Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Klick Eesti AS (endine K-Arvutisalong) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sults
HV veteran

sõnum 13.09.2008 20:56:57 vasta tsitaadiga

Ojah, sai ka üle hulga aja end K-sse veetud, lootuses hankida paar torni Lightscribe toorikuid. Tühjus!
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.09.2008 20:57:35 vasta tsitaadiga

A teate, et nüüd on tavaliste kanamunade peal ka mõnedel peale kleebitud klick'i logo? icon_biggrin.gif Päris huvitav reklaamimisviis icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 103
tagasi üles
RaPTiLE
Kreisi kasutaja
RaPTiLE

sõnum 13.09.2008 21:20:46 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
A teate, et nüüd on tavaliste kanamunade peal ka mõnedel peale kleebitud klick'i logo? icon_biggrin.gif Päris huvitav reklaamimisviis icon_biggrin.gif

Avastasin ka täna kui hommikusööki hakkasin tegema.
Mingi reklaampaber oli ka kaasas.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 14.09.2008 11:28:16 vasta tsitaadiga

DesertFox kirjutas:
Lemmy kirjutas:
Täna sattusin juhuslikult Sütiste Centrumisse (oli postis tarvis käia) ja mis ma näen, sealne Kilomeetriputka kinni pandud. Alles ta mõni kuu tagasi ju avati. icon_eek.gif

See oli kaugelt kõige väiksema külastatavusega pood Tallinnas, pold mõtet lahti hoida.

No seda ma mõtlesingi, et oli sinna üldse mõtet teha, nagunii kõik nurgatagused neid täis.. Lisaks pole vist Säästumarketi ja Maxima külastajaskond ka teab mis suur klientuur tehnika/IT poele.

DesertFox
HV kasutaja

sõnum 14.09.2008 12:29:47 vasta tsitaadiga

Lemmy kirjutas:
DesertFox kirjutas:
Lemmy kirjutas:
Täna sattusin juhuslikult Sütiste Centrumisse (oli postis tarvis käia) ja mis ma näen, sealne Kilomeetriputka kinni pandud. Alles ta mõni kuu tagasi ju avati. icon_eek.gif

See oli kaugelt kõige väiksema külastatavusega pood Tallinnas, pold mõtet lahti hoida.

No seda ma mõtlesingi, et oli sinna üldse mõtet teha, nagunii kõik nurgatagused neid täis.. Lisaks pole vist Säästumarketi ja Maxima külastajaskond ka teab mis suur klientuur tehnika/IT poele.

Õige, nii ta on, maakeeli -pensionärid ei ole nii usinad läpparite ja telekate ostjad.

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.09.2008 10:11:27 vasta tsitaadiga

eks nad kõigepealt teevad ja siis mõtlevad(kui üldse) icon_lol.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dash
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 00:48:12 vasta tsitaadiga

Tõesti äärmiselt "õnnestunud" nimevahetus icon_biggrin.gif. Iga inglise keeltest aru saava inimese peast tekib
automaatselt assotsiatsioon: K-lick ... hea nimi võibolla ... aga pisut teistsuguse tegevusala puhul.

Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 17.09.2008 02:36:19 vasta tsitaadiga

dash kirjutas:
Tõesti äärmiselt "õnnestunud" nimevahetus icon_biggrin.gif. Iga inglise keeltest aru saava inimese peast tekib
automaatselt assotsiatsioon: K-lick ... hea nimi võibolla ... aga pisut teistsuguse tegevusala puhul.

Tead, ei... tekkinud. Eks see sõltub ikka inimesest, mis assotsiatsioone ta loob. icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 17.09.2008 06:54:00 vasta tsitaadiga

Lause mis väidab et parim hind eestis, võib täitsa ennast õigustada. Otsisin hiirt ja seal oli ca 150.- odavam kui enteris, ning mujal. Kahjuks värv oli valge ja ostsin gi 150.- kallimalt. Mind see nimevahetus eriti ei kõiguta. Ma ei tea kas nad võtsid koos nimevahetusega ette ka oma teenuste parandamise.. Samuti on minu arust klickikartuli eelis enteri ees see et keegi ei tule sinu juurde küsima et kas saan aidata. isiklikult on aru saada et määritakse end pähe, klient ja puha, et oma kaupa müüa. Mind see just mõnes mõttes tõukab. Mina käin siiski enamuse ajast niisama tooteid uurimas kui iga kord ostmas ja kui vaja on, siis ma ei jää ootama et keegi mulle pakuks.
Raua teema on jah viimaste aastate jooksl muutunud... veel oli videokaarte ja emaplaate poodides näha, aga veebipoest saab reeglina odavamalt ja rohkema valikuga ning veebipood ise ei jää kuidagi kahjumisse kuna ei panta leti peale seisma vaid tellitakse laost ja uuendatakse oma kaubavalikut tihti mida päris pood ehk teha ei saa ilma kahjumita. Klick on küll väiksemaks jah läinud ja tootevalik ka kitsenenud, samas mõned poed on kenasti täidetud.. olen märganud sülearvuteid palju.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
ready
HV kasutaja

sõnum 18.09.2008 02:40:28 vasta tsitaadiga

Sattusin ka sinna sooviga osta odavat tinti ja dvd toorikuid.... Masendav võiks selle kaubavaliku kohta öelda, iga teine selline putka(enter,photopoint) on parema valikuga. Minule meeldis küll K-Arvutisalong kordi rohkem. icon_redface.gif
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 18.09.2008 05:35:15 vasta tsitaadiga

Mis poest nüüd üldse laia plaaditooriku valikut leida võib? Olen omale teelejäävatest poodidest Lightscribe toorikuid otsinud, kuid pole kusagil. Varem ikka K-st sai. Nüüd pole seal praktiliselt midagi.
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 18.09.2008 10:27:51 vasta tsitaadiga

Tundub et sama lugu nagu PC Kaubamajaga asjad olid iidsel ajal.
Midagi läks neil viltu, siis muudeti nimi PC Mouse-iks aga asi läks veelgi hullemaks.
Nagu toimuks kapitali väljaviimine lihtsalt firmast...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 18.09.2008 18:05:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mis poest nüüd üldse laia plaaditooriku valikut leida võib? Olen omale teelejäävatest poodidest Lightscribe toorikuid otsinud, kuid pole kusagil. Varem ikka K-st sai. Nüüd pole seal praktiliselt midagi.

ma ostsin viimane kord Mustakivi Prismast. Valik igastahes oli suurem ja hinnad ka odavamad kui kõrvalasuvas Klickis. Prismas dlayer dvd 39.- Klickis 49.- Toorik sama Verbatimi oma.

Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 18.09.2008 19:14:26 vasta tsitaadiga

Klickis enam pole üldse midagi toote valik poes nii väike et nutt tuleb peale!

Oma asju hakkan nüüd ostma photopointist seal ka suurem valik ja odavam !

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 18.09.2008 20:27:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Otsisin hiirt ja seal oli ca 150.- odavam kui enteris

Leidsid ka võrdluse, enter mu arust Eesti kõige kirvem arvutipood üldse. Ning kui müüjanna on kena preili, siis miks mitte kuulata, mida ta siis soovitab icon_smile.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 18.09.2008 20:30:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Prisma

kusjuures ma vaatasin ka 1 päev roccas, et ohhoo.. terved riiulid on erinevatele toorikutele pühendatud..

jyrisa
HV veteran

sõnum 18.09.2008 20:43:50 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Ning kui müüjanna on kena preili, siis miks mitte kuulata, mida ta siis soovitab icon_smile.gif

Aga siis nad võiks teistest neiudest eemale hoida. Ühele neiule ei meeldi see üldse.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 19.09.2008 01:09:55 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas siin nurisemine aitas, kuid täna oli Järve Selveri Klicki riiulile tekkinud 2 torni Lightscribe toorikuid. Pärast minu lahkumist neid seal muidugi enam polnud.
tagasi üles
Sillu
HV kasutaja
Sillu

sõnum 19.09.2008 23:02:01 vasta tsitaadiga

Tere
Ostsin juuli lõpus K-Arvutisalongist Lacie välise USB kõvaketta. Eelistan mitte sellest firmast püsitarbekaupu osta, aga sel hetkel oli seadet vaja ja mujalt seda ei leidnud. Kaubamärk on iseenesest minu jaoks usaldusväärne ja seega ostsin asja ära. Paraku kodus seadet tööle pannes töötas see alla 10 minuti ja andis veateate. Proovisin kindluse mõttes asja veel 3-s erinevas arvutis ja igal pool sama resultaat. Viisin asja garantiise, kus see oli 2 kuud. Selle aja vältel ei saand sealt mingit lisainformatsiooni asjade seisu kohta. Üleeile sain sõnumi, et töö on valmis. Kuna ise viibin pikemat aega teises maailmajaos, siis läks tootele järgi minu vend. Kahjuks aga ei pakkunud nad remonditud toodet ega ka vahetust, vaid on võimalus valida sama summa eest poest miskit muud. Ma ei taha "lihtsalt midagi" 2500EEK eest. Arvutustehnika müügiga see kett suurt enam eriti ei tegele, seega seal ei ole ilmselt midagi sellist, mida ma vajaksin. Ehk keegi teab kas mul on õigus nõuda samaväärset(sama otstarbega) toodet või raha tagasi.
Sellest paistab, et mingit moodi garantii tugi käib edasi, aga mulle mittesobival moel

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.09.2008 00:06:39 vasta tsitaadiga

avaldust kirjutades saad ka raha tagasi nõuda
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Sillu
HV kasutaja
Sillu

sõnum 20.09.2008 00:12:14 vasta tsitaadiga

tänks info eest, eks tuleb kirjutada siis, õigemnini peab laskma vennal kirjutada.
bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 20.09.2008 12:11:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tere
Ostsin juuli lõpus K-Arvutisalongist Lacie välise USB kõvaketta. Eelistan mitte sellest firmast püsitarbekaupu osta, aga sel hetkel oli seadet vaja ja mujalt seda ei leidnud. Kaubamärk on iseenesest minu jaoks usaldusväärne ja seega ostsin asja ära. Paraku kodus seadet tööle pannes töötas see alla 10 minuti ja andis veateate. Proovisin kindluse mõttes asja veel 3-s erinevas arvutis ja igal pool sama resultaat. Viisin asja garantiise, kus see oli 2 kuud. Selle aja vältel ei saand sealt mingit lisainformatsiooni asjade seisu kohta. Üleeile sain sõnumi, et töö on valmis. Kuna ise viibin pikemat aega teises maailmajaos, siis läks tootele järgi minu vend. Kahjuks aga ei pakkunud nad remonditud toodet ega ka vahetust, vaid on võimalus valida sama summa eest poest miskit muud. Ma ei taha "lihtsalt midagi" 2500EEK eest. Arvutustehnika müügiga see kett suurt enam eriti ei tegele, seega seal ei ole ilmselt midagi sellist, mida ma vajaksin. Ehk keegi teab kas mul on õigus nõuda samaväärset(sama otstarbega) toodet või raha tagasi.
Sellest paistab, et mingit moodi garantii tugi käib edasi, aga mulle mittesobival moel

HAAAA HAAAAAAA HAAA http://www.youtube.com/watch?v=MorR04iLtMw (0.58 kuni lõpuni icon_biggrin.gif )
1) Lacie't ei osteta vaid seda pannakse- õigemini see paneb sind.
2) Klick'i ei panda- see paneb sind.
3) HAAA HAAAAAA HAAA see siin on üks suuremaid teemasid HV's ja sa ikka teed risti- vastupidi kui siin soovitatakse.

j2nx
Kreisi kasutaja
j2nx

sõnum 24.09.2008 07:11:24 vasta tsitaadiga

Tehti suur uuendus Rocca Al Mare K->Klick. Nüüd tõstetakse järgmisse kohta, jälle kõik otsast peale ehitama.
Oli sel nüüd mõtet - kilplased.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 24.09.2008 08:31:16 vasta tsitaadiga

bbbb, ilmselt on LaCie asjad enne t88tanud. kusjuures mul on ka 1 tellis laua all. peaks GNT ga suhtlema selle tellise tagastamise/ringivahetamise suhtes. muideSillu, laptopid.ee peal oli vahepeal otseling gnt hinnakirjale, kust siis virxi kaudu asju vist isegi tellida sai ja kui ikka väga vaja on,. võin sulle gnt st selle ketta hankida samas n agu juba mainitud, lacie paneb sind ..
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 24.09.2008 08:54:56 vasta tsitaadiga

j2nx kirjutas:
Tehti suur uuendus Rocca Al Mare K->Klick. Nüüd tõstetakse järgmisse kohta, jälle kõik otsast peale ehitama.
Oli sel nüüd mõtet - kilplased.

Alati on mõtet icon_smile.gif
Uus koht on vb. suurem, parema asukohaga (keskuses sees) või soodsama rendihinnaga.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Klick Eesti AS (endine K-Arvutisalong) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.