Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winenose
HV vaatleja
|
19.09.2008 17:25:58
|
|
|
Hehe
Fight fire with fire! Ehk siis premade gruppide vastu on ka premade grupid vaja panna, kogulugu. Edu
|
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
19.09.2008 17:44:04
|
|
|
WOW - leveldad queste tehes ja mobe grindides.
WAR - leveldad queste tehes ja pvp'd grindides.
WOW=mob, raid, ai
WAR=pvp, rvr, human nature
Mina tean miks ma wari hakkasin mängima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
19.09.2008 17:45:36
|
|
|
ütles kukk ja nokkis si**a edasi , leiaks ma 1 asja mis wari puhul natuke "OMG" factorit omab oleks tore , kõik on kuidagi halfassed poolik , gameplay on tuim ja ohjah mis ma seletan mina seda igatakes enam ei mängi
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmer
HV kasutaja

|
19.09.2008 19:04:41
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
ütles kukk ja nokkis si**a edasi , leiaks ma 1 asja mis wari puhul natuke "OMG" factorit omab oleks tore , kõik on kuidagi halfassed poolik , gameplay on tuim ja ohjah mis ma seletan mina seda igatakes enam ei mängi |
Oleks jah juba aeg, et sa vingumise ära lõpetaks. Paar lehte vingud siin juba kuigi midagi uut ei lisa ja keegi sinust välja ei tee.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.09.2008 20:09:12
|
|
|
Stfu rasmer, poistel on jummala põnev diskusioon siin.. sa ära loe lihtsalt mängi oma seda crappi edasi mis sul seal avataris on.... lol
Scartile ja potsatajale ütleks seda, et tegelikult.... tegelikult on tõesti guildiga koos fun ning vahest niisama ringi tilbendades ja orce pekstes ei pane tähelegi kui järsku 50% levelist täis saab o.O... kuid üldiselt on WAR täielik beta, mitte üks osa ei ole sellest mängust valmis.
list on meeletult pikk mis kõik on tegemata ja poolik - loota jääb vaid, et nad ikka ruttu selle mängu valmis saavad, muidu kogu low level aeg läheb mööda igasuguste närvi ajavate bugide ja glitchidega.
No juba see, et open betast tehti otse FULL release st. ei mingit patchi, ei mingit uuesti tõmbamist (tõmbaks full versioni vms)...... see mida me praegu mängime ja terve maailm mängib ongi BETA, siin polegi mõtet vinguda, et mäng on sitt (mida ma ka ise teen... lol) sest mäng on BEE TTT AA
vaatame mis esimene kuu toob.. üldiselt mulle meeldib sest kui aus olla siis paremat pole mängida kah
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
19.09.2008 20:40:46
|
|
|
Ohhoo, ma mõtlesin, et see 7 tasuta päeva lisandub siis, kui lisad selle mängu koodijupi. Aga nüüd saab kohe 7 päeva mängida ja siis oodata Andricost mängu
Hetkel Burlokis Squiggy siis.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.09.2008 00:04:39
|
|
|
Eriti meeldib mulle peale BGd tagasi maailma tulek, ei mingit kaidsebuffi ega midagi. Läksin keset tühja teed BGsse ja tagasi tulles logis ilusasti Release Spirit aknasse, sest ühdäkki oli lvl20 Champion mööda kõndinud ja igaks juhuks uhas paar pauku ära
Meeldivalt viimistletud ja kasutajasõbralik teos.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
20.09.2008 02:45:50
|
|
|
Scart, täna sai 10 korda Troll Country scenariot tehtud, 8 neist võidetud. Sealhulgas üks kus meil ei olnud hobusemeest ja vastastel oli. Käis jah ja viis lipu minema ja tegi terve ringi peale, aga rohkem löögile ei pääsenud. Orderi pool võttis ennast kokku ja suutis vastase õigeid mehi targetida ja neid piisavalt kinni hoida, et orderi tüübid said kaks ringi ära tehtud. Oleks vastas guild olnud portsu level 20tega, siis poleks muidugi midagi teha, aga mõlemad pooled olid pickup group ja näe on võimalik võita ilma hobuseta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.09.2008 10:12:06
|
|
|
Winenose kirjutas: |
Scart, täna sai 10 korda Troll Country scenariot tehtud |
Tee endale teene ja koli dorfide/greenskinnide BGsse, siis räägime edasi.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
20.09.2008 15:07:44
|
|
|
Eile päeva jooksul tuli uudis, et RvR scenariod meie serveril töötavad jälle. See pani paika ka õhtuse plaani. Kaks päeva ilma scenarioteta tekitas olukorra, kus kõigil oli realm ranki ja renown ranki vahel päris mitu levelit ning see viga vajas kindlasti parandamist.
Sisselogimise järel panin ennast kohe järjekorda ja võttis aega ainult minut, et esimene scenario pihta hakkaks. Ma ei olnud varem T2 scenariod teinud, see oli selline "capture the flag" stiili asi mulle uudne. Esimeses scenarios oli Orderi pool üks grupp level 19-20 mingi sama guildi rahvas ja see garanteeris meile ka kindla ja kiire võidu. Lisaks andis aega mulle kaarti tundma õppida ja vaadata mida vastased teevad.
Järgmised 4 scenariot läksid sama rada pidi - keegi hobusega sai "lipu" kätte ja tegi kiire ringi, pärast seda käis niisama läbu. Kõik võidud Orderi poolele. Õhtu kuuendas scenarios ei olnud ühtegi guildi gruppi, lihtsalt suvaline rahvas ja kumbki pool ei suutnud lipuga tervet ringi ära teha. Asi lõppes 160-140 destructioni kasuks. Järgmises scenarios oli Order jällegi suvaline rahvas, aga destructioni poolel oli mingi guildi grupp ja nad võtsid kindla võidu. Sinna vastu ei olnud eriti midagi teha - level 21 tank võttis lipu ja lidus ringi, 2 healerit sabas ja teised tüübid meie omi takistamas. See ei olnud ka muidugi abiks, et Orderi poole enamus rahvast jäi kahte teise poole level 20-21 tanki peksma kuskile kui lipp vabalt ringi jooksis.
Edasisteks scenarioteks oli meil juba 4-5 guildi inimest grupis ja kuigi me ei ole veel nii kõrged levelid (14-16), siis koordineeritud tegevus oli abiks. Kõik ülejäänud scenariod me võitsime. Erilisteks pärliteks jäid hetked kus kolmekesi suutsime paar minutit kinni hoida kuute destructioni poole tüüpi. See andis meie poolele selge eelise ja õnneks ülejäänud Orderi mängijad suutsid sellised eelised alati punktideks realiseerida.
Kokkuvõttes oli igati fun õhtu, kõik saime leveli või paar ja renown ranki samuti. Guild peaks tänase päeva jooksul jõudma level 5.. ainult üks rank veel kuni standardbearerini või midagi taolist
|
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
20.09.2008 15:28:20
|
|
|
See T2 scenario on jah suht pull, ma oma witch elfiga stealthin lipu juurse ja panen jooksu, enamasti jõuan oma baasi tagasi, pinda käib ainult see et teised ei saa tavaliselt oma lippu tagasi ja siis passi seal nagu lollakas kuni kasti pannakse.
Muigugi see on ka jamasti, et kui ma näiteks teen 4 capi mängu jooksul siis need tondid kes niisama sillapeal laksivad saavad ikka rohkem renowni ja expi kui mina.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
20.09.2008 16:36:58
|
|
|
Nüüd sai minul küll ametlikult sellest mängust kopp ette gameplay on ikka nii saast, et mitte sittagi aru ei saa millal sa saad vaenlasele pihta või millal mitte - millal melee hit õnnestub, castimine TEGELIKULT kah lõpuni jõudis, interruptis....
Üks hetk on 100% elusid, teine hetk 0%... üks hetk on vaenlasel 0% elusid aga ikka raibe tõmbleb ringi ja taob mõne oma miki kasti ning siis lendab kuhugi nurka surnult maha...
Minujaoks on see selline "hetke äge mäng" ... oh nüüd lähen paugutan, tegtusen - 10 minta pärast vahid tuima näoga ringi ja mõtled, wtf.. milleks
Mingi ajuvaba teema selle seljataha castimisega... TÕEPOOLEST pole vahet kuhu sa krt vahid wowis on ikka ses suhtes skilli vaja, et vaenlane jääks su LOS-i kuid siin alustad castimist LOS-s siis suht savi kas vaenlane poeb sulle või taskusse, ikka saad talle pihta.
ärme räägi melee klassist.. lihtsalt jooksed mingi pundi sisse ja lahmid klahve hullemini kui wowis, seisa või peapeal kui tahad - ikka saad vaenlasele pihta selline asi nagu seljataha löömine on täitsa ok!
wowis võib olla ping 900... aga kui char läheb pillari taha siis see hitt talle ikka sisse ei lähe, WAR-is kui mõnel mikil on ERITI sitt lag siis tema pildis näeb ta mind keset põldu.. laob oma kõik paugud sisse mis panna on, mina aga asun juba oma masinas majataga ning lambist kuskilt läbi maja lendavad chaosboltid ja jutud mulle sisse
Next generation pvp gameplay my ass....
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 16:53:22
|
|
|
"WAR, what is it good for? Absolutely nothin'!"
nii w ? lol
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
20.09.2008 19:00:20
|
|
|
Keegi hea inimene tahab müüa mulle veel 1 warhammeri accounti või keyd ! KIIRE ^^
|
|
Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
1 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Infinit
HV kasutaja

|
20.09.2008 19:00:52
|
|
|
terv,
ma nüüd vähe aega viitnud selles Karak-Azgal serveris(Rank14, Renown10), et kuidas selle guildi toimimine on? Eesti omad ühes? Kui nii, siis võimaluse korral liituks ka, hetkel on päris mõnus/huvitav seda taguda, mis siis garanteerib mu aktiivsuse - loodetavasti pikaks ajaks. Char on Bright Wizard, olen neid Scenariosid lähemalt uurind, väga lahe, nalja igal õhtul. Ingame Infinit - võtke ühendust või postitage foorumisse.
hääd sõda,
t
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
20.09.2008 22:04:04
|
|
|
Kellelgil kes ei viitsi / taha enam mängida, accoundi jagamise mõtet pole pähe tulnud?
Tahaks mängu ka ära proovida, kuid ainult proovimiseks ei tahaks mingit 700 välja käia, et juhul kui kellelgil on veel active acc ja ta ise ei mängi, siis andke teada. Äkki jõuab mingile kokkuleppele.
E: Sain. Tänud.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 22:17:33
|
|
|
No kurat miks peab alati vaidlustesse wowi sisse panema, see ajab juma nii igavaks et vähe pole. Oleks mingi post kriitikat täis ja wowi ei mainitaks siis ma loeks selle uudishimust mitu korda kasvõi läbi ja saaks aru millest räägitaks, aga kui wow tuleb sisse siis on jälle tunne et mõni arvab et WoW oli ikka kohe algul fully polished ja kõik töötas puhtalt.
Ja mis kurat on "miki"?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
20.09.2008 22:31:33
|
|
|
veso kirjutas: |
No kurat miks peab alati vaidlustesse wowi sisse panema, see ajab juma nii igavaks et vähe pole. Oleks mingi post kriitikat täis ja wowi ei mainitaks siis ma loeks selle uudishimust mitu korda kasvõi läbi ja saaks aru millest räägitaks, aga kui wow tuleb sisse siis on jälle tunne et mõni arvab et WoW oli ikka kohe algul fully polished ja kõik töötas puhtalt.
Ja mis kurat on "miki"? |
Õige, kuid WoW tuuakse ilmselt juttu alati sisse, et oleks millegagi võrrelda. Lihtsalt palju kui mitte vägapaljud inimesed pole mänginud ühtegi muud MMO'd kui WoW. Sellest tulenevalt ei ole neil ka millegi muuga võrrelda teisi mänge.
Teiseks asjaks on jah ilmselt see WoWi's kinniolek. "See mäng on parim(ja ilma bugideta) ja ükski teine mäng ei saa kunagi niiheaks ja niilahedaks" või "See mäng loodi parimana. Juba siis kui mäng veel väljaski polnud, mängis seda 11 miljonit inimest"
Ja ei, ma ei ole "yet another wow player" vaid ma lihtsalt katsun kuskilt neutraalsemast vaatepunktist seletust leida.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
20.09.2008 22:45:19
|
|
|
lisaks sellele on wowi gameplay ja kõik mis selle juurde käib nii käe sees et teised mängud juba ainuüksi selle pärast tunduvad jamad
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
20.09.2008 23:08:53
|
|
|
Täna sai siis veits pikemalt mängitud. Endale täitsa meeldib, et leveldamine aeglane ja kogu süsteem praegu. Paned ennast kuskile scenariosse järjekorda, natuke questid, siis veidi PvP'd ja nii on täitsa lõbus. Alguses oli küll Ekrundis pikkude käest ca 100 - 500 kaotatud lahingud, aga hiljem hakkasime võitma juba. Endal tuli isegi juba 23/0 ja 28/3 parimateks skoorideks
Nii et jah hetkel veel täitsa lõbus, kuigi ma alles R7/RR6 kah.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 23:34:55
|
|
|
Aga miks ei või võtta nt võrdlemiseks AoC nt ette. See pole veel polished, sellel on buge ja värke, oleks palju parem võrrelda krt. xD Seda on ka nagu enamus rahvast mänginud, välja arvatud mina :<
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 23:50:21
|
|
|
Aga miks ei või võtta nt võrdlemiseks AoC nt ette. See pole veel polished, sellel on buge ja värke, oleks palju parem võrrelda krt. xD Seda on ka nagu enamus rahvast mänginud, välja arvatud mina :< |
AoC imo oli parem niivähe kui ma mõlemat mängida suutsin : D suures pildis ei oska öelda sest lihtsalt ei mängiks kumbagi max lvlini.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
jancool
HV kasutaja

|
21.09.2008 00:46:04
|
|
|
Aga miks ei või võtta nt võrdlemiseks AoC nt ette. See pole veel polished, sellel on buge ja värke, oleks palju parem võrrelda krt. xD Seda on ka nagu enamus rahvast mänginud, välja arvatud mina :< |
Miks peaks sitta sitaga võrdlema?
Tahaks ju nagu sama elamust saada mis WoW'iga omal ajal. Nagu tuleb välja, siis pelgalt heast graafikast, uutest võtlusviisidest, rassidest ja klassidest ei piisa. Kui mängu tuum ja tervik on ikka toores ning liikumine puine, siis raske tehad nägu pärast WoW'ilt üle tulekut. Seega on võrdlused igati kohased kuna tegu on tõesti millegagi, mis on niivõrd hästi tehtud ja, mida tõestab ka see metsik rahavhulk, kes seda mängib. Ja isegi, kui WoW'il omal ajal buge oli, siis seda ei pandud nii suure kella külge. Polnud ju mänge millega võrrelda.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
21.09.2008 00:51:57
|
|
|
tsitaat: |
Kui mängu tuum ja tervik on ikka toores |
ja mille põhjal selline paikapanev väide põhineb?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
21.09.2008 01:18:30
|
|
|
OT: Tegelt võiks keegi lihtsalt ja viisakalt seletada, mis seal WoWis nii põnevat on kui juba jutuks sel teemal läks. Ise mängisin Open Betat ja seda trialit, kui välja tuli (~2h, siis viskas kopa ette) ja mulle ei läinud kohe üldse peale. Mitte fleimimise pärast, vaid päris ausalt küsin. See fännboilus, "oma" mängu parimaks pidamine ja teistele sarnastele vaid halba soovimine (ma ei räägi siin sugugi mitte ainult WoWist), hakkab ka närvidele käima. Mitte, et ma muidugi ise selles kohati süüdi poleks. Noh vähemalt selle "oma" mängu paremaks pidamises... DAoC > all you bitches.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|