no mul enamus filme k6ik CD peal, kuluks 2ra küll to vidin
Aga kus sa neid vaataks? Kodus on sellise pisikese läpaka omanikul enamasti ka suurem masin olemas ja saab ülalpool nimetatud viisil plaadilt info läpakasse, kui soov diivanil või voodis lösutades filmi vaadata. Kuigi mina vaataks siis ikka juba läbi teleka neid. Kodust eemal olles ei ole neid plaate niikuinii sel hetkel kaasas, kui parasjagu igav on ja mõtled, et võiks mõne filmi ära vaadata. Kui kindel plaan kuskile minna ja seal paar filmi vaadata, võib need ju vabalt eelnevalt SD/SSD peale lasta.
no mul enamus filme k6ik CD peal, kuluks 2ra küll to vidin
Aga kus sa neid vaataks? Kodus on sellise pisikese läpaka omanikul enamasti ka suurem masin olemas ja saab ülalpool nimetatud viisil plaadilt info läpakasse, kui soov diivanil või voodis lösutades filmi vaadata. Kuigi mina vaataks siis ikka juba läbi teleka neid. Kodust eemal olles ei ole neid plaate niikuinii sel hetkel kaasas, kui parasjagu igav on ja mõtled, et võiks mõne filmi ära vaadata. Kui kindel plaan kuskile minna ja seal paar filmi vaadata, võib need ju vabalt eelnevalt SD/SSD peale lasta.
lauaarvuti sai enne kroonusse minekut ära müüdud.
plaadid alles, need võtaks kroonusse kaasa.
arvutit, et SD peale lasta ei näe läheduses kuskil _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Btw, uue põlvkonna Eee tuleb Taiwanis müügile aprilli teises pooles ning kõhus saab olema Inteli kahetuumaline ULV prose:
tsitaat:
Asustek Computer's second-generation Eee PCs will hit the market in Taiwan in the second half of April
[...]
Asustek's second-generation Eee PCs will also adopt Intel's older-generation dual-core ULV processors
Eile sain akh näppida ja päris lahe tundus,peal oli XP
Ei tea kas originaalis või oma algatuslikult
Muidu kõik ilus ja tore aga ekraan on ikka siga tilluke,võiks nagu 2 tolli suurem olla.
Enamus installikate yes/no/next kirjad o nääre all kirjas ja ei aita taskbari autohide ega insallika akna nihutamine üles äärde
Aaaa,lisaks pinda käis ka hiireklahvi aseaine liig jäik käik (jõudu oli palju vaja ja seega ebamugav imo)
XPga pole võibolla tõesti mugav kuid linuxiga on igastahes väga hea tööd teha. Linuxis vähemalt saad ka installikate aknaid liigutada nii kuidas tahad, peab lihtsalt ALT klahvi all hoidma.
Linuxis vähemalt saad ka installikate aknaid liigutada nii kuidas tahad, peab lihtsalt ALT klahvi all hoidma.
XP all saad samamoodi aknaid liigutada,lohist kuhu tahad see aken aga kui ta ära ei mahu siis on jama majas
Vaevalt et sa isegi pingviini all saad installi aknal külje suurust(kõrgus/laius) lampi muuta installi käigus
Niia kaua kui installid peab reso muutma 800x600, siis mahuvad need ääred ka ära. Täna just panin enda omale XP peale. NLite'iga kärpisin muidugi XP väiksemaks, sest alguses panin installima nagu tavaliselt äsja formaaditud kettale (tühjana 3,8GB) ja peale XP installi ja uuenduste laadimist oli vaba ruumi 140 mb ja "Page File" oli ka disabletud juba. Nlite'ga sain kogu OPsysi koos uuendustega ja mõningate programmidega vähendatud 2.3 GB'ni. Vaba ruumi siis üle 1GB hetkel.
Niia kaua kui installid peab reso muutma 800x600, siis mahuvad need ääred ka ära. Täna just panin enda omale XP peale. NLite'iga kärpisin muidugi XP väiksemaks, sest alguses panin installima nagu tavaliselt äsja formaaditud kettale (tühjana 3,8GB) ja peale XP installi ja uuenduste laadimist oli vaba ruumi 140 mb ja "Page File" oli ka disabletud juba. Nlite'ga sain kogu OPsysi koos uuendustega ja mõningate programmidega vähendatud 2.3 GB'ni. Vaba ruumi siis üle 1GB hetkel.
mul peale nLite op.sys koos uuendustega võtab ruumi natuke üle gigabaiti ja siis üle 2GB vaba ruumi
Suurema Flashiga, kui 12gb vist ei olegi. Või peaks hoopis ootama selle HP variandi ära, hind umbes sama, aga tundub, et võibolla veidi rikkalikum varustus, samas mulle meeldiks ikka, kui oleks kergem (~920g vs 1,3 kg)
Linuxis vähemalt saad ka installikate aknaid liigutada nii kuidas tahad, peab lihtsalt ALT klahvi all hoidma.
XP all saad samamoodi aknaid liigutada,lohist kuhu tahad see aken aga kui ta ära ei mahu siis on jama majas
Vaevalt et sa isegi pingviini all saad installi aknal külje suurust(kõrgus/laius) lampi muuta installi käigus
Ma ei mõelnud tavalist ekraanil lohistamist vaid seda, et klõpsad hiirega akna keskele ja hoiad alt-i all. Saad ükskõik kuhu poole ja kui palju liigutada, ükski nupuke ei jää nägemata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.