujalt.Hiire sain kah esimesena kuna neil oli see esimesena müügis .Eks igas poes on asju mis on kallimad ,kui turu norm aga sinna pole midagi parata .Iseasi kui Absoluutselt kõik hinnad on 20% suuremad .
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
MENACE
HV vaatleja
|
25.09.2008 09:09:18
|
|
|
Ezh
kui ma helistasin teie kontorisse ja küsisin - kuidas asi käeb minu arvutiga? Kas asi liigub?
teie klienditeenindaja ütles - et remondikojast pole vastust. Siis ma küsin aga võib olla on vaja helistada sinna ja küsida veel ükskord, võib olla minu arvuti lihtsalt seisab seal remondikojas nurgas ja kõik - nagu see alati on.
OX.EE töötaja vastab - ok ma küsin ja helistan teile kuidas asi on. Ootasin ja ootasin ja keegi ei helista. Kui sa midagi lubad siis pead seda täitma!
ja veel ükskord küsin sina
Kui sul midagi läheb katki sinu BMW-s siis kas on normaalne et sulle ütlevad võta osa autost ja too meile või tood kogu auto? Sa ju ostsid terve auto ja komplektina, mitte osadena.
Asi pole rahas ma ju ütlesin esimesel päeval ox.ee-s. Ma oli nõus maksma kõige asi eest - las ainult arvuti töötab. Keegi ei pakkunud lahendust isegi.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
26.09.2008 02:00:32
|
|
|
MENACE
Aga mis küsimus on ma ei saa aru? Miks on vaja siia minu BMW kohta kirjutada?
Ei saa osta kuskilt seda rikutud socketi. Saab osta uue emaplaadi. Te palusite proovida socketi ära otsida. Me proovisime. Jah, meie kolleeg unustas tagasi helistada. Kahjuks juhtub ja meie on süüdi küll selles. Aga saab ka meile helistada/kirjutada ja küsida üle. Vabandage, aga ma ei näe selles nii suurt probleemi, kuid küll ebamugav ja palume vabandust selle juhtumi eest.
Kui on soovi veel midagi küsida võite mulle helistada 5024349.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
29.09.2008 14:48:22
|
|
|
Dominus kirjutas: |
OX'i hindu vaadates on seda 50.- boonust isegi vähe. Veidi overhyped hinnad kõigil toodetel enamasti. |
kõigil ikka ei ole.eks arenemisruumi on.aga hetkel on kena boonus see et ka pisikesed asjad tuuakse sulle tasuta postiga koju
|
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
01.10.2008 23:24:59
|
|
|
Sai ka proovi pärast üks päev tellitud ox.ee-st mälupulk ja asi oli juba järgmise päeva keskel minu ukse taga ja isegi saatmiskulusid ei olnud, väga mõnus asi, sellist asja sooviks iga firma puhul näha
Mina igatahes edaspidi plaanin ka ox.ee teenuseid kasutada
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
2 :: |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
10.10.2008 10:54:15
|
|
|
MENACE kirjutas: |
Eugenii
muidugi väga hea soovitus oli teie poolt - ostsin terve komplekt teie poolt ja kui midagi ei tööta siis - võta arvutist seda osa ja tuua meile.
Miks ei saa tuua terve komplekt ma ei saa aru.
nii asi olnud. ja keegi ei huvita kuidas sa seda teed - võtad rikutud osa arvutist.
Mulle olle teatatud et võib olla tekivad probleemid ja ma olen nõus maksma selle eest mis ma olen süüdi.
ja see pole normaalne et remont vötab kuni 1 kuu. leidke paremat koostööpartnerit |
Ausaltöeldes kaasvaatlejana saan isegi sinu pahameelest aru. Olen ise, kunagi aastaid tagasi, samamoodi ühe arvutikomplektiga maadelnud ja vigase hdd pärast pidin ka umbes kuu, poolteist lihtsalt passima ja ootama ja närvitsema...see pole hea tunne. ja lõpuks on asi ikka niii et ükskõik, milline firma olgu ta väike või suur, peaks oma kliente hoidma kui tahab neid ka edaspidi oma poes kohata ja kaupa tegemas näha. See selleks, igal juhul väga halb kogemus, jääb ikka tükiks ajaks meelde ja rõhutan et ei saa rääkida ühe või teise firma kohta (ka need kes pankroti läinud vms) süsteem peab toimima kogu aeg kliendi kasuks kui ta on aus ja nõuab oma õigusi, igasugune susserdamine vms ei käi üldse selle alla. Põhiline kui ostad, tahad kaupa, saad rämpsu või probleemse asja siis ikka mis on eesmärk - saada töötav ja 100% funktsioneeriv toode.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
10.10.2008 17:13:07
|
|
|
täna toodi üks monitor ära. Igatahes teenindus tasemel. Sai isegi ettenähtust paar päeva varem asja kätte.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mike
HV kasutaja

|
12.10.2008 23:20:04
|
|
|
tahaks protsessori osta aga garantii asjus tekib küsimus.
Phenom 9950 'l on garantii märgitud 12 kuud, samas teistel protsessoritel 36 kuud.
kas iga partneri laos on erinevad tingimused. peaksin valima kallima ja pikema garantiiga?
edit: toote lehel on 3 aastat pandud. listis kirjas 12 kuud
viimati muutis Mike 12.10.2008 23:24:51, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
13.10.2008 16:55:00
|
|
|
Ei tea, kas loosiõnne kah naerab mulle.. homme peaks teada saama
edit: nojah, pole ikka seda loosiõnne antud.
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
13.10.2008 21:11:43
|
|
|
1. Tulemused on juba teada.
http://www.ox.ee/est/quiz/results
2. Garantii kohta: me näidame garantii aeg mida meile laod edestavad. Kui toodete tootekoodid erinevad siis näidame 2 ja rohkem lao informatsioon.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
MENACE
HV vaatleja
|
14.10.2008 21:01:01
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
MENACE kirjutas: |
Eugenii
muidugi väga hea soovitus oli teie poolt - ostsin terve komplekt teie poolt ja kui midagi ei tööta siis - võta arvutist seda osa ja tuua meile.
Miks ei saa tuua terve komplekt ma ei saa aru.
nii asi olnud. ja keegi ei huvita kuidas sa seda teed - võtad rikutud osa arvutist.
Mulle olle teatatud et võib olla tekivad probleemid ja ma olen nõus maksma selle eest mis ma olen süüdi.
ja see pole normaalne et remont vötab kuni 1 kuu. leidke paremat koostööpartnerit |
Ausaltöeldes kaasvaatlejana saan isegi sinu pahameelest aru. Olen ise, kunagi aastaid tagasi, samamoodi ühe arvutikomplektiga maadelnud ja vigase hdd pärast pidin ka umbes kuu, poolteist lihtsalt passima ja ootama ja närvitsema...see pole hea tunne. ja lõpuks on asi ikka niii et ükskõik, milline firma olgu ta väike või suur, peaks oma kliente hoidma kui tahab neid ka edaspidi oma poes kohata ja kaupa tegemas näha. See selleks, igal juhul väga halb kogemus, jääb ikka tükiks ajaks meelde ja rõhutan et ei saa rääkida ühe või teise firma kohta (ka need kes pankroti läinud vms) süsteem peab toimima kogu aeg kliendi kasuks kui ta on aus ja nõuab oma õigusi, igasugune susserdamine vms ei käi üldse selle alla. Põhiline kui ostad, tahad kaupa, saad rämpsu või probleemse asja siis ikka mis on eesmärk - saada töötav ja 100% funktsioneeriv toode. |
Äitah sulle.
@pcsto.ee (100%arvutisalong) minu probleem oli lahendatud 2 päeva jooksul.
Ja veel soovitan nüüd kõigile tuttavale ja sõbrale - osta pohh** kus, aga mitte läbi OX.ee.
isegi kui 50% allahindlus teevad - ma parem ostan teisel kohal.
AU REVOUAR )
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
15.10.2008 14:26:19
|
|
|
tellisin printeri, tellimisest kuni kauba kättesaamiseni kulus 2,5h , uskumatu aga tõsi!
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexx_OX
HV vaatleja

|
15.10.2008 18:38:48
|
|
|
DJope kirjutas: |
tellisin printeri, tellimisest kuni kauba kättesaamiseni kulus 2,5h , uskumatu aga tõsi! |
Oleme väga rõõmsad, et Teile meeldis meie teenindus.
Äitah!
_________________ OX.ee - Elektroonika e-pood
Softkey - Tarkvarakaubamaja |
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
19.10.2008 02:39:46
|
|
|
julmalt mõnus kodukas on kogu ülesehitus, pildid jne.
see on ka väga hea, et otsingutulemused kuvatakse kõik ühel lehel, mitte ei pea mingeid lehekülgi eraldi veel klõpsima hakkama
2.5" ketaste filter võiks muidugi olla veel..
   |
2 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mike
HV kasutaja

|
22.10.2008 10:06:48
|
|
|
tellinud neli korda
kolmel korral on kaup kohale ilmunud järgmise päeva lõunaks.
viimane kord jõudis ülejärgmise päeva lõunaks kuna kaup oli lihtsalt laost otsa saanud
ja sellest anti ka ilusti mailile teada.
mina olen teenindusega igatahes rahul
kaup on ka alati ilusti pakendatud, mis on väga hea
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
22.10.2008 13:56:37
|
|
|
See tasuta posti jama kompenseeritakse sellega, et enamik tooteid on võrreldes teiste netipoodidega ca 100.- või rohkem raha kallimad.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexx_OX
HV vaatleja

|
22.10.2008 15:37:16
|
|
|
Kellel oli probleemid ELS kulleriga, et nad ei helistanud ette ja ei jätnud mingi paberi, et ELS kuller olin Teie aadressis.
Siis palun saatke Teie tellimuse numbrid või aadressid mulle PSga.
_________________ OX.ee - Elektroonika e-pood
Softkey - Tarkvarakaubamaja |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.10.2008 12:28:36
|
|
|
Kas tellitud vidinale saab kohapeale ka järgi tulla?
Esmaspäeval öeldi et kaup saabub nädala lõpus. Ning minuni jõuab järgmisel päeval. Eeldan et kaup saabus täna teie lattu. Kas sellele ise ei saaks järgi tulla? Muidu läheb nädalavahetus kaotsi
Meiline kahjuks ei ole vastatud veel....
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
24.10.2008 12:48:41
|
|
|
1. Nüüd saab meil maksata ka krediitkaardiga (Visa, MasterCard). See lisab küll kauba hinnale 3,7%, kuid see on tavaliselt odavam kui järelmaksu taotlemine.
2. Palume teilt abi ELS-kullerteenuse kordasaamiseks. Kellel on olnud juhuseid, et kuller pole helistanud ja/või postkasti teadet jätnud palume meiega ühendust võtta.
Täname!
Cb4, helistage meile, kui vidin on kohal, siis ikka saab ka järgi tulla.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
24.10.2008 17:10:12
|
|
|
Ezh kirjutas: |
1. Nüüd saab meil maksata ka krediitkaardiga (Visa, MasterCard). See lisab küll kauba hinnale 3,7%, kuid see on tavaliselt odavam kui järelmaksu taotlemine.
|
1. On räige rikkumine tarbijakaitse seaduste poolt.Seda ei tohiks rakendada mitte ükski ettevõte
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
24.10.2008 19:44:26
|
|
|
Krt tellisin eile asja, näitas et partneri laos 12tk, nüüd järsku on 0 ja olengi tarne ootel Ehk tekib siis partneri lattu kiiresti jälle see vidin
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
24.10.2008 19:51:34
|
|
|
Ezh kirjutas: |
2. Palume teilt abi ELS-kullerteenuse kordasaamiseks. Kellel on olnud juhuseid, et kuller pole helistanud ja/või postkasti teadet jätnud palume meiega ühendust võtta.
Täname!
|
Hmm aga kust klient peab teadma millal Te olete kauba kullerile üle andnud? Kas klient saab Teilt selle kohta teate?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|