|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Traf
Kreisi kasutaja
|
02.09.2008 17:22:28
|
|
|
| Eile sai käidud just K's (hea, et esitäht samaks jäi, saab edaspidigi "kaaks" kutsuda), olid jah päris paljudel toodetel punased sportlandi kinkekaardid juures, millega vähemalt 2000.- ostu pealt 500.- alla saab.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
02.09.2008 18:10:30
|
|
|
pmst teema on selline, et ostad 2k eest nänni, saad sportland 500eegise kinkekaardi, mis kehtib 30nda novembrini. Sportlandist tuleb siis teha 2k ost, et saaks 500 alet.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
02.09.2008 20:05:54
|
|
|
Kahju et sellist huvitavat asja Klicki kodulehel pole.
Kusjuures vähemalt selle Logitechi hind tundub olevat kahtlaselt nagu selle normaalne hind PLUSS 500 krooni
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
02.09.2008 20:14:21
|
|
|
ehee, kuna moto kõige odavam hinnad kadus ära leidsin kohe näite ka, uus ja lihtne aga kallim
http://www.klick.ee/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=015227
soodukaga on 559.- mina sain aga samast k-saluunist selle soodukaga 450.- (muide suht tavaline allahindlusi oli, ei olnud supersoodne, 100.- otsa virutada on ikka päris julm ) selle aasta alguse poole ostsin veebruaris-märtsis
lihtne eksju
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
02.09.2008 21:13:29
|
|
|
| no, eks mõnede toodete hinnad ole igalpool tõusnud.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
02.09.2008 21:43:52
|
|
|
Jah need hiired ikka lähevad pidevalt kallimaks, nagu hea vein - mida vanem, seda väärtuslikum
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
02.09.2008 23:35:01
|
|
|
jajah, sott otsa nagu nalja ja rahvas hakkab veel juurde nõudma eksole
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
03.09.2008 09:51:28
|
|
|
| Huvitav mida Jeesus ütleks sellest...
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
03.09.2008 12:45:05
|
|
|
Viimasel K(lick) reklaamlehel, mis postkasti pisteti, ilutses endiselt vana K-salooni slogan: Parim hind Eestis (pean kodus üle kontrollima, aga suht kindel).
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
03.09.2008 14:01:01
|
|
|
| Lemmy kirjutas: |
| Viimasel K(lick) reklaamlehel, mis postkasti pisteti, ilutses endiselt vana K-salooni slogan: Parim hind Eestis (pean kodus üle kontrollima, aga suht kindel). |
Eile nägin TV´st reklaami. Kui nad tegid uue brändi siis on väga vale jätta alles endine tunnuslause "Parim hind Eestis" mis aga kahjuks kõlas ühes reklaamis mida eile sattusin nägema. Alguses oli vana lause ja siis et "Teeme asjad lihtsaks" Kui UUS siis UUS aga mitte uus ja vana läbisegu, saagu juba üle oma parimatest hindadest. Või siis halvim variant et monteerija lõikas reklaami valesti kokku....aga vaevalt
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fg
Kreisi kasutaja
|
03.09.2008 14:42:15
|
|
|
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
143 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
03.09.2008 15:07:26
|
|
|
| fg kirjutas: |
Spoiler 
|
OMFG
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
05.09.2008 14:10:50
|
|
|
Vaatasin sama asja. Nimemuutmine on tehtud väga poolikult
1) Reklaamikampaania nii tuntud kaubamärgi/poeketi uue nime osas oleks võinud olla jõulisem
2) Kogu muu kujundus on jäetud samaks (reklaamflaierid) - kauplused ehitati küll enne ümber, kuid igal pool kujunduses domineerib vana hea K-Arvutisalongi punane-valge
3) Väike ümmargune punane-valge (jälle!) logo ei domineeri mitte kuskilt otsast ja ei suuda uut kaubamärki identifikaatorina toetada
4) Ja muidugi vana slogani kasutamine reklaamides.
Ühesõnaga, muudeti nimi ära, aga kogu sisu jäi samaks - sellel pole mitte mingit mõtet. Nagu ma aru saan, siis Klicki eesmärk oli taandada ennast K-Arvutisalongi vanast "odava saastakoha" mainest ja trügida ehk rohkem Enteri jt. kvaliteetarvutinänni jaekaubanduse mängumaale, aga väga poolikult läbi viidud üritus tähendab seda, et tarbija teadvuses Klick=K-Arvutisalong ja midagi pole muutunud.
Raisatud raha seega
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
05.09.2008 15:31:06
|
|
|
Netipood toimib neil küll paremini kui varem - 2 päevaga asi käes...varem läks alati 1-3 nädalat
Poodide teenindus nii ja naa... tööle võetud meeste kohta ei saa ühtegi halba sõna öelda(kahjuks nad vist ei kipu püsima), aga nii mõnigi väga vana naismüüja on küll väga jäise suhtumisega... võimalik, et kogu selle muutuse tohuvapohu pärast, aga pigem jääb ikka mulje, et vale töökoht.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
11.09.2008 18:13:02
|
|
|
| Kirjapilt häirib, oleks siis võinud olla Click või Klikk. Samas pole sealt juba aastaid midagi ostnud, nii et suurt vahet pole.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
11.09.2008 18:20:15
|
|
|
käisin yle pika aja,lõunaka kartulis tartus.no krt,pood oli poole väiksemaks jäänud ja põhiartikkel paistis läpamyyk olema.pluss digifotokad.muud midagi ei olnud oluliselt.nagu sõja eest oleks põgenetud.
väiksem putka oli yldse kinni.raatuse omasse ei ole enam ammu saanud minna,ei teagi kas alles on,sinna lihtsalt ei pääse autoga löögile.
|
|
| Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
11.09.2008 19:28:21
|
|
|
| alliance kirjutas: |
käisin yle pika aja,lõunaka kartulis tartus.no krt,pood oli poole väiksemaks jäänud ja põhiartikkel paistis läpamyyk olema.pluss digifotokad.muud midagi ei olnud oluliselt.nagu sõja eest oleks põgenetud.
väiksem putka oli yldse kinni.raatuse omasse ei ole enam ammu saanud minna,ei teagi kas alles on,sinna lihtsalt ei pääse autoga löögile. |
Nagu keegi kunagi ütles, siis Raua AHV-idele ei ole jah enam kaupa eriti peale kõvaketaste ja mälude. Lihtsalt emaplaadid ja prosed on liiga spetsiifilised asjad, et poes hoida, hinnad lähevad ruttu hapuks, see ongi rohkem veebipoodide lõbu või siis firmade, kes toodavad ise arvuteid, kuna tootmine tarvitab need kindlasti ära, kui pood ei müü.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2Fast4You
HV kasutaja
|
11.09.2008 23:01:31
|
|
|
| Igal juhul üks rännaks selle asutusega käsil 9 päeva vana läpakaga ... see oli esimene kord kui ma sealt midagi ostsin ja ka viimane kord .. klienditeenindus on küll väga nullilähedane osade esindustes ... kui se jama mul kunagi lõpuni jõuab siis kirjutan ka terve selle jama ära mis sisi toimus mul selle firmaga .. kuid ma usun et see suht tüüpiline .. kokkuvõttes siis minu arvamus sellest firmast on üks suur ümmargune null.. sealt poest võib ainult odavalt toorikuid osta ...
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
11.09.2008 23:05:39
|
|
|
| DesertFox kirjutas: |
| alliance kirjutas: |
väiksem putka oli yldse kinni.raatuse omasse ei ole enam ammu saanud minna,ei teagi kas alles on,sinna lihtsalt ei pääse autoga löögile. |
Nagu keegi kunagi ütles, siis Raua AHV-idele ei ole jah enam kaupa eriti peale kõvaketaste ja mälude. Lihtsalt emaplaadid ja prosed on liiga spetsiifilised asjad, et poes hoida, hinnad lähevad ruttu hapuks, see ongi rohkem veebipoodide lõbu või siis firmade, kes toodavad ise arvuteid, kuna tootmine tarvitab need kindlasti ära, kui pood ei müü. |
Kõige tobedam on see, et tekkis huvi monitore vaadata, oleks vaja koju üks 22" isend soetada ja see on ka selline asi mida tahaks lähedalt näha ja võrrelda. Aga Kristiine Klickis oli napilt neli monitori väljas kogu kaupluse peale ja neist ka enamus 19", üks vist oli 20". Suuremaid mitte ühtki.
Samas letid olid pea terve nädala pooltühjad. Väga veider
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
11.09.2008 23:28:16
|
|
|
DesertFox, selline lihtne soov oli nagu mälukaardi lugeja.tavaliselt nende hind on püsinud pikka aega samal tasemel.
Draax, nii ta on jah,mulle jäi silma ka mingi hädine monitori jupp.
viimane aeg tundub et suvaline elektroonika pood on ka asjalikum.
_________________ --- |
|
| Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
11.09.2008 23:45:58
|
|
|
TLns Oomi ja Noor tehnik on palju asjalikum kui K voi nuud klick salong. Minu teada nad ei muu enam seal midagi. Tellin koik asjad valismaalt, saab lihtsamalt ning kiiremalt kui eesti netipoest.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
12.09.2008 00:15:24
|
|
|
Jah, mälukaardilugejaid miskipärast pole ja kliendid ütlevad, et ka teistes firmades napib neid, põhjust ei tea, kuna ei ole uurind, kas on mingeid tarneprobleeme vms... Monitoride koha pealt ei vaidle vastu, siiski mõningates poodides 22" on olemas.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
13.09.2008 00:20:09
|
|
|
Täna sattusin juhuslikult Sütiste Centrumisse (oli postis tarvis käia) ja mis ma näen, sealne Kilomeetriputka kinni pandud. Alles ta mõni kuu tagasi ju avati.
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
13.09.2008 11:23:38
|
|
|
Täna sattusin juhuslikult Sütiste Centrumisse (oli postis tarvis käia) ja mis ma näen, sealne Kilomeetriputka kinni pandud. Alles ta mõni kuu tagasi ju avati.  |
See oli kaugelt kõige väiksema külastatavusega pood Tallinnas, pold mõtet lahti hoida.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
13.09.2008 12:55:06
|
|
|
No jeerum millal uuel kodulehel ikka terve kauba valik ilmub,
mitte ainult see kastreeritud online sortiment?
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
13.09.2008 20:56:57
|
|
|
| Ojah, sai ka üle hulga aja end K-sse veetud, lootuses hankida paar torni Lightscribe toorikuid. Tühjus!
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
13.09.2008 20:57:35
|
|
|
A teate, et nüüd on tavaliste kanamunade peal ka mõnedel peale kleebitud klick'i logo? Päris huvitav reklaamimisviis
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
13.09.2008 21:20:46
|
|
|
| jnt kirjutas: |
A teate, et nüüd on tavaliste kanamunade peal ka mõnedel peale kleebitud klick'i logo? Päris huvitav reklaamimisviis  |
Avastasin ka täna kui hommikusööki hakkasin tegema.
Mingi reklaampaber oli ka kaasas.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
14.09.2008 11:28:16
|
|
|
Täna sattusin juhuslikult Sütiste Centrumisse (oli postis tarvis käia) ja mis ma näen, sealne Kilomeetriputka kinni pandud. Alles ta mõni kuu tagasi ju avati.  |
See oli kaugelt kõige väiksema külastatavusega pood Tallinnas, pold mõtet lahti hoida. |
No seda ma mõtlesingi, et oli sinna üldse mõtet teha, nagunii kõik nurgatagused neid täis.. Lisaks pole vist Säästumarketi ja Maxima külastajaskond ka teab mis suur klientuur tehnika/IT poele.
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
14.09.2008 12:29:47
|
|
|
See oli kaugelt kõige väiksema külastatavusega pood Tallinnas, pold mõtet lahti hoida. |
No seda ma mõtlesingi, et oli sinna üldse mõtet teha, nagunii kõik nurgatagused neid täis.. Lisaks pole vist Säästumarketi ja Maxima külastajaskond ka teab mis suur klientuur tehnika/IT poele. |
Õige, nii ta on, maakeeli -pensionärid ei ole nii usinad läpparite ja telekate ostjad.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
15.09.2008 10:11:27
|
|
|
eks nad kõigepealt teevad ja siis mõtlevad(kui üldse)
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dash
HV vaatleja
|
17.09.2008 00:48:12
|
|
|
Tõesti äärmiselt "õnnestunud" nimevahetus . Iga inglise keeltest aru saava inimese peast tekib
automaatselt assotsiatsioon: K-lick ... hea nimi võibolla ... aga pisut teistsuguse tegevusala puhul.
_________________ --- |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
17.09.2008 02:36:19
|
|
|
| dash kirjutas: |
Tõesti äärmiselt "õnnestunud" nimevahetus . Iga inglise keeltest aru saava inimese peast tekib
automaatselt assotsiatsioon: K-lick ... hea nimi võibolla ... aga pisut teistsuguse tegevusala puhul. |
Tead, ei... tekkinud. Eks see sõltub ikka inimesest, mis assotsiatsioone ta loob.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.09.2008 06:54:00
|
|
|
Lause mis väidab et parim hind eestis, võib täitsa ennast õigustada. Otsisin hiirt ja seal oli ca 150.- odavam kui enteris, ning mujal. Kahjuks värv oli valge ja ostsin gi 150.- kallimalt. Mind see nimevahetus eriti ei kõiguta. Ma ei tea kas nad võtsid koos nimevahetusega ette ka oma teenuste parandamise.. Samuti on minu arust klickikartuli eelis enteri ees see et keegi ei tule sinu juurde küsima et kas saan aidata. isiklikult on aru saada et määritakse end pähe, klient ja puha, et oma kaupa müüa. Mind see just mõnes mõttes tõukab. Mina käin siiski enamuse ajast niisama tooteid uurimas kui iga kord ostmas ja kui vaja on, siis ma ei jää ootama et keegi mulle pakuks.
Raua teema on jah viimaste aastate jooksl muutunud... veel oli videokaarte ja emaplaate poodides näha, aga veebipoest saab reeglina odavamalt ja rohkema valikuga ning veebipood ise ei jää kuidagi kahjumisse kuna ei panta leti peale seisma vaid tellitakse laost ja uuendatakse oma kaubavalikut tihti mida päris pood ehk teha ei saa ilma kahjumita. Klick on küll väiksemaks jah läinud ja tootevalik ka kitsenenud, samas mõned poed on kenasti täidetud.. olen märganud sülearvuteid palju.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
18.09.2008 02:40:28
|
|
|
Sattusin ka sinna sooviga osta odavat tinti ja dvd toorikuid.... Masendav võiks selle kaubavaliku kohta öelda, iga teine selline putka(enter,photopoint) on parema valikuga. Minule meeldis küll K-Arvutisalong kordi rohkem.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
18.09.2008 05:35:15
|
|
|
| Mis poest nüüd üldse laia plaaditooriku valikut leida võib? Olen omale teelejäävatest poodidest Lightscribe toorikuid otsinud, kuid pole kusagil. Varem ikka K-st sai. Nüüd pole seal praktiliselt midagi.
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
18.09.2008 10:27:51
|
|
|
Tundub et sama lugu nagu PC Kaubamajaga asjad olid iidsel ajal.
Midagi läks neil viltu, siis muudeti nimi PC Mouse-iks aga asi läks veelgi hullemaks.
Nagu toimuks kapitali väljaviimine lihtsalt firmast...
|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
18.09.2008 18:05:24
|
|
|
| tsitaat: |
Mis poest nüüd üldse laia plaaditooriku valikut leida võib? Olen omale teelejäävatest poodidest Lightscribe toorikuid otsinud, kuid pole kusagil. Varem ikka K-st sai. Nüüd pole seal praktiliselt midagi.
|
ma ostsin viimane kord Mustakivi Prismast. Valik igastahes oli suurem ja hinnad ka odavamad kui kõrvalasuvas Klickis. Prismas dlayer dvd 39.- Klickis 49.- Toorik sama Verbatimi oma.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
18.09.2008 19:14:26
|
|
|
Klickis enam pole üldse midagi toote valik poes nii väike et nutt tuleb peale!
Oma asju hakkan nüüd ostma photopointist seal ka suurem valik ja odavam !
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
| Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
185 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
18.09.2008 20:27:37
|
|
|
Otsisin hiirt ja seal oli ca 150.- odavam kui enteris
|
Leidsid ka võrdluse, enter mu arust Eesti kõige kirvem arvutipood üldse. Ning kui müüjanna on kena preili, siis miks mitte kuulata, mida ta siis soovitab
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
18.09.2008 20:43:50
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
Ning kui müüjanna on kena preili, siis miks mitte kuulata, mida ta siis soovitab  |
Aga siis nad võiks teistest neiudest eemale hoida. Ühele neiule ei meeldi see üldse.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
19.09.2008 01:09:55
|
|
|
| Ma ei tea, kas siin nurisemine aitas, kuid täna oli Järve Selveri Klicki riiulile tekkinud 2 torni Lightscribe toorikuid. Pärast minu lahkumist neid seal muidugi enam polnud.
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sillu
HV kasutaja

|
19.09.2008 23:02:01
|
|
|
Tere
Ostsin juuli lõpus K-Arvutisalongist Lacie välise USB kõvaketta. Eelistan mitte sellest firmast püsitarbekaupu osta, aga sel hetkel oli seadet vaja ja mujalt seda ei leidnud. Kaubamärk on iseenesest minu jaoks usaldusväärne ja seega ostsin asja ära. Paraku kodus seadet tööle pannes töötas see alla 10 minuti ja andis veateate. Proovisin kindluse mõttes asja veel 3-s erinevas arvutis ja igal pool sama resultaat. Viisin asja garantiise, kus see oli 2 kuud. Selle aja vältel ei saand sealt mingit lisainformatsiooni asjade seisu kohta. Üleeile sain sõnumi, et töö on valmis. Kuna ise viibin pikemat aega teises maailmajaos, siis läks tootele järgi minu vend. Kahjuks aga ei pakkunud nad remonditud toodet ega ka vahetust, vaid on võimalus valida sama summa eest poest miskit muud. Ma ei taha "lihtsalt midagi" 2500EEK eest. Arvutustehnika müügiga see kett suurt enam eriti ei tegele, seega seal ei ole ilmselt midagi sellist, mida ma vajaksin. Ehk keegi teab kas mul on õigus nõuda samaväärset(sama otstarbega) toodet või raha tagasi.
Sellest paistab, et mingit moodi garantii tugi käib edasi, aga mulle mittesobival moel
_________________ pole asju, mida ei saa p****e keerata |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.09.2008 00:06:39
|
|
|
| avaldust kirjutades saad ka raha tagasi nõuda
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sillu
HV kasutaja

|
20.09.2008 00:12:14
|
|
|
tänks info eest, eks tuleb kirjutada siis, õigemnini peab laskma vennal kirjutada.
_________________ pole asju, mida ei saa p****e keerata |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 12:11:18
|
|
|
Tere
Ostsin juuli lõpus K-Arvutisalongist Lacie välise USB kõvaketta. Eelistan mitte sellest firmast püsitarbekaupu osta, aga sel hetkel oli seadet vaja ja mujalt seda ei leidnud. Kaubamärk on iseenesest minu jaoks usaldusväärne ja seega ostsin asja ära. Paraku kodus seadet tööle pannes töötas see alla 10 minuti ja andis veateate. Proovisin kindluse mõttes asja veel 3-s erinevas arvutis ja igal pool sama resultaat. Viisin asja garantiise, kus see oli 2 kuud. Selle aja vältel ei saand sealt mingit lisainformatsiooni asjade seisu kohta. Üleeile sain sõnumi, et töö on valmis. Kuna ise viibin pikemat aega teises maailmajaos, siis läks tootele järgi minu vend. Kahjuks aga ei pakkunud nad remonditud toodet ega ka vahetust, vaid on võimalus valida sama summa eest poest miskit muud. Ma ei taha "lihtsalt midagi" 2500EEK eest. Arvutustehnika müügiga see kett suurt enam eriti ei tegele, seega seal ei ole ilmselt midagi sellist, mida ma vajaksin. Ehk keegi teab kas mul on õigus nõuda samaväärset(sama otstarbega) toodet või raha tagasi.
Sellest paistab, et mingit moodi garantii tugi käib edasi, aga mulle mittesobival moel
|
HAAAA HAAAAAAA HAAA http://www.youtube.com/watch?v=MorR04iLtMw (0.58 kuni lõpuni )
1) Lacie't ei osteta vaid seda pannakse- õigemini see paneb sind.
2) Klick'i ei panda- see paneb sind.
3) HAAA HAAAAAA HAAA see siin on üks suuremaid teemasid HV's ja sa ikka teed risti- vastupidi kui siin soovitatakse.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
24.09.2008 07:11:24
|
|
|
Tehti suur uuendus Rocca Al Mare K->Klick. Nüüd tõstetakse järgmisse kohta, jälle kõik otsast peale ehitama.
Oli sel nüüd mõtet - kilplased.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
24.09.2008 08:31:16
|
|
|
bbbb, ilmselt on LaCie asjad enne t88tanud. kusjuures mul on ka 1 tellis laua all. peaks GNT ga suhtlema selle tellise tagastamise/ringivahetamise suhtes. muideSillu, laptopid.ee peal oli vahepeal otseling gnt hinnakirjale, kust siis virxi kaudu asju vist isegi tellida sai ja kui ikka väga vaja on,. võin sulle gnt st selle ketta hankida samas n agu juba mainitud, lacie paneb sind ..
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
24.09.2008 08:54:56
|
|
|
| j2nx kirjutas: |
Tehti suur uuendus Rocca Al Mare K->Klick. Nüüd tõstetakse järgmisse kohta, jälle kõik otsast peale ehitama.
Oli sel nüüd mõtet - kilplased. |
Alati on mõtet
Uus koht on vb. suurem, parema asukohaga (keskuses sees) või soodsama rendihinnaga.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|