Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vutt
HV kasutaja
|
18.07.2008 13:00:29
|
|
|
realgamer, saa vist räägid sidequestist. Siis jah ukse kaudu ei väljuta. Kliki lihtsalt süsteemi planeedid läbi ja ühel neist peaks tekkima "Survey" asemel "Land" nupp. Mulju seda.
Su Step3 "video kus lennuk kihutab kosmoses" on süsteemide vahel lendamise vahevideo. Edasi tuleb lisaks öelda millisele planeedile maanduda tahad.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
18.07.2008 13:08:41
|
|
|
Ukse kaudu saab väljuda ainult siis, kui sa "dokkid" sadamas. Seda saab teha ainult main questidega (feros, novaria, virmire, citadel jms ehk kus on suurem asustus)
mujal valid sa "land" , siis tuleb ette meeskonna valik ja jokker viskab sind koos makoga planeedile. Mis nimega kohta sa maandusid ? Samuti ära aja segamini "Land" ja "survey" valikut, igas süsteemis on ainult 1 planeet, kus saab maanduda ja mitu planeeti, mida saab "uurida" kosmosest.
Enne vajalike questide tegemist ei ole võimalik sul üldse lennata normandyga.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
18.07.2008 15:44:21
|
|
|
realgamer kirjutas: |
tige kala kirjutas: |
lülitit ikka proovisid  |
Kui ukse lülitit mõtled,siis jah olen proovinud.Ukse lüliti ei ole aktiveeritud,ehk ei saagi proovida,"surnud uks".Teised uksed,masinaruum,medical,lift jpm on aktiveeritud ja kasutan.
Step1 valin galaxy mapi ja planeedi.ok
Step2 menüü küsib,kas soovin lennata sinna planeedile, soovin ok
Step3 video kus lennuk kihutab kosmoses,maandumist ei toimu ,kas peab näitama seda videot ?
Step4 olen galaxy mapi ees ja jooksen ukseni mis kinni"surnud".
Step5 valin uue planeedi ja kõik kordub otsast.Istun nüüd lennukis ja närin küüsi.
Ehk jäi mul Citadelis mingi missioon pooleli et ei luba maanduda või minu russian version game on pees? kala |
Galaxi mapist valid algul planeedisüsteemi,siis sealt edasi planeedi ju.vajutad planeedile ja kõrval saad valida "land".
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
18.07.2008 16:16:16
|
|
|
tige kala kirjutas: |
lülitit ikka proovisid  |
Kui ukse lülitit mõtled,siis jah olen proovinud.Ukse lüliti ei ole aktiveeritud,ehk ei saagi proovida,"surnud uks".Teised uksed,masinaruum,medical,lift jpm on aktiveeritud ja kasutan.
Step1 valin galaxy mapi ja planeedi.ok
Step2 menüü küsib,kas soovin lennata sinna planeedile, soovin ok
Step3 video kus lennuk kihutab kosmoses,maandumist ei toimu ,kas peab näitama seda videot ?
Step4 olen galaxy mapi ees ja jooksen ukseni mis kinni"surnud".
Step5 valin uue planeedi ja kõik kordub otsast.Istun nüüd lennukis ja närin küüsi.
Ehk jäi mul Citadelis mingi missioon pooleli et ei luba maanduda või minu russian version game on pees? kala |
Äeldi sulle, et igas süsteemis on ainult 1 planeet, kus saad maanduda, teistel saad teha ainult "survey", ehk siis eesti keeles vaatluse (niimodi võid planeedilt leida automaatselt medaljone jne.).
Lendad teisse süsteemi, näitabki loadingus, kuidas laev lendab, siis tuleb sulle järjekordne mapp ette, kus on kõik planeedid. Ainult ühte neist saad päriselt külastada (maanduda sinna).
Mina vaatan nad kõik läbi, sest iga planeedi kohta (k.a. need, mida külastada ei saa) on kirjas mõni jutt, mulle pakkus huvi.
Kui planeeti saab külastada, siis planeedile lennates näed videot, kuidas kas sinu laev, või see auto/kulgur 'mako' maandub
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
21.07.2008 12:01:41
|
|
|
Mäng oli pees,laenasin siis english versiooni.Nüüd on olemas Galaxy map ja tiirlevate planeetide mapp,mida mul ennem polnud.Uksed avanevad,laev dokib,soomusauto visatakse lennult planeedile,kõik toimib suurepäraselt.
Võimas mäng,mille nikerdajateks omaala fanatid,sellese võib jäädagi mängima.Muusika,graafika,stoori,kõik väga hea 9,9/10 .Ainuke miinus on lifti pikk sõit,mida pole võimalik lühemaks säritada.
_________________ .............................................................................................................................................................. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
21.07.2008 13:59:14
|
|
|
Ainuke miinus on lifti pikk sõit,mida pole võimalik lühemaks säritada. |
Liftiga sõites mäng loadib. Ikka etem kui frozen-pilti vaadata ja oodata imo.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
22.07.2008 13:41:06
|
|
|
...
Ainuke miinus on lifti pikk sõit,mida pole võimalik lühemaks säritada. |
Noh kui sa hindad stoorit, siis on liftisõit aeg-ajalt "strongly recommended".
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
olav
HV vaatleja
|
22.07.2008 22:29:23
|
|
|
Miinusena võiks hoopis ära märkida lühikese stoori... Aga mäng on hea- kaks korda järjest juba läbi tehtud.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
23.07.2008 18:58:36
|
|
|
olav kirjutas: |
Miinusena võiks hoopis ära märkida lühikese stoori... Aga mäng on hea- kaks korda järjest juba läbi tehtud.  |
kui järgi mõelda siis jah, muidugi kui kõrvalqueste teha ja kõik kulguriga läbi kammida siis mõneks ajaks ikka tegevust leiab, samas need pole jälle nii huvitavad, aga jah main quest oleks võinud pikem olla, aga siiski selle eesta 1 parimaid reliise pc-le
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
23.07.2008 20:02:45
|
|
|
Pole hullu, mass effect tuleb ju vähemalt trilogy. Kunagi ei tea, äkki lisavad veel neljanda kui kolmas valmis Neljandal tuleks ainult story suht tüüpiline ma arvan.
Eks näeb ennem kuidas teine ja kolmas osa on
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
24.07.2008 02:02:56
|
|
|
muide mõningasi vihjeid umbes kus suunas stoori arenema hakkab võib lugeda kohe ilmuva ME2 eelloo novelli Amazoni retsensioonist:
http://www.amazon.com/Mass-Effect-Ascension-Drew-Karpyshyn/dp/0345498526/ref=pd_bbs_sr_7?ie=UTF8&s=books&qid=1213952834&sr=8-7
Spoiler 
When they vanished fifty thousand years ago, the Protheans left their advanced technology scattered throughout the galaxy. The chance discovery of a Prothean cache on Mars allows humanity to join those already reaping the rewards of the ancients high-tech wizardry. But for one rogue militia, the goal is not participation but domination.
Scientist Kahlee Sanders has left the Systems Alliance for the Ascension Project, a program that helps gifted biotic children harness their extraordinary powers. The programs most promising student is twelve-year-old Gillian Grayson, who is borderline autistic. What Kahlee doesn't know is that Gillian is an unwitting pawn of the outlawed black ops group Cerberus, which is sabotaging the program by conducting illegal experiments on the students.
When the Cerberus plot is exposed, Gillians father takes her away from the Ascension Project and flees into the lawless Terminus Systems. Determined to protect Gillian, Kahlee goes with them unaware that the elder Grayson is, in fact, a Cerberus operative. To rescue the young girl Kahlee must travel to the farthest ends of the galaxy, battling fierce enemies and impossible odds. But how will she be able to save a daughter from her own father?
---
"Autistic" peategelane oleks muidugi midagi uut RPG valdkonnas...
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
24.07.2008 10:47:53
|
|
|
kokku on siis praegu 2 novelli ? Revelation ja nüüd ascension ?
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
24.07.2008 11:19:51
|
|
|
need raamatud eestisse ka koos mängudega pakkidena müügile tulevad?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
24.07.2008 12:22:21
|
|
|
DrZ kirjutas: |
kokku on siis praegu 2 novelli ? Revelation ja nüüd ascension ? |
yep, kuigi jah tehniliselt Ascensioni veel ei ole olemas - tuleb alles 5 päeva pärast ametlikult välja (29.07)
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
24.07.2008 15:12:20
|
|
|
ootan väga, tahaks teist lugeda juba
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
28.07.2008 14:44:11
|
|
|
Kas overloadi vastu on mingi fix ka väljas ? Jõle pindakäib see, pievalt jääb peale ja ei lähegi enam ära
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oakwarrior
HV vaatleja

|
28.07.2008 16:01:36
|
|
|
Quicksave ja load. Siis on overheat lännu.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
28.07.2008 16:04:30
|
|
|
olen ise ka seda kasutanud aga jõle tüütu on see ja vahest on keset lahingut see jama, siis ei saa saveda ka
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuldplaat
HV kasutaja
|
28.07.2008 18:57:11
|
|
|
Muideks üks cracker parandas selle vea ära, sest arvas,et viga on tema cräkis mitte aga mängus endas.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Makux
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
29.07.2008 00:15:29
|
|
|
Peaks uue tüübi tegema, seekord teen mingi muu, olin infiltrator aga see ei tundu just kõige parem olevat, snaiprit eriti ei kasuta ja sai ainult püstoliga lasta, teistega relvadega oli jube ebatäpne .
Vanguardi olen ka natuke proovinud, aga tõmbab rohkem bioticu poole, saab mehi lennutada ja visata igalepoole
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
29.07.2008 08:32:03
|
|
|
enda lemmik on Soldier koos lift skilliga (ennem pead natukene bioticuga mässama , 75 korda vaja lifti kasutada.) Teine võimalus on muidugi veel näiteks singularity.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.07.2008 08:34:21
|
|
|
achievementidega peaks umbes kolmanda playthrough lõpuks saama kõik relvad kõigil charitüüpidel lahti
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |