Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 01.07.2008 16:29:29 vasta tsitaadiga

Seda jah, Mass Effecti minu arvates see grain filter ei sobinud, samas mängudes nagu SH3 ja Manhunt on ta vägagi teretulnud.

Muidu alguses ise kah muretsesin, et äkki on mu xboxiga midagi viga selle filtri pärast icon_razz.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 01.07.2008 21:32:07 vasta tsitaadiga

arvutil oli graafika küll ha , aga kui pilt liikus siis tekstuurid mutusid kuidagi karvaseks , kuigi kõik andmed põhjas ja ei mingit aeglustust
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 02.07.2008 00:51:31 vasta tsitaadiga

nolifer kirjutas:
arvutil oli graafika küll ha , aga kui pilt liikus siis tekstuurid mutusid kuidagi karvaseks , kuigi kõik andmed põhjas ja ei mingit aeglustust

Mõtled äkki "anti-aliase" puudumist. XP all igaljuhul Nvidia draiveritega ei saagi "servi sirgeks". Pidi UT3 mootori eripära olema. Isegi pajukiidetud nHancer-iga vähemalt minu 7000 seeria kaardiga ei mõjunud. Vista all peaks aga draiveri confist switchitav AA väidetavalt toimima.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 04.07.2008 23:37:00 vasta tsitaadiga

Sain just lvl 58, krt ei oleks pidanud veteraniga tegema, vaid kohe hardcore peale minema :/
nüüd ma pean peale veterani veel hardcorega mängima ja siis insanityga icon_confused.gif kui mitu korda teha, siis läheb asi natukene igavaks.
mäng ise on ikka sigakõva. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
David0002
HV vaatleja

sõnum 11.07.2008 22:39:13 vasta tsitaadiga

See mäng on ikka ülikõva.Väga hea sisu, superhästi kujundatud ümbruskond,fantastiline graafika,hea audio , etc.Veel paremaks teeb selle mängu see et oled paljudes asjades ise otsustaja,see paneb mängu sisse elama rohkem.Story on küll suht lühike kuid ta pole kunagi igav...mingit deja vu-d pole.See mäng on kindlasti ostmist väärt.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 11.07.2008 22:54:06 vasta tsitaadiga

David0002 kirjutas:
See mäng on ikka ülikõva.Väga hea sisu, superhästi kujundatud ümbruskond,fantastiline graafika,hea audio , etc.Veel paremaks teeb selle mängu see et oled paljudes asjades ise otsustaja,see paneb mängu sisse elama rohkem.Story on küll suht lühike kuid ta pole kunagi igav...mingit deja vu-d pole.See mäng on kindlasti ostmist väärt.

välja arvatud side questid... kuis on enamus ruumid mingi 3me standard layoudiga tehtud.... kui oled nagu mina kes teeb kõiki side queste mis leiab siis lõpuks tyypab ära kui kõik sama moodi on icon_razz.gif

muidu on väga äss mäng... stoory on 5+ icon_smile.gif

tagasi üles
David0002
HV vaatleja

sõnum 11.07.2008 23:15:06 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
David0002 kirjutas:

välja arvatud side questid... kuis on enamus ruumid mingi 3me standard layoudiga tehtud.... kui oled nagu mina kes teeb kõiki side queste mis leiab siis lõpuks tyypab ära kui kõik sama moodi on icon_razz.gif

muidu on väga äss mäng... stoory on 5+ icon_smile.gif

Jah side -id olid jah copy-pasteid.Kuid kui ma mängisin seda siis ma nagu algul ei saanudki aru et sideisid tegema peab.tegin kohe main story nii kaugele et pidin juba iliosele sõitma.siis hakkasin neid kõrvalplaneete vaatama.kuid mulle meeldisid eriti need ilusad vaated(planeedil vaatad taevas olevaid teisi planeete või siis meteoriite etc.Väga ilusasti tehtud.Ootan järge,tähendab=EI JÕUA ÄRA OODATA!!! icon_biggrin.gif
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 11.07.2008 23:20:25 vasta tsitaadiga

David0002,

lemmik vaade oli ikka SOL(ehk siis meie systeem icon_razz.gif) systeemis Kuu pealt vaade Maale.

see on side quest mis seal on annab sulle mingi special boonuse kui teed ära. saad valida kas su relvad teevad rohkem dammi või siis su biotic/tech on parem. (oli vist nii icon_razz.gif)

tagasi üles
David0002
HV vaatleja

sõnum 11.07.2008 23:29:17 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
David0002,

lemmik vaade oli ikka SOL(ehk siis meie systeem icon_razz.gif) systeemis Kuu pealt vaade Maale.

see on side quest mis seal on annab sulle mingi special boonuse kui teed ära. saad valida kas su relvad teevad rohkem dammi või siis su biotic/tech on parem. (oli vist nii icon_razz.gif)

Oleks tahtnud ikka mingit missiooni maal käimiseks ka icon_cry.gif see oleks nii cool olnud=Back to homeland...
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 11.07.2008 23:51:55 vasta tsitaadiga

David0002 kirjutas:
...
Oleks tahtnud ikka mingit missiooni maal käimiseks ka icon_cry.gif see oleks nii cool olnud=Back to homeland...

noh Mass effect oli ju algusest peale plaanitud triloogiana, et katta nelja viie aastane XBOX360("exclusive") elutsükkel. Usun, et me veel jõuame maale ME2 või ME3-es.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 16.07.2008 15:05:21 vasta tsitaadiga

põrgu rsk nädal aega hulgun selles majas juba, kogu aeg keegi tuleb ja pakub aina uusi ülessandeid.
Kuna ma ükskord välja sealt saan, ma tahan kosmoses ringi lennata ja uusi planeete avastada. icon_evil.gif
Jumalast sitt mäng, juhtimine on konsolgile omane ja võitlemine on ka täitsa peez. Graafika on vigane ja kandiline. thumbs_down.gif

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
David0002
HV vaatleja

sõnum 16.07.2008 16:52:14 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:
põrgu piix nädal aega hulgun selles majas juba, kogu aeg keegi tuleb ja pakub aina uusi ülessandeid.
Kuna ma ükskord välja sealt saan, ma tahan kosmoses ringi lennata ja uusi planeete avastada. icon_evil.gif
Jumalast sitt mäng, juhtimine on konsolgile omane ja võitlemine on ka täitsa peez. Graafika on vigane ja kandiline. thumbs_down.gif

No kui su arvuti mängu välja ei võta siis on jah graafika jama ja liikumine halb icon_lol.gif
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 16.07.2008 18:37:21 vasta tsitaadiga

David0002 kirjutas:
ahvilõust kirjutas:
põrgu piix nädal aega hulgun selles majas juba, kogu aeg keegi tuleb ja pakub aina uusi ülessandeid.

No kui su arvuti mängu välja ei võta siis on jah graafika jama ja liikumine halb icon_lol.gif

Täpselt.....sama teema oli ka kümnete inimestega kes väitsid, et Crysise graafika on s.tt....kui profiili vaatasid siis oli kohe selge miks 8)
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
ReV13
HV vaatleja
ReV13

sõnum 16.07.2008 18:49:32 vasta tsitaadiga

Kandilise graafika all pidas ta ilmselt silmas Depth of Field bugi, mida saab .INIs ära parandada icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 16.07.2008 19:22:25 vasta tsitaadiga

ahvilõust ära tule siis sigahead mängu laitma
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 16.07.2008 19:27:01 vasta tsitaadiga

ReV13 kirjutas:
Kandilise graafika all pidas ta ilmselt silmas Depth of Field bugi, mida saab .INIs ära parandada icon_wink.gif

mismoodi ? ise mõtlesin ka, et mis kamm see on. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
ReV13
HV vaatleja
ReV13

sõnum 16.07.2008 19:54:54 vasta tsitaadiga

Ei mäleta enam täpselt aga küll google aitab
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 16.07.2008 20:00:28 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
icon_question.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
David0002
HV vaatleja

sõnum 16.07.2008 21:56:27 vasta tsitaadiga

Jah iga mängija on öelnud et see mäng on vähemalt mängimist väärt,isegi kui talle sci-fi-d ei meeldigi.Tegu on tõesti väga kõva mänguga ja kui keegi tuleb ütlema et see mäng imeb vm siis teatakse kohe et viga on kusagil mujal. icon_lol.gif
tagasi üles
realgamer
HV kasutaja
realgamer

sõnum 17.07.2008 21:18:20 vasta tsitaadiga

Brom kirjutas:
Tänud, järgmine takistus, kuidas tulla teisel planeedil sellest masinast välja?

PC Sama siin,sõitsin järgmisele planeedile ja ei oska lennukist välja minna!Milline uks välja viib? icon_confused.gif icon_question.gif(koridori keskel olev uks on KINNI ja ei avane).

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 17.07.2008 21:55:05 vasta tsitaadiga

Seal jokkeri juures olev uks, samal korrusel, kui galaxy map.
Kas sa oled üldse kindel, et sa maandusid? Igas süsteemis on ainult 1 planeet, kus maanduda saab. Enamus on survey lihtsalt.
Ise vaikselt tiksutan uut soldierit LIFT skilliga. Eriti enam ei viitsi, nii palju mängitud juba icon_lol.gif icon_razz1.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 17.07.2008 23:45:23 vasta tsitaadiga

jokkeri juures oleva ukse kaudu saab välja ainult baasides ju, muudel planeetidel, kus suur baas puudub (ja normandy seetõttu maanduda ei saa), väljud sa galaxy mapi kaudu valides "Land" valiku
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
realgamer
HV kasutaja
realgamer

sõnum 18.07.2008 00:01:53 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Seal jokkeri juures olev uks, samal korrusel, kui galaxy map.
Kas sa oled üldse kindel, et sa maandusid? Igas süsteemis on ainult 1 planeet, kus maanduda saab. Enamus on survey lihtsalt.
Ise vaikselt tiksutan uut soldierit LIFT skilliga. Eriti enam ei viitsi, nii palju mängitud juba icon_lol.gif icon_razz1.gif

Täpselt see sama uks,piloot Jokeri ja Galaxi mapi vahelisel koridoril uks ei avane.Kas peab seal lennukil mingi missiooni tegema(vestlema kellegagi,upgradema armorit,relvi?) et see avaneks,olen kõik planeedid läbi lennanud ja uks on ikka kinni.Lendasin tagasi Cidadeli ja sealgi uks kinni. icon_confused.gif

tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 18.07.2008 01:20:36 vasta tsitaadiga

lülitit ikka proovisid icon_lol.gif icon_question.gif
realgamer
HV kasutaja
realgamer

sõnum 18.07.2008 11:43:36 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
lülitit ikka proovisid icon_lol.gif icon_question.gif

Kui ukse lülitit mõtled,siis jah olen proovinud.Ukse lüliti ei ole aktiveeritud,ehk ei saagi proovida,"surnud uks".Teised uksed,masinaruum,medical,lift jpm on aktiveeritud ja kasutan.

Step1 valin galaxy mapi ja planeedi.ok
Step2 menüü küsib,kas soovin lennata sinna planeedile, soovin ok
Step3 video kus lennuk kihutab kosmoses,maandumist ei toimu ,kas peab näitama seda videot ?
Step4 olen galaxy mapi ees ja jooksen ukseni mis kinni"surnud".
Step5 valin uue planeedi ja kõik kordub otsast.Istun nüüd lennukis ja närin küüsi. beer_yum.gif

Ehk jäi mul Citadelis mingi missioon pooleli et ei luba maanduda või minu russian version game on pees? kala

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.