Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sults
HV veteran
|
13.09.2008 20:56:57
|
|
|
Ojah, sai ka üle hulga aja end K-sse veetud, lootuses hankida paar torni Lightscribe toorikuid. Tühjus!
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
2 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
13.09.2008 21:20:46
|
|
|
jnt kirjutas: |
A teate, et nüüd on tavaliste kanamunade peal ka mõnedel peale kleebitud klick'i logo? Päris huvitav reklaamimisviis  |
Avastasin ka täna kui hommikusööki hakkasin tegema.
Mingi reklaampaber oli ka kaasas.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
14.09.2008 11:28:16
|
|
|
DesertFox kirjutas: |
Lemmy kirjutas: |
Täna sattusin juhuslikult Sütiste Centrumisse (oli postis tarvis käia) ja mis ma näen, sealne Kilomeetriputka kinni pandud. Alles ta mõni kuu tagasi ju avati.  |
See oli kaugelt kõige väiksema külastatavusega pood Tallinnas, pold mõtet lahti hoida. |
No seda ma mõtlesingi, et oli sinna üldse mõtet teha, nagunii kõik nurgatagused neid täis.. Lisaks pole vist Säästumarketi ja Maxima külastajaskond ka teab mis suur klientuur tehnika/IT poele.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
14.09.2008 12:29:47
|
|
|
DesertFox kirjutas: |
Täna sattusin juhuslikult Sütiste Centrumisse (oli postis tarvis käia) ja mis ma näen, sealne Kilomeetriputka kinni pandud. Alles ta mõni kuu tagasi ju avati.  |
See oli kaugelt kõige väiksema külastatavusega pood Tallinnas, pold mõtet lahti hoida. |
No seda ma mõtlesingi, et oli sinna üldse mõtet teha, nagunii kõik nurgatagused neid täis.. Lisaks pole vist Säästumarketi ja Maxima külastajaskond ka teab mis suur klientuur tehnika/IT poele. |
Õige, nii ta on, maakeeli -pensionärid ei ole nii usinad läpparite ja telekate ostjad.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
15.09.2008 10:11:27
|
|
|
eks nad kõigepealt teevad ja siis mõtlevad(kui üldse)
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
dash
HV vaatleja
|
17.09.2008 00:48:12
|
|
|
Tõesti äärmiselt "õnnestunud" nimevahetus . Iga inglise keeltest aru saava inimese peast tekib
automaatselt assotsiatsioon: K-lick ... hea nimi võibolla ... aga pisut teistsuguse tegevusala puhul.
_________________ --- |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
17.09.2008 02:36:19
|
|
|
dash kirjutas: |
Tõesti äärmiselt "õnnestunud" nimevahetus . Iga inglise keeltest aru saava inimese peast tekib
automaatselt assotsiatsioon: K-lick ... hea nimi võibolla ... aga pisut teistsuguse tegevusala puhul. |
Tead, ei... tekkinud. Eks see sõltub ikka inimesest, mis assotsiatsioone ta loob.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.09.2008 06:54:00
|
|
|
Lause mis väidab et parim hind eestis, võib täitsa ennast õigustada. Otsisin hiirt ja seal oli ca 150.- odavam kui enteris, ning mujal. Kahjuks värv oli valge ja ostsin gi 150.- kallimalt. Mind see nimevahetus eriti ei kõiguta. Ma ei tea kas nad võtsid koos nimevahetusega ette ka oma teenuste parandamise.. Samuti on minu arust klickikartuli eelis enteri ees see et keegi ei tule sinu juurde küsima et kas saan aidata. isiklikult on aru saada et määritakse end pähe, klient ja puha, et oma kaupa müüa. Mind see just mõnes mõttes tõukab. Mina käin siiski enamuse ajast niisama tooteid uurimas kui iga kord ostmas ja kui vaja on, siis ma ei jää ootama et keegi mulle pakuks.
Raua teema on jah viimaste aastate jooksl muutunud... veel oli videokaarte ja emaplaate poodides näha, aga veebipoest saab reeglina odavamalt ja rohkema valikuga ning veebipood ise ei jää kuidagi kahjumisse kuna ei panta leti peale seisma vaid tellitakse laost ja uuendatakse oma kaubavalikut tihti mida päris pood ehk teha ei saa ilma kahjumita. Klick on küll väiksemaks jah läinud ja tootevalik ka kitsenenud, samas mõned poed on kenasti täidetud.. olen märganud sülearvuteid palju.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
18.09.2008 02:40:28
|
|
|
Sattusin ka sinna sooviga osta odavat tinti ja dvd toorikuid.... Masendav võiks selle kaubavaliku kohta öelda, iga teine selline putka(enter,photopoint) on parema valikuga. Minule meeldis küll K-Arvutisalong kordi rohkem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
18.09.2008 05:35:15
|
|
|
Mis poest nüüd üldse laia plaaditooriku valikut leida võib? Olen omale teelejäävatest poodidest Lightscribe toorikuid otsinud, kuid pole kusagil. Varem ikka K-st sai. Nüüd pole seal praktiliselt midagi.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
18.09.2008 10:27:51
|
|
|
Tundub et sama lugu nagu PC Kaubamajaga asjad olid iidsel ajal.
Midagi läks neil viltu, siis muudeti nimi PC Mouse-iks aga asi läks veelgi hullemaks.
Nagu toimuks kapitali väljaviimine lihtsalt firmast...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
18.09.2008 18:05:24
|
|
|
tsitaat: |
Mis poest nüüd üldse laia plaaditooriku valikut leida võib? Olen omale teelejäävatest poodidest Lightscribe toorikuid otsinud, kuid pole kusagil. Varem ikka K-st sai. Nüüd pole seal praktiliselt midagi.
|
ma ostsin viimane kord Mustakivi Prismast. Valik igastahes oli suurem ja hinnad ka odavamad kui kõrvalasuvas Klickis. Prismas dlayer dvd 39.- Klickis 49.- Toorik sama Verbatimi oma.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
18.09.2008 19:14:26
|
|
|
Klickis enam pole üldse midagi toote valik poes nii väike et nutt tuleb peale!
Oma asju hakkan nüüd ostma photopointist seal ka suurem valik ja odavam !
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
18.09.2008 20:27:37
|
|
|
Otsisin hiirt ja seal oli ca 150.- odavam kui enteris
|
Leidsid ka võrdluse, enter mu arust Eesti kõige kirvem arvutipood üldse. Ning kui müüjanna on kena preili, siis miks mitte kuulata, mida ta siis soovitab
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
18.09.2008 20:43:50
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Ning kui müüjanna on kena preili, siis miks mitte kuulata, mida ta siis soovitab  |
Aga siis nad võiks teistest neiudest eemale hoida. Ühele neiule ei meeldi see üldse.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
19.09.2008 01:09:55
|
|
|
Ma ei tea, kas siin nurisemine aitas, kuid täna oli Järve Selveri Klicki riiulile tekkinud 2 torni Lightscribe toorikuid. Pärast minu lahkumist neid seal muidugi enam polnud.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sillu
HV kasutaja

|
19.09.2008 23:02:01
|
|
|
Tere
Ostsin juuli lõpus K-Arvutisalongist Lacie välise USB kõvaketta. Eelistan mitte sellest firmast püsitarbekaupu osta, aga sel hetkel oli seadet vaja ja mujalt seda ei leidnud. Kaubamärk on iseenesest minu jaoks usaldusväärne ja seega ostsin asja ära. Paraku kodus seadet tööle pannes töötas see alla 10 minuti ja andis veateate. Proovisin kindluse mõttes asja veel 3-s erinevas arvutis ja igal pool sama resultaat. Viisin asja garantiise, kus see oli 2 kuud. Selle aja vältel ei saand sealt mingit lisainformatsiooni asjade seisu kohta. Üleeile sain sõnumi, et töö on valmis. Kuna ise viibin pikemat aega teises maailmajaos, siis läks tootele järgi minu vend. Kahjuks aga ei pakkunud nad remonditud toodet ega ka vahetust, vaid on võimalus valida sama summa eest poest miskit muud. Ma ei taha "lihtsalt midagi" 2500EEK eest. Arvutustehnika müügiga see kett suurt enam eriti ei tegele, seega seal ei ole ilmselt midagi sellist, mida ma vajaksin. Ehk keegi teab kas mul on õigus nõuda samaväärset(sama otstarbega) toodet või raha tagasi.
Sellest paistab, et mingit moodi garantii tugi käib edasi, aga mulle mittesobival moel
_________________ pole asju, mida ei saa p****e keerata |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.09.2008 00:06:39
|
|
|
avaldust kirjutades saad ka raha tagasi nõuda
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sillu
HV kasutaja

|
20.09.2008 00:12:14
|
|
|
tänks info eest, eks tuleb kirjutada siis, õigemnini peab laskma vennal kirjutada.
_________________ pole asju, mida ei saa p****e keerata |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 12:11:18
|
|
|
Tere
Ostsin juuli lõpus K-Arvutisalongist Lacie välise USB kõvaketta. Eelistan mitte sellest firmast püsitarbekaupu osta, aga sel hetkel oli seadet vaja ja mujalt seda ei leidnud. Kaubamärk on iseenesest minu jaoks usaldusväärne ja seega ostsin asja ära. Paraku kodus seadet tööle pannes töötas see alla 10 minuti ja andis veateate. Proovisin kindluse mõttes asja veel 3-s erinevas arvutis ja igal pool sama resultaat. Viisin asja garantiise, kus see oli 2 kuud. Selle aja vältel ei saand sealt mingit lisainformatsiooni asjade seisu kohta. Üleeile sain sõnumi, et töö on valmis. Kuna ise viibin pikemat aega teises maailmajaos, siis läks tootele järgi minu vend. Kahjuks aga ei pakkunud nad remonditud toodet ega ka vahetust, vaid on võimalus valida sama summa eest poest miskit muud. Ma ei taha "lihtsalt midagi" 2500EEK eest. Arvutustehnika müügiga see kett suurt enam eriti ei tegele, seega seal ei ole ilmselt midagi sellist, mida ma vajaksin. Ehk keegi teab kas mul on õigus nõuda samaväärset(sama otstarbega) toodet või raha tagasi.
Sellest paistab, et mingit moodi garantii tugi käib edasi, aga mulle mittesobival moel
|
HAAAA HAAAAAAA HAAA http://www.youtube.com/watch?v=MorR04iLtMw (0.58 kuni lõpuni )
1) Lacie't ei osteta vaid seda pannakse- õigemini see paneb sind.
2) Klick'i ei panda- see paneb sind.
3) HAAA HAAAAAA HAAA see siin on üks suuremaid teemasid HV's ja sa ikka teed risti- vastupidi kui siin soovitatakse.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
24.09.2008 07:11:24
|
|
|
Tehti suur uuendus Rocca Al Mare K->Klick. Nüüd tõstetakse järgmisse kohta, jälle kõik otsast peale ehitama.
Oli sel nüüd mõtet - kilplased.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
24.09.2008 08:31:16
|
|
|
bbbb, ilmselt on LaCie asjad enne t88tanud. kusjuures mul on ka 1 tellis laua all. peaks GNT ga suhtlema selle tellise tagastamise/ringivahetamise suhtes. muideSillu, laptopid.ee peal oli vahepeal otseling gnt hinnakirjale, kust siis virxi kaudu asju vist isegi tellida sai ja kui ikka väga vaja on,. võin sulle gnt st selle ketta hankida samas n agu juba mainitud, lacie paneb sind ..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
24.09.2008 08:54:56
|
|
|
j2nx kirjutas: |
Tehti suur uuendus Rocca Al Mare K->Klick. Nüüd tõstetakse järgmisse kohta, jälle kõik otsast peale ehitama.
Oli sel nüüd mõtet - kilplased. |
Alati on mõtet
Uus koht on vb. suurem, parema asukohaga (keskuses sees) või soodsama rendihinnaga.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|