Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Intel Core 2 Duo/Quad overclocking märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 592, 593, 594  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Flavius
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2008 21:17:04 vasta tsitaadiga

poest ostetud Q6600'l on 3 aastat garantiid, kui maha põleb, saad uue

või oled sa paar sotti säästnud ja hv'st ostnud 1a garantiiga prose,
seejärel tuhandeid kulutanud jahutuste peale, et maha ei sureks
ning nüüdseks ka tehasegarantii maha lihvinud?

enda Q6600 + P35-DS3R vajas 3.5ghz jaoks ainult prose lisavolti,
pole mujale vaja olnud ilmaasjata lisada seda
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2008 21:25:39 vasta tsitaadiga

who gives a F selle garantii kohapealt. Kui ausa inimese moodi elada siis oc = garantii kaotus.
Ja mis moodi siis X kohast prose ost säästaks jahutuse peale raha mitte kulutamisest? Ja hint: ma ei ole tuhandeid kulutanud jahutite peale kuna ei osta neid suvalt. Prose on ostetud täiesti tavalisest poest kui G0'id saadavale tulid.

Teistele asjadele ei taha volti anda nagu ütlesin... tahan lihtsalt AUTO väärtused ära kaotada ja panna sinna DEFAULT voldid ise paika. Siis oleks vast kindlam et mobo ise lambist midagi sinna ei keera.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 30.08.2008 21:36:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kui ausa inimese moodi elada siis oc = garantii kaotus.

kus see kirjas on, et kellamine illegaaalne on?
emaplaatide ja videokaartide tootjad panevad kellamiseks ka sobiva softi sulle kaasa, et mõnusam kellata oleks thumbs_up.gif
tsitaat:
Ja mis moodi siis X kohast prose ost säästaks jahutuse peale raha mitte kulutamisest?

ei ole väitnud seda
ostad prose, ühe korraliku jahutuse, et kellata parem oleks ning lased tal töötada ~70 kraadi kandis või palju seal intel Q6600 puhul ette näeb thumbs_up.gif

või on see mingisugune madalaima temperatuuriga kõvatamine, millest ma siiani aru pole saanud icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2008 21:45:14 vasta tsitaadiga

idee poolest peaks madalama tempi peal asi kauem elama... idee poolest. + kuuma suve ilmaga ei pane asi ka pange icon_lol.gif

voltide kohapealt siiski et keegi omab infot kus kuramuse kohast P5Q Deluxe mobol mõõta ise neid volte? CPU-Z näitab ise suht 1.280v kuigi biosi järgi peaks 1.3v olema.

tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 30.08.2008 21:52:03 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
who gives a F selle garantii kohapealt. Kui ausa inimese moodi elada siis oc = garantii kaotus.
Ja mis moodi siis X kohast prose ost säästaks jahutuse peale raha mitte kulutamisest? Ja hint: ma ei ole tuhandeid kulutanud jahutite peale kuna ei osta neid suvalt. Prose on ostetud täiesti tavalisest poest kui G0'id saadavale tulid.

Teistele asjadele ei taha volti anda nagu ütlesin... tahan lihtsalt AUTO väärtused ära kaotada ja panna sinna DEFAULT voldid ise paika. Siis oleks vast kindlam et mobo ise lambist midagi sinna ei keera.

Soovitaks esialgu proovida mobo auto sätel proset clockida eeldades ,et Asuse mobod lisavad ise volti enamvähem lubatud piirides ja säilib speed step ja c1e
mis on sul prose jahutamiseks vajalik ja kui sa ei saavuta vajalikku GHz-i siis alles hakkad volti lisama prosele esialgu.Põhimõtteliselt olen aru saanud,et suurem enamus sõltub ikka tulemus prosest.Erinevad mobo tooted annavad ainult tiba juurde kuid 24/7 jooksutamiseks on määrav prose ise icon_biggrin.gif

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 30.08.2008 22:16:40 vasta tsitaadiga

angel, Se et sa enda prose 3.0 peale said õhuga 1.3v on häbi AHV-ile icon_idea.gif
Häid jahuteid on jalaga segada kui oled nõus kaugemale kui 500.- vaatma thumbs_up.gif
Mul on kapipeal Scythe rev B Ninja mis teeb põmst sama tembi mis Tyfuun,Mugen ,Infinity,Xigma 1283 ja selle modid eri ledidega icon_razz.gif
Thermalrighti -st ma ei räägi kuna selge et tegu on oluliselt nadima jubinaga kui XigmaTek,mida osad eelistasid CorsairX kaudu tellimisel icon_neutral.gif
Neil kõigil on vahed 1-2-3-4 kraadi võta jäta vendi eri kiirused.
See et siin halad mingi pasta pärast siis see ei ole sobilik nii vanale HV kasutajale,ma võin MX1-ga saavutada 2-3c kõrgema tembi ükskõik millega neist kuuleritest,lihtsalt paigaldan kinnisilmi ja ilma abi vahenditeta icon_exclaim.gif
Tahad jahutada siis alusta jahutist endast ja pane enda prose ikka 3800MHz peal käima thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2008 22:19:11 vasta tsitaadiga

Väänasin vahepeal 1.4v peal 3.4ghz selga ja see talle eriti ei meeldinud. Alla selle 1.3v tundus 3GHz karvane. 3Dmark06 andis vahepeal "no signal" errorit icon_lol.gif Seega eeldaks et volt on paras. Või on kellelgi juhtunud sellist asja et kõrgem volt teeb hoopis kurja mitte head?
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 30.08.2008 22:21:01 vasta tsitaadiga

angel, mõõta saad plate tagant poolide jalgadelt näiteks. Mina puurisin selletarbeks korpuse platetaguse siseseina sisse augud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 30.08.2008 22:23:30 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Väänasin vahepeal 1.4v peal 3.4ghz selga ja see talle eriti ei meeldinud. Alla selle 1.3v tundus 3GHz karvane. 3Dmark06 andis vahepeal "no signal" errorit icon_lol.gif Seega eeldaks et volt on paras. Või on kellelgi juhtunud sellist asja et kõrgem volt teeb hoopis kurja mitte head?

Tõenäoliselt pead leppima selle tulemusega icon_biggrin.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.08.2008 22:24:14 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

tean, et sa düsgraaf oled, kuid katsu minu nimi õigesti kirjutada icon_mad.gif

kui inimene ostab protsessori inbox jahutiga, siis juba sel hetkel tuvastab ta oma vajadused, kui see ei ole piisav, siis võrreldakse olemasolevat ja vajadust ning langetatakse otsus.
sina oled siin ajanud oma mingist vanast jahutusest, sellest HR01plus'ist ja zipangist, millegagi rahul ei ole
mida siinsed überklokkijad teevad, on lihtne!
kui nende prose viisaka jahutusega ei klokku, siis nad ostavad omale uue prose, mis klokkuvad paremini - sinu tegevus on ebaefektiivne, nii kulu kui ka tulemuslikkuse pealt arvestades.
kaalutle parem oma jahutuse ja prose lihvimise pealt võidetavat tulu klokkimisega saadava tuluga - see võrdub sisuliselt nulliga
ise olen oma e6600'le ostetud asus silent knightiga rahul ja siiani pole vajadust uue järgi tekkinud
kui prose edasi ei klokku, siis on prose sitt, ei ole mingeid 60C piire, millest prose sitt on
hea prose teeb ka selle 60C'ga selle takti ära icon_idea.gif kopp.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2008 22:30:16 vasta tsitaadiga

Aukude puurimine oleks vist liiga julm. Nii hädasti ei ole kah vaja teada. Mõtlesin et kellelgi sama mobo ja teab mõõtmis punkte. DFI nF4 kohta vanasti oli olemas kena joonis kus kohast mida mõõta sai ning asi toimis.

wanawoll -> pasta üle ei hala üldse. Pasta on AS5 ja käib kah. Kui otsa saab siis MX2 vms kuna ei taha seda ülehinnatud hinna eest osta (eestis asi suht jura hinnaga).
Jahuteid rohkem ostma ei hakka enne kui AC uus jurakas kohale tuleb. XigmaTek <--- eestis vist sellist junni vist saada ei ole?
3.8GHz @ quad ---> siis oleks vaja juba mingit asjalikumat jahutit kui õhk minuteada. Ja ma otsin rohkem 24/7 tulemust kui 3Dmarki piixu pikendust.

Keeraks üle 3GHz aga zipang paneb pange icon_lol.gif

libe -< bla bla bla. HR01 plus ja zipang ei ole vanad jahutid. Uue prose ost ja alla andmine on odavam lahendus.... ei tea kus otsast. 2 jahutust ostnud. Ühe müüsin sama hinnaga maha millega ostsin.... ikkagist ei tunne et kahjumit oleks saanud icon_lol.gif

tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 30.08.2008 22:31:45 vasta tsitaadiga

Äkki jagelete sellel mõttetul teemal PSi kaudu edasi vms...
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 30.08.2008 22:38:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

3.8GHz @ quad ---> siis oleks vaja juba mingit asjalikumat jahutit kui õhk minuteada. Ja ma otsin rohkem 24/7 tulemust kui 3Dmarki piixu pikendust.

Sa nagu ei ole üldse seda teemat viimased 6 kuud pole jälginud ma vaatan thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
Seda enam,et sul on G0 step,need kõik teevad alla 1.450 3600MHz ja päris kindlalt või oled sina maarjamaa kõige kõige õnnetum mees thumbs_up.gif
Kuna alti on üks 150-st kes ei saa sellsit tulemust
Laena mulle oma nässakat kas või ise endaga ma tahan näha et see kutt ei jookse 24/7 @ 3600. PUNKT
Se zajepeng viska üldse minema see on celeroni jahuti icon_exclaim.gif

ceemic kirjutas:
Äkki jagelete sellel mõttetul teemal PSi kaudu edasi vms...

Miks,tegemist Inteli klokkimisega noobidele icon_rolleyes.gif
tagasi üles
TruePlaya
HV veteran
TruePlaya

sõnum 30.08.2008 22:42:34 vasta tsitaadiga

Ma ka aru ei saa milleks vaja prose lihvida, et teda lasta 3Ghz juures icon_biggrin.gif Lükka kohe mingi 3,4-3,6ghz sadulasse!!
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2008 22:45:06 vasta tsitaadiga

TruePlaya kirjutas:
Ma ka aru ei saa milleks vaja prose lihvida, et teda lasta 3Ghz juures icon_biggrin.gif Lükka kohe mingi 3,4-3,6ghz sadulasse!!

kuidas kui asi isegi 1.3v juures higistab... saage aru ma tahtsin 3.6ghz panna aga raibe pani pange. vaatasin tempe ja ou piix. Tõesti arvate, et ma jätaks ta nii väikse OC'i peale kui saaks rohkem.
3.6 GHz 1.4v peal kestis vaid niikaua kui sutsu koormust andsin ja oligi shutdown 8) Rohkem ei hakanud volti andma kuna temp niigi hell.

tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 30.08.2008 23:07:34 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Aukude puurimine oleks vist liiga julm. Nii hädasti ei ole kah vaja teada. Mõtlesin et kellelgi sama mobo ja teab mõõtmis punkte. DFI nF4 kohta vanasti oli olemas kena joonis kus kohast mida mõõta sai ning asi toimis.

wanawoll -> pasta üle ei hala üldse. Pasta on AS5 ja käib kah. Kui otsa saab siis MX2 vms kuna ei taha seda ülehinnatud hinna eest osta (eestis asi suht jura hinnaga).
Jahuteid rohkem ostma ei hakka enne kui AC uus jurakas kohale tuleb. XigmaTek <--- eestis vist sellist junni vist saada ei ole?

Keeraks üle 3GHz aga zipang paneb pange icon_lol.gif

libe -< bla bla bla. HR01 plus ja zipang ei ole vanad jahutid. Uue prose ost ja alla andmine on odavam lahendus.... ei tea kus otsast. 2 jahutust ostnud. Ühe müüsin sama hinnaga maha millega ostsin.... ikkagist ei tunne et kahjumit oleks saanud icon_lol.gif

Kui on tunne ,et kahjumis oled siis welcome to overclock world

vambola
HV veteran

sõnum 30.08.2008 23:21:37 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
tsitaat:

Sa nagu ei ole üldse seda teemat viimased 6 kuud pole jälginud ma vaatan thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
Seda enam,et sul on G0 step,need kõik teevad alla 1.450 3600MHz ja päris kindlalt või oled sina maarjamaa kõige kõige õnnetum mees thumbs_up.gif

Stabiilne OC on ikka väga ujuv mõiste küll. Ja 3DM mehed on naljamehed. Halb on see, et publik ei mõista nalja.
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 30.08.2008 23:21:38 vasta tsitaadiga

Minu Q6600 teeb 3,3GHz default voldil, 3,6GHz ei ole 1,5V ka orthose stabiilne. Võta näpust.
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.08.2008 00:42:36 vasta tsitaadiga

vambola kirjutas:
wanawoll kirjutas:
tsitaat:

Stabiilne OC on ikka väga ujuv mõiste küll. Ja 3DM mehed on naljamehed. Halb on see, et publik ei mõista nalja.

MA saan väga hästi aru mida sa mõtled aga räägi mis on stabiilne Q prose icon_question.gif
48H prime koos 4 akana prime 32m mis on pandud skripti järgnevad 4 päeva või mis icon_question.gif
Ma ei ole tegelikult kunagi aru saanud sinu sõnumist icon_redface.gif
See kui prose kestab 2,5h prime 100% load + 32m spiid ja poole aasta jooksul pole ühtegi korda kotti pannud siis tegelikult jääb väga suur kahtlus,et oled lihtslat üle klokkinud ja 9 kuu pärast võib õnnetus juhtuda icon_question.gif
Ole nüüd karm ja räägi kõik südamelt ära thumbs_up.gif
tagasi üles
vambola
HV veteran

sõnum 31.08.2008 00:51:32 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:

Asjalood on ALATI palju sitemad, kui esmapilgul tundub.
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.08.2008 01:00:23 vasta tsitaadiga

vambola kirjutas:
wanawoll kirjutas:

Asjalood on ALATI palju sitemad, kui esmapilgul tundub.

Ses osas olen sinuga päri aga ei ole vaja olla igas asjas nii skeptiline nagu sa proovid siin väljenduda thumbs_up.gif
Kuskil tunneli otsas paistab ALATI valgus,kas pole..
tagasi üles
Estnx
HV Guru
Estnx

sõnum 31.08.2008 13:28:12 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
...
Kuskil tunneli otsas paistab ALATI valgus,kas pole..

Isegi siis kui see on rong icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.09.2008 11:53:19 vasta tsitaadiga

Lasin ühe Q9550-ga natuke Prime-t.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 01.09.2008 12:00:52 vasta tsitaadiga

See on vana rev Q9950? Uuem peaks parema FSB taluvusega olema ... Mis on max. FSB? Tõenäoliselt hangin ka sellise jõulumeeleolust kantuna (kindlasti rev E0). icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 01.09.2008 12:01:55 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
See on vana rev Q9950? Uuem peaks parema FSB taluvusega olema ... Mis on max. FSB? Tõenäoliselt hangin ka sellise jõulumeeleolust kantuna (kindlasti rev E0). icon_biggrin.gif

See on vanem jah.
Kui Nehalem välja tuleb, eks siis tuleb ka väike yorkfieldide hinnalangus. thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Intel Core 2 Duo/Quad overclocking mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 592, 593, 594  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.