Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
G80
HV Guru

|
13.03.2008 18:25:56
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
kuidas mängimise ajal näeb, et SLI töötab? mul kerge kahtlus, et midagi siin ei klapi. FSX aint 30FPS, suht sama, mis ühe OC kaardiga. |
GPU-Z peaks näitama kas SLI töötab või mitte.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
13.03.2008 19:12:57
|
|
|
ikspees näitab, vistas ütleb, et disabled
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
14.03.2008 02:00:58
|
|
|
Laksi Crysist ja kohe saab aru kui SLI sees või mitte (lülita control panelist ka vastavalt)
Üldse alates 8xxx seeria tulekust on igasuguste "OC edition" kaartidega hakanud esinema reaalseid probleeme!! Niiet tasuks hoiduda ja kasutada kaarte mis nvidia ametlikel clockidel või underclockida vastavaid kaarte
Tean mitmeid erinevaid isendeid ja juhtumeid.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 14:45:24
|
|
|
seda, et kas tötab, see on juba selge. very high peal laseb ikka mõnuga 40fps, min 25, max 50+ mängides. aga just seda oleks vaja teada saada, et kas mäng kasutab mõlemat kaarti. näiteks flight simulator x on küll kuidagi üliuimane ja cmr dirt demo samuti. ja mis oc editionisse puutub, siis minul isiklikult mõlemad kaardid on nvidia kelladega tehasest tulnud.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.03.2008 16:25:22
|
|
|
ssj kirjutas: |
Natuke googeldasin seda bios update. Sain teada, et seda ei soovitada ilma UPSita üldse teha (mida mul pole), muidu voolukatkestuse ajal võib see arvuti ära rikkuda... Aga täpsemalt ainult emaplaadi? Ja kuidas ma otsin seda updatet? Emaplaadi järgi lihtsalt? Äkki keegi tore inimene aitaks 8) . Tuleb siis riskida, ei taha kaarti niisama vedelema ka jätta  |
sul on brändimasin, fujitsu? helista neile, küsi otse nende käest. ilmselt kõige lihtsam. enne uuendamist oleks mõistlik natukene otsida, kas uuem bios üldse on abiks.
see upsijutt on õige, samas kui sul kodus vooluvarustus pidevalt ebastabiilne pole, siis pole mõtet ka selle pärast liigselt muretseda.
bios peab olema täpselt sinu emaplaadi jaoks. 'midagi sinnakanti' on biosi puhul reeglina väga halb mõte
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
14.03.2008 16:25:59
|
|
|
Mul millegipärast pole enam seda probleemi esinenud... midagi pole muutnud peale selle, et panin screensaveri alt power savingu Home\deskilt Allways On peale.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
14.03.2008 16:31:30
|
|
|
Natuke googeldasin seda bios update. Sain teada, et seda ei soovitada ilma UPSita üldse teha (mida mul pole), muidu voolukatkestuse ajal võib see arvuti ära rikkuda... Aga täpsemalt ainult emaplaadi? Ja kuidas ma otsin seda updatet? Emaplaadi järgi lihtsalt? Äkki keegi tore inimene aitaks 8) . Tuleb siis riskida, ei taha kaarti niisama vedelema ka jätta  |
Kõigepealt pane enda arvuti konf profiili. Ja teiseks, biose saad emaplaadi tootja firma veebilehelt ning pole see update nii hullu midagi, kui peesse läheb siis on firmasid kes mõistliku raha eest biose taastavad. Aga kui sa ise ikka ei jaga või kardad siis lase mõnel tuttaval või it-firmal see väike asi ära teha.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
14.03.2008 16:32:29
|
|
|
seda, et kas tötab, see on juba selge. very high peal laseb ikka mõnuga 40fps, min 25, max 50+ mängides. aga just seda oleks vaja teada saada, et kas mäng kasutab mõlemat kaarti. näiteks flight simulator x on küll kuidagi üliuimane ja cmr dirt demo samuti. ja mis oc editionisse puutub, siis minul isiklikult mõlemad kaardid on nvidia kelladega tehasest tulnud. |
DIRT ei toeta üleüldse SLI süsteeme (kasutab 1-te kaarti lihtsal) ja nii ka mõned muud mängud, osad mängud saavad marginaalse (~10-15%) perf-i boosti isegi siis kui nad ei toeta SLI-d, tänu nvidia driveritele mis teatud operatsioone oskab kahe kaardi vahel jagada. SLI optimiseeritud mängud boostivad 40-80% reeglina võrreldes single kaardiga.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 17:01:23
|
|
|
damnit, ma just mõtsin, et saab nüüd dirti korralikult max graafikaga
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
14.03.2008 17:08:47
|
|
|
Sul ei jookse DiRT max. settingutega ilusti? Mul küll jookseb, seega peaks sinul kohe kindlasti jooksma täissettingutega.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 17:30:06
|
|
|
demo või täis vers.?
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
14.03.2008 17:32:21
|
|
|
KrikU kirjutas: |
seda, et kas tötab, see on juba selge. very high peal laseb ikka mõnuga 40fps, min 25, max 50+ mängides. aga just seda oleks vaja teada saada, et kas mäng kasutab mõlemat kaarti. näiteks flight simulator x on küll kuidagi üliuimane ja cmr dirt demo samuti. ja mis oc editionisse puutub, siis minul isiklikult mõlemad kaardid on nvidia kelladega tehasest tulnud. |
DIRT ei toeta üleüldse SLI süsteeme (kasutab 1-te kaarti lihtsal) ja nii ka mõned muud mängud, osad mängud saavad marginaalse (~10-15%) perf-i boosti isegi siis kui nad ei toeta SLI-d, tänu nvidia driveritele mis teatud operatsioone oskab kahe kaardi vahel jagada. SLI optimiseeritud mängud boostivad 40-80% reeglina võrreldes single kaardiga. |
Ära räägi siin midagi, et DIRT ei toeta SLI-d...
Kui minul veel 8800GTX SLI oli siis toetas küll ja suht normaalselt.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 18:47:36
|
|
|
nii, sain siis lõpuks SLI mode maha. mingi kuradi jama on, peale sli peale/maha võtmist tahab vista resa saada, peale mida süsteem enam eriti üles ei taha tulla. tegin mitu korda reseti, lülitasin alajaamast voolu välja, tegin ccmos, ei midagi. võtsin teisel kaardil toite tagant ära ja sli kabla kah küljest ära, selle peale hakkas emoblääd piiksuma (aga äkki on videol mingi signaal peale topitud?). ei tea misasi tal seal piixus, spiikrit taga ei old. võimalik, et helikaart andis mingit signaali spdif kaudu, aga liiga lähedalt kostus see piiks, et kõllidest oleks saand tulla. nii, võtsin teise kaardi välja, ei midagi, sama jama. panen käima, hdd tuli läheb ja jääbki põlema mingiks ajaks (30sec tunde järgi) ja siis kustub ära. nii, siis mõcin et täiega äge oleks, kui saaks pcspiikeri sisse, äkki annab mingit errorkoodi vms. (ainukesel majas oleval pissispiikeril oli valjukaklemmi juurest juhe katki läind ja kampol kah raibe jalga last), aga kus sa sellega, olin mina spiikri ära parandand ja ära ühendand bläädiga, siis see kaabak otsustas tööle hakata
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
14.03.2008 19:02:45
|
|
|
tsitaat: |
aga äkki on videol mingi signaal peale topitud
|
Jhm GTX`il on suht karm alarm peal,kui 1 juhtme järelt kisud siis hakkab kiljuma
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 20:36:28
|
|
|
hea kuulda, et see midagi tõsisemat pold aga natuke vaixem võiks küll see kisa olla, oleks rabanduse või infarkti vms saand peaaegu. huvitav, peale ccmos hakkas nagu cmr kah kiiremini tööle, peaaegu mängitav põmst, aga see demo kah. leidsin veel sellise vidina, mis näitab sli kasutust nvidia controlpanelist. crysises oli selline seis, et kui pilt oli sujuv, siis roheline riba oli põmst "täis" peaaegu, kui läägima hakkas, siis oli ka see riba oluliselt lühem, cmr-is samamoodi. seega sli nagu töötab põmst.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
14.03.2008 20:38:35
|
|
|
demo või täis vers.? |
Mõlemad.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 22:46:33
|
|
|
Nii, proovisin siin veel flight simulator x sp2. Lükkasin kõik asjad põhja, va. traffic. SLI bar on väga-väga lühike. Umbes sama pikk, kui näiteks crysises see osa, mis vaba on mõlemalt poolt. Küsimus: fsx s1tasti optimeeritud multi GPU jaoks või prose lahja? Kui prose, siis kumba eelistada, kiiremat duo-t või siis quadi poole vaadata?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.03.2008 22:49:17
|
|
|
3.2GHz peal stabiilselt töötav C2D ei tohiks kuidagi lahja olla. Quadist on ainult siis kasu kui mäng seda kasutada oskab ja enamik (kas üldse ükski?) ei oska sellega midagi peale hakata.
SLi ilu ongi see et kui ei tööta siis oled omadega piixus... ehk siis maksad 2 kaardi eest aga saad 1 jõudluse
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 23:01:21
|
|
|
Aga see rajakas ei ole mul ju stabiilne 3.2 peal kuidagi ei saa ilusti käima seda. Kui mobo jama, siis äkki aitaks kõvema kordaja ning madalama fsb-ga quad võtta ja sellele 1333 fsb peale lajatada, juhul kui plate üle 1333fsb ei kanna. Krt ikka uuesti üritama, äkki ikka lõpuks saab stabiilseks. Kolin duo/quad oc teemasse natukeseks ajaks.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.03.2008 23:04:33
|
|
|
See masin tarbib ~250W, seega selles vaevalt probleem.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
vambola
HV veteran
|
14.03.2008 23:04:42
|
|
|
NATAS999, 680i tahab 400 FSB korral ikka tõsist jahutust chipsetile ja ka üsna kõrgeid pingeid. Pane huvi pärast mõni turbiin mobole puhuma ja lükka pinged kõrgemale (chipsetil).
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.03.2008 23:08:35
|
|
|
Eelmine post tuli valesse teemasse :S
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2008 23:11:20
|
|
|
vambola kirjutas: |
NATAS999, 680i tahab 400 FSB korral ikka tõsist jahutust chipsetile ja ka üsna kõrgeid pingeid. Pane huvi pärast mõni turbiin mobole puhuma ja lükka pinged kõrgemale (chipsetil). |
Akna võin aint lahti teha turbiini pole võtta praegu kuskilt aga mis pingeid võiks proovida? lõunasild ehk ei ole nii hull, põhjasillale siis volti juurde?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ssj
HV vaatleja
|
15.03.2008 02:23:29
|
|
|
londiste kirjutas: |
sul on brändimasin, fujitsu? helista neile, küsi otse nende käest. ilmselt kõige lihtsam. enne uuendamist oleks mõistlik natukene otsida, kas uuem bios üldse on abiks.
see upsijutt on õige, samas kui sul kodus vooluvarustus pidevalt ebastabiilne pole, siis pole mõtet ka selle pärast liigselt muretseda.
bios peab olema täpselt sinu emaplaadi jaoks. 'midagi sinnakanti' on biosi puhul reeglina väga halb mõte  |
On jah fujitsu siemens, scaleo h. Mul tuleb jaapani keelega probleeme kui ma helistaks sinna Aga otsind olen ma päris palju juba, ei leia eriti midagi :S.
Motherboard ID 08/14/2006-PT890-8237A-6A7L8M4BC-00
Motherboard Name MSI MS-7293 (FSC OEM)
Kes tootja on siis? Arvasin, et MSI aga sealt saadeti ära, mingi OEM teema... Fujitsu siis? Sealt lehelt ei leidnud ka midagi kui emaplaadi nime otsingusse panin.
http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=264 -> kas see võiks olla see? Kas Vistaga tasub proovida, kuna seal pole nimetatatud seda? Kui saaks selle õige update kätte, siis prooviks ära küll, eriti tihti neid katkestusi pole... Kaart 2 nädalat käes juba, kui nüüd tööle ka saaks oleks tore
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|