Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winenose
HV vaatleja
|
11.09.2008 11:36:56
|
|
|
Jõudsin ka paar tundi proovida ja nüüd ostsin mängu ära ka.
Niisiis - mõne sõbraga koos hakkame Ellyrionis orderi poolt mängima. Praeguse seisuga on vist isegi kõik dwarfi kasuks otsustanud. Ise ma olen runepriest (~8 aastat healeri kogemust erinevatest MMOdest) ja üks sõber on sama pika kogemusega tank, niiet grupi alged on täiesti olemas. Kõik on tööinimesed, keskmine vanus ~30. Mängitakse siis enamasti õhtuti, 19-23/24 Eesti aja järgi. Kes on huvitatud liitumisest, andke teada in game. Guildi tegemise plaani ei ole, lihtsalt koos mängimine.. eks hiljem vaatab mis kujuneb.
Mängus olen ma alati ja kindlasti nimega Winenose.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2008 11:40:07
|
|
|
Winenose, kas tohib küsida, mille järgi serveri valisite? Nime? Kas on teada mõni vanem gild, mis sinna liigub, millega plaanite liituda või mis? .)
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirm
HV vaatleja
|
11.09.2008 11:44:16
|
|
|
olen natuke shammit mänginud, ülilahe on 8)
pole ühtegi klassi siiani näinud, mis 2vs1 hands down ellu suudaks jääda. 8)
Pvp's on äge see, et ära joostes keegi sulle ette jääb siis läbi ta sind ei lase, pead tegelastest mööda jalutama ja see on mõnikord challenge. (neli meleeDPS'i sind ära boxivad )
+reidid vastaste alale (väljaspool RVR ala), lihtsalt kus kõik jätavad oma tegemised ja tulevad pushima ja/või kinni hoidma.
Shaman ise mulle meeldib. Healid dotid ja dpsid kaugelt. Ei ole tal ka selliseid "1 button kill" skille ja seda lõbusam on. Ainuke mure on lolli peaga räige (2+vs1) DPS kätte jäämine, mille puhul ma kohe kortsu kipun minema.
Proovisin ka Warpriesti empirelt, aga ei paelunud nii. Eriti ei kisu kamba marauderite vastu (vaadake esimest videot, tulemus on täpselt sama). Seni kuni inimeste tanke mängus pole ei taha nendega mängida.
Näiteks battlegroundides njuuparid teevad rivi, melee tank ja dps ees ja siis support ja ranged dps järel. Kui ringiga minna ja siis pehmikutesse (loe casterid) seljatagant sisse lennata on võit garanteeritud. Va siis kui üks kaks tanki/dpsi healereid kaitsevad. Ühesõnaga teamwork = win!
Väga tähtis on korralik grupp, kus kõik tüübid on esindatud ja omavaheline teamwork on tip top. Annab mängule hoopis uue mõõtme. +Hilisemad guildide linnused ja nende vallutamine (tagasivallutamine) ja lõpptaseme mäng. (Siege weaponitest laskmine, nende kasutamine kindluste vastu, kindlustele oma banneri heiskamine, vastase kindlusele oma banneri heiskamine ja veel palju muud).
PVP on epix, PVE on lihtsalt vahend selle(PVP) hüvanguks.
Kindlasti ostan endale ja tahan mingi hea guildiga ringi lasta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 11:45:44
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Kui veel siia juurde lisada see, et WAR'is sa endale midagi materiaalset PvP'ga ei võida (ei saa endale kindlusi vms), siis taandub PvP sisuliselt ainult võitlemis tasandile. Kuna aga võitlemine ise, ehk siis combat system, on küllaltki lihtsakoeline (ei anna võrrelda näiteks FPS'idega), siis ei paku ka puhas võitlus mulle isiklikult eriti midagi. |
Kindlusi saab ikka. Kui mitte päris endale, siis guildile ikka, see üks suur point mängus ju. Ise muidugi ehitada ei saa, aga kaardil on strateegilistes kohtades (alates Tier2st vist) kindlused, mida saab vallutada ja oma guildi lipu torni lehvima panna (saab igasugu micromanagementi kah teha vist).
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.09.2008 12:23:17
|
|
|
cirm kirjutas: |
olen natuke shammit mänginud, ülilahe on 8)
pole ühtegi klassi siiani näinud, mis 2vs1 hands down ellu suudaks jääda. 8) |
Hea, et see mäng balanced on
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
11.09.2008 12:29:57
|
|
|
Ise mängin ka betas Ellyrionis, Destructioni poolel küll, aga täna vast vaatan Orderi poolel olevad classid ka üle, ja siis teen lõpliku otsuse, mis class teha.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
11.09.2008 12:56:51
|
|
|
maagide spellid hitivad nats liiga kõvasti olen saanud ~500 mingeid fire bolte samas kui endal max asi critib 150 ( zealot)
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirm
HV vaatleja
|
11.09.2008 13:03:56
|
|
|
selle vastu on support classide buffid, mis resiste tõstavad ja incoming dammi langetavad.
Bright wizardi buff - 25% attackidest saab lisadämmi
War priest buff - attackides võimalik ennast healida
Shaman - tõstab partyl metsikult resiste. (magic dps reduction umbes 5% pealt 25% peale)
etc.
ahjaa, buffid stackivad mingis ulatuses. Ja töötavad ainult partykeskselt.
Numbrid ei ole muidugi kindlad, kõik oleneb buildist (rvr talents, career talents ja mastery talents). Ääästi palju erinevaid valikuid ja võimalusi. St suurematel guildidel on meeletu eelis, kuna nad saavad spetsialiseeruda paremini ja ei kõige eest hoolitsema (nagu solo player).
Grupitöö....
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
11.09.2008 13:04:23
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Winenose, kas tohib küsida, mille järgi serveri valisite? Nime? Kas on teada mõni vanem gild, mis sinna liigub, millega plaanite liituda või mis? .) |
Poolsuvaliselt. Ma googeldasin neid serveri nimesid ja see oli üks, mille kohta ma ühtegi venekeelset linki ei leidnud.
AOC-s oli SITAKS venelasi ja no tõesti ei taha enam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2008 13:08:00
|
|
|
Winenose kirjutas: |
Poolsuvaliselt. Ma googeldasin neid serveri nimesid ja see oli üks, mille kohta ma ühtegi venekeelset linki ei leidnud. AOC-s oli SITAKS venelasi ja no tõesti ei taha enam. |
Väga hea eeltöö. Ehk viitsid midagi sarnast teha ka mõni päev enne seda, kui mäng live läheb?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbuser
HV vaatleja
|
11.09.2008 13:45:19
|
|
|
Esimese "Please confirm your registration" emaili link annab http://www.war-europe.com/?error=3x03 ehk siis "Request failed. Please check your internet connection jne".
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
11.09.2008 13:55:24
|
|
|
Poolsuvaliselt. Ma googeldasin neid serveri nimesid ja see oli üks, mille kohta ma ühtegi venekeelset linki ei leidnud. AOC-s oli SITAKS venelasi ja no tõesti ei taha enam. |
Väga hea eeltöö. Ehk viitsid midagi sarnast teha ka mõni päev enne seda, kui mäng live läheb? |
Võimalik jah, eks ma siis võin tulemused siia ka paisata.
Aga küsimus ka - tellisin direct2drive-st WAR-i ja sain open beta key kohe. Aga early access või üldse mingit muud võtit ei saanud. Kas keegi on saanud või oskab mind kuskile suunata kus infot on selle kohta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
eYper
HV kasutaja

|
11.09.2008 14:27:42
|
|
|
Nii ma regasin otsast peale uuesti kõik ära ja sain patchitud mängu.
Esimest korda elus mängisin MMORPG mängu. Esimesed 15 min oli totaalne segadus, kuulid koos ja ei jaganud matsu välja, mida ma tegema pean. HELP nupukesed aitasin päris palju ning pärast tunnikest mängimist jõudsin RANK 3-ni. Kuigi ega ma siiani veel päris asja ei jaga. Oleks keegi targem mängu sees ja õpetaks
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
11.09.2008 14:53:57
|
|
|
Aga küsimus ka - tellisin direct2drive-st WAR-i ja sain open beta key kohe. Aga early access või üldse mingit muud võtit ei saanud. Kas keegi on saanud või oskab mind kuskile suunata kus infot on selle kohta? |
Tellisin samuti d2d'st ja nii plaju kui mina aru sain saadetakse sulle (ja mulle ka) uus key vahetult enne launchi. Samas oli ka kuskil juttu sujuvast üleminekust, et beta keyga saab paar päeva peale launchi ka mängida, et vältida võimalikke probleeme uue key regamisel kui serverid peaks umbes olema ja 414 jälle lahti pääseb . Hetkel ei viicinud linke ja maile otsida, seega ära 100% tõena seda võta.
Nüüd viicisin ja leidsin:
If you have pre-ordered a game, your file will be available for downloading on the release date of the game. + samuti nagu open beta klindiga saad uue key kaasa.
PS. see mis sa hetkel tirisid oli opeb beta klient mitte final klient.
viimati muutis sammal 11.09.2008 15:03:23, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 14:54:32
|
|
|
eYper tegelikult me enamus suht algelised WAR osas Mis serveris sa mängida muidu? Ma võin ehk aidata, aga ega mina ka veel päris tark pole, ma ei saa Craftingust veel eriti üldse WAR'is aru. Kust seda alustada saab? Seal on vist igale klassile oma spetsiaalsed craftingud jah?
Mu destruction karakterid on Ellyrion serveris muidu.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jussu
HV vaatleja

|
11.09.2008 14:56:53
|
|
|
Oeh, beta key saamisega olen vist lootusetult hiljaks jäänud?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
11.09.2008 15:00:56
|
|
|
Seal on üldse jah crafting ja salvaging sellised imelikud asjad. Võibolla suurematest linnadest saab seda õppida vms, mina pole veel sinna välja jõudnud, et saaksin teada täpsemalt. Samuti on see seemendamine imelik, saad palju seemneid ja siis tee skilli, et saaksid oma peenra rajada sõjamängus?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2008 15:09:17
|
|
|
laip > leiad taskust seemne > paned seemne mulda > saad taime > müüd taime maha > mingi jorss teeb sellest joogi > müüb joogi teisele jorsile > teine jorss läheb sõtta > hakkab sõjas surma saama > joob joogi ära > saab tänu joogile vastasest jagu > tuleb kolmas jorss ja lööb ta ikkagi maha
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eYper
HV kasutaja

|
11.09.2008 15:41:56
|
|
|
Oot, kus siis warhammeri eesti kommuun on. #war.ee on ikka väga tühjavõitu - või on keegi hoopis kuskil Teamspeak`is või Ventrillos ?
Veso, tänan abi pakkumast.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 15:59:11
|
|
|
Lol timberg, õige Ma arvan et ma jaman selle craftinguga siiski peale Launchi. Hetkel teen non-stop Scenariosid lol. Kuidas suuremaid RvR sõdasid üldse teha saab? Need vajavad juba guildi ja jama jah?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
11.09.2008 16:05:50
|
|
|
Yeah kuna ka endal elu esimene MMORPG käsil siis ka endal kuluks väike õpetus ära ...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2008 16:06:18
|
|
|
veso kirjutas: |
Ma arvan et ma jaman selle craftinguga siiski peale Launchi. |
DUUD MAXI PRAEGU MINGI CRAFTING PROFF ÄRA! PÄRAST SAAD OMA FOORUMI ALLKIRJA PANNA, ET OLID BETA PARIM SEPP VMS.. ah-ah-ahhHH jõhker!!!
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winenose
HV vaatleja
|
11.09.2008 16:36:17
|
|
|
MMO-de õpetusi kui selliseid minuarust ei ole. Või kui, siis on äkki midagi karbis kaasas kui karbiga ostad.. user manual or something.
MMO mängud on selles suhtes erilised, et seal puudub võimalus võita. Ei eksisteeri sellist tingimust, mille täitmise puhul sa võid öelda, et nüüd on mäng läbi, sa võitsid. Selle tõttu kujuneb välja selline olukord, et erinevatel mängijatel tekivad erinevad eesmärgid. Mõnel on soov tappa suur loom, teisel on soov sepistada kõige vägevam mõõk, kolmandal koguda endale meeletu varandus, neljandal hoopis kübersexiga tegelda. Võimalusi on väga palju ja MMO-d just selle peale mängivadki, et võimalikult suur hulk mängijaid leiaks endale meeldiva tegevuse ja neile iga kuu pisikese rahasumma annaks selle eest.
MMO õppimisest konkreetselt - WAR-l on päris põhjalik hintide süsteem ja need hintid on tänuväärselt selgelt sõnastatud ning graafiliselt välja toodud. Seega - kui sa näed küsimärki ekraani all keskel, siis vajuta selle peale ja loe läbi mis seal kirjas on. Mina näiteks olen mänginud MMO-sid umbes 10 aastat ja kui ma WAR-i sisse logisin, siis ma ikkagi võtsin ette ja lugesin need küsimärgi taga olevad tekstid hoolikalt läbi.
Edu :)
PS. Kui sa Ellyrioni serveris Orderi poolel oled, siis õhtusel ajal on võimalik teha "/tell winenose küsimus" ja ma üritan jõudumööda aidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 17:13:31
|
|
|
veso kirjutas: |
Ma arvan et ma jaman selle craftinguga siiski peale Launchi. |
DUUD MAXI PRAEGU MINGI CRAFTING PROFF ÄRA! PÄRAST SAAD OMA FOORUMI ALLKIRJA PANNA, ET OLID BETA PARIM SEPP VMS.. ah-ah-ahhHH jõhker!!! |
Calm down Timberg. Ma ei mõelnud et hakkan kohe nolifima ja tõmban craftingu põhja Mõtlesin et niisama õppida basic stepid ära craftingus ja üldse aru saada kuidas see käib.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
11.09.2008 17:16:13
|
|
|
mingi 20 minti mänginud praegu . Order . Dark Elf Sorcess on rank 3 kohe ja ütlen et Sorcess kohe väga meeldib, võrreldes Warrpriestiga ja Swordmasteriga. Dark Elfide algusala on kah super. Naljakas oli ka üks questi koht. Sorcessi nimi on Rapist. Questis hakkas rääkima : '' Now listen, young rapist, listen closely.''
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|