|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
dstar
Kreisi kasutaja

|
30.06.2008 14:34:15
|
|
|
| Mis sellest mängus nii erilist on, et kõik seda kiidavad? Mingi nüri ja sisutu hack and slash ju...
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.06.2008 14:43:17
|
|
|
Teised hack&slashid on veel nürimad ja sisutumad?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
30.06.2008 14:51:27
|
|
|
Diablo võib ju hack&slash clickfest olla, kuid see eest äärmiselt fun (vähemalt D2).
D3 paistab äärmiselt kena välja ning tundub, et tuleb parasjagu brutaalsem mäng.
Kuid veidi süngem võiks pilt tõesti olla.
Loodetavasti tuleb ka taustamuusika vähemalt sama hea kui D2-s.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raider007
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.06.2008 15:06:04
|
|
|
Miskipärast oletan, et gamespot on selle numbri laest võtnud. Millal viimati Blizzard mõnele mängule konkreetse release date andis ja kui pikalt tulevikus see oli?
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raider007
HV kasutaja

|
30.06.2008 15:09:48
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Miskipärast oletan, et gamespot on selle numbri laest võtnud. Millal viimati Blizzard mõnele mängule konkreetse release date andis ja kui pikalt tulevikus see oli? |
Ma ise ka kahtlen juba:S Lugesin foorumeid ja arvatakse et 2009 keskpaik võiks olla miinum aeg välja laskmiseks...
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
30.06.2008 15:15:01
|
|
|
| dstar kirjutas: |
| Mis sellest mängus nii erilist on, et kõik seda kiidavad? Mingi nüri ja sisutu hack and slash ju... |
Minu arvates on ka kõik shooterid tühjad ja mõttetud, aga näe, pool maailma ikka kilkab Crysise peale juba tükk aega. Maitsed on erinevad. Nüri ja sisutu pole stoori kohe üldsegi, parem kui Neverwinter Nightsil näiteks. Lihtsalt rääkimist pole eriti palju. Gameplay on rivaalitu. Paljud on üritanud seda järgi teha, aga täiesti puusse pannud. Parima mängitavusega RPG, ütleksin.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
30.06.2008 15:37:10
|
|
|
Huvitav, huvitav... mis need minimum requirementsid võiksid olla?
_________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised |
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
30.06.2008 15:41:46
|
|
|
| Nagu devid ise ütlesid, siis umbes samad WoW'ga.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
30.06.2008 15:48:58
|
|
|
| Mis sellest mängus nii erilist on, et kõik seda kiidavad? Mingi nüri ja sisutu hack and slash ju... |
Just see ongi eriline, et seal on seltskond kes sellist juttu ei aja ning oskab hinnata selle mängu eripära. Sa ei ole Diablo vend ning sa ei saa selleks, seda on näha.
Minuarust see oli D2's lausa magustoit, kui Act 4's enne Diablot neid maggote ja teisi koletisi su ümber mitmeid sadu oli.
_________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised |
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
30.06.2008 16:04:03
|
|
|
| Kui samad nõudmised , mis WoWis , siis eriti võimast arvutit ei olegi vaja , et põhjas settingutel jooksutada ? Või mõeldi nii , et see arvuti , mis WoWi (napilt)põhjas settingutel jooksutas , selle arvutiga saab low/mediumi peal seda jooksutada ?
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
30.06.2008 16:21:47
|
|
|
Ma arvan, et ei ole midagi erilisemat kui WoW'i nõudmised. Natukene clockata ja läheb küll vast, loodan vähemalt. Eks seal mingid valikuvõimalused ka ikka mis tunduvalt jõudlust suurendavad ja vähendavad.
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
30.06.2008 16:37:21
|
|
|
| kuigi ma olen kõik diablod läbi mänginud, muklle see mämg eriti ei istu, kuidagi liiga lihtne, ainult killi, ja aeg oleks juba niikaugel et diablo 3 võiks olla läbi sinu silmade või siis kasvõi 3rd person
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.06.2008 16:38:43
|
|
|
| Traf kirjutas: |
| Nagu devid ise ütlesid, siis umbes samad WoW'ga. |
Hm, siis võib see jõuludeks tõepoolest valmis saada. Samas ma natuke kahtlen, et nad lasevad kaks-kolm mängu nii kiirelt välja (WotLK, SC2, D3). Pigem ikka 3-6 kuuliste vahedega et maksimeerida kasumeid. Aga mine sa tea, ehk tõesti tuleb jõuludeks hunnik Blizzardi mänge korraga
[edit]
Diablo ju peaagu ongi 3'rd person, lihtsalt su kaamera on ühe nurga all lukus
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
30.06.2008 16:56:20
|
|
|
| nolifer kirjutas: |
| kuigi ma olen kõik diablod läbi mänginud, muklle see mämg eriti ei istu, kuidagi liiga lihtne, ainult killi, ja aeg oleks juba niikaugel et diablo 3 võiks olla läbi sinu silmade või siis kasvõi 3rd person |
Loll jutt suhu tagasi!!!
Diablo jäägu selliseks nagu ta on olnud algusest peale
Ma juba tõin näite, kuidas Commandose seeria ära rikuti 3rd/FPS-iks mängu muutmisega ja üldsegi RPG-d on parim mängida nö. pealt vaates nagu alguses nad kõik olid IMHO! 8)
_________________ Bawse |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
30.06.2008 17:00:26
|
|
|
| s4nder kirjutas: |
Minu arvates on ka kõik shooterid tühjad ja mõttetud, aga näe, pool maailma ikka kilkab Crysise peale juba tükk aega. Maitsed on erinevad. Nüri ja sisutu pole stoori kohe üldsegi, parem kui Neverwinter Nightsil näiteks. Lihtsalt rääkimist pole eriti palju. Gameplay on rivaalitu. Paljud on üritanud seda järgi teha, aga täiesti puusse pannud. Parima mängitavusega RPG, ütleksin. |
Aga mingi sügavam mõte võiks asjal ikkagi olla lisaks rutiinsele kollide mahanottimisele. Eriti kui vaadata, millist vaheldust pakub tänapäeval näiteks MGS4 või kasvõi MGS1 kümme aastat tagasi.
Titan Questi idiootsest gameplay'st on siiamaani vere maitse suus...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.06.2008 17:04:09
|
|
|
| Aga mingi sügavam mõte võiks asjal ikkagi olla lisaks rutiinsele kollide mahanottimisele. |
Miskipärast on päris mitu just selle sisuga FPS'i päris häid arvustusi siiski saanud
Diablo gameplay on töötanud enam-vähem perfektselt juba pikemat aega. Kindlam on jääda tõestatud meetodite juurde kui hakata midagi väga tugevalt muutma.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
30.06.2008 17:06:03
|
|
|
Titan Quest, MGS4 või MGS1 ei ole Diablo. Ei ole Diablo, rõhutan veel.
Diablo ongi see mäng mis on läbi aegade suutnud olla see ainus ja üks, eriline ning unikaalne. Ehk just sellepärast ei saa inimesed aru, mis selles erilist on, et nad pole selle mängu Story'sse sisse elanud. Worldstone, Tristram, Evil hordes ja 3 venda?
...lihtsalt hämmastav, Diablo 3 on mäng mis minul on tõelised judinad peale tõmmanud. Sorry dstar, no offense sinu mängu maitsele. Pole midagi teha kui ei meeldi... aga millegipärast ma arvan, et sa ei ole Diablo osasid läbi mänginudki - või kui oled, siis igasugused questid ja muud raamatud mis ingame lugeda on, oled sa lihtsalt külmavereliselt skip, skip, skip vajutanud.
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
30.06.2008 17:11:39
|
|
|
| Sandman kirjutas: |
Titan Quest, MGS4 või MGS1 ei ole Diablo. Ei ole Diablo, rõhutan veel.
Diablo ongi see mäng mis on läbi aegade suutnud olla see ainus ja üks, eriline ning unikaalne. Ehk just sellepärast ei saa inimesed aru, mis selles erilist on, et nad pole selle mängu Story'sse sisse elanud. Worldstone, Tristram, Evil hordes ja 3 venda?
...lihtsalt hämmastav, Diablo 3 on mäng mis minul on tõelised judinad peale tõmmanud. Sorry dstar, no offense sinu mängu maitsele. Pole midagi teha kui ei meeldi... aga millegipärast ma arvan, et sa ei ole Diablo osasid läbi mänginudki - või kui oled, siis igasugused questid ja muud raamatud mis ingame lugeda on, oled sa lihtsalt külmavereliselt skip, skip, skip vajutanud. |
+1 Diablo on Diablo ... Mingid Titan Questid jms on olnud lihtsalt haledad kloonid, Diablo peabki olema hordides kolle keda põrgusse tagasi saata
Umb.. nagu nt Doom on Doom :p. Aga jah.. seda et storyt pole ei saa väita.. ikka on seal üht-teist kuulata ja lugeda
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
30.06.2008 17:19:10
|
|
|
ei ole mõtet nii varakult piima üles võtta. D3 on ju veel alles päris lapsukene. Pealegi arvan, et kui see 19 minutiline gameplay oleks rõhunud storyle või questidele või millele iganes peale saatana sigitiste mahanottimisele, võtaksid inimesed siin valjult sõna selle üle, et võitlusele pööratakse nüüd D3-s liiga vähe tähelepanu ning mängust on saanud ainult mingite igavate dialoogide jada. Eks see esimene klipikene oligi selleks mõeldus, et foorumites ja ineti avarustes gamerid mängu üle elavalt diskuteeriksid.
Kannatust inimesed, ei tasu kaugeleulatuvaid järeldusi teha ühe väikese lõigu vaatamisest.
Kui D ei meeldi mängi sims'i või neid mänge, mis sulle meeldivad
/noonius out
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
30.06.2008 17:20:55
|
|
|
Üritasin paar aastat tagasi Diablo 1'ga alustada, aga graafika ja gameplay oli niivõrd algeline ja jube, et asi jäigi pooleli. Võib-olla kui oleks kümme aastat tagasi mänginud, räägiks hoopis teist juttu, aga arvan, et peale Titan Questi ja mõningal määral God of War 1 läbimist võib öelda küll, et hack 'n slash zhanr pole lihtsalt minu jaoks.
Ja FPS mängudest meeldivad mulle ainult Deus Ex, System Shock 2 ja Bioshock. Ülejäänu(Doom, Halo, Crysis, GoW) võiks üldse olemata olla...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
30.06.2008 17:30:41
|
|
|
Üritasin paar aastat tagasi Diablo 1'ga alustada, aga graafika ja gameplay oli niivõrd algeline ja jube, et asi jäigi pooleli. Võib-olla kui oleks kümme aastat tagasi mänginud, räägiks hoopis teist juttu, aga arvan, et peale Titan Questi ja mõningal määral God of War 1 läbimist võib öelda küll, et hack 'n slash zhanr pole lihtsalt minu jaoks.
Ja FPS mängudest meeldivad mulle ainult Deus Ex, System Shock 2 ja Bioshock. Ülejäänu(Doom, Halo, Crysis, GoW) võiks üldse olemata olla... |
Ma alles hakkasin D1 mängima . Häbiga pean tunnistama et ma polegi ennem D1 mänginud, küll aga D2 + exp sai läbitud
Noh.. Gameplay on küll algeline jne... Aga mulle meeldib , siiani pole ära tüüdanud... Kui mäng on hea siis graafika jms ei loe absoluutselt.. toome näiteks kasvõi Fallouti või Baldurs Gatei . Küll aga tunnistan et Planescape: Tormenti (vist?) ma ei suutnud väga kaua mängida kuna seal oli neid Dialooge jms ikka väga palju, vahest kestsid dealoogid ja jutud kümmneid minutid.. aga kindlasti usun et asjal oli väga deep story .
No jah.. läks natuke OT-ks kätte ära...
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
30.06.2008 17:32:50
|
|
|
Kui keegi siin veel ütleb, et Diablo III võiks olla 1st... Siis ma teen talle vist küll paljaste kätega lõpu Ainult mingisugused võhikud ja lamedad RPG mängijad tahavad kõiki RPG -sid mängida 1st -s. Klassikaline pilukate möga on see 1st, mida tuleb hordide viisi. Kui ma RuneScape 3D -d kunagi mängisin, vaatasin ma koguaeg ülevalt alla, sest tagant on nii... vastukäiv vaadata.
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
14 :: |
5 :: |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
30.06.2008 17:45:54
|
|
|
| Üritasin paar aastat tagasi Diablo 1'ga alustada, aga graafika ja gameplay oli niivõrd algeline ja jube... |
tere talv! 96 aastal oli loomulikult nii jõhker raud olemas, et mingit ybereyecandyt jooksutada.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
30.06.2008 18:11:41
|
|
|
| Killer85 kirjutas: |
| Üritasin paar aastat tagasi Diablo 1'ga alustada, aga graafika ja gameplay oli niivõrd algeline ja jube... |
tere talv! 96 aastal oli loomulikult nii jõhker raud olemas, et mingit ybereyecandyt jooksutada. |
Ausalt on mäng siiamaani täiesti mängitav. Loogish, et 12a vanale mängule ei saa suuri graafilisi ootusi panna, aga gameplay on suurepärane ja ei vanane.
|
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
4 :: |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
30.06.2008 18:23:58
|
|
|
sellist "magic find" süsteemi pole kuskil mujal mängus ja selles on suur võlu minu jaoks.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
30.06.2008 18:40:02
|
|
|
Titan Quest oma ilusama graafikaga on ja jääb mõttetuks mänguks Diablo2 võrreldes.
Dungeon Siege veel monotoonsem kui Titan.Üldiselt oleks ka selle poolt ,et mäng jääks vana kooli vaatega ilma selle mõttetu 3d keerutamiseta.
90% energiat tegelase vaate ja suuna määramisele...
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
30.06.2008 18:40:14
|
|
|
| Diablo esimese osa sai 88MHz Pentiumi ja 8mb mäluga läbi mängitud. Välisilma ja koopa vahel laadimine võttis otseses mõttes pool tundi aega, aga mäng oli ise nii kaasakiskuv, et sellest ei olnud midagi. Siiamaani on meeles esimesed skeletonid katakombe uurides ja kirstust põrandale kukkuvate müntide kõlin. Hakata rääkima, et Diablo I ja II on jamad oma graafika pärast ja III osa võiks 1st person tulla, mul ei ole sõnu. Diablo on rohkem kui lihtsalt mäng ning hakata selle alustalasid muutma on lauslollus. Õnneks on blizz senimaani üsna meeldivat rada mööda käinud, olukord oleks saanud tunduvalt hulllem olla.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
30.06.2008 18:47:28
|
|
|
Ma mängisin esimest osa sõbra läpakal ja seal see kah vaevaliselt jooksis... ja paari NPCga rääkimise ajal jooksis see üldse kokku .
Nii , aga kui kiirelt on reaalselt võimalik sellise modi valmis saamine , et teeb värvid süngemaks jne. ? Ennem seda modi ma ilmselt seda mängu ei soetaks , aga kui seda modi üldse ei tuleks siis muidugi ostaks kohe esimesel päeval ja hakkaks pelama .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
30.06.2008 18:56:31
|
|
|
Oleneb, mis meetodiga läheneda. Post-efektid õnnestuks vähema vaevaga ära teha, tekstuuride ja mudelite vahetamine on aga juba teine tera.
edit: loodan ka ise, et mäng tuleb lihtsalt moditav. Päris SDK'd on vist palju loota, aga custom contenti najal kestaks diabloelamus ikka tunduvalt kauem.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
30.06.2008 19:13:20
|
|
|
Konsoolimäng see ei ole mitte mingil juhul. Imelik küll oleks, kui Diablo tuleks konsoolile. Pheh, loodan, et mitte!
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
30.06.2008 20:13:41
|
|
|
No kuidas sa selle puldiga hiirt huvitav juhid ?
Võimalik , aga liigselt keeruline ja aeglane sellise mängu puhul .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
30.06.2008 20:27:30
|
|
|
Uutel konsoolidel pidi ju hiir olema võimalik juurde osta ja kui mäng toetab- miks mitte.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.06.2008 20:29:24
|
|
|
| Heineken kirjutas: |
No kuidas sa selle puldiga hiirt huvitav juhid ?
Võimalik , aga liigselt keeruline ja aeglane sellise mängu puhul .  |
Eks nad kangiga juhivad cursorit. Saavad ju konsooli onud ka FPS'id mängitud, mis on minu jaoks täiesti arusaamatu värk. Ja nagu soodent ütles, on ka hiirt võimalik soetada.
Ma olen kusjuures suht kindel, et D3 tuleb ka konsoolidele välja. Sisetunne .
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
30.06.2008 21:27:23
|
|
|
| Kuidas Diablo pole konsoolimäng? Me mängisime vennaga coopi PS One peal Diablo I-l.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
30.06.2008 21:44:46
|
|
|
Ei no harjumise asi , aga ikkagist , selle hiire liigutamine konsooliga on üks mõttetult keeruline protsess .
Nojah , kui saab kuidagi õige hiire külge panna , siis tõesti , miks ka mitte .
Edit:Tegelikult siis oleks klaviatuur kah vaja külge panna .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.06.2008 22:04:56
|
|
|
| Diablo point on alati MF ja parem loot olnud mitte grafa või müstiliselt vinge stoori.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
30.06.2008 22:26:56
|
|
|
Ja FPS mängudest meeldivad mulle ainult Deus Ex, System Shock 2 ja Bioshock. Ülejäänu(Doom, Halo, Crysis, GoW) võiks üldse olemata olla... |
Nii repliigi korras oli Diablo 1 praktiliselt esimene tõsine Windowsi ja DirectX mäng. Alguses tundus selline lahjavõitu Ultima 8 ( rahu olgu nende kõikidega ) kloon aga maru fun oli. Nethacki random dungeons paaritatud Ultima graafikaga.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
30.06.2008 23:19:00
|
|
|
By mirko27: isegi mina olen seda tagunud ps peal
Igatahes mind ka väga ei häiri see WoW -ilik graafika, aga noh jah see ei lähe väga story ja mappidega kokku.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
häpijoii
HV kasutaja
|
01.07.2008 10:36:43
|
|
|
Mnjaa kunagi sai diablo´ t kõvasti üle aasta mängitud warrior charil oli 49 level käes (50 maximum) varustuski oli siga rare nagu kings sword of heavens (bastards sword) zodiaki ringid. Ainuke asi mis puudu Godly plate of whale mis on nii harv asi et kui sellist kuskil näete siis tõenäoliselt on see cheat.
Kõik oli tipp topp kui ükspäev diablo jälle käima lükkasin et 50 levelini lähemale jõuda ja mida kõik itemid mehelt läinud üks sõbrapoiss mõtles et keelust hoolimata hakkab ta diablot mängima ja noh mõnus ju kõik asjad maha müüa ja siis suvalise nuiaga ringi lasta
Tundub et kolmandat osa peaks jälle mängima hakkama, läbi battleneti pinget rohkem, videosi vaadata siis väga lahe tundub füüsika, kollid lendavad viite lehte, huvitav kas suurem strenght mõjutab ka füüsikat, et ala blow on vingem ja mehed lendavad kaugemale/kõrgemale nagu Titan Questis.
Kolmandas osas kukub vist neljas vend komeediga taevast alla? Hot24 lehel on video kus üüber evil hääl lõpupoole ütleb "My brothers will not have died in vain" äkki ongi neljas vend kuskil marsil transformeritega polkat tantsinud ja nüüd sajopp pähe löönud 8)
_________________ 99999999999 in 1 |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.07.2008 11:47:53
|
|
|
| häpijoii kirjutas: |
| huvitav kas suurem strenght mõjutab ka füüsikat, et ala blow on vingem ja mehed lendavad kaugemale/kõrgemale nagu Titan Questis. |
Kaheldav.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
01.07.2008 14:10:12
|
|
|
OT: siin teemas selliseid ka on ?
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
3 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
01.07.2008 16:02:35
|
|
|
| Sandman kirjutas: |
| Konsoolimäng see ei ole mitte mingil juhul. Imelik küll oleks, kui Diablo tuleks konsoolile. Pheh, loodan, et mitte! |
Väga edukalt mängisin PS2 peal läbi Champions of Norrathi ja selle järje. Ei saand küll aru, et raskem oleks juhtida tegelast.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
01.07.2008 16:19:38
|
|
|
Mulle tundus PS peal Diablo III -e juhtida küll vähe igavam... Võttis aega kõikide aktsioonide tegemine jms rohkem... Ega Battle.net -is arvutite vastu ei kujutaks küll minema PS3 -ega Eriti just puldiga.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
01.07.2008 17:00:11
|
|
|
Ma millegipärast arvan, et kui konsooli realm ja pc realm on battle.netis eraldi.
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
01.07.2008 17:16:59
|
|
|
Tegelikult osad gameplay nüansid mis mulle ps peal meeldisid ja pc peal muret valmitasid:
Vastased pidevalt rallivad eest ära, ps puhul tõukad joysticki ühte suunda ja isegi kui vastane taganeb siis sina järgned ja fight käib edasi, pc peal on hiirega lihtsalt julm klõpsimine ja vastase jälitamine.
Pult on ühtselt käes ja piisavalt nuppe, et igasugu hotkeysid vajutada. PC klaviatuuri peal kätte hotkeyde jaoks hoida polnud pooltki nii mugav.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.07.2008 17:31:11
|
|
|
Ainus probleem kõiksugu pultidega on nuppude vähesus. Hea vähemalt, et Diablo pole nagu WoW mis pea terve klaveri 1-3 kihiliselt ära katab
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |