Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 02.03.2008 20:42:51 vasta tsitaadiga

Muidu on kõik ok aga kui midagi piiksu läheb ja tuleb garantiisse tuua "kas siis ise pekki keeranud oma lolluse tõttu või lihsalt katki läinud" siis on garantii osakond see kes on kõikide vastu ainult kuri. Garantii osakonnad on kõik kuradi palgal.Meie töö ongi inimestele ainult halba teha ja me tunneme sellest rõõmu.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 02.03.2008 20:45:36 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
lõoetame selle vaidluse ära... ma müün kellelegi siit ilusti arvega iPodi... on ilus karp, kõik vajalik sees jne.. aga iPodi pole... mida teie teete... lepite, et asi on kooliraha ja kõik?

Kui ma sult ipodi ostaks, siis ma vaataks enne sisse ka...

Pmst kui tahate, et kõik läheks riskivabalt nii, nagu tahate, siis ostke kallima hinnaklassi arvuti, kus kõige piixu eest olete juba ette ära maksnud.

Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 02.03.2008 20:58:05 vasta tsitaadiga

No täitsa õige argument sellisel juhul,lihtsalt unustasin ära sinu posti tsiteerida mis eelnevalt sellekohta kirjutasid.muidu oleks kõik ok kui poleks seda sama 2 aastat möödas. Uurida ju võib ega arvel kirjas pole kes selle ostis ainult on kirjas millal."eraisiku puhul.
mikk36,

Pmst kui tahate, et kõik läheks riskivabalt icon_biggrin.gif pange masin endale ise kokku ja kui olete tavakasutaja siis lugege seda teemat või tirige "IT KUNN" poodi kaasa enne kui ostma lähete.
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2008 23:34:36 vasta tsitaadiga

POINT, mida ma oma postitustega öelda tahtsin on lühidalt selline, et probleemidega peaks kohustuse võtja tegelema sellisel määral, et see kelle ees kohutus võeti ei tunneks ennast üle lastuna ja ei ole ainult FIE'd ja OÜd suutelised probleeme viisakalt lahendama vaid ka ORDI'st on tulnud viisakat probleemide lahendust, kahjuks pahatihti olen pidanud müügis kurtma, kus inimesed on osanud mulle asja ära seletada. Ja mul ei tekkinud tunnet, et mind oleks üle lastud vms... aga kahjuks seda suhtumist/suhtlemiskompetentsi garantii/remondiosakonnas pahatihti ei ole.

Ei maini siinkohal seda, et helistada nad seal ÜLDSE ei oska viimasel ajal!!! icon_razz1.gif
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 02.03.2008 23:51:00 vasta tsitaadiga

smurfer kirjutas:
Ei maini siinkohal seda, et helistada nad seal ÜLDSE ei oska viimasel ajal!!! icon_razz1.gif
ei tasu jah mainida seda
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Geomees
HV vaatleja

sõnum 03.03.2008 01:15:51 vasta tsitaadiga

Esiteks, kui ma Ordi arvuti koos Windowsiga ostsin, olin ma alles 12 aastane ja see oli mu esimene XP (ennem oli W95, kus ma ainult wormsi mängisin icon_biggrin.gif ) Ja tõesti, mul ei olnud üldse jamasid, enne 2008 aasta jaanuarit, kui pidi Windowsi uuesti peale laskma. Ja mind absoluutselt ei huvita, kas te usute, et ma ise ei tõmmanud kleepekat maha või mitte. Ja keegi mainis siin veel, et see oli ühe töötaja viga. Aga töötajad kujundavadki firma mulje. See on igatahes 100% kindel et mulle uut Windowsit Ordi poolt ei hüvitata, aga ma ei saa aru, kus ma olen viidanud sellele, et ma sooviks Windowsi hüvitamist (kuigi see oleks Ordist kena), tahtsin lihtsalt HV'lasi teavitada sellisest asjast.
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 03.03.2008 02:53:12 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kas keegi selgitaks mulle, miks inimesel ei või 2+ aastat xp arvutis olla, ilma et tekiks vajadus reinstalli või kleepeka uurimise järgi?

Üks arvuti, mille 2004 aastal Ordist ostsin, töötab siiamaani sama Windows XP'ga. Nii et jah, pole see nii haruldane midagi.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
X-z
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 10:56:31 vasta tsitaadiga

Geomees kirjutas:
Esiteks, kui ma Ordi arvuti koos Windowsiga ostsin, olin ma alles 12 aastane ja see oli mu esimene XP (ennem oli W95, kus ma ainult wormsi mängisin icon_biggrin.gif ) Ja tõesti, mul ei olnud üldse jamasid, enne 2008 aasta jaanuarit, kui pidi Windowsi uuesti peale laskma. Ja mind absoluutselt ei huvita, kas te usute, et ma ise ei tõmmanud kleepekat maha või mitte. Ja keegi mainis siin veel, et see oli ühe töötaja viga. Aga töötajad kujundavadki firma mulje. See on igatahes 100% kindel et mulle uut Windowsit Ordi poolt ei hüvitata, aga ma ei saa aru, kus ma olen viidanud sellele, et ma sooviks Windowsi hüvitamist (kuigi see oleks Ordist kena), tahtsin lihtsalt HV'lasi teavitada sellisest asjast.
Nii et kasutasid 2 aastat ilma litsensita tarkvara. OEM tarkvara puhul peab olema kleeps arvuti küljes, vastasel juhul kasutad piraattarkvara. Selle eest on võimalik sind kriminaalvastutusele võtta nii et parem korja oma postid kokku siit ja tagasi Wormsi mängima!
-Weasel-
HV vaatleja
-Weasel-

sõnum 03.03.2008 10:59:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Aga töötajad kujundavadki firma mulje

Vabandage väga aga tegelikult kujundab firma maine HV postitaja.

Jama ongi selles ,et kui on negatiivne kogemus siis räägitakse sellest siin. Kui on positiivne kogemus siis ei raatsi keegi mitte midagi kirjutada.

Ja Ordi tõepoolest ka parima tahtmise juures ei saaks sulle uut XP anda kuna 2 aastat on mõõdas.

See oleks sama hea kui ma nõuaksin uut mootorit kuna eelmine kord kui mu mootorile rihm paigaldati siis unustati väidetavalt lisada kleepekas kus on kirjas ,et mitu kilti ma võin maha sõita enne kui uut rihmavahetust vaja teha. Ma ei saa ju siis selle autosalongilt uut mootorit hakata nõudma ju.

EDIT: Huvitav kui see sama lugu oleks ameerikas juhtunud kas seal oleks firma inimese kohtusse kaebanud ,et nende kohta juttu kirjutab mida ei ole suudetud tõestada. Tegelt olgem ausalt suurem osa siin on kindlad ,et Ordi jättis selle kleepsu panemata. Seega kujundas 14 aastane Geomees firma mainet ilma ,et oleks oma fakte kinnitanud või mingit pidi tõestanud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 03.03.2008 11:13:39 vasta tsitaadiga

-Weasel- kirjutas:
tsitaat:
Aga töötajad kujundavadki firma mulje

Jama ongi selles ,et kui on negatiivne kogemus siis räägitakse sellest siin. Kui on positiivne kogemus siis ei raatsi keegi mitte midagi kirjutada.

Vale. Vaata või Arvutikeskuse teemat. Lihtsalt et halvast kogemusest pajatatakse pikalt-laialt ja tihti ka natuke (vähemalt emotsionaalselt) kallutatult (stiilis, et ostja pole midagi valesti teinud, vaid pood on paha). Hea kogemuse kohta visatakse lihtsalt üks rida: "tellisin hea hinnaga .... , sain täna kätte".
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
X-z
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 12:02:56 vasta tsitaadiga

Ilmselt ongi hea kogemus see kui 14 aastane IT vanemspetsialist (kes muide ei ostnud arvutit ise vais seda tegi issi) ei pea oma peakset 4 päeva murdma et saaks HV kaudu kurta ja kellegi kohta halba rääkida. Seda vähem viitsivad nad mõtelda 8 päevas et panna neist keerulistest tähemärkidest kokku midagi positiivset.
Muide, kellele see teema üldse mainet kujundab?! HV kasutajatele?! Kes lähevad olenemata firma mainest sinna kust saab detaili 7.- odavamalt. Kui keegi viimasele väitele vastu vaidlema hakkab siis alustage seletusega miks enamus HV kasutajaid jookseb K-artulisalongi vahet mille maine on olematu?!

Draax
HV veteran
Draax

sõnum 03.03.2008 12:04:26 vasta tsitaadiga

X-z kirjutas:
Ilmselt ongi hea kogemus see kui 14 aastane IT vanemspetsialist (kes muide ei ostnud arvutit ise vais seda tegi issi) ei pea oma peakset 4 päeva murdma et saaks HV kaudu kurta ja kellegi kohta halba rääkida. Seda vähem viitsivad nad mõtelda 8 päevas et panna neist keerulistest tähemärkidest kokku midagi positiivset.
Muide, kellele see teema üldse mainet kujundab?! HV kasutajatele?! Kes lähevad olenemata firma mainest sinna kust saab detaili 7.- odavamalt. Kui keegi viimasele väitele vastu vaidlema hakkab siis alustage seletusega miks enamus HV kasutajaid jookseb K-artulisalongi vahet mille maine on olematu?!

Ma vaidleks viimase väite eeldusele vastu - miks sa arvad, et enamus HV kasutajaid Kartulisalongis käib? Ma arvan pigem, et K turuosa HV kasutajate seas on märkimisväärselt madal.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
X-z
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 12:26:36 vasta tsitaadiga

Sest K-arvutisalongi teema on suurim kogu HV-s ja kasutajad eelistavad odavat hinda korralikule kvaliteedile.
PS. Asi on OT-ks läinud nii et katsume kõik ikka teema raamidesse jääd, kaasa arvatud mina.

DesertFox
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 12:39:02 vasta tsitaadiga

Ma viimaselajal olen tähele pannud, et K teema on tunduvalt vaiksemaks jäänud, ordi on tunduvalt aktiivsem.
X-z
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 13:49:17 vasta tsitaadiga

Põhjuseks on see et K-salong ei tooda ega teosta müüdavatele masinatele garantiid. Seega loogiline.
-Weasel-
HV vaatleja
-Weasel-

sõnum 03.03.2008 13:54:58 vasta tsitaadiga

Jah nüüd K- salongi garantii on saadetud Ordile kaela. Nii ,et lp kliendid võivad arvestada pikemate järjekordadega.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 03.03.2008 13:55:02 vasta tsitaadiga

X-z kirjutas:
Geomees kirjutas:
Nii et kasutasid 2 aastat ilma litsensita tarkvara. OEM tarkvara puhul peab olema kleeps arvuti küljes, vastasel juhul kasutad piraattarkvara. Selle eest on võimalik sind kriminaalvastutusele võtta nii et parem korja oma postid kokku siit ja tagasi Wormsi mängima!

Millest sellised kurjad sõnad? Kui arvuti oli Ordist ostetud ja koos Windowsiga (arvel ka kenasti olemas), siis läheb kleepsu puudumine pigem Ordi kaela.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
-Weasel-
HV vaatleja
-Weasel-

sõnum 03.03.2008 13:56:08 vasta tsitaadiga

Ei tea kuidas ta läheb. Kes tõestab ,et klient kleepsu ise ära ei rebinud. Mõõdunud on ikkagi juba 2 aastat.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 03.03.2008 14:02:13 vasta tsitaadiga

Aga mida te jahute üldse, et kleeps ja kleeps? Piisab sellest, et on olemas Windowsi ostuarve.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
-Weasel-
HV vaatleja
-Weasel-

sõnum 03.03.2008 14:14:11 vasta tsitaadiga

Aga kui tehnik hakkab kliendile WindowsXP uuesti peale installima siis kus ta CD-key võtab ?
tagasi üles
100kv
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 14:23:55 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Aga mida te jahute üldse, et kleeps ja kleeps? Piisab sellest, et on olemas Windowsi ostuarve.

ostuarve, windowsi originaal install cd/dvd, litsensikleebis mis on arvutil ja windowsi raamatuke mis käis veel kaasa.

litsentsi kleepekal kiras mis opsüsteem ja produckt key. see t olemas ostu arve ei tõesta mitte midagi. ostu arve võib mujalt pärit olla.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.03.2008 14:33:26 vasta tsitaadiga

ostu arve mujalt pärit ? kui ordi kirjake peal?

CD on suht savi kuna see võib vabalt pooleks minna ja ära kaduda... kleebis üldiselt + ostu arve on tähtsamad. Näiteks kui ma ühest kohast läppari ostsin siis HP ei annagi win cd kaasa vaid on kleepekas ainult taga. Küsimusele kus kohast plaat on öeldi et kui vaja võivad nurga taga valmis kõrvetada.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 14:38:08 vasta tsitaadiga

-Weasel- kirjutas:
Jah nüüd K- salongi garantii on saadetud Ordile kaela. Nii ,et lp kliendid võivad arvestada pikemate järjekordadega.

K-Salongi vanad turbod käivad ikka läbi K-Salongi, nüüd lihtsalt suurem osa müüdavatest lauaarvutitest on Ordi toodang, mis siis jõuavad Ordisse, kui midagi juhtub.

Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 03.03.2008 14:39:39 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ostu arve mujalt pärit ? kui ordi kirjake peal?

CD on suht savi kuna see võib vabalt pooleks minna ja ära kaduda... kleebis üldiselt + ostu arve on tähtsamad. Näiteks kui ma ühest kohast läppari ostsin siis HP ei annagi win cd kaasa vaid on kleepekas ainult taga. Küsimusele kus kohast plaat on öeldi et kui vaja võivad nurga taga valmis kõrvetada.

Nagu ma eespool mainisin juba korra,eraisiku puhul ei ole märgitud ostja nime vaid on kirjas, et eraisik.Ei oma see tähtsust et seal kirjas ORDI.Samahästi võin sõbralt arve võtta ja jalutada poodi "miks mul windowsit pole peal" 2 aastat tagasi ostsin koos windowsiga.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.03.2008 14:44:44 vasta tsitaadiga

arvuti nr vms asi peaks ju ostu arvel kirjas olema või ei ole? pole ammu komplekti ostnud seega ei oska täpselt öelda. ja kui arvuti koos windowsiga ostetud siis peaks nagu saama need 2 asja omavahel kokku viia.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.