|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
eShelobik
HV Guru

|
11.09.2008 16:27:19
|
|
|
| timberg, minu viimane quote on official dev'ide newsupdate open-rvr serveri reeglite kohta...
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2008 16:48:17
|
|
|
| etc_Shelob kirjutas: |
| timberg, minu viimane quote on official dev'ide newsupdate open-rvr serveri reeglite kohta... |
Märkasin seda. Suhteliselt sitt kananduse update oli neil. Nad võiks selle üldse mängust korjata.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
0 :: |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
11.09.2008 17:14:55
|
|
|
Viimaks saan mängu sisse ja siis ta raibe lihtsalt viskab kinni ilma mingi errorita.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2008 17:26:35
|
|
|
| ˇMiki proovi teise OS'iga.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Harald205
HV kasutaja
|
11.09.2008 18:10:51
|
|
|
Paras pull mul ikka käind selle open beta accountiga. Kuna mul oli enne war-europe lehel kasutaja olemas, siis lihtsalt üritasin beta keyd regada. Sain siis lõpuks 36 tunni möödumisel maili et "account has not been verified". Sama acc oli juba kuid tagasi tehtud. Aga okei see selleks. Üritasin siis uue accoundi teha, sain maili, confirmisin ära ja siis üritasin uuesti koodi registreerida, ütles et "kood juba aktiveeritud". Mida fffi Katsetasin siis pulli pärast selle accoundi passe mis polnud väidetavalt "verified" ja voilaa need töötavad.
Asi külla natsa juba offtopic kuna open beta kohe lõppemas aga mõtlesin et jagan ka teistega seda pulli mis toimus.
_________________ www.tece.ee |
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
11.09.2008 19:40:44
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| ˇMiki proovi teise OS'iga. |
Tegin selle full file tseki ja peale mitut üritust läks tööle.
Mängisin mingi 1,5 tundi squiggy'ga praegu ja arvatavasti hakkan ka alguses sellega pelama. Väga vahva tegelane on
Nii palju kui RvR'i natuke maitsta sain, siis tundus ka päris tore ja meie vastu oli 2x rohkem dorfe ja "Legofage", seega saime pähe. Muidu igati tore mäng. Tahaks juba õiget varianti pelada
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jancool
HV kasutaja

|
11.09.2008 21:18:45
|
|
|
PvP'st rääkides ja seoses sellega mingiks kanaks muutumisest ma küll midagi välja ei ole lugenud.
http://www.warhammerinfo.com/servertypes.shtml
Seal nagu suht selgesõnaliselt öeldud, et open RvR serveris saab tappa keda tahes, millal tahes ja misiganes tsoonis.[/url]
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 21:40:46
|
|
|
| jancool kirjutas: |
PvP'st rääkides ja seoses sellega mingiks kanaks muutumisest ma küll midagi välja ei ole lugenud.
http://www.warhammerinfo.com/servertypes.shtml
Seal nagu suht selgesõnaliselt öeldud, et open RvR serveris saab tappa keda tahes, millal tahes ja misiganes tsoonis.[/url] |
"other than killing newbies"
WARi süsteem käibki nii, et kui kuskile madalama Tieri jooksed, siis muudetakse sind 1HP ja 1DMG rünnakuga kanaks, et sa ei saaks "newbie'sid" tappa.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.09.2008 07:57:04
|
|
|
Nonii... proovisin ka ise selle open beta eile ära.
Ma ütlen kohe, et jah beta järgi mingeid põhjalikke arvamusi kujundada vms. ei ole päris õige kuid siiski see on open beta juba... ning ei usu, et nädala ajaga mingit drastilist muutust oleks võimalik sisse viia. Iseasi on olukord kus beta on algusest peale hullult nuditud testimaks lihtsalt tehnilisi lahendusi.
Esimene emotsioon kui charri olin ära valinud ning njuubi linnas pilt ette tuli "jopt küll kui pask see mäng välja näeb..." siis mingi vend seal ütles, et homme(täna) lisatakse AF ja AA sodi juurde?! no ei tea...
Asi millest ma aru ei saa.... kuidas suudavad praegused beta mängijad seda mängu paremaks pidada kui WOW, AOC (mis on isegi fail), Vanguard vms... okei vanguardiga võib võrrelda nats.... naah NOT
Täielik saast on see hetkel küll!
Tegelased on nagu staatilised nukud kellel on mõned üksikud animatsioonid, hüpates teeb tegelane häält nagu keegi tapaks teda korduvalt.. sellised rõvedad karjed
Kogu landscape on tühi ja draw distance on niii väike, et veider hakkas kohe - rääkimata sellest, et distantsil olevate modelite animatsioonid näevad välja nagu mingis 2d koomiksis.
Seda juttu, et see war online juba beta olekus rokib ning on ulme äge - ärge võtke tõena.
Samas tegin ma preorderi ära ning eks saab näha mis full version toob, kui esimene emotsioon samaks jääb siis sai see üle 700 eeki küll niisama raisatud.
Full on ülehomme kohal ja nu eks näis siis kas nutta või naerda
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
12.09.2008 07:58:14
|
|
|
| mulle see kana süsteem meeldib. Las kõrgema lvl tegelased jäävad ikka oma pvp tapmisetega kõrgema lvl aeratesse, ise endale pole kunagi istunud see kui tappa endast 15-40lvl madalam tegelane.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.09.2008 08:13:18
|
|
|
| Ravenclaw kirjutas: |
| mulle see kana süsteem meeldib. Las kõrgema lvl tegelased jäävad ikka oma pvp tapmisetega kõrgema lvl aeratesse, ise endale pole kunagi istunud see kui tappa endast 15-40lvl madalam tegelane. |
Mulle ei meeldi. Tahan liikumisvabadust mitte "My first chickenfarm" minimängu.
Muide naiivitarid saage aru.
Open RvR Ruleset Change
You've given us your feedback and we've listened! Open RvR servers will now allow you to play one tier below your current level without turning into a chicken. This will allow you more time to experience the PvE content of the first 3 tiers, and it also adds more danger to the mix.
Waris on max level 40. Kujutage nüüd ette situatsiooni, kus level 40 tegelane või tegelaste kamp läheb level 30 tegelaste alasse madistama? Oled madalam level. Saad molli. See on alati mmo'des nii käinud. Kas te wowis level 50 tegelasega level 70 tegelaste vastu saite? EI saanud! Kana ei päästa teid gänkimisest, vaid ainult piirab liikumisvabadust.
viimati muutis Timberg 12.09.2008 08:46:39, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.09.2008 08:30:41
|
|
|
Olen Timbergiga täitsa nõus.. mõneti see kana süsteem sakib sajaga!
Minuarust võiks ja peaks olema võimalik ringi lipata kus tahad... aitamaks oma sõpru või mida iganes eks.
Ja no kui nii väga on vaja seda kana süsteemi siis kanaks võiks alles muutuda peale agromist....
Gankimisel võiks olla lihtsalt mingi penalty mis läheb järjest suuremaks kui üritad corpsegankida.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 08:33:16
|
|
|
| ottf kirjutas: |
Nonii... proovisin ka ise selle open beta eile ära.
Ma ütlen kohe, et jah beta järgi mingeid põhjalikke arvamusi kujundada vms. ei ole päris õige kuid siiski see on open beta juba... ning ei usu, et nädala ajaga mingit drastilist muutust oleks võimalik sisse viia. Iseasi on olukord kus beta on algusest peale hullult nuditud testimaks lihtsalt tehnilisi lahendusi.
Esimene emotsioon kui charri olin ära valinud ning njuubi linnas pilt ette tuli "jopt küll kui piix see mäng välja näeb..." siis mingi vend seal ütles, et homme(täna) lisatakse AF ja AA sodi juurde?! no ei tea...
Asi millest ma aru ei saa.... kuidas suudavad praegused beta mängijad seda mängu paremaks pidada kui WOW, AOC (mis on isegi fail), Vanguard vms... okei vanguardiga võib võrrelda nats.... naah NOT
Täielik saast on see hetkel küll!
Tegelased on nagu staatilised nukud kellel on mõned üksikud animatsioonid, hüpates teeb tegelane häält nagu keegi tapaks teda korduvalt.. sellised rõvedad karjed
Kogu landscape on tühi ja draw distance on niii väike, et veider hakkas kohe - rääkimata sellest, et distantsil olevate modelite animatsioonid näevad välja nagu mingis 2d koomiksis.
Seda juttu, et see war online juba beta olekus rokib ning on ulme äge - ärge võtke tõena.
Samas tegin ma preorderi ära ning eks saab näha mis full version toob, kui esimene emotsioon samaks jääb siis sai see üle 700 eeki küll niisama raisatud.
Full on ülehomme kohal ja nu eks näis siis kas nutta või naerda  |
Nojah sa ju praegu rääkisid ainult graafikast, muud sa siis ei testinutki Betas kui graafikat?
Igatahes maitse üle ei vaielda selles suhtes kah. Minu arust on küll väga kõva kuid saan aru et asi on alles toores. Graafika pole väga hea aga täiesti mängitav.
"kuidas suudavad praegused beta mängijad seda mängu paremaks pidada kui WOW" ... ma pean hetkel peaaegu igat mmo'd paremaks kui WoWi kuna olen lihtsalt WoWist nii tüdinenud lol
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.09.2008 08:39:46
|
|
|
Ses suhtes jah, et ma kujundasin praegu nö. esmamulje ja ma ka seda mainisin... minu arvamus kindlasti muutub - ma üritasin natukene reaalsust sisse tuua sellesse ulme haipi.
Samas minujaoks olgu see PVP pool ükskõik kui kõva... olgu seal lihtsalt kirjeldamatu elamus aga kui mu tegelane on nagu elutu staatiline nukk ning kõik teised minuümber - npc-d on nagu 2d pildikesed ning maailm on tühi ja muru tähistab mingi kandiline maalapp kus on roheline tekstuur peal ning pole proovitudki juurde lisada natukene reaalsust siis ma seda mängu kaua mängida ei suuda.
Parem vaatan wowi cartoonish pilti edasi kuid vähemalt see "elab"
Ma siiski eeldan, et iga uus mmo peaks olema nii graafika, tehnika, füüsika kui pvp kohapealt sammu võrra ees kui WOW! See, et mul on suurte tissidega tibi kelle ühes käsivarres on rohkem polügone kokku kui wowi terves orgrimmaris ning selles olevates playerites - samas omades elutut ja tühja olekut, ei kaalu seda üle
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.09.2008 08:53:02
|
|
|
| A ott proovi mõnda tõelist meeste nassi nagu greenskinid vms ,) Samas jaa.. graafika võiks ju parem olla. Closed beta elder testijate tehtud screenid olid parema graafikaga.. mm.. eks näis. Ootame AA'd.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
12.09.2008 08:55:03
|
|
|
sellist saasta AA ei paranda
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.09.2008 08:56:28
|
|
|
| pots4t4j4 kirjutas: |
| sellist saasta AA ei paranda :( |
Niuksniuks mäng on nii paha. Gtfo :)
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
12.09.2008 08:56:55
|
|
|
Ma jõudsin eile level 8-ni ja seni olen rahul. Ei mingit grindimist! Ükskõik kuhu lähed, igalpool on midagi teha. PQ'd jooksevad pidevalt, trainer on igas campis olemas, igasugu "wtf?" tiitleid antakse, jne. RvR on ka päris kobe. Crafting imeb muidugi, aga no seda oligi arvata. Kasvatasin mingeid taimi jupp aega, skill läks mõned punktid üles, aga mingit mõtet selles ei näinud.
Huvitav on see, et üle pika aja on tegemist jälle mänguga kus level mängib väga suurt rolli. Paar levelit kõrgema tüübi vastu ei ole mitte midagi teha. Ja paar levelit madalamal tüübil ei ole minu vastu mitte midagi teha. Ja uue leveliga saadavad skillid/spellid on ikka tugev upgrade. A'la runepriestil on 1 direct heal, esimesest levelist, mille kirjeldus on "heals 53". Järgmine on level 8, "heal 300". Mulle isiklikult see süsteem väga meeldib. Saad uue leveli ja tead et oled jälle võimsam. Mitte nagu AOC kus nühid ja nühid ja levelinumbrid lähevad järjest suuremaks, aga skillid on ikka täpselt samad mis oli level 20, ainult kõrgema leveli equipmenti saad selga ajada.
Mis mulle EI meeldi on see kui kerge on saada "RVR flagged". Kui keegi su grupist on kedagi vastaspoolelt targetinud ja sa healid või buffid teda, siis ongi valmis. Suht-koht ebameeldiv oli. Ja need piirid ei olnud ka arusaadavad, et kuhumaale üks pool või teine pool võib minna. Kuskil mingid jobud shootisid mind aia tagant ja läksin lähemale ja siis käis 30 000 elune litakas ja valmis. Ei mingit hoiatust.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 09:01:45
|
|
|
| Btw timberg, mäletad neid screene mis sa ükskord postisid? Need peaks siis launchiga tulema? Igatahes vahe on väga suur Open Beta ja nende screenide vahel imo. Igatahes loodame.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.09.2008 09:05:42
|
|
|
| Kas EU saab täna siis patchi? Tahaks asja ära proovida kindla peale ja vanad alad üle käia, mis väga nigelad olid. Uuriks, et kas nüüd on need paremad.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.09.2008 09:08:24
|
|
|
| veso kirjutas: |
| Btw timberg, mäletad neid screene mis sa ükskord postisid? Need peaks siis launchiga tulema? Igatahes vahe on väga suur Open Beta ja nende screenide vahel imo. Igatahes loodame. |
Yeah.. need olid tõenäoliselt mingid elder closed beta testijate screenid. Seal postituses sai vist minitud ka, et mina mängus sellist graafikat näinud pole.
| Scart kirjutas: |
| Kas EU saab täna siis patchi? Tahaks asja ära proovida kindla peale ja vanad alad üle käia, mis väga nigelad olid. Uuriks, et kas nüüd on need paremad. |
Ma arvan, et piidrialasid ei päästa ükski patch. Kui tahad haldjapoiss olla, siis ainuke võimalus oleks ruttu kodumaalt migreeruda ja greenskinide alale tulla, kus mu squig su ära sööb :@
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.09.2008 09:08:29
|
|
|
| jah screene ja mõndasid videosid vaadates siis tundub nagu beta ja full oleks öö ja päev - ma tõesti loodan, et see nii on.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.09.2008 09:12:31
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Ma arvan, et piidrialasid ei päästa ükski patch. Kui tahad haldjapoiss olla, siis ainuke võimalus oleks ruttu kodumaalt migreeruda ja greenskinide alale tulla, kus mu squig su ära sööb :@ |
Ainuüksi sellepärast ostan ma selle kuradi mängu, et sind üles taguda ingame!
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.09.2008 09:13:52
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Ainuüksi sellepärast ostan ma selle kuradi mängu, et sind üles taguda ingame! |
Sa oled üks väike ulakas räpane haldjatüdruk :~
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |