Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SCREAMER
HV Guru

|
31.07.2008 07:17:44
|
|
|
registreeru end htc.com lehel, sisesta oma PDA s/n-i ja vaata vb on ametlik uuendus, ehk WM6
memory alla ei saa, ainult storage ja storage card
mightythor kirjutas: |
SCREAMER kirjutas: |
nagu variant sa võid downloadid clean-tud ROMi, kust on eemaldatud, helinad, wallpaperid, videofailid jpm,
ma ise enda HTC Tochi-l sain juurde +10mb Storage,
memory on nagu RAM ja sealt ei saa tranferida osa storage alla....
osta mälukaart,
mul näiteks need proged mis ma kasutan igapäev on storage peal aga ülejanud on mälukaardi peal
Sul ROM on viimane? või poest ostest pole midagi uuendanud sa?
mul on HTC P3300 mudel, millel on malu yle arvet pidava utiliidi kohaselt kahte tyypi malu: storage ja memory. Nagu ma aru saan, siis see storage on EEPROM tyypi ning memory on RAM(vist SDRAM). Jama on selles, et mul on storage peal alla 1MB ruumi ning kui ma midagi installida tahan, siis kui ma valin arvutis asukohaks main memory, siis jaab sellest ruumi vaheks. Samas selle memory peal on mul yle 20MB vaba, kuid ma ei oska sinna installida. Kuidas seda teha? Voi saab yldse mujale kui storage peale installida(malukaarti mul pole ning ennem selle ara kaotamist mul osad programmid mis olid SD peal, ei toodanud)? |
|
ei ole midagi uuendanud(WM5 on peal). Sedasi nagu poest tuli sedasi ta on. Ning kas HTC puhul ei saa memory alla programme paigaldada? Sest mul vanal HP pihuarvutil oli kah loomulikult RAM olemas, kuid ma sain sinna tarkvara kah installida(see oligi jagatud paigaldatud programmide ning programmide tooks vaja oleva malu vahel)? |
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
31.07.2008 08:02:52
|
|
|
memory=ram
storage=mälumoodul kuhu saab salvestada
storage card=mälukaart.
mightythor, vanad pihukad omasid ühte mälumoodulid,mida samal ajal kasutasid ramina ja salvestuse jaoks.
mida rohkem salvestasid,seda vähem rami jaoks jäi.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
0 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
04.08.2008 10:01:42
|
|
|
tänud wfiles ja SCREAMER! Ma uurisin ise veel natuke edasi ning infoks niipalju, et kunagi käis Microsofti OS'i kasutavatel pihuarvutitel ja ka esimestel Palmidel näiteks OS'i vahetus füüsilise ROM mooduli vahetamise kaudu. Näiteks selline:
Ilmselt oli kasutusel siis mask ROM. Sama mooduli peal oli siis ka RAM kiip. Uuematel Pocket PC'del on kasutusel flash EEPROM tüüpi mälu, mille sisu on siis kasutajal võimalik vahetada. Nendel pihuarvutitel, millel oli peal Windows Mobile 2003 ja Windows Mobile 2003 SE(ning vist ka veel vanematel Pocket PC 2000 ja Pocket PC 2002 pihuarvutitel) oli kasutusel selline mäluarhidektuur, kus ROM'i peal olid operatsioonisüsteem ja draiverid. Lisaks veel see osa ROM kiibist mis operatsioonisüsteemi failidest üle jäi, sai kasutada Protected File Storage'na(minu vanal PDA'l oli see 4MB suur). RAM aga oli jagatud paigaldatud programmide, kasutaja info(pildid/videod/muusika) ning programmide töömälu vahel. Windows Mobile 2003'l oli selline utiliit olemas, mis võimaldas ajutiselt töömälu ja salvestusmälu vahekorda(kui mitu MB emmale-kummale) reguleerida. Nüüd alates WM5'st(ning ka WM6 ja arvatavasti ka edaspidi) on OS, dariverid, paigaldatud programmid, kasutaja info(pildid/videod/muusika) flash EEPROM'i peal ning RAM on puhtalt programmide töömälu. Selle uue mäluarhidektuuri suureks plussiks on see, et aku tühjaks saades ei kustu midagi vajalikku ära(kuigi vanema süsteemi puhul oli selle kaitseks aku standby reziim ning backup battery). Samas vana süsteem oli minumeelest sellessuhtes hea, et RAM'i sai üsna täis installeerida ning kui oli teinekord mõne mänguga olukord, et see vajas palju RAM'i, siis sai seda talle selle mäluhaldamise utiliidi abil võimaldada. Samas eks uuemad WM6 seadmed tulevad juba nii suurem ROM'i ja RAM'i hulgaga, et mälu vähesus naljalt probleemiks pole. Samas on mõlema süsteemi puhul võimalik paigaldada tarkvara ka mälukaardile(storage card; tavaliselt kas CF või SD).
Küsiks selle jutu lõppu veel seda, et kas kellelgi on WM5/WM6 all olnud probleeme storage card'ilt programmide installeerimisega? Ma ei mäleta, et mul oleks olnud sellega probleeme Windows Mobile 2003 SE all, kuid WM5 all on mitu sellist programmi ette tulnud, mis pole tahtnud käivituda storage card'ile installeeritult, kuid töötavad siis kui storage alla paigaldada. Oskab ehk keegi kogenum kommenteerida?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
04.08.2008 11:24:44
|
|
|
endal HTC Touch+wm6, mõned programmid ei tööta või ei tööta hästi kui nad on storage cardi peal, aga neid on hästi vähe, need on need proged, mis jooksevad backgroundis tavaliselt
Küsiks selle jutu lõppu veel seda, et kas kellelgi on WM5/WM6 all olnud probleeme storage card'ilt programmide installeerimisega? Ma ei mäleta, et mul oleks olnud sellega probleeme Windows Mobile 2003 SE all, kuid WM5 all on mitu sellist programmi ette tulnud, mis pole tahtnud käivituda storage card'ile installeeritult, kuid töötavad siis kui storage alla paigaldada. Oskab ehk keegi kogenum kommenteerida?  |
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
raull
HV kasutaja
|
06.08.2008 21:32:01
|
|
|
Storage cardi pealt jooksevad mõned programmid märgatavalt aeglasemalt.
Ise hoian kõiki programme telefoni enda mälus ning kasutajafaile mälukaardil.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
06.08.2008 21:38:54
|
|
|
ot: |
Keegi HTC S710 VOX-i ei soovi ära osta? |
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
06.08.2008 23:21:26
|
|
|
nii ta on jah
raull kirjutas: |
Storage cardi pealt jooksevad mõned programmid märgatavalt aeglasemalt.
|
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
07.08.2008 06:41:07
|
|
|
kas kellelgi seda probleemi pole, et Windows Mobile sisseehitatud mailiklient üle mingi raadiosidevõrgu(WIFI, EDGE jne) alla laetud mailidel(Outlook'iga sünkroniseerides on selle kohta spets valik olemas) ei salvesta manust kuskile? Mul on sedasi, et ma näen kirjaga kaasas olevat manust(nime ja faililaiendit), aga kui ma teen manusel valiku "Save As", siis ei juhtu midagi, st ta ei salvesta seda manust kuskile. Ka kirja suuruse järgi on aru saada, et manust tegelikult pole, on ainult selle nimi ja faililaiend näha. On keegi sellise probleemiga kokku puutunud?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.08.2008 17:35:21
|
|
|
Tegin pisikese rakenduse mobiilse siis. Et tähtsamad asjad on koheselt allalaetavad (Mõned üksikud asjad vajavad ActiveSynci installimiseks või arvutiabi). Lihtsalt lähed moblaga aadressile http://battleit.eu/store vajutad failile, downloadid ja naudid. Kuna endal telefoni vahetus kohe kohe tulemas siis tegin endale selle proge et kergelt uuesti stuff alla laadida. Mõtlesin et jagan teiega kah. Kui keegi leiab et hea rakendus on puudu sealt siis PS ja saab lahendatud mure.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Haanz
HV kasutaja

|
10.08.2008 21:18:01
|
|
|
Haanz kirjutas: |
tekkis üks küsimus millele arvatavasti siin foorumis on vastus aga mina ei leidnud.
kuidas oleks võimalik vaadata youtubest klippe ?
telefoniks on qtek 8310
peal on wm5
tuleb selline error: an unknown error 0X8007274D has occurred
oskab keegi aidata ? |
probleem ikka jõus
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
10.08.2008 21:34:31
|
|
|
salvestatud või otse veebist?
tekkis üks küsimus millele arvatavasti siin foorumis on vastus aga mina ei leidnud.
kuidas oleks võimalik vaadata youtubest klippe ?
telefoniks on qtek 8310
peal on wm5
tuleb selline error: an unknown error 0X8007274D has occurred
oskab keegi aidata ? |
probleem ikka jõus |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonusoo
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
meie
HV kasutaja
|
26.08.2008 23:00:30
|
|
|
kellelgi kogemusi HTC Touch Cruise P3650? Kuda on?
Algselt ootasin 3G iPhonei tulekut kuid nüütseks selle ostumõttest loobunud kuna võimalused olematud.
Vaja siis PDA-d, GPS koos aadressi otsinguga vähemalt Tallinna piires, kiire internet ning tekstitöötlus. P3650 justkui vastaks antud nõuetele. TomTom suudab aadressi otsida? Või on mõni parem variant?
HTC Touch P3700? sellel vist hulga parem ekraan?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
27.08.2008 13:47:42
|
|
|
HTC Touch Cruise P3650 on täitsa ok, minuarust veidi suur,
TomTom suudab aadressi otsida
HTC Touch P3700? sellel parem ekraan ja prose, puudub mälukaardi pesa, ja nõrgem aku
parem võta P3700 ja pärast kui standartakust ei piisa, ostad extended aku endale;)
meie kirjutas: |
kellelgi kogemusi HTC Touch Cruise P3650? Kuda on?
Algselt ootasin 3G iPhonei tulekut kuid nüütseks selle ostumõttest loobunud kuna võimalused olematud.
Vaja siis PDA-d, GPS koos aadressi otsinguga vähemalt Tallinna piires, kiire internet ning tekstitöötlus. P3650 justkui vastaks antud nõuetele. TomTom suudab aadressi otsida? Või on mõni parem variant?
HTC Touch P3700? sellel vist hulga parem ekraan? |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
27.08.2008 13:57:50
|
|
|
Kust kõige odavamalt P3700 saada?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
27.08.2008 14:03:07
|
|
|
ebay vb
d3t kirjutas: |
Kust kõige odavamalt P3700 saada? |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
meie
HV kasutaja
|
27.08.2008 18:23:07
|
|
|
ok valin siis P3700
kas keegi teab midagi kaitsekilest? On kaasas või tuleb tellida? Käisin täna EMTis seda näppimas kuid ega sellest kohe nn pilti ette ei saa, tuleb ilmselt enne kasutada mõned päevad kui tekib mingi arusaam/kogemus. Foorumist kellelgi ei ole kogemusi?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
27.08.2008 18:45:38
|
|
|
meie, tuleb kaasa kaitsekile. Ise näppinud ja hea asi. Ainult hind ei meeldi...
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
meie
HV kasutaja
|
27.08.2008 19:04:51
|
|
|
meie, tuleb kaasa kaitsekile. Ise näppinud ja hea asi. Ainult hind ei meeldi... |
tänud. Hind on jah nagu ta on aga ilmselt nii nad peavadki maksma, iPhone ju samas hinnaklassis jne. Viskasin kiire pilgu ka ebay.com-le u 600USD + toll ja transa ega ta suurt odavam ka sealpoolt lompi tule ning kohalik garantii maksab samuti midagi. Aga jah hind võiks siiski jääda alla 9k.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
28.08.2008 11:58:48
|
|
|
garantii worldwide peaks olema,
mina ootan DIAMONDi aga teises korpuses, ei meeldi et näppujäljed jäävad peal
meie kirjutas: |
meie, tuleb kaasa kaitsekile. Ise näppinud ja hea asi. Ainult hind ei meeldi... |
tänud. Hind on jah nagu ta on aga ilmselt nii nad peavadki maksma, iPhone ju samas hinnaklassis jne. Viskasin kiire pilgu ka ebay.com-le u 600USD + toll ja transa ega ta suurt odavam ka sealpoolt lompi tule ning kohalik garantii maksab samuti midagi. Aga jah hind võiks siiski jääda alla 9k. |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
29.08.2008 16:12:18
|
|
|
Eestis pidi garantii kehtima ainult HTC Eesti tarnitavatele mudelitele.
Suhtlesin üleelmisel nädalal nendega ja öeldi, et teistele vahendajatele garaniiremonti ei tehta.
Masinad saadetakse üles- või allapoole riigipiiri parandada.
Olen ise ka huvitatud inimese moodi hinnaga ~7500.- Diamondi soetamisest.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
02.09.2008 11:23:31
|
|
|
mul teeb diamond sellist asja, et call timer ei loe õieti aega, räägitud üle tunni aga näitab 6 min. samas kõnede arv on õige. kas kellelgi veel sama asja juhtunud või olen oskamatusest ise mingi kala kokku keeranud. mõistliku hinnaga aparaat siin http://www.globalflash.eu/portfolio.php?id=8&lang=est , kas kuskil ka mingi konks, seda ei tea.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
02.09.2008 11:45:24
|
|
|
kui ei ole veel tehtud, tee tarkvarauuendus või hard reset
supsu kirjutas: |
mul teeb diamond sellist asja, et call timer ei loe õieti aega, räägitud üle tunni aga näitab 6 min. samas kõnede arv on õige. kas kellelgi veel sama asja juhtunud või olen oskamatusest ise mingi kala kokku keeranud. mõistliku hinnaga aparaat siin http://www.globalflash.eu/portfolio.php?id=8&lang=est , kas kuskil ka mingi konks, seda ei tea. |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
02.09.2008 12:49:55
|
|
|
ma arvan, et konksu ei ole aga kui usaldusvärne see koht on seda võiks küll keegi oma kogemustest pajatada.
hind on sama mis euroopa netipoodides üldiselt.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
02.09.2008 12:53:29
|
|
|
rohkem nagu huvitab garantiiremont, kes teostab, kes saadab
Nu kirjutas: |
ma arvan, et konksu ei ole aga kui usaldusvärne see koht on seda võiks küll keegi oma kogemustest pajatada.
hind on sama mis euroopa netipoodides üldiselt. |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |