Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xtriz
Kreisi kasutaja

|
01.07.2008 16:29:29
|
|
|
Seda jah, Mass Effecti minu arvates see grain filter ei sobinud, samas mängudes nagu SH3 ja Manhunt on ta vägagi teretulnud.
Muidu alguses ise kah muretsesin, et äkki on mu xboxiga midagi viga selle filtri pärast
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
01.07.2008 21:32:07
|
|
|
arvutil oli graafika küll ha , aga kui pilt liikus siis tekstuurid mutusid kuidagi karvaseks , kuigi kõik andmed põhjas ja ei mingit aeglustust
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
02.07.2008 00:51:31
|
|
|
nolifer kirjutas: |
arvutil oli graafika küll ha , aga kui pilt liikus siis tekstuurid mutusid kuidagi karvaseks , kuigi kõik andmed põhjas ja ei mingit aeglustust |
Mõtled äkki "anti-aliase" puudumist. XP all igaljuhul Nvidia draiveritega ei saagi "servi sirgeks". Pidi UT3 mootori eripära olema. Isegi pajukiidetud nHancer-iga vähemalt minu 7000 seeria kaardiga ei mõjunud. Vista all peaks aga draiveri confist switchitav AA väidetavalt toimima.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
04.07.2008 23:37:00
|
|
|
Sain just lvl 58, krt ei oleks pidanud veteraniga tegema, vaid kohe hardcore peale minema :/
nüüd ma pean peale veterani veel hardcorega mängima ja siis insanityga kui mitu korda teha, siis läheb asi natukene igavaks.
mäng ise on ikka sigakõva.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
11.07.2008 22:39:13
|
|
|
See mäng on ikka ülikõva.Väga hea sisu, superhästi kujundatud ümbruskond,fantastiline graafika,hea audio , etc.Veel paremaks teeb selle mängu see et oled paljudes asjades ise otsustaja,see paneb mängu sisse elama rohkem.Story on küll suht lühike kuid ta pole kunagi igav...mingit deja vu-d pole.See mäng on kindlasti ostmist väärt.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
11.07.2008 22:54:06
|
|
|
David0002 kirjutas: |
See mäng on ikka ülikõva.Väga hea sisu, superhästi kujundatud ümbruskond,fantastiline graafika,hea audio , etc.Veel paremaks teeb selle mängu see et oled paljudes asjades ise otsustaja,see paneb mängu sisse elama rohkem.Story on küll suht lühike kuid ta pole kunagi igav...mingit deja vu-d pole.See mäng on kindlasti ostmist väärt. |
välja arvatud side questid... kuis on enamus ruumid mingi 3me standard layoudiga tehtud.... kui oled nagu mina kes teeb kõiki side queste mis leiab siis lõpuks tyypab ära kui kõik sama moodi on
muidu on väga äss mäng... stoory on 5+
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
11.07.2008 23:15:06
|
|
|
Kaun kirjutas: |
See mäng on ikka ülikõva.Väga hea sisu, superhästi kujundatud ümbruskond,fantastiline graafika,hea audio , etc.Veel paremaks teeb selle mängu see et oled paljudes asjades ise otsustaja,see paneb mängu sisse elama rohkem.Story on küll suht lühike kuid ta pole kunagi igav...mingit deja vu-d pole.See mäng on kindlasti ostmist väärt. |
välja arvatud side questid... kuis on enamus ruumid mingi 3me standard layoudiga tehtud.... kui oled nagu mina kes teeb kõiki side queste mis leiab siis lõpuks tyypab ära kui kõik sama moodi on
muidu on väga äss mäng... stoory on 5+  |
Jah side -id olid jah copy-pasteid.Kuid kui ma mängisin seda siis ma nagu algul ei saanudki aru et sideisid tegema peab.tegin kohe main story nii kaugele et pidin juba iliosele sõitma.siis hakkasin neid kõrvalplaneete vaatama.kuid mulle meeldisid eriti need ilusad vaated(planeedil vaatad taevas olevaid teisi planeete või siis meteoriite etc.Väga ilusasti tehtud.Ootan järge,tähendab=EI JÕUA ÄRA OODATA!!!
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
11.07.2008 23:20:25
|
|
|
David0002,
lemmik vaade oli ikka SOL(ehk siis meie systeem ) systeemis Kuu pealt vaade Maale.
see on side quest mis seal on annab sulle mingi special boonuse kui teed ära. saad valida kas su relvad teevad rohkem dammi või siis su biotic/tech on parem. (oli vist nii )
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
11.07.2008 23:29:17
|
|
|
Kaun kirjutas: |
David0002,
lemmik vaade oli ikka SOL(ehk siis meie systeem ) systeemis Kuu pealt vaade Maale.
see on side quest mis seal on annab sulle mingi special boonuse kui teed ära. saad valida kas su relvad teevad rohkem dammi või siis su biotic/tech on parem. (oli vist nii ) |
Oleks tahtnud ikka mingit missiooni maal käimiseks ka see oleks nii cool olnud=Back to homeland...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
16.07.2008 15:05:21
|
|
|
põrgu rsk nädal aega hulgun selles majas juba, kogu aeg keegi tuleb ja pakub aina uusi ülessandeid.
Kuna ma ükskord välja sealt saan, ma tahan kosmoses ringi lennata ja uusi planeete avastada.
Jumalast sitt mäng, juhtimine on konsolgile omane ja võitlemine on ka täitsa peez. Graafika on vigane ja kandiline.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
16.07.2008 16:52:14
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
põrgu piix nädal aega hulgun selles majas juba, kogu aeg keegi tuleb ja pakub aina uusi ülessandeid.
Kuna ma ükskord välja sealt saan, ma tahan kosmoses ringi lennata ja uusi planeete avastada.
Jumalast sitt mäng, juhtimine on konsolgile omane ja võitlemine on ka täitsa peez. Graafika on vigane ja kandiline.  |
No kui su arvuti mängu välja ei võta siis on jah graafika jama ja liikumine halb
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
16.07.2008 18:37:21
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
põrgu piix nädal aega hulgun selles majas juba, kogu aeg keegi tuleb ja pakub aina uusi ülessandeid.
Jumalast sitt mäng, juhtimine on konsolgile omane ja võitlemine on ka täitsa peez. Graafika on vigane ja kandiline.  |
No kui su arvuti mängu välja ei võta siis on jah graafika jama ja liikumine halb  |
Täpselt.....sama teema oli ka kümnete inimestega kes väitsid, et Crysise graafika on s.tt....kui profiili vaatasid siis oli kohe selge miks 8)
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ReV13
HV vaatleja

|
16.07.2008 18:49:32
|
|
|
Kandilise graafika all pidas ta ilmselt silmas Depth of Field bugi, mida saab .INIs ära parandada
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
16.07.2008 19:22:25
|
|
|
ahvilõust ära tule siis sigahead mängu laitma
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
16.07.2008 19:27:01
|
|
|
ReV13 kirjutas: |
Kandilise graafika all pidas ta ilmselt silmas Depth of Field bugi, mida saab .INIs ära parandada  |
mismoodi ? ise mõtlesin ka, et mis kamm see on.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ReV13
HV vaatleja

|
16.07.2008 19:54:54
|
|
|
Ei mäleta enam täpselt aga küll google aitab
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
16.07.2008 21:56:27
|
|
|
Jah iga mängija on öelnud et see mäng on vähemalt mängimist väärt,isegi kui talle sci-fi-d ei meeldigi.Tegu on tõesti väga kõva mänguga ja kui keegi tuleb ütlema et see mäng imeb vm siis teatakse kohe et viga on kusagil mujal.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
17.07.2008 21:18:20
|
|
|
Brom kirjutas: |
Tänud, järgmine takistus, kuidas tulla teisel planeedil sellest masinast välja? |
PC Sama siin,sõitsin järgmisele planeedile ja ei oska lennukist välja minna!Milline uks välja viib? (koridori keskel olev uks on KINNI ja ei avane).
_________________ .............................................................................................................................................................. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.07.2008 21:55:05
|
|
|
Seal jokkeri juures olev uks, samal korrusel, kui galaxy map.
Kas sa oled üldse kindel, et sa maandusid? Igas süsteemis on ainult 1 planeet, kus maanduda saab. Enamus on survey lihtsalt.
Ise vaikselt tiksutan uut soldierit LIFT skilliga. Eriti enam ei viitsi, nii palju mängitud juba
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.07.2008 23:45:23
|
|
|
jokkeri juures oleva ukse kaudu saab välja ainult baasides ju, muudel planeetidel, kus suur baas puudub (ja normandy seetõttu maanduda ei saa), väljud sa galaxy mapi kaudu valides "Land" valiku
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
18.07.2008 00:01:53
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Seal jokkeri juures olev uks, samal korrusel, kui galaxy map.
Kas sa oled üldse kindel, et sa maandusid? Igas süsteemis on ainult 1 planeet, kus maanduda saab. Enamus on survey lihtsalt.
Ise vaikselt tiksutan uut soldierit LIFT skilliga. Eriti enam ei viitsi, nii palju mängitud juba  |
Täpselt see sama uks,piloot Jokeri ja Galaxi mapi vahelisel koridoril uks ei avane.Kas peab seal lennukil mingi missiooni tegema(vestlema kellegagi,upgradema armorit,relvi?) et see avaneks,olen kõik planeedid läbi lennanud ja uks on ikka kinni.Lendasin tagasi Cidadeli ja sealgi uks kinni.
_________________ .............................................................................................................................................................. |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
18.07.2008 01:20:36
|
|
|
lülitit ikka proovisid
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
18.07.2008 11:43:36
|
|
|
tige kala kirjutas: |
lülitit ikka proovisid  |
Kui ukse lülitit mõtled,siis jah olen proovinud.Ukse lüliti ei ole aktiveeritud,ehk ei saagi proovida,"surnud uks".Teised uksed,masinaruum,medical,lift jpm on aktiveeritud ja kasutan.
Step1 valin galaxy mapi ja planeedi.ok
Step2 menüü küsib,kas soovin lennata sinna planeedile, soovin ok
Step3 video kus lennuk kihutab kosmoses,maandumist ei toimu ,kas peab näitama seda videot ?
Step4 olen galaxy mapi ees ja jooksen ukseni mis kinni"surnud".
Step5 valin uue planeedi ja kõik kordub otsast.Istun nüüd lennukis ja närin küüsi.
Ehk jäi mul Citadelis mingi missioon pooleli et ei luba maanduda või minu russian version game on pees? kala
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |