Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
11.07.2008 11:43:56
|
|
|
Timberg kirjutas: |
noored, mis klasse eelistate?
Kui vaadata d2 investeeritud aega, siis enamasti nekrofiil ja metslane< |
Paladini mängisin Diablo 2 tulles sõpradega koos lastes lõpuni välja, lvl99 vms see maksimum oligi. Vahepeal tegin socrereri ära, kui mingi patchiga see meeletult OPiks tehti ja nüüd lasen Barbarit ja Necrot. Druiid on kah kusagil mingi hetk 60ni lastud või nii.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
11.07.2008 12:12:12
|
|
|
Mängin põhiliselt SP'd kuna pole MP jaoks piisavalt järjekindlust. Kuigi alguses sai ka MP'd tehtud, siis praeguseks MP konto on juba ära kustutatud (mingi x arvu päeva jooksul peab seal sisse logima, kuid mul juba viimasest mängimisest üldse pea üks aasta möödas).
Ei saaks öelda, et mul erilist lemmikklassi oleks. Kõik on toredad. Mängin natukene ühega ja siis jälle teisega. Kena vaheldus. Samas ei ole SP's veel suutnud kõigi tegelastega hell taset läbi teha. 1.10 patch tegi selle melee tegelaste jaoks natukene keerulisemaks, kuna efektiivseks edenemiseks on vaja päris head varustust (eelkõige relva). Samas SP's vahetada ju midagi ei saa (st vahetada ei saa kolmandate isikutega, sest ATMA kaudu saab kenasti oma tegelaste vahel asju tõsta, mida ma ka aktiivselt kasutan). Paladin, assassin ja druid on selles osas vaeslapsed. Üritan seda viga parandada kuidagi.
_________________ Juriidiliselt on kõik korrektne! |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
11.07.2008 18:50:27
|
|
|
Keegi koos algusest peale leveldada viitsib?
Mul nerco lvl5 ja kohe login sisse kuhugi
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 258 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
11.07.2008 21:08:44
|
|
|
Hetkel paladiniga Act 3-s. Mismoodi see multiplayeris mängimine käib täpsemalt? Saab koos seal queste ka teha vms?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
11.07.2008 21:23:11
|
|
|
Cheetah kirjutas: |
Hetkel paladiniga Act 3-s. Mismoodi see multiplayeris mängimine käib täpsemalt? Saab koos seal queste ka teha vms? |
suht sama mis SP, koos questid igal raskusel ning ka mängu põhivõlu - itemitega äritsemine
|
|
Kommentaarid: 411 loe/lisa |
   |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
11.07.2008 21:28:17
|
|
|
Aix kirjutas: |
Cheetah kirjutas: |
Hetkel paladiniga Act 3-s. Mismoodi see multiplayeris mängimine käib täpsemalt? Saab koos seal queste ka teha vms? |
suht sama mis SP, koos questid igal raskusel ning ka mängu põhivõlu - itemitega äritsemine  |
Ma ei mäleta, kas on selline asi nagu grouploot või kõik saavad kõike lootida?
Kas on mõtet paladinil arendada korraga näiteks offencive aurasi ja combat skille.? Korraga saab ju nagunii kasutada vaid 2tüüpi lööki või aurat. Olid olemas mingid shortkey´d või saab teha macrot kah?
Ma nii njuubi selles D2s
|
|
Kommentaarid: 258 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
11.07.2008 23:11:27
|
|
|
Aix, Okei, peab ka vist kunagi ära ostma selle ikka
Kristoferr, Pmst mina teen ntks nii et arendan ainult ühte asja korraga ainult, siis saab asjad tugevamaks panna
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
12.07.2008 13:20:20
|
|
|
zimson kirjutas: |
Mängin põhiliselt SP'd kuna pole MP jaoks piisavalt järjekindlust. Kuigi alguses sai ka MP'd tehtud, siis praeguseks MP konto on juba ära kustutatud (mingi x arvu päeva jooksul peab seal sisse logima, kuid mul juba viimasest mängimisest üldse pea üks aasta möödas).
Ei saaks öelda, et mul erilist lemmikklassi oleks. Kõik on toredad. Mängin natukene ühega ja siis jälle teisega. Kena vaheldus. Samas ei ole SP's veel suutnud kõigi tegelastega hell taset läbi teha. 1.10 patch tegi selle melee tegelaste jaoks natukene keerulisemaks, kuna efektiivseks edenemiseks on vaja päris head varustust (eelkõige relva). Samas SP's vahetada ju midagi ei saa (st vahetada ei saa kolmandate isikutega, sest ATMA kaudu saab kenasti oma tegelaste vahel asju tõsta, mida ma ka aktiivselt kasutan). Paladin, assassin ja druid on selles osas vaeslapsed. Üritan seda viga parandada kuidagi. |
Oh seda vana peakest küll. Ei olnud enam meeles, et druiiduga ikkagi hell tase samuti läbi tehtud. Seega jäävad vaid paladin ja assassin.
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
12.07.2008 21:31:52
|
|
|
Ostsin D2e ammu juba ning pelanud ka seda nii ,et on üle visanud
Hakkasin kohe mängima Druidiga multyplayeris.Tegin selle lvl ~60 kuni üle viskas,kuidagi väetike tundus minu käe all olevat
Sõbrad sebisid ka mängu ja siis tegin Assassin träpperi:Lightning põhiliselt.+ shadow mastery (minime tekitamiseks)+ Fire traps.See on lvl ~75 Hellis.Päris n... ,kui minionid tulevad Immune to lightning :p - leivanumber on lightning traps (5 tükki saab teha) - 1 teeb dämmi 1-1200.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
12.07.2008 23:59:04
|
|
|
Druiidi on suht keeruline nagu ülitugevaks teha..
Ise jõudsin battle.netis kunagi level 86-ni (patriarch), põhileivanumbrid olid siis hurricane ja tornaadod
ei mäleta küll palju dämmi tegi, full aldurs set oli ka peal ja vähemalt helli alguse tüübid laksis kindlasti ühe laksuga maha
|
|
   |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.07.2008 19:29:15
|
|
|
kellelgi sorci geari üle pole?
eelmises ladderis sai miski hulk chare proovitud.
druid on täiesti mõttetu. assa suht ka.
kicksin oli täitsa ok aga sellegipoolest ei pädenud hellis eriti. humor value oli vägev muidugi.
sorcid pädevad enamuses mf jaoks, lightsorc lemmik, 20k dammi ja hunnikutega 35% + ~30 dr ja miski ~40mdr.
hammerdin on hammerdin. arvestades kui bugine haamer on, siis op.
smiter on väga lahe, kuid crowdcontrolit suht raske saada.
poison necro oleks lahe kui hellis kõik rämeda resistiga poleks. poison nova teeb normalis ja nightmares kõigile väga kiirelt 1:0
bone necrot ega villageri pole palju teha viitsinud.
barbi üritasin ainult frenzyt teha, kui esimene build tuksi läks, teist enam ei viitsinud. kolekiire tegelane oli.
scart, su l99 jutus ma küll suht kahtleks, kuidas kurat? või pigem kui kaua? isegi baalbotid olid viimane ladder kuskil 97-98 kandis.
85 kanti char saada on alla 2 päeva.
1-15 tristrun
15-20 tombrun
20-25 cowrun
25-40 baalrun
40-60 nm baalrun
60-... hell baalrun
reaalselt läheb kuskil l85 pealt räme exp nerf peale, mõni mill expi per baalrun. ja levelite vahed on suured.
alates l90 on see kõik juba täieliku igavuse põrgu.
tõsi, korraliku partyga ubertristis pole expata proovinud.
normalist ja nightmarest võin aidata läbi rushida küll, helli jaoks pole praegu chari. sorc selleks ei sobi
londiste/minaise/bagofholding ja char on bagofholding hetkel.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
13.07.2008 19:49:20
|
|
|
Ülla-ülla, olen metsjeesus bnetis, ladder char on metsjeesus1 (aktiivne), nonlad metsjeesus ja hc mets_hc.
Igal juhul hammer ei meeldi, kuna on liiga tugev - igalpool saab hakkama kui tahta, kahju tegelikult
See ladder on hetkel 87 java ja 72 vm fireballer sorts, hetkel veel seedin, et keda teha kui tegema hakata, ehk light sorc või smiter. Iseenesest tahaks wind druidi teha ka kunagi, aga enne enigmat vast ei ole suurt mõtet.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.07.2008 20:01:51
|
|
|
hammer on bugine. kogu mängus on ÜKS vastane kes on immune. ehk siis animal tüüpi ja magic immune.
täpsemalt siis magic resist ja immunity ei tööta hammeriga.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
13.07.2008 21:23:27
|
|
|
bnetis oli ju 86 maximum päeva töö
rush + hbaal
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
13.07.2008 21:30:57
|
|
|
Oli, ehk siis vanas ladderis. Uues enam nii ei ole, baalrunnidega ei joppa ja olybaalid jms vajavad 80+ lvlit
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.07.2008 22:06:28
|
|
|
joppab ikka. ja baalrunne tuleb pidavalt juurde.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
14.07.2008 09:15:09
|
|
|
Ei saaks öelda, et mul erilist lemmikklassi oleks. Kõik on toredad. Mängin natukene ühega ja siis jälle teisega. Kena vaheldus. Samas ei ole SP's veel suutnud kõigi tegelastega hell taset läbi teha. 1.10 patch tegi selle melee tegelaste jaoks natukene keerulisemaks, kuna efektiivseks edenemiseks on vaja päris head varustust (eelkõige relva). Samas SP's vahetada ju midagi ei saa (st vahetada ei saa kolmandate isikutega, sest ATMA kaudu saab kenasti oma tegelaste vahel asju tõsta, mida ma ka aktiivselt kasutan). Paladin, assassin ja druid on selles osas vaeslapsed. Üritan seda viga parandada kuidagi. |
Oh seda vana peakest küll. Ei olnud enam meeles, et druiiduga ikkagi hell tase samuti läbi tehtud. Seega jäävad vaid paladin ja assassin. |
Heh, asi edeneb. Eile sai ka paladiniga hell tase läbitud. Sai oma varustus kriitiliselt üle vaadatud ja hulgim DR (st -40%) peale pandud. Nii juba oli ok. Seega jääb veel assassin. Vaatab, kas saab tema ka kuidagi efektiivsemaks muuta.
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
15.07.2008 02:43:06
|
|
|
Paladiniga sai diablo üllatavalt kergesti maha Viimati kui proovisin, siis tegin seda päris kaua ja lõpuks ei saanud teda ikka tapetud
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kp
HV kasutaja

|
15.07.2008 16:18:09
|
|
|
Panin ka uuesti mängu peale, kui keegi on huvitatud üle võrgu mängimisest siis andke teada.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
15.07.2008 23:00:55
|
|
|
Kui keegi tahab võib mult rushi küsida aga hell rushi teen ainult hfi eest /w *miracle_cure . Praegu on endal soso lvl 91 kohe 92 ladderis ja lvl 73 bowzone fortiga jne faith on veel puudu .
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kp
HV kasutaja

|
15.07.2008 23:07:34
|
|
|
Mis su acconti nimi on?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
15.07.2008 23:29:10
|
|
|
miracle_cure
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.07.2008 23:35:34
|
|
|
londiste kirjutas: |
scart, su l99 jutus ma küll suht kahtleks, kuidas kurat? või pigem kui kaua? isegi baalbotid olid viimane ladder kuskil 97-98 kandis.
|
Ikka LANis, mitte battle.netis. Koolis sai lastud edumeelselt, mingi 2-3 kuud mängisime iga nädal väääga palju
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
16.07.2008 23:07:20
|
|
|
Ametlikus b.netis mängite?
Vahepeal läks igasuguste duperite tõttu asi väga käest ära, lag+vähe mängijaid jne...
Aga kui korralik, siis võiks ka raudrüü pealt tolmu maha pühkida
|
|
   |
343 |
|
tagasi üles |