Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 01.06.2003 14:27:28 vasta tsitaadiga

Tribunal sai nüüd läbi (va arvatud väike quest rahva seast, mille ei näe mõtet - rottide ostmine) ...
"Custom armor'it" ei ole nagu viitsimist teha - selleks jõle palju ju vaja materjali vedada kohale icon_razz.gif
rippuma jäi "Museum of Artifacts" quest ...
Lugesin, et keegi polegi nagu seda lõpetada suutnud ja progetud on ka asi nn bug'iselt, et lõpetada ei saa icon_confused.gif
Pidi mingi MOD aint vist aitama ...

Kui tõsi see jutt on ka tegelikult ...
Äkki mõni meil siin Eestis on ikka asjast/"bug'ist" jagu saanud icon_smile.gif

PS. Almalexia't ei suutnud kuidagi soultrap'ida icon_sad.gif
viga vist selles, et Mysticism liiga madal - ~60 ... Luck'i ajasin sõrmuste jms 115 peale (muidu mingi 58 )
Soultrap'iks kasutasin Umbra't (võrreldes ühe Axi'iga (mille sain samuti peidukast, kus Daedric Left Pauldron asub) ja Daedric dagger'iga, millel oli 60sec, on Umbral 120sec ...) ... 3 tühja Grand Soul Gem'i oli ka Invertory'is ...
üks 10 korda proovisin, aga ei miskit icon_sad.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2003 12:31:20 vasta tsitaadiga

To Tommionu: Millist questi sa mõtled selle "museum of artifacts" all? Kas seda, et sa viid kõik tähtsamad Morrowindi artifactid sinna muuseumi raha eest? Või midagi muud? Ja kas Viveci soul näiteks ei meeldi? Selle trappimisega pole mingit probleemi. icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 02.06.2003 21:12:49 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
To Tommionu: Millist questi sa mõtled selle "museum of artifacts" all? Kas seda, et sa viid kõik tähtsamad Morrowindi artifactid sinna muuseumi raha eest? Või midagi muud? Ja kas Viveci soul näiteks ei meeldi? Selle trappimisega pole mingit probleemi. icon_smile.gif

jah seda questi ... aga lugesin et ka see (kõikide asjade viimine/müümine muuseumi) ei pidanud aitama ... kusjuures ega ei raatsi kaa icon_wink.gif

Vivec "killimisega" ootan veel ... mõned guild'ide missioonid veel vaja ära teha ... äkki mõjutab icon_wink.gif

Lihtsalt Alamlexia eest peaks ka hea soul'i saama, aga kahjuks ei õnnestunud ...
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 04.06.2003 12:15:50 vasta tsitaadiga

Muidugi ei raatsi. Mina näiteks kasutan suuremat osa neist aaretest ise, paar sõrmust pidevalt kasutuses, samuti Ebony Mail, Daedric Crescent jne. Neid ei annaks mingi hinna eest muuseumile. icon_smile.gif Gildide missioone Viveci tapmine suurt ei tohiks mõjutada. Vähemalt mina sain ta souli ammu enne seda kui ma suurema osa gildide ja majade tippu jõudsin. Tipus ei ole ma ainult Bladesis ja Ashlanderites (ka Telvannis, mida lihtsalt ei saa võtta) - minu meelest on suht võimatu neis bossiks saada.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.06.2003 01:04:31 vasta tsitaadiga

Nonii,
bloodmoonist.

Mäng on uus ja huvitav, uut on kohe nii palju, et looduses rännates on vanat head morrowindi lausa raske ära tunda.
Hundid, karud ja metssead on põhilised tüütajad seekord, leidub ka mingisuguseid moodustisi, mida võiks nimetada puuhaldjaks ja elavaks surnuks icon_razz.gif Hülged on kah, nende välimus ajab kõhu tühjaks, nii maitsvad näevad välja icon_wink.gif

Muidu story tundub huvitav olema, saar on igatahes piisavalt suur (1/8 morrowindi omast) ja asub loodes.
Tegin saarele juba ringi peale, miskit linnu ei leidnuki, ainult puhas loodus icon_biggrin.gif

Ainukeseks häirivaks asjaks on seni lumi, mis nähtavuse nulli viib icon_neutral.gif
Kommentaarid: 214 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 185
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 05.06.2003 07:37:55 vasta tsitaadiga

Bloodmoon'i laiendusega tekkinud Solstheim'i saare ametlik kaart:
http://static.elderscrolls.com/images/team/maps/bloodmoon_map_lg.jpg

Ja asja nii mitte väga ametlik kaart:
http://www.hot.ee/manice/morrowind/Solstheim.jpg

viimati muutis tommionu 05.06.2003 08:10:31, muudetud 1 kord
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 05.06.2003 14:35:57 vasta tsitaadiga

ka mina ei saand mööda bloodmoonist. Saar nimega solstheim on ikka ilgelt lahe. Mulle selline maastik istub palju tohkem ja ka loomad on lahedad. Sinna ma tahtsingi jõuda. Nimelt pärast mingit karu või mõne muu looma maha löömist. Tekib tunne nagu oleks mingi ilge loomapiinaja icon_sad.gif. Loomad on liiga ilusad minu meelest, et nende mahalöömist nautida. Maastik ja need puud jne. On kõik ilusad minu meelest. Kuigi lumesajuga ei kahjuks lund maha. mis mulle ei istu kudagi. Üks asi on ka kahju, kuigi see sööks palju FPS'i. Lumele võiksid jäljed ka jääda. muidu igati hea ja tore lisapakk. Leidsin ka mingi suvalise koopa seal saare peal. Seal olid mingid imelikud skeletonid jää sees. Kui proovisin neid "kasutada". Siis ütles et pole vajalikke seadmeid.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 11.06.2003 03:27:31 vasta tsitaadiga

Nii mul bloodmooni main missioon läbi. Jube lühike tundus, 3 päeva ainult tegin, selleajaga suutsin terve solsteimi saare tühjaks peksta ja mõned mics missioonid kah lahendada. Head võimalused on liitumine east empire companyga (jälle 1-ks guild) ja siis saada werewolfiks (kahjuks ple sellega miskit teha).
Missioonid on huvitavad, nii, et tasub mängida.
Kõige suurem viga mängus on see, et kui peksad saare puhtaks on mõne aja pärast kõik jälle tagasi icon_sad.gif
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2003 11:46:58 vasta tsitaadiga

Mul samuti bloodmoon prophecy osa nüüd läbi. Algul oli kahtlaselt igav, aga aina põnavamaks läks. Lõpp oli juba päris pingeline - isegi 376 armor ratinguga vähenesid elud libahuntide karja keskel hämmastava kiirusega, kuid see Hirecine oli üllatavalt mage vastane - võibolla selle pärast, et ma valisin tema antud kolmest valikvariandist kõige õigema. icon_smile.gif Üldiselt on terve hulk ebameeldivaid kolle juurde tehtud - kõige tüütumad on need metsigade seljas sõitvad ricklingud, kes meelsasti paralüseerivad. icon_wink.gif Nende vastu on parim rohi kuskil kivi otsas passida ja vibuga ära lasta. Kuid tegemist paistab sel saarel veel kõvasti olema, EEC missioonid on veel suuremas osas tegemata ning kõrvalmissioone paistab ka veel leiduvat. Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul? icon_sad.gif
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 12.06.2003 11:55:07 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
Mul samuti bloodmoon prophecy osa nüüd läbi. Algul oli kahtlaselt igav, aga aina põnavamaks läks. Lõpp oli juba päris pingeline - isegi 376 armor ratinguga vähenesid elud libahuntide karja keskel hämmastava kiirusega, kuid see Hirecine oli üllatavalt mage vastane - võibolla selle pärast, et ma valisin tema antud kolmest valikvariandist kõige õigema. icon_smile.gif Üldiselt on terve hulk ebameeldivaid kolle juurde tehtud - kõige tüütumad on need metsigade seljas sõitvad ricklingud, kes meelsasti paralüseerivad. icon_wink.gif Nende vastu on parim rohi kuskil kivi otsas passida ja vibuga ära lasta. Kuid tegemist paistab sel saarel veel kõvasti olema, EEC missioonid on veel suuremas osas tegemata ning kõrvalmissioone paistab ka veel leiduvat. Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul? icon_sad.gif

Mul nad ei paralyzenud, sest mul resistance peal icon_smile.gif
Muidu olid nad jah tüütumate hulgas, sest kasutan magic weaponeid ja löögid ei tahtnud neile kuidagi sisse minna icon_sad.gif

Kas tal oli tõesti poeg tapetud, mul oli elus, ajasin pojaga veidike juttu ja missioon oligi tehtud.
P.S. endal on kõik missioonid nüüd läbi, v.a. werewolfi omad icon_wink.gif
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 12.06.2003 11:57:37 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
Mawrec kirjutas:
...Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul? icon_sad.gif

Kas tal oli tõesti poeg tapetud, mul oli elus, ajasin pojaga veidike juttu ja missioon oligi tehtud.

krt ... ma lõin selle venna seal kaevus juba suht algul mättasse icon_sad.gif
kas missiooni lõpuks peab ta kindlasti elama jääma icon_confused.gif
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 12.06.2003 12:04:06 vasta tsitaadiga

tommionu kirjutas:
IceUul kirjutas:
Mawrec kirjutas:
...Seoses sellega tekkiski väike probleem Skaali külas Lassnri poja missiooniga - ma käin seal kaevus ära ja näen, et tema poeg on tapetud, kuid Lassnri juurde tagasi minnes ei toimu midagi - mäng nagu ei fikseeriks seda. On kellelgi veel selline jama või ainult mul? icon_sad.gif

Ei pea, aga sa pead olema temaga rääkinud vähemalt paaril teemal.
Ei tasu niisama lambist ringi joosta ja kõike maha tappa, pärast jäävad asjad poolikuks niimodi.
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 12.06.2003 12:05:24 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
tommionu kirjutas:
IceUul kirjutas:
Mawrec kirjutas:

Ei pea, aga sa pead olema temaga rääkinud vähemalt paaril teemal.
Ei tasu niisama lambist ringi joosta ja kõike maha tappa, pärast jäävad asjad poolikuks niimodi.

ei olegi lambist kedagi maha löönud ...
rääkisin temaga kõik jutud ära mis tal rääkida oli ja siis hakkas kaklema ise icon_mad.gif

mis mul üle jäi kui talle äsada korra ...
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2003 12:10:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul nad ei paralyzenud, sest mul resistance peal icon_smile.gif
Muidu olid nad jah tüütumate hulgas, sest kasutan magic weaponeid ja löögid ei tahtnud neile kuidagi sisse minna icon_sad.gif

Nojah, mul seda resistance'it pole, hea meelega hangiks, kui teaks, kust saaks. Aga mingi maagia kaitse on neil peal tõesti, sest neile ei paista ükski asi eriti mõjuvat.

tsitaat:

Väga veider. Mina leidsin ta juba tapetuna - võibolla tegutsesin siis liiga aeglaselt. Tegin ilmselt vahepeal muid asju, enne kui sinna koopasse läksin. Ilmselt siis ei õnnestu selle missiooniga enam midagi teha.
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 12.06.2003 12:45:18 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:

Nojah, mul seda resistance'it pole, hea meelega hangiks, kui teaks, kust saaks. Aga mingi maagia kaitse on neil peal tõesti, sest neile ei paista ükski asi eriti mõjuvat.

Eks see ilmselt selle relvade ja armori jne. võlumisega ole tehtud. skilli nimeks oleks siis täpselt "enchant". seda ise on natsa mõttetu harrastada, kuna isegi lvl 100 peal ei tule kõik alati välja. Selleks on igal pool enchantijad, kes selle töö kindla raha eest ära teevad.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 12.06.2003 12:48:44 vasta tsitaadiga

kakuke kirjutas:
Mawrec kirjutas:

Eks see ilmselt selle relvade ja armori jne. võlumisega ole tehtud. skilli nimeks oleks siis täpselt "enchant". seda ise on natsa mõttetu harrastada, kuna isegi lvl 100 peal ei tule kõik alati välja. Selleks on igal pool enchantijad, kes selle töö kindla raha eest ära teevad.

Mida sa seletad, ma echantin küll oma asjad ise, teen enne seda omale veidike fortify intelligence potioneid ja läheb lahti. Kunagi ei ebaõnnestu see.
Resistanced ehk immunsused olen saanud mängu käigus ja samuti erinevate juppidega seljas, puuduvad ainult cold ja shock resistance, muud olemas icon_smile.gif
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 12.06.2003 12:51:48 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:

Mida sa seletad, ma echantin küll oma asjad ise, teen enne seda omale veidike fortify intelligence potioneid ja läheb lahti. Kunagi ei ebaõnnestu see.

Jaa.. aga proovi ilma pudeliteta icon_wink.gif. siis nagu võid ka kallist viveci soulist ilma jääda icon_biggrin.gif
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 12.06.2003 12:57:02 vasta tsitaadiga

kakuke kirjutas:
IceUul kirjutas:

Jaa.. aga proovi ilma pudeliteta icon_wink.gif. siis nagu võid ka kallist viveci soulist ilma jääda icon_biggrin.gif

Miks ma peaksin ilma proovima, kui mul siis välja ei tule, soulist ma ilma ei jäänud, kasutatava relva sees on see icon_wink.gif
tagasi üles
keegikuskil
HV vaatleja

sõnum 16.06.2003 01:16:31 vasta tsitaadiga

kui keegi juhtub veel seda teemat vaatama siis äkki oskate öelda miks mul agility level läks punaseks ja näitab mingi poole väiksemat numbrit kui tegelikult peaks olema. Kui leveli juurde saan siis seal näitab õiget numbrit. kas on mingi haigus küljes või mis värk..
aitäh
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 16.06.2003 06:05:08 vasta tsitaadiga

keegikuskil kirjutas:
kui keegi juhtub veel seda teemat vaatama siis äkki oskate öelda miks mul agility level läks punaseks ja näitab mingi poole väiksemat numbrit kui tegelikult peaks olema. Kui leveli juurde saan siis seal näitab õiget numbrit. kas on mingi haigus küljes või mis värk..
aitäh

haigus vms jama, mis teeb drain agility ... pead restore'ma kuidagi icon_wink.gif
tagasi üles
keegikuskil
HV vaatleja

sõnum 18.06.2003 19:07:07 vasta tsitaadiga

oligi mingi blight haigus. tegin veidi main questi edasi siis sai veel selle coprus disease ja koos tolle immuunsusega sai korda..
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 19.06.2003 11:16:22 vasta tsitaadiga

Kõige parem restore spell on Almalexia's Light, mis parandab kohe 5-6 atribuuti ära, aga seda saab ainult siis, kui on olemas Tribunal ning seal parajalt queste juba tehtud.
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 19.06.2003 11:28:31 vasta tsitaadiga

Mul õnnestus (ilmselt mingi morrowindi bug) exquisite särgi sisse panna 50p kõikide atribuutide restoret. Hämmastav on see, et hiljem proovides see küll ei õnnestunud icon_confused.gif
topsik
HV kasutaja

sõnum 08.07.2003 11:47:34 vasta tsitaadiga

sorry....ei viitcinud seda 18 lk texti läbi lugeda....

kas sellel mängul multi-player võimalus ka on???
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 08.07.2003 12:41:53 vasta tsitaadiga

Ei ole. selleks poleks pidand 18 lk läbi lugema, oleks pidanud panema poste lehel 100 ja oleks aint 3 lehte icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.