Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
18.07.2008 22:40:33
|
|
|
Ehk räägid lähemalt mis sind kõige enam häiris?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
18.07.2008 23:06:57
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Pulli hakkab saama muidugi kui paladinidelt kaob ära blessing of salvation. SP'del veab, nemad saavad erinevalt teistest klassidest "sisseehitatud" salvationi  |
Tankadiinidel vist õnneks threati kogumisega probleeme sellegipoolest ei teki. Pigem muutuvad nad paremaks aggro hoidmises sest Raitsess fjuuri on nüüd +90% endise +60% asemel ja Impruuved Siil of Raitsess on nüüd Houli triis esimesel kohal.
Siil of vengeants tuleb ka uuesti bosside peale järgi proovida See ka pisikese buusti saanud -paistab...
Kahjuks mulle tundub, et Retpalli DPS on ikkagi unustatud Väike buust oleks marjaks ära kulunud Blessing of sacrifaiss on rämedalt nerfitud . Repetance on baffitud . Sega pudru ja kapsad....
Houli on nii segi paisatud, et seda kas ta nüüd parem, või viletsam on ei tea enam Juula ega lapsed
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga
viimati muutis Kristoferr 18.07.2008 23:09:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
18.07.2008 23:23:14
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Tankadiinidel vist õnneks threati kogumisega probleeme sellegipoolest ei teki |
Kas neil varem oli? Kui õige gear seljas siis peaks nad olema üsnagi suutelised agrot genereerima-hoidma ka täna. Kunagi sai pulli pärast üht normal instance't tehtud, mul oma ~T5 gear ning tank level 67 random loodiga. VE'd küll ei kasutanud kuid pagana raske oli teda overagroda, isegi kui paari bossi juures üritasin. Too kogemus oli ka põhjus miks järgmine päev omale pala aldi rollisin
Piltidest rääkides, Blizzard pidavat osad modelid üle käima ja suts detailsemaks tegema wotlk ajaks, tahaks sellega võrdlusi näha
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
18.07.2008 23:23:56
|
|
|
Ho Ho, anonüüme raport pugitud VR-ist mis ei ole nüüd kõige rangedfriendlim fight
http://wowwebstats.com/z5yrmtpf4gbi5?s=244-16124&m
grupis ench shammy, bearcat, 2 roogi ja mina. Köhhköhh mulle meeldib rooge buffida. Arcane shottimine imes manast tühjaks siiski, olgugi et gcd-d ei mõjuta kui juba jooksmises oled lõi fel manade cd rotatsiooni segamini ja pidin vaiperdama miski paar minutit
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
19.07.2008 08:07:44
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Tankadiinidel vist õnneks threati kogumisega probleeme sellegipoolest ei teki |
Kas neil varem oli? Kui õige gear seljas siis peaks nad olema üsnagi suutelised agrot genereerima-hoidma ka täna. Kunagi sai pulli pärast üht normal instance't tehtud, mul oma ~T5 gear ning tank level 67 random loodiga. VE'd küll ei kasutanud kuid pagana raske oli teda overagroda, isegi kui paari bossi juures üritasin. Too kogemus oli ka põhjus miks järgmine päev omale pala aldi rollisin
Piltidest rääkides, Blizzard pidavat osad modelid üle käima ja suts detailsemaks tegema wotlk ajaks, tahaks sellega võrdlusi näha  |
Veidi üle ei pingutanud oma jutuga?
Üksi lvl 67 tankadin ei hoia su aggrot kui sa T5 maag oled.
300+ spelldmg on üldiselt ok kuni karazhani lõpuni, et aggrot hoida. Edasi peaks juba olema 400+spelldmg...
Ma oma poolsinise/pooleepik lvl 70 maagiga lasen iga tankadini üle, kui omenit ei vahi. Ega muidu ei öelda, et pole Heoricut ilma surrnud maagita
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
19.07.2008 09:44:01
|
|
|
righteus furyt ei muudetud. vaid lihtsalt pandi improved Rfury talent juba skilli sisse. seega iga paladin kes enne tankis, teeb ikka sama suhtega threati.
pealegi need muudatused pole ju kaugelti mitte viimased. tegu alles beta changelistiga.
tsitaat: |
Ma oma poolsinise/pooleepik lvl 70 maagiga lasen iga tankadini üle, kui omenit ei vahi. Ega muidu ei öelda, et pole Heoricut ilma surrnud maagita icon_biggrin.gif |
ma võin kah oma retropaladiniga oma guildi warr/druid/pala tangid overaggroda kergesti. kuigi see ei mängi erilist rolli - threati teeb iga väiksemgi liigutus, skill on seda threati allpool hoida (noh tänapäeval väga mitte, omen teeb suurema töö ära), kunagi MC ajal sai üldse ilma threatmeetriteta mängitud, ja overaggromisi oli väga vähe.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
19.07.2008 10:05:12
|
|
|
Üksi lvl 67 tankadin ei hoia su aggrot kui sa T5 maag oled. |
T5 shadowpriest ning tõepoolest ta suutis seda teha. Ära küsi kuidas kuid nii see oli
Muidugi kindluse mõttes andsin talle ~5-6s aega agrot üles saada bossidega, peale seda oli üsnagi standardne nukemine.
Herr Kurm, mõni korralik tank&spank oleks parem, igasugu jooksmise/silence'ga võitlused ei ütle suurt miskit
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
aatomik
HV kasutaja

|
19.07.2008 12:52:19
|
|
|
Paistab, et bottimine WoW-is võib varsti päris korraliku vastulöögi saada
tsitaat: |
Blizzard has won the first round of a legal battle against the maker of software that automates game play in World of Warcraft. |
Allikas - BBC News: Blizzard wins Warcraft bot battle
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
19.07.2008 12:54:40
|
|
|
No krt kus on ikka lühendid lugesin mitu posti ära aga nendest lühenditest ei saand emmigi aru:S
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
3 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
19.07.2008 15:42:34
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
anonüüme raport pugitud VR-ist mis ei ole nüüd kõige rangedfriendlim fight
grupis ench shammy, bearcat, 2 roogi ja mina. Köhhköhh mulle meeldib rooge buffida. Arcane shottimine imes manast tühjaks siiski, olgugi et gcd-d ei mõjuta kui juba jooksmises oled lõi fel manade cd rotatsiooni segamini ja pidin vaiperdama miski paar minutit  |
Ma vaatasin, on see ikka õige link? Või mis pagana serveris ja mis kasutajad teil on... Mõnda sealolevat nime pole ei US ega EU armorys?
1 Phobos 99 % 551 761 12 % 1 137 95 % 1 % 2 %
2 Empi 98 % 515 933 11 % 1 057 96 % 8 % 1 %
3 Kedavra 96 % 381 326 8 % 849 90 % 2 % 0 %
4 Horcrux 99 % 359 105 8 % 773 90 % 2 % 0 %
5 Unsu 100 % 353 197 8 % 700 98 % 7 % 1 %
6 Ando 98 % 344 139 8 % 869 78 % 1 % 0 %
7 ....
Vot selline pilt oli ...
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atren
HV vaatleja
|
19.07.2008 20:53:10
|
|
|
Hmm, melee groupil polnud BS'i? Muuseas, kui ma vanasti VR tegin siis threat oli suureks piduriks mulle (enhance shaman) ning ka warrioritele se ei meeldinud üldse.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
20.07.2008 00:00:23
|
|
|
Live Arena match http://www.thecgs.com/ , Nihilum vs aAa Gaming oli juba ära, Nihilum võitis 3:0 ning kohe hakkab mingi USA tiimide match. Pärast seda on USA vs Euroopa finaal.
USA tiimis on isegi üks eestlane, resto shamaan "Kollektiiv".
Edit: USA tiimideks on Frag Dominant ja MoB Gaming
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
20.07.2008 01:31:31
|
|
|
Nihilum pani kinni siis nagu nägin : P
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
20.07.2008 01:33:25
|
|
|
nihilumi 3v3 vennad on küll nerdide musternäidised
kiitsakad kõhnad vennad, ja nagu pildiraamatust nerdi nägu ,ärge keegi nüüd südamesse võtke, aga üpris naljakas
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
20.07.2008 01:56:55
|
|
|
World of Nerdcraft
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
20.07.2008 19:17:00
|
|
|
Seal on ju video playlist.. vali sealt ja vaata : )
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.07.2008 20:28:18
|
|
|
Mnjah, pigem saadaks ma su maagid ja locki kusagile dps-õppustele, vähemalt void reaveri koha pealt. Teisel katsel vaatasin et oleks lock elus püsinud oleks ta kõigile pika puuga ära pannud.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
20.07.2008 21:35:44
|
|
|
painkillah kirjutas: |
nihilumi 3v3 vennad on küll nerdide musternäidised
kiitsakad kõhnad vennad, ja nagu pildiraamatust nerdi nägu ,ärge keegi nüüd südamesse võtke, aga üpris naljakas  |
Word! Täpselt see, mida ma mõtlesin kui ma seda vaatasin..
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
21.07.2008 09:56:56
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
Ho Ho, anonüüme raport pugitud VR-ist mis ei ole nüüd kõige rangedfriendlim fight
grupis ench shammy, bearcat, 2 roogi ja mina. Köhhköhh mulle meeldib rooge buffida. Arcane shottimine imes manast tühjaks siiski, olgugi et gcd-d ei mõjuta kui juba jooksmises oled lõi fel manade cd rotatsiooni segamini ja pidin vaiperdama miski paar minutit  |
Sellise grupi üle ei tasu küll viriseda. See pole mingi roogide buffamine, ole õnnelik et sellist gruppi näed. Endgame saab sinu grupp olema midagi ala sellist-> lock, lock, lock, lock ja sina. Ja kui on aeg heroismiks, lendad sina ajutiselt minema ja asemele tuleb shammie, kes paneb hero. Pmst olid sa "dps warriori(ret pala)" koha peal seal grupis ju. Imelik, et selline boonus grupp sulle üldse tehti.
Ja kui nüüd tuleb, et see lock grupp on miski raidleaderi jura, siis kahjuks mitte. Enamuses guildides on nii välja kujunenud(vaadates wws-i), et hunter on kohatäitja, ehk läheb sinna kuhu saab, ja kus fi-st kasu on. Kuna lockid on suurima dpsi-ga, siis 3% suurimale juurde on enim kasu. Lockid ja hunterid iseenesest suudavad teha ilma välise abita kõrgeimat dps-i, aga jah, ükski endgame guild ei kasuta 4ja hunterit raidis.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
21.07.2008 11:32:37
|
|
|
Ma ütleks pigem, et sõltub gildist. Meil näiteks on hunter, kes hakkas alles BC'st pelima, ning oli gruuli algusaegadel teisi 400 dps'ga üle laskmas praegugi umbes 200-400 teistest ees. Seda isegi siis kui teised potivad ja tema mitte, ja sunwellist käib jutt loomulikult. Eile õnnestus eelpoolmainitul ka madness saada, niiet ilmselt näeb veel rohkem üle laskmas tulevikus
Tehniliselt vaadates, mille kuradi pärast me üldse rooge kaasa veame - raidile midagi nad sitad juurde ei anna, ainult leechivad, ja kui selle suure leechimise tulemusena esimesed pole damage done, siis on nad waste of space. võtams rohkem huntereid!
Kui juba gruppidest jutuks tuli tho, siis meil visatakse hunterid restoshammy ja feraliga kokku tavaliselt Üldiselt on 3 hunterit raidis, kaks BM 1 SV.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
21.07.2008 11:47:44
|
|
|
Milline endgame guild hunterid ilma supportita jätab? Meil on guildis 2 hunterit ja nende grupp näeb tavaliselt välja selline: Feral druid + Enh shaman + 2 hunterit(1 BM ja 1 Survival) + random (oleneb encounterist - SP, Paladin jne). Enamus top guilde kasutab sarnast hunteri grupi setupi.
Arawyn - Blood elf paladin - Al'akir - <Apex>
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
21.07.2008 11:54:20
|
|
|
Hunterit nüüd küll grupist välja ei saa jätta. Iga hunter (mitte huntard) peaks võrdväärse geariga maagile, lockile dpsis enamustes encounterites silmad ette tegema. Ma ei ütle et hunter > all, kuid nende dps single targeti peal on vägagi arvestatav.
_________________ jah |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|