Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.02.2008 21:06:27
|
|
|
kas õhuavad on tolmust puhtad?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.02.2008 21:09:35
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
kas õhuavad on tolmust puhtad? |
Õigem küsimus oleks: millised õhuavad? Ees, numpadi all on kahe tikutopsi mõõtu võre ja taga on 2 sentimeetri laiune väljapääs, kus lendab välja suhtkoht vee keetmiseks sobilik soojus.
SETI lasi läppari pikali 2 minutiga, COD4 kolmega.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
AminoHappe
HV vaatleja
|
27.02.2008 19:31:10
|
|
|
Tahtsin küsida kui kiiresti neile see raha kätta jõuab, ja kas üldse neil see Toote staatus muutub või kui kiiresti?
Eile sai üle kantud muide.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
28.02.2008 14:02:32
|
|
|
Väga kähku käib, tavaliselt on peale tellimist(maksmist) ülejärgisel päeval jupp käes. Makse jõustub suht koheselt.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
28.02.2008 17:52:00
|
|
|
huh, varsti sammud jälle garantii poole, praegu kurat koolitööde pärast peab kuidagi vigasega läbi ajama
see on ju kindlasti mingi viga kui vahepeal täiesti sassis pildi ette viskab kui sülearvuti tööle panen? ühekorra on juba krdi lcd paneel välja vahetatud ja vasak hing naksub jälle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-Weasel-
HV vaatleja

|
29.02.2008 14:57:11
|
|
|
Kahju küll ,et vasaku naksuva hinge pärast sinu koolitööd kannatama peavad.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.02.2008 16:14:55
|
|
|
Scart: Muide - läppari ventilaatori sissevõtuavad on täpselt ventilaatori kohal "põhja all" - ja see ava kipub päris pisike olema 8)
Ja tuulekanal on "terve rida peeni avasid ventilaatori juurest kuni selle suure tagumise või külgavani".
Täna hommikult puhastasin järjekorde läppari tuulekanaleid. Ja täiesti tüüpiline viga varemnähtuga. Põhja all olev sissetirimisava ja ventilaator ning tema lähiümbrus on tolmust ära puhastatud. Kuid tuulekanali paarkümmend peent kanalit olid tolmu täis.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Weasel-
HV vaatleja

|
29.02.2008 16:45:37
|
|
|
Jajah kusjuures nende tuulekanali peente kanalitega on selline jama ,et ükskord kui mu arvuti SLI-s oli siis toimus räige ülekuumenemine. Maximus lubas mulle tuua ilma siinideta emaplaadi ,et õhk paremini läbi ventileeriks. Eelmine kord kui üritasin puhastada oli peen tuulekanal räigelt kinni kiilunud. Ma ei saa aru mul tuba hermeetiliselt jummala puhas. Kus kohast see tolm pärit oli. Ventilaatoris oli sissetimisava tolmu nii paksult täis ,et 3 minutiga kuumenes pea 100 kraadini. Ema tegi nalja ,et hakka muna keetma aga tegelt ei ole see üldse naljakas sest ma tahan Crysist oma arvuti peal mängida.
Ok läks natuke OT aga minu jutu mõte oli see ,et tolm võib kuumenemis probleeme tekitada. Peab hästi ettevaatlik olema. Arvutit tuleb alati puhtas kohas hoida siis ei lähe nii kiiresti tolmu täos. Kusjuures kui ainult paarkümment peent kanalit täis on siis veel arvuti töötab talutavalt. Aga kui kõik kanalid täis on siis kõrbeb läbi ja Ordi garantii alla see ka ei lähe
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
6nnetu
HV vaatleja
|
29.02.2008 17:33:55
|
|
|
Ülekuumenemist on mulgi pidevalt.
Üldiselt ma pole tehnika osas kunagi eriti kriitiline, mulle sobivad enamused digikad ja läpakad, aga just Ordil on algusest peale 100 häda, ei saa paljusid mänge mängida, kinni kiilumised(ok, seda on laua arvutis ka), üle kuumenemised.. Teistes läpakates kus ma olen olnud ei ole neid asju, kõik toimib väga hästi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
29.02.2008 21:28:19
|
|
|
üllatus, üllatus, minu kõige esimene positiivne kogemus arvutinänni (ja ma ei ole pühapäeva ostja arvutipoes) garantiiosas toimus täna ja ordiga. Viisin toiteploki eile natuke enne kell 5 garantiisse, täna homikul kõne, tulge uuele järgi, et vahetati ringi uue vastu. Oh oleks vaid kõikide asjade ja firmadega nii, et saad järgmine päev uue asemele.
Et nüüd Ordi maine minu silmis natuke tõusis....
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
29.02.2008 21:34:46
|
|
|
janekman kirjutas: |
üllatus, üllatus, minu kõige esimene positiivne kogemus arvutinänni (ja ma ei ole pühapäeva ostja arvutipoes) garantiiosas toimus täna ja ordiga. Viisin toiteploki eile natuke enne kell 5 garantiisse, täna homikul kõne, tulge uuele järgi, et vahetati ringi uue vastu. Oh oleks vaid kõikide asjade ja firmadega nii, et saad järgmine päev uue asemele.
Et nüüd Ordi maine minu silmis natuke tõusis.... |
selle toiteploki testimiseks ei kulu neil ilmselt kuigipalju aega, aga arvutikomplekti testimine on vähe teine töö.
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
01.03.2008 00:18:01
|
|
|
smurfer kirjutas: |
selle toiteploki testimiseks ei kulu neil ilmselt kuigipalju aega, aga arvutikomplekti testimine on vähe teine töö. |
seps ma mainisingi, et oleks vaid kõikide asjadega nii
kogemus kunagise tt 480 pp toitekaga beestingus on 1 kuune testimine.
ja teine pos pool ordi suhtes, et viga oli ülekoormuse kaitse pealejäämises, mida nii 5min testiga ei leia kahjukls
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
01.03.2008 09:16:52
|
|
|
smurfer kirjutas: |
selle toiteploki testimiseks ei kulu neil ilmselt kuigipalju aega, aga arvutikomplekti testimine on vähe teine töö. |
seps ma mainisingi, et oleks vaid kõikide asjadega nii
kogemus kunagise tt 480 pp toitekaga beestingus on 1 kuune testimine.
ja teine pos pool ordi suhtes, et viga oli ülekoormuse kaitse pealejäämises, mida nii 5min testiga ei leia kahjukls |
Ordi garantii on (vähemalt tallina oma) küll kiire ja, ma sina ikka igasugust pudi viinud. Nt. helikaardi sain kohe uue, esimene emaplaat vahetati 1 päeva jooksul uue vastu, kuid viimane nn. toimiva plaadiga on jura. Aga see vast polegi nende viga. Seega sippa häbi et neid siin halvustasin
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Geomees
HV vaatleja
|
02.03.2008 00:30:01
|
|
|
Ise ei taha ordiga enam tegemist teha:
Nimelt unustasid nad mu arvutikastile Windowsi kleepeka peale panna. Ei olnudki ma seda oma hea 2 aastat märganud, kuni oli vaja Winowsi reinstall teha. Ja kae imet: sai terve arvuti üle tuhnitud, kuid kleepekas jäi kadunuks nagu tina tuhka. Nad olid ise Windowsi peale pannud esinduses ja ma ei kontrollinud kleepekat. Ausalt öeldes, ei teadnudki et säherdune kleepakas olemas ongi. Ordi ütles jällegi, et mina olevat kleepeka ära kaotanud.
Tekil oli ilusti kirjas, et oli ostetud XP:Home. Aga oma tõe taga ajamine ei huvita kedagi ja niisiis pidingi ma uue Windowsi ostma
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
02.03.2008 00:45:35
|
|
|
kleepekas kleebitakse arvutkastile külge. kui sina seda sealt ära pole rebinud, siis pole sa seda saanudki
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
02.03.2008 00:55:37
|
|
|
Ma arvan, et kahe aasta tagust asja on suht mõttetu mina kuskile kaebama. Ükskõik kuhu. Ma võiks väita, et 2 aastat tagasi oli see kleepekas sul seal olemas ja tõesta nüüd, et ma eksin...
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.03.2008 01:46:02
|
|
|
kleepekat jäljetult kastilt eemaldada on üsna keeruline ettevõtmine. kes tahab, võib proovida...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Beaver
HV vaatleja

|
02.03.2008 12:15:07
|
|
|
Geomees kirjutas: |
Nimelt unustasid nad mu arvutikastile Windowsi kleepeka peale panna. Ei olnudki ma seda oma hea 2 aastat märganud, kuni oli vaja Winowsi reinstall teha. Ja kae imet: sai terve arvuti üle tuhnitud, kuid kleepekas jäi kadunuks nagu tina tuhka. Nad olid ise Windowsi peale pannud esinduses ja ma ei kontrollinud kleepekat. Ausalt öeldes, ei teadnudki et säherdune kleepakas olemas ongi. Ordi ütles jällegi, et mina olevat kleepeka ära kaotanud.
Tekil oli ilusti kirjas, et oli ostetud XP:Home. Aga oma tõe taga ajamine ei huvita kedagi ja niisiis pidingi ma uue Windowsi ostma |
No Tere talv,kaks aasta ei märka ja siis kui märkad hakkad kisa tõstma,nüüd mõtle enne kui ordit hakkad sõimama kelle süü see on et kahte aasta ei märganud seda?! Lihtsalt mõned inimesed on nii naiivsed,et kohe ordi ei pannud seda sinna kasti külge.Minul isiklikult pole kunagi selliseid probleeme olnud et midagi oleks ära unustatud või mina midagi ei märka.Ütle nüüd, et selle kahe aasta jooksul on tehtud ainult üks windowsi reinstall ja aktiveerimine et ennem seda ei märganud.Natukene naljakas,et isegi ei teata,et litsents on tarkvaral olemas.Loomulikult kui terve elu piraati pandud .
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
02.03.2008 12:23:10
|
|
|
Beaver kirjutas: |
Geomees kirjutas: |
Tekil oli ilusti kirjas, et oli ostetud XP:Home. Aga oma tõe taga ajamine ei huvita kedagi ja niisiis pidingi ma uue Windowsi ostma |
No Tere talv,kaks aasta ei märka ja siis kui märkad hakkad kisa tõstma,nüüd mõtle enne kui ordit hakkad sõimama kelle süü see on et kahte aasta ei märganud seda?! Lihtsalt mõned inimesed on nii naiivsed,et kohe ordi ei pannud seda sinna kasti külge.Minul isiklikult pole kunagi selliseid probleeme olnud et midagi oleks ära unustatud või mina midagi ei märka.Ütle nüüd, et selle kahe aasta jooksul on tehtud ainult üks windowsi reinstall ja aktiveerimine et ennem seda ei märganud.Natukene naljakas,et isegi ei teata,et litsents on tarkvaral olemas.Loomulikult kui terve elu piraati pandud . |
Minumeelest olid sa praegu põhjendamatult ülekohtne tavakasutaja suhtes
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
Beaver
HV vaatleja

|
02.03.2008 12:34:46
|
|
|
smurfer anna andeks aga tavakasutaja või mitte on kaks aasta ikka liiga pikk aeg et kisa tõsta.Kui nüüd vaadata seda läbi firma silmade,kujutan ette kui palju masuurikaid käib seal ja nõuab igasugu asju välja,võimalik et see kleeps anti talle niisama kaasa võimalik et ta suutis selle ära kaotada,võimalik et see kadus ära,võimalik et seda ei antud või unustati anda.Midagi välistada ei saa kuid see ei ole firma viga kui inimene seda nii hilja märkab.Siin ei aita enam miski.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
02.03.2008 12:44:19
|
|
|
Olen ise tähele pannud, et enamik inimesi ei tea, mis tähtsus OEM windowsi puhul kleepekal on. Arvatakse, et kui on CD plaat olemas, siis on nagu kõik ok. Tegelikult võib CD plaadi ka ära visata ja teise koopiaga peale lasta, maksab ainult kleeps. Võibolla oleks vaja tänapäeva koolides arvutiõpetuse tunnis natuke teistsugust programmi teha. Seni vist on nii, et iga aasta tuleb kooli uus tüüp, kes hakkab uuesti wordi ja excelit õpetama, samas kui võiks elementaarseid asju ka muudest valdkondadest seletada, et inimesed it kaubanduses nii tumbad poleks.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.03.2008 13:19:24
|
|
|
DesertFox kirjutas: |
Olen ise tähele pannud, et enamik inimesi ei tea, mis tähtsus OEM windowsi puhul kleepekal on. Arvatakse, et kui on CD plaat olemas, siis on nagu kõik ok. Tegelikult võib CD plaadi ka ära visata ja teise koopiaga peale lasta, maksab ainult kleeps. Võibolla oleks vaja tänapäeva koolides arvutiõpetuse tunnis natuke teistsugust programmi teha. Seni vist on nii, et iga aasta tuleb kooli uus tüüp, kes hakkab uuesti wordi ja excelit õpetama, samas kui võiks elementaarseid asju ka muudest valdkondadest seletada, et inimesed it kaubanduses nii tumbad poleks. |
igal puhul ei või ära visata
aceri läpakaga sain kaasa võtme, mis tavalise Windows XP Home OEM'iga ei töötanud ja pidi seetõttu kasutama kaasasolevat plaati (mis, persse küll, installeerib automaatselt fat32 partitsiooni peale)
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
02.03.2008 13:52:43
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
DesertFox kirjutas: |
Olen ise tähele pannud, et enamik inimesi ei tea, mis tähtsus OEM windowsi puhul kleepekal on. Arvatakse, et kui on CD plaat olemas, siis on nagu kõik ok. Tegelikult võib CD plaadi ka ära visata ja teise koopiaga peale lasta, maksab ainult kleeps. Võibolla oleks vaja tänapäeva koolides arvutiõpetuse tunnis natuke teistsugust programmi teha. Seni vist on nii, et iga aasta tuleb kooli uus tüüp, kes hakkab uuesti wordi ja excelit õpetama, samas kui võiks elementaarseid asju ka muudest valdkondadest seletada, et inimesed it kaubanduses nii tumbad poleks. |
igal puhul ei või ära visata
aceri läpakaga sain kaasa võtme, mis tavalise Windows XP Home OEM'iga ei töötanud ja pidi seetõttu kasutama kaasasolevat plaati (mis, <b>piixu</b> küll, installeerib automaatselt fat32 partitsiooni peale) |
läpakatega vb küll, aga kui on tavaline OEM litsents, siis ei ole küll vahet, millise plaadiga sa selle peale lased. Hooldustes tehnikud lasevad nagunii seda oma CD pealt.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
02.03.2008 14:45:52
|
|
|
kui aus olla, siis pole ka sügavat vahet, mis võtmega sa selle peale lased... kuni sa paigaldad XP Home'i, on JOKK
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|