Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tommionu
tubli telepoiss

|
01.06.2003 14:27:28
|
|
|
Tribunal sai nüüd läbi (va arvatud väike quest rahva seast, mille ei näe mõtet - rottide ostmine) ...
"Custom armor'it" ei ole nagu viitsimist teha - selleks jõle palju ju vaja materjali vedada kohale
rippuma jäi "Museum of Artifacts" quest ...
Lugesin, et keegi polegi nagu seda lõpetada suutnud ja progetud on ka asi nn bug'iselt, et lõpetada ei saa
Pidi mingi MOD aint vist aitama ...
Kui tõsi see jutt on ka tegelikult ...
Äkki mõni meil siin Eestis on ikka asjast/"bug'ist" jagu saanud
PS. Almalexia't ei suutnud kuidagi soultrap'ida
viga vist selles, et Mysticism liiga madal - ~60 ... Luck'i ajasin sõrmuste jms 115 peale (muidu mingi 58 )
Soultrap'iks kasutasin Umbra't (võrreldes ühe Axi'iga (mille sain samuti peidukast, kus Daedric Left Pauldron asub) ja Daedric dagger'iga, millel oli 60sec, on Umbral 120sec ...) ... 3 tühja Grand Soul Gem'i oli ka Invertory'is ...
üks 10 korda proovisin, aga ei miskit
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
02.06.2003 12:31:20
|
|
|
To Tommionu: Millist questi sa mõtled selle "museum of artifacts" all? Kas seda, et sa viid kõik tähtsamad Morrowindi artifactid sinna muuseumi raha eest? Või midagi muud? Ja kas Viveci soul näiteks ei meeldi? Selle trappimisega pole mingit probleemi.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.06.2003 21:12:49
|
|
|
Mawrec kirjutas: |
To Tommionu: Millist questi sa mõtled selle "museum of artifacts" all? Kas seda, et sa viid kõik tähtsamad Morrowindi artifactid sinna muuseumi raha eest? Või midagi muud? Ja kas Viveci soul näiteks ei meeldi? Selle trappimisega pole mingit probleemi.  |
jah seda questi ... aga lugesin et ka see (kõikide asjade viimine/müümine muuseumi) ei pidanud aitama ... kusjuures ega ei raatsi kaa
Vivec "killimisega" ootan veel ... mõned guild'ide missioonid veel vaja ära teha ... äkki mõjutab
Lihtsalt Alamlexia eest peaks ka hea soul'i saama, aga kahjuks ei õnnestunud ...
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
04.06.2003 12:15:50
|
|
|
Muidugi ei raatsi. Mina näiteks kasutan suuremat osa neist aaretest ise, paar sõrmust pidevalt kasutuses, samuti Ebony Mail, Daedric Crescent jne. Neid ei annaks mingi hinna eest muuseumile. Gildide missioone Viveci tapmine suurt ei tohiks mõjutada. Vähemalt mina sain ta souli ammu enne seda kui ma suurema osa gildide ja majade tippu jõudsin. Tipus ei ole ma ainult Bladesis ja Ashlanderites (ka Telvannis, mida lihtsalt ei saa võtta) - minu meelest on suht võimatu neis bossiks saada.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
05.06.2003 01:04:31
|
|
|
Nonii,
bloodmoonist.
Mäng on uus ja huvitav, uut on kohe nii palju, et looduses rännates on vanat head morrowindi lausa raske ära tunda.
Hundid, karud ja metssead on põhilised tüütajad seekord, leidub ka mingisuguseid moodustisi, mida võiks nimetada puuhaldjaks ja elavaks surnuks Hülged on kah, nende välimus ajab kõhu tühjaks, nii maitsvad näevad välja
Muidu story tundub huvitav olema, saar on igatahes piisavalt suur (1/8 morrowindi omast) ja asub loodes.
Tegin saarele juba ringi peale, miskit linnu ei leidnuki, ainult puhas loodus
Ainukeseks häirivaks asjaks on seni lumi, mis nähtavuse nulli viib
|
|
Kommentaarid: 214 loe/lisa |
   |
4 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
05.06.2003 14:35:57
|
|
|
ka mina ei saand mööda bloodmoonist. Saar nimega solstheim on ikka ilgelt lahe. Mulle selline maastik istub palju tohkem ja ka loomad on lahedad. Sinna ma tahtsingi jõuda. Nimelt pärast mingit karu või mõne muu looma maha löömist. Tekib tunne nagu oleks mingi ilge loomapiinaja . Loomad on liiga ilusad minu meelest, et nende mahalöömist nautida. Maastik ja need puud jne. On kõik ilusad minu meelest. Kuigi lumesajuga ei kahjuks lund maha. mis mulle ei istu kudagi. Üks asi on ka kahju, kuigi see sööks palju FPS'i. Lumele võiksid jäljed ka jääda. muidu igati hea ja tore lisapakk. Leidsin ka mingi suvalise koopa seal saare peal. Seal olid mingid imelikud skeletonid jää sees. Kui proovisin neid "kasutada". Siis ütles et pole vajalikke seadmeid.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
11.06.2003 03:27:31
|
|
|
Nii mul bloodmooni main missioon läbi. Jube lühike tundus, 3 päeva ainult tegin, selleajaga suutsin terve solsteimi saare tühjaks peksta ja mõned mics missioonid kah lahendada. Head võimalused on liitumine east empire companyga (jälle 1-ks guild) ja siis saada werewolfiks (kahjuks ple sellega miskit teha).
Missioonid on huvitavad, nii, et tasub mängida.
Kõige suurem viga mängus on see, et kui peksad saare puhtaks on mõne aja pärast kõik jälle tagasi
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
12.06.2003 11:46:58
|
|
|
Mul samuti bloodmoon prophecy osa nüüd läbi. Algul oli kahtlaselt igav, aga aina põnavamaks läks. Lõpp oli juba päris pingeline - isegi 376 armor ratinguga vähenesid elud libahuntide karja keskel hämmastava kiirusega, kuid see Hirecine oli üllatavalt mage vastane - võibolla selle pärast, et ma valisin tema antud kolmest valikvariandist kõige õigema. Üldiselt on terve hulk ebameeldivaid kolle juurde tehtud - kõige tüütumad on need metsigade seljas sõitvad ricklingud, kes meelsasti paralüseerivad. Nende vastu on parim rohi kuskil kivi otsas passida ja vibuga ära lasta. Kuid tegemist paistab sel saarel veel kõvasti olema, EEC missioonid on veel suuremas osas tegemata ning kõrvalmissioone paistab ka veel leiduvat. Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul?
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
12.06.2003 11:55:07
|
|
|
Mul samuti bloodmoon prophecy osa nüüd läbi. Algul oli kahtlaselt igav, aga aina põnavamaks läks. Lõpp oli juba päris pingeline - isegi 376 armor ratinguga vähenesid elud libahuntide karja keskel hämmastava kiirusega, kuid see Hirecine oli üllatavalt mage vastane - võibolla selle pärast, et ma valisin tema antud kolmest valikvariandist kõige õigema. Üldiselt on terve hulk ebameeldivaid kolle juurde tehtud - kõige tüütumad on need metsigade seljas sõitvad ricklingud, kes meelsasti paralüseerivad. Nende vastu on parim rohi kuskil kivi otsas passida ja vibuga ära lasta. Kuid tegemist paistab sel saarel veel kõvasti olema, EEC missioonid on veel suuremas osas tegemata ning kõrvalmissioone paistab ka veel leiduvat. Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul?  |
Mul nad ei paralyzenud, sest mul resistance peal
Muidu olid nad jah tüütumate hulgas, sest kasutan magic weaponeid ja löögid ei tahtnud neile kuidagi sisse minna
Kas tal oli tõesti poeg tapetud, mul oli elus, ajasin pojaga veidike juttu ja missioon oligi tehtud.
P.S. endal on kõik missioonid nüüd läbi, v.a. werewolfi omad
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
12.06.2003 11:57:37
|
|
|
IceUul kirjutas: |
...Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul?  |
Kas tal oli tõesti poeg tapetud, mul oli elus, ajasin pojaga veidike juttu ja missioon oligi tehtud.
P.S. endal on kõik missioonid nüüd läbi, v.a. werewolfi omad  |
krt ... ma lõin selle venna seal kaevus juba suht algul mättasse
kas missiooni lõpuks peab ta kindlasti elama jääma
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
12.06.2003 12:04:06
|
|
|
tommionu kirjutas: |
...Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul?  |
kas missiooni lõpuks peab ta kindlasti elama jääma  |
Ei pea, aga sa pead olema temaga rääkinud vähemalt paaril teemal.
Ei tasu niisama lambist ringi joosta ja kõike maha tappa, pärast jäävad asjad poolikuks niimodi.
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
12.06.2003 12:05:24
|
|
|
tommionu kirjutas: |
kas missiooni lõpuks peab ta kindlasti elama jääma  |
Ei pea, aga sa pead olema temaga rääkinud vähemalt paaril teemal.
Ei tasu niisama lambist ringi joosta ja kõike maha tappa, pärast jäävad asjad poolikuks niimodi. |
ei olegi lambist kedagi maha löönud ...
rääkisin temaga kõik jutud ära mis tal rääkida oli ja siis hakkas kaklema ise
mis mul üle jäi kui talle äsada korra ...
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
12.06.2003 12:10:24
|
|
|
tsitaat: |
Mul nad ei paralyzenud, sest mul resistance peal
Muidu olid nad jah tüütumate hulgas, sest kasutan magic weaponeid ja löögid ei tahtnud neile kuidagi sisse minna
|
Nojah, mul seda resistance'it pole, hea meelega hangiks, kui teaks, kust saaks. Aga mingi maagia kaitse on neil peal tõesti, sest neile ei paista ükski asi eriti mõjuvat.
tsitaat: |
|
Väga veider. Mina leidsin ta juba tapetuna - võibolla tegutsesin siis liiga aeglaselt. Tegin ilmselt vahepeal muid asju, enne kui sinna koopasse läksin. Ilmselt siis ei õnnestu selle missiooniga enam midagi teha.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
12.06.2003 12:45:18
|
|
|
Nojah, mul seda resistance'it pole, hea meelega hangiks, kui teaks, kust saaks. Aga mingi maagia kaitse on neil peal tõesti, sest neile ei paista ükski asi eriti mõjuvat. |
Eks see ilmselt selle relvade ja armori jne. võlumisega ole tehtud. skilli nimeks oleks siis täpselt "enchant". seda ise on natsa mõttetu harrastada, kuna isegi lvl 100 peal ei tule kõik alati välja. Selleks on igal pool enchantijad, kes selle töö kindla raha eest ära teevad.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
12.06.2003 12:48:44
|
|
|
kakuke kirjutas: |
Nojah, mul seda resistance'it pole, hea meelega hangiks, kui teaks, kust saaks. Aga mingi maagia kaitse on neil peal tõesti, sest neile ei paista ükski asi eriti mõjuvat. |
Eks see ilmselt selle relvade ja armori jne. võlumisega ole tehtud. skilli nimeks oleks siis täpselt "enchant". seda ise on natsa mõttetu harrastada, kuna isegi lvl 100 peal ei tule kõik alati välja. Selleks on igal pool enchantijad, kes selle töö kindla raha eest ära teevad. |
Mida sa seletad, ma echantin küll oma asjad ise, teen enne seda omale veidike fortify intelligence potioneid ja läheb lahti. Kunagi ei ebaõnnestu see.
Resistanced ehk immunsused olen saanud mängu käigus ja samuti erinevate juppidega seljas, puuduvad ainult cold ja shock resistance, muud olemas
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
12.06.2003 12:51:48
|
|
|
Mida sa seletad, ma echantin küll oma asjad ise, teen enne seda omale veidike fortify intelligence potioneid ja läheb lahti. Kunagi ei ebaõnnestu see.
|
Jaa.. aga proovi ilma pudeliteta . siis nagu võid ka kallist viveci soulist ilma jääda
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
12.06.2003 12:57:02
|
|
|
kakuke kirjutas: |
|
Jaa.. aga proovi ilma pudeliteta . siis nagu võid ka kallist viveci soulist ilma jääda  |
Miks ma peaksin ilma proovima, kui mul siis välja ei tule, soulist ma ilma ei jäänud, kasutatava relva sees on see
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegikuskil
HV vaatleja
|
16.06.2003 01:16:31
|
|
|
kui keegi juhtub veel seda teemat vaatama siis äkki oskate öelda miks mul agility level läks punaseks ja näitab mingi poole väiksemat numbrit kui tegelikult peaks olema. Kui leveli juurde saan siis seal näitab õiget numbrit. kas on mingi haigus küljes või mis värk..
aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
16.06.2003 06:05:08
|
|
|
keegikuskil kirjutas: |
kui keegi juhtub veel seda teemat vaatama siis äkki oskate öelda miks mul agility level läks punaseks ja näitab mingi poole väiksemat numbrit kui tegelikult peaks olema. Kui leveli juurde saan siis seal näitab õiget numbrit. kas on mingi haigus küljes või mis värk..
aitäh |
haigus vms jama, mis teeb drain agility ... pead restore'ma kuidagi
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegikuskil
HV vaatleja
|
18.06.2003 19:07:07
|
|
|
oligi mingi blight haigus. tegin veidi main questi edasi siis sai veel selle coprus disease ja koos tolle immuunsusega sai korda..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
19.06.2003 11:16:22
|
|
|
Kõige parem restore spell on Almalexia's Light, mis parandab kohe 5-6 atribuuti ära, aga seda saab ainult siis, kui on olemas Tribunal ning seal parajalt queste juba tehtud.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
19.06.2003 11:28:31
|
|
|
Mul õnnestus (ilmselt mingi morrowindi bug) exquisite särgi sisse panna 50p kõikide atribuutide restoret. Hämmastav on see, et hiljem proovides see küll ei õnnestunud
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
topsik
HV kasutaja
|
08.07.2003 11:47:34
|
|
|
sorry....ei viitcinud seda 18 lk texti läbi lugeda....
kas sellel mängul multi-player võimalus ka on???
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
08.07.2003 12:41:53
|
|
|
Ei ole. selleks poleks pidand 18 lk läbi lugema, oleks pidanud panema poste lehel 100 ja oleks aint 3 lehte
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|