Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Wippies märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wad
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2008 18:13:26 vasta tsitaadiga

ma ei saa aru mis mxttega nad jagavad nii sita leviga ruutereid..... naiteks minu wippiest naeb ainult minu korteris nii, et seda saabki kasutada ainult siis kui minu juures oled icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vedru
HV kasutaja

sõnum 15.05.2008 19:48:34 tasuta õng vasta tsitaadiga

EMT-l on "tasuta" lollikeste tarvis PeoLeo süsteem, mehi langeb loogu irw.
tasuta asjad on kokkuvõttes kõige kallimad, millal inimesed selle omale selgeks saavad?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 0
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 15.05.2008 21:19:01 Re: tasuta õng vasta tsitaadiga

vedru kirjutas:
tasuta asjad on kokkuvõttes kõige kallimad, millal inimesed selle omale selgeks saavad?
Palun töö välja mõni tõsisem negatiivne külg, mis kaaluks üle positiivsed?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ppihus
HV kasutaja
ppihus

sõnum 16.05.2008 01:18:35 vasta tsitaadiga

wad kirjutas:
njah utorrentis küll kiirus yle 900 ei txuse icon_sad.gif

Minul on küll kiirused väga korras, aeg-ajalt suuremadki kui Elion on lubanud. Korrusmaja lahendus digitv-ga, see kiirem variant.

Aga leviga on tõepoolest veits kehvemad lood. Kui Speedtouch suutis kogu korteri vabalt WiFiga katta siis Wifibox nüüd jääb 4-toalises korteris ühest otsast teise signaali saatmisega aeg-ajalt hätta. Mingid nurgatagused kohad ei saa levi hästi kätte, aga otseloomulikult just nendes nurkades ma olengi arvuti taga. Samas, veidike kaablimajandust, panna Wifibox teise tuppa ja peaks mure murtud olema. icon_smile.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Adebisi
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2008 03:32:52 Re: tasuta õng vasta tsitaadiga

vedru kirjutas:

no offence aga Tomv nõus, too mõni halb külg välja. ST (mida jagab e-lõvi 3a lepinguga, kuigi lepingu järgselt on tal õigus ka peale 3a see ruuter tagasi nõuda) on ka imo suht sita leviga (kaugemale kui oma maja levimiseks sai ikkagi korralik wifi ap ostetud). Praegu Sa ainult võidad ju. Saad korraliku ruuteri millel on välise hdd võimalus ehk saad luua lan'i eraldi share mida kõik võrgus olevad kasutada saavad. + kuskil wifi hipide võrgulevialas olles saad seda tasuta kasuta. Lõvile või tähemehikesele maksad niikuinii, niiet kui kui keegi peakski Sinu võrku kasutama saab ta Sinust järgi jääva ribalaiuse, mis on juba Sinu poolt kinni makstud. Ehk siis võit-võit seis ju.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
vedru
HV kasutaja

sõnum 17.05.2008 15:48:27 köige kvaliteetsem leviala vasta tsitaadiga

EMT kõned on kah "tasuta maailma kõige kvaliteetsemas levialas"- you only win.
sellist hülgemöla aetakse iga plangu peal, tuleks seepeale liituda?
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 17.05.2008 17:51:52 vasta tsitaadiga

Ära hakka keerutama. Ütle miks wippies sitt on?
p2ep
HV veteran

sõnum 17.05.2008 19:40:21 Re: köige kvaliteetsem leviala vasta tsitaadiga

vedru kirjutas:
EMT kõned on kah "tasuta maailma kõige kvaliteetsemas levialas"- you only win.
sellist hülgemöla aetakse iga plangu peal, tuleks seepeale liituda?

Minu jaoks ON EMT muide kvaliteetseim. Kes kus liigub. Ja maksangi ca 50% rohkem, et ei peaks kohapeal keerutama "täishäälikute paketi" vältimiseks.

Aga jah, kas mingi asjalik põhjendus kah tuleb?

Ma siis vahepeal kirjeldan omi põhjuseid:
Nimelt paistab mu järgmise töökohaga seotud elamise aknasse üks Wippies leviala. Ja kuna 90% ajast on mu kodune nett jõude ...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
vedru
HV kasutaja

sõnum 17.05.2008 20:23:21 skepsis vasta tsitaadiga

Jah, ma olen loll, sest arvan et JORMA tahab meie kannide pealt oma papi kokku lüüa ja seepärast moosib.
Selgitage mulle kui eksin? TASUTA moos on Wippies ja EMT muistend papi nimel, iga plangu peal
proovisin seda kammi aga eelistan naabri Speedtouch, Õismäel
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 17.05.2008 20:33:32 vasta tsitaadiga

Sa eksid. Ei selgita. Niikaua kuni leiad mulle mingi viguri mille abil nad vägisi raha välja petavad, jään kindlaks sellele arvamusele.
Adebisi
Kreisi kasutaja

sõnum 18.05.2008 05:44:19 vasta tsitaadiga

mhmh see prügikoristus kampaania oli ka lollide peenaha koorimine. rahvas läks heast tahtest ja tegi Eesti puhtaks aga mingid onud said kogu reskpekti endale sest orgunn oli nende poole pealt.
jah sa eksid, keegi ei käse Sul võtta osa sellest kampaaniast aga nagu näha on suht palju rahvast kes on nõus oma ribalaiust jagama. eriti veel sellisel juhutl kui oled asja eest maksnud aga tõelist teenust kasutad näiteks ainult nv'l. imo pigem suurem lollus on maksta asja eest mida keegi ei kasuta. ehk võta nädalaks prost aga ise käi ainult vaatamas (ise ei pane ja teistel ka ei lase panna). icon_razz.gif

no offence ofc.
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 18.05.2008 11:32:06 vasta tsitaadiga

Kas meil siin keegi mitte topeltkontot ei kasuta?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 18.05.2008 11:38:36 vasta tsitaadiga

Adebisi kirjutas:
... aga mingid onud said kogu reskpekti endale ...

Tavaosalejad tegid seda rinda medali saamise eest või? Enda keskkonna puhtaks saamine oli lihtsalt kõrvaline saadus?
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Adebisi
Kreisi kasutaja

sõnum 18.05.2008 15:30:43 vasta tsitaadiga

Elof kirjutas:
Adebisi kirjutas:
... aga mingid onud said kogu reskpekti endale ...

Tavaosalejad tegid seda rinda medali saamise eest või? Enda keskkonna puhtaks saamine oli lihtsalt kõrvaline saadus?

Sarkasmi tage pole ju icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 18.05.2008 16:08:45 vasta tsitaadiga

Krt jah, ei pannud seda järgneva jutu konteksti tähele.
st. järgnevat juttu ei pannudki tähele, arvasin et jälle keegi kibestunud konkurent vmt.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.05.2008 11:21:05 vasta tsitaadiga

vedru, Ikka veel võtad sõna teema läbustamise eesmärgil icon_evil.gif
Puumajas on igatahes levi normaalne, betooni pole kahjuks kusagilt võtta. Nagu ma testides väitsin jääb ta tõepoolest minu Asuse ruuterile oma levi poolest veidi alla, aga äkki ongi mõte tihedama asuustusega piirkondades oma teenust pakkuda või siis avalikes kohtades nagu kohvikud ja trepikojad. Meil siin hõreasustusega piirkondades kus igaühel on vähemalt 2000 m2 maad maja ümber võib juhtuda tõesti nii, et krundi piirest levi välja ei ulatagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 22.05.2008 08:12:23 vasta tsitaadiga

Otsustasin oma "teisse kodusse" ka Wippie leviala teha ning tellisin teise boxi ka. Peab tunnistama, et asi on paranendu - kui eelmist saadetist pidin ootama poolteist kuud, siis nüüd ilums teade juba samal päeval, et asi on posti pandud, nii et nädala lõpus saan ehk juba kätte. See info on siis kinnituseks nendele, kes ei ole kindlad kas saab mitut boxi tellida või ei saa - saab, kuid paigadlusaadress peab teine olema. Samas kui üks karp katab sinu krundi halvasti, siis keegi ei kontrolli, et sa samale krundile veel ka teist karpi ei paigalda, paned lihtsalt naabri aadressi, aga sinu postkasti tuleb teatis.
tagasi üles
VeixES
HV veteran

sõnum 22.05.2008 15:55:30 vasta tsitaadiga

huh... soome keel ununend 22.05.2008, klo 09:16 Lähetys lähtenyt maasta 01000 HKI VANTAA, ULKOMAANTERMINAALI
See tähendab et kaup on soomest lahkund ? (lennukiga vantaast nagu aru saan). Kus kohta nad nüüd selle eestis viivad ? Saab ise järgi minna v tuleb ukse taha ?

Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 22.05.2008 16:58:42 vasta tsitaadiga

[veix] kirjutas:
huh... soome keel ununend 22.05.2008, klo 09:16 Lähetys lähtenyt maasta 01000 HKI VANTAA, ULKOMAANTERMINAALI
See tähendab et kaup on soomest lahkund ? (lennukiga vantaast nagu aru saan). Kus kohta nad nüüd selle eestis viivad ? Saab ise järgi minna v tuleb ukse taha ?
Jah kaup soomest lahkunud , teade tuleb koju !!!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vedru
HV kasutaja

sõnum 22.05.2008 18:35:57 vaade seestpoolt vasta tsitaadiga

Sai pötradega viina võetud ja vesteldud. selgus et meeste plaan on vöimalikult rohkem lambaid oma karja liita ja loomad valitud põllule juhtida.
Võrku haldavad Elion speedtouch viisil. Teenistus loodavad reklaamist ja karja müügist, aga sellest nad suud lahti teha veel ei soovinud. Saunalahe OÜ müügimehed on iseäranis head "päästjad". rahapuudust nad ei kurda töö on hästi makstud võrk töötab kuni äriplaan rakendub. soovime edu neile!
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 22.05.2008 21:57:57 vasta tsitaadiga

Esmakordselt avastasin foorumist ühe hea nupu mida ma varem kasutanud ei ole - kasutaja kirjete blokeerimise. Kui keegi nüüd vedrut vaevaks kommenteerida ei võta, siis võib minu poolest see teemaarendus siin normaalselt edasi minna. Kes arvab vedru-st sama halvasti kui mina, siis soovitan sama lahendust kasutada thumbs_up.gif

PS Pagan, ikka on näha et ta on midagi kirjutanud, ainult seda hülgemöla pole näha icon_sad.gif
tagasi üles
mjk053
HV vaatleja

sõnum 24.05.2008 10:18:18 vasta tsitaadiga

sai ka homebox tellitud siis ja nüüd 1 täpike rakveres tuleviku tänaval juures

anyways kas keegi asjaosaline oskab öelda kuidas wippies kaardil seda sinist täppi roheliseks saab?
sinine tähendab et box on küll saadetud aga pole veel kasutusele võetud
roheline tähendab et on kasutusel

ja kuigi mul on box kasutusel on ta ikkagi sinine..äkki peab veel miskit näppima?

keegi teab?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 24.05.2008 22:59:32 vasta tsitaadiga

mjk053, see et sinised täpid roheliseks ei lähe on nende viga. Loe vahepeal ka wippies.com lehel olevat eestikeelset foorumit, saad asjadega äkki kiiremini kurssi thumbs_up.gif
tagasi üles
wrestman
HV vaatleja
wrestman

sõnum 25.05.2008 01:19:39 vasta tsitaadiga

Nii nagu ma sealt wippiesi kodulehelt loen, siis see Wippies HomeBox maksab 79 euri koos postikuluga. Ehk siis seda asja on ka võimalik ka lihtsalt osta? Siis ju ei tohiks tekkida mittemingisuguseid kohustusi sellega, hoiad seda asja võrgus kuna tahad, kui ei taha siis ei hoia. Kui asi ei kõlba või on mingid muud põhjused miks seda asja ei saa töös hoida siis hea selle lihtsalt kappi seisma visata, ilma et seda kasutama peaks. Olen ise muidu selline inimene, et neid tähtajalisi lepinguid ei eelista, see 79 eur pole ka ei tea mis suur summa, et see kulutus ära teha. Ega keegi vist ei ole veel seda asjandust raha eest ostnud?
indrpo
HV Guru

sõnum 25.05.2008 21:44:49 vasta tsitaadiga

ot, olen ma pime või aga ma ei näinud kusagil kirjas, et minu ühendust edasi müüma hakatakse? Kui ühendad ennast wippies võrku siis avaneb leht kus kenasti kirjas, et 1EUR'i (muide eesti rahas väidavad 10kr) eest saad kohe kaheks tunniks netti kui saadad SMSi. See tähendab, et suur ja armas wippies kes juhtis tähelepanu sellele, et me oleme nagu wireless hippies ja saame ise üksteise ühendust kasutada aga suures uimas jäi mingi väike punkt lepingus lugemata ja saime kõik kellad nagu hipid ikka icon_biggrin.gif
lepingust leidsin tsitaadi:
"Kui Te kasutate Wippiesi riistvara, võivad teised Wippiesi liikmed kasutada internetti
pääsemiseks Teie internetiühendust, esitades Teie ühenduse kaudu sisse logides omaenda
kasutajatunnuse ja parooli. Teiste Wippiesi liikmete tuvastamise eest vastutab Wippies."
kõik mis puudutab siis netijagamist.

pealegi oli wifis vaba kogu minu netikiirus olenemata sellest, et lauamasinas kasutati ka netti.
mis kõige nõmedam, ma ei pääse ikka oma voip adapterist sest wippiese purgil oma voip kontosid kasutada ei saa.

ahjaa, peale speedtouchi väljavahetamist wippiese vastu tuleb brauseris peale iga 10ndat klikki selline error:
http://www.zone.ee/indrekp6/pildid/wippieserror.jpg?2
kusjuures kahes masinas :S back/foward aitab.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Wippies mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.